Sterker dan corona: Trump terug in het Witte Huis

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De Amerikaanse president Donald Trump is sinds enkele uren weer terug in het Witte Huis en zal weer volledig aan het werk gaan. Een erbarmelijke nederlaag niet alleen voor de Trump-haters, maar ook voor de coronahysterici en machtsgeile politici, die de angst van de mensen voor corona bewust instrumentaliseren om hun totalitaire plannen in te voeren.

Het perfide gejubel en het leedvermaak van de Trump-haters, waardoor deze in de hele wereld werden gegrepen toen het nieuws van de positieve coronatest van de Amerikaanse president door de media ging, is nu veranderd in het grote gejammer.

Trump werd slechts drie dagen in het ziekenhuis behandeld en lijkt nu alweer volledig in staat om te werken. Zijn artsen hebben groen licht voor zijn ontslag gegeven. Enkele uren geleden heeft hij het militaire ziekenhuis Walter Reed verlaten om in een helikopter terug te vliegen naar het Witte Huis.

Voel me beter dan 20 jaar geleden

Daar pakte de president zijn werk weer volledig op en deed zijn mondkapje af (foto). “Het ging niet zo goed met me… Maar twee dagen geleden voelde ik me weer geweldig, beter dan ik me sinds lange tijd gevoeld heb.” Hij zou zich beter voelen dan 20 jaar geleden.

De boodschap die hij daarmee tot het Amerikaanse volk richtte, was duidelijk:

“Laat het niet jullie leven beheersen. Wees er niet bang voor!”

Terwijl de machtigen, wier macht het hoogste doel van hun politieke werk is, – zoals in de coronacrisis duidelijker werd dan ooit – de angst als belangrijkste instrument zien om hun machtsaanspraken door te drukken, roept Trump tegen de bevolking: “Wees niet bang!”

Trump is sterker dan corona

Zulke grootsheid toonde als laatste prominente staatsman de inmiddels overleden paus Johannes Paulus II., voordat hij na het “Hebamus papam” aan de stad en de wereld zijn zegen gaf en de mensen toeriep: “Non abbiate paura!” (Wees niet bang!). Deze woorden markeerden het einde van het genocidale reëel bestaande communisme!

Anderzijds laat Trump met zijn terugkeer na drie dagen in het Witte Huis aan diegenen zien die een corona-infectie nog altijd als het ergste beschouwen wat iemand kan overkomen, dat zijn wil om “America weer geweldig te maken” en zijn volk te dienen nog sterker is dan deze “vreselijke epidemie”. Wat is er dan niet logischer dan te denken: Wanneer iemand zo heldhaftig corona heeft doorstaan, dan zijn alle andere uitdagingen die op hem af zullen komen nog maar peanuts!

Uiterlijk vandaag heeft Trump de verkiezing gewonnen

Uiterlijk vandaag lijkt de winnaar van de presidentsverkiezingen vast te staan. Ook de pijnlijke pogingen van de tegenstanders van Trump om hem nu in de schoenen te schuiven anderen in gevaar te brengen of de corona-infectie alleen maar bedacht te hebben, zullen zonder effect wegsterven.

En ook de Duitse staatsomroep en de mainstream media zullen daaraan niets kunnen veranderen. Hun invloed is deze keer nog geringer dan tijdens de vorige Amerikaanse verkiezingsstrijd voor het presidentschap.

Bron:
www.philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Linkse Kerk. Bookmark de permalink .

17 reacties op Sterker dan corona: Trump terug in het Witte Huis

 1. Bas zegt:

  Ondertussen

  Like

 2. ‘What you see is what you get!!’

  Like

 3. pepo Copyright zegt:

  https://m.youtube.com/watch?v=eh_8xHYnye4.

  Voor die nóg niet wakker zijn.

  Voel mij beter dan 20 jaar geleden = zijn belofte die hij 20 jaar geleden deed.
  “virus” =cabal.
  Medicijn =leger.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  Maar intussen hier in Nederland. Grappenhaus wil geen avondklok. Rutte wil geen verplichting mondkapjes etc. Klinkt heel aardig en vrij allemaal.Maar waarom willen ze dat niet? Omdat Rutte heel goed weet dat door ZIJN achterlijk beleid van de afgelopen jaren en de vele bezuinigingen niet te handhaven valt. In mijn optie hoeft er ook niet gehandhaafd worden op dat terrein (handhaving beperking levensruimte door covid), maar wel op het terrein van vernielingen en criminaliteit. Ook daar is te weinig manmacht aanwezig dankzij Rutte. Maar hij staat hoog in de peilingen. Een volk krijgt de leider die het verdient. Overuigender bewijs is er niet. UIteindelijk ben ik voor 1000 procent zeker dat het virus zn gang zal gaan en dat er geen andere mogelijkheid is de doden te accepteren als horende bij het leven.Maar dat dringt pas door als de samenleving de afgrond is geholpen door dit rariteitenkabinet. Het kabinet staat alleen maar vreselijk in de weg.

  Like

  • ALLES in de Openbare Ruimte loopt kans om gesloopt te worden, of gaat in de fik!! Meer dan 5000/jaar auto’s,10talllen (leegstaande) panden. Oversteekpontjes, steken ze doodleuk in de fik! Ik hoorde van een stel vrijwilligers in Assen die al jaren een parkje onderhouden en elke maandag weer troep en gesloopte attributen aantreffen. Het FANTASTISCHE landje van Markje Rutte ten voeten uit!! KUTLAND volgepropt met KUTVOLK!!

   Geliked door 1 persoon

 6. LUCIA zegt:

  Phoenix rising from the ashes!!!!

  Like

 7. Cathja zegt:

  Trump-haters geven een inkijkje in hun leven. In hun gedachtewereld, dus in wie ze feitelijk zijn. Hatelijk tot op het bot richting degenen die niet in hun wereldbeeld passen.
  Wat zou de wereld er anders uitzien zónder dit soort mensen……

  Ik ben blij voor Trump dat hij herstellende is, en ik wens hem en zijn vrouw van harte beterschap.
  Tevens zeer succesvolle campagnes en een nieuwe termijn voor deze sterkte president.

  Geliked door 4 people

 8. Pingback: Sterker dan corona: Trump terug in het Witte Huis! | eunmask

 9. Wees eerlijk, er moesten wel flinke dosis pillen ingepompt worden bij zo’n onnozel griepje!! Ik vrees dat niet elke zieke Amerikaan zo’n VIP-behandeling krijgt!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/experts-over-campagnestrategie-trump-hij-neemt-een-groot-risico/ar-BB19KI2v?ocid=mailsignout

  Like

 10. Jan zegt:

  The virus appears to have targeted Republicans only and left Democrats unscathed.
  https://www.americanthinker.com/blog/2020/10/who_targeted_the_president.html

  Like

 11. Bas zegt:

  Liegbeest

  Geliked door 1 persoon

  • Tsja, ik geef / gaf haar nog altijd het voordeel van de grote TWIJFEL, maar de twijfel slaat nu wel heel heftig toe. Ik heb hele wijken in brand zien staan, plunderingen, ZWART TUIG VAN DE RICHEL vulden mijn beeldscherm etc etc. Deze dame gooit alleen nog maar meer olie op het RACISMEvuur en is met haar LEUGENVIDEO medeplichtig aan de SLOOP van haar eigen vaderland! Hele Slechte Beurt, Michelle, AFGESERVEERD!

   Like

 12. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s