Een roomblank D66 dat anderen “diversiteit” en “inclusie” opdringt . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", D66, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Een roomblank D66 dat anderen “diversiteit” en “inclusie” opdringt . . .

 1. Dictatoriaal66 is weer goed bezig van mijn belastinggeld

  Like

 2. karton zegt:

  De foto even heel snel bekeken : hoe krijgen ze zo’n zootje bij elkaar ?!

  Like

 3. Julia zegt:

  Al die roomblanke D66 knuffelaars mogen wel oppassen in Almere heeft een nieuwe terroristische organisatie zich gevestigd met als doel https://tpo.nl/2020/10/02/nation-of-islam-wil-roomblank-nederland-met-wortel-en-al-uitroeien/ Uiteraard kan dit in Nederland een boete voor overtreden van de corona maatregelen maar deze smerige terroristische organisatie wordt met rust gelaten geen arrestatieteams maar gelukkig heeft onze AIVD dit smerig terroristisch tuig in de gaten of het zo is is te betwijfelen hoeveel zware criminelen hadden ze in de gaten en hoeveel keer is dit niet echt goed gegaan. Maar D66 de knuffelaars voor nog meer import en tegen discriminatie blijven roomblank en liggen uiteraard niet wakker van deze smerige terroristische levensgevaarlijke organisatie. Er kan nog meer naar binnen komen. Vooral nog vele debatten over discriminatie en racisme, audientie bij Rutte maar dit is het keiharde resultaat van al die knuffelaars. Dus extra beveiliging D66 roomblanke de belastingbetalers betalen dit wel en zijn wel zelf overgeleverd aan deze smerige rotte terroristische appels. Tenzij Nederland wakker is en al die linkse knuffelaar partijen weg stemmen uiteindelijk zijn zij de grondleggers van deze ongekende ellende. .

  Geliked door 2 people

 4. Yvonne zegt:

  Stuur maar een stel uit Oeganda op deze lieden af man of vrouw maakt ze niet uit ze willen uw roomblanke billetjes betasten wat een enge kliek D 66
  Ik was ziekenhuis vandaag aan diversiteit geen gebrek hoor

  Geliked door 1 persoon

 5. klaas zegt:

  Like

 6. saddy zegt:

  In eerste instantie denk je ach weer zo’n foto, maar dan ga je kijken wat de personen op de foto allemaal verwoesten.
  Snel maakt als enige de verwachtingen waar want hij heeft heel Snel tienduizend dossiers door de versnipperaar gehaald
  Koolmees kan nu idd lachen want het is hem toch maar gelukt CNV en FNV te laten tekenen voor overdracht van 1500 miljard pensioengeld naar de EU
  Ollongren zorgt met de massale immigratie voor een massaal huizentekort, probeert succesvol de schuld bij ouderen, huisjesmelkers, mensen met een tuin, enz te leggen. Om nog 9 miljoen afrikanen extra hier te krijgen maakt ze plannen om nogmaals 1,8 miljoen huizen extra te bouwen.Is al geridderd voor deze omvolking door haar familielid Beatrix. Haar vriendin bestuurt de NPO, hierdoor is kabinet zeker van een kritiekloze periode.
  Van Veldhoven mag ook graag lachen want het was haar bijna gelukt om alle oerbossen in Europa om te hakken. Heeft veel gevlogen naar partij-genoten in Australie en Amerika voor overleg hoe daar ter plekke hetzelfde te doen. Door tijdgebrek ervoor gekozen om ze maar in de fik te steken. Ze gaat volop voor Rutte IV want in Zuid Amerika staan nog een paar bomen
  Engelshoven is succesvoller dan Goebbels ooit was met het verwijderen van mensen die zelf kunnen denken uit onderwijs, cultuur en wetenschappen. Is door vroeg-sexualisatie te verplichten vanaf 4 jaar op de basis-school straks verzekerd van een plek bij de organisatie met het hoogste percentage pedos ter wereld.
  Kaag haat Nederlanders maar speelt het spelletje mee. Het is nog niet bekend welk effect haar subsidie-stromen richting de palestijnen hebben op de immense rijkdom van de top van Hamas en voor wie haar man nu precies werkt. Heeft als richtlijn dat als Trump ergens kritiek op heeft ze direct veel geld van anderen die kant op stuurt
  Waar is trouwens Keijzer ? Is die bezig met een nieuwe campagne? De laatste met ” ik kan niks maar ik ben wel een vrouw. Stem dus op mij” was immers niet zo succesvol.
  Pechtold belt nog om de dag met Rutte, volgende keer ook een foto van hem erbij graag

  Als je ziet welk beeld van D66 geschetst wordt en hoe verwoestend deze partij in het echt bezig is dan is meteen duidelijk hoe belangrijk het is om totale controle te hebben over alle grote media.

  Like

  • karton zegt:

   @ Saddy.
   Dat zootje mag dan “roomblank” genoemd worden, dat betreft alléén de buitenkant !
   Hun binnenkant, hun ziel, zeg maar, is pik- en pikzwart !!
   Een volkomen verziekt zootje op de foto.
   U vraagt : “Waar is Monaatje Keijzer ?” ik weet het natuurlijk NIET helemaal zeker, maar ik vermoed dat zij zich, mét Pechtold, heeft terug getrokken in zijn gratis ontvangen ontvangen appartementje te Scheveningen.
   Een vies én eng clubje, dat DDR66.

   Like

 7. Bas zegt:

  Globale demonstraties blm
  Oranje staat voor gewelddadig protest

  Like

 8. Bas zegt:

  Iets anders
  https://www.rijnmond.nl/nieuws/199861/Sjoemelende-Rotterdamse-ambtenaren-omgekocht-met-Rolexen-diamanten-dure-auto-s-en-motorjacht

  ‘Sjoemelende Rotterdamse ambtenaren omgekocht met Rolexen, diamanten, dure auto’s en motorjacht’

  Twee frauderende ambtenaren van de gemeente Rotterdam die in 2018 zijn aangehouden, zijn een 41-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam en een man uit Pernis. Bij de twee zijn peperdure horloges, diamanten, auto’s en een motorjacht van vijftien meter in beslag genomen. Dat schrijft dagblad De Telegraaf die zegt over het politiedossier te beschikken. Door hun verklaringen zijn inmiddels nog zeven collega’s verdacht van omkoping.

  Het sjoemelende duo was bij de dienst Stadsbeheer verantwoordelijk voor de buitenruimte in de stad. Wethouder Van Gils schreef eind juni dat de gemeente voor zeker 1 miljoen euro was opgelicht doordat ambtenaren giften en steekpenningen hadden aangenomen. De verdachte uit Hardinxveld zou zeker 312.000 euro in eigen zak hebben gestoken, blijkt nu. Ook was bij hem thuis volgens de rijksrecherche een dure keuken gratis ingebouwd. Zijn collega uit Pernis liet onder meer zijn tuin en dakkapellen aanleggen.

  Like

 9. Bas zegt:

  Ondertussen
  https://www.geenstijl.nl/tag/mishandeling

  VIDEO! Meneer mishandelt buschauffeur

  Ondertussen vanuit de Lieve Stad van de Hoop waar mensen goed voor zichzelf en elkaar zorgen en wel in het Stadsdeel van de Hoop, namelijk Amsterdam-West, een vrij contextloos filmpje, waarbij een mijnheer de comfortzone van een buschauffeur betreedt. Wat valt u op?

  Like

 10. Bas zegt:

  ?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1313716161171906560%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.geenstijl.nl%2F5155737%2Fdonald-trump-zwaar-mishandeld-in-amsterdam%2F

  Like

 11. Bas zegt:

  Ondertussen
  over toneelvoorstelling kalifaatmeisje laura h

  https://tpook.nl/2020/10/06/bner-probeert-met-argumenten-te-winnen-van-annabel-nanninga-faalt-gooit-het-dan-maar-op-uiterlijk/

  BN’er probeert debat met Annabel Nanninga, faalt, gooit het dan maar op uiterlijk en beledigingen

  Like

  • LUCIA zegt:

   Nou Annabel niks mis met je uiterlijk hoor… wel een heleboel mis met hr Romer en hij zou de laatste moeten zijn, om iets over een ander zijn uiterlijk te zeggen, en jou dom noemen is dom want dat is het laatste wat men van en over je kan zeggen.

   Like

 12. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2020/10/07/oud-hoofddemograaf-cbs-blijft-waarschuwen-bevolking-groeit-maar-door-en-regering-doet-niets/

  Oud-hoofddemograaf CBS blijft waarschuwen: bevolking groeit maar door en regering doet niets

  “Waarom wordt in een land als Nederland waar werkelijk overal regeltjes voor zijn bedacht, de bevolkingsgroei gezien als een soort natuurverschijnsel waar je geen invloed op hebt?”

  “(…) migranten en hun nakomelingen vormen de enige bron waardoor onze bevolking groeit. Migratie hangt sterk samen met economische groei. (…) We moeten rekenen op een langdurige terugval, en krimpende economie betekent minder migranten.”

  “Als migratie de komende jaren 0 blijft, dan zullen we in 2050 een bevolking hebben van 17 miljoen. Maar als er ergens een oorlog uitbreekt, of hongersnood in Afrika, dan kan dat weer helemaal anders zijn. Het punt is: we hebben geen idee. Waar het eigenlijk om gaat, is dat de Nederlandse overheid voortdurend achter de ontwikkelingen aanhobbelt. Eerst de vluchtelingencrisis, nu weer de coronacrisis. Allemaal externe invloeden op de samenstelling van onze bevolking. Maar niemand vraagt zich af: welke bevolkingssamenstelling wíllen we eigenlijk? Er wordt gezegd dat migratie je overkomt, maar dat is natuurlijk onzin. Je kunt vluchtelingen opvangen onder de voorwaarde dat ze teruggaan als het veilig is in het land van herkomst. Je kunt keuzes maken in welke sectoren je arbeidsmigranten wilt ontvangen. Het zijn politieke keuzes. Canada en Australië doen het ook. En dit zijn toch landen die worden beschouwd als hele humane samenlevingen.”

  “Bijvoorbeeld, of gratis kinderopvang. Archaïsch uitgedrukt: nakomelingen zijn er ook voor algemeen nut. We hebben kinderen nodig, anders bloedt een samenleving dood. Dus waarom vragen we ons niet af waarom we minder kinderen krijgen? Voor veel jonge mensen zijn er nu teveel drempels: geen vaste baan, geen geschikt huis. Dat drukt het kindertal.”

  “Om te beginnen zou de overheid moeten nadenken over een integraal plan voor de bevolkingssamenstelling in Nederland. Waarom zeggen we wel dat de netto CO2-uitstoot naar 0 moet in 2050, maar zeggen we niet: in 2050 willen we bijvoorbeeld 18 miljoen inwoners.”

  Like

 13. ruud beijer zegt:

  Huichelaars van demonen66

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s