Deze Moor haalt de goedmenschen het bloed onder de nagels vandaan

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

Zelfbenoemde “antiracisten” schelden Nigeriaan uit voor nazi

Of het nu Moorkop of zigeunersaus is – in de waarneming van de goed- en betermenschen loert het racisme in Duitsland in iedere hoek. Nu heeft deze fijne, zich moreel superieur voelende vereniging van betweters in Kiel een nieuw vijandbeeld: Andrew Onuegbu uit Nigeria, die het restaurant “Bij de Moorkop” exploiteert.

Ze wilden de nazi ter verantwoording roepen: een blanke goedmensch en haar zwarte begeleider, die Onuegbu´s restaurant opzochten en eisten “zijn nazi-chef” te spreken om hem voor de naam van het restaurant “Bij de Moorkop” ter verantwoording te roepen. Zijn aanwijzing dat hij zelf de chef zou zijn, wilden ze niet geloven. Daarvoor zitten bij deze clientèle de racistische vooroordelen blijkbaar te diep. Bij hen is de zwarte man een slachtoffer en de dader altijd een blanke. En zwarte Afrikanen, die in Duitsland zelfstandig een restaurant exploiteren, komen in deze schijnwereld niet voor.

De naam Moor komt op deze clientèle denigrerend over, zodat er in Kiel in de toekomst geen “Moren-apotheek” meer mag zijn. Maar Andrew Onuegbu weet wel beter, en daarom is het de voor alle betrokkenen de moeite waard om aandachtig naar deze man te luisteren:

De naam Moor is afgeleid van de Mauritaniërs, zoals vroeger de bewoners van Noord-Afrika genoemd werden. De geneeskunst van de Mauritaniërs was al in de voormoderne tijd hoogontwikkeld. En wanneer een Mauritaniër in Europa een genees- en plantenkundige apotheek opende, dan was er voor hem geen reden zijn herkomst te versluieren – integendeel. Iedereen zou moeten weten dat hij bij de Moor, dus bij de Mauritaniër, goed af is wat betreft geneeskrachtige middelen. De Moren waren trots op hun herkomst.

En dat is Andrew Onuegbu nu nog steeds: hij houdt in Kiel als een rots in de branding stand tegen een vloed aan arrogantie en halve ontwikkeling. Wij wensen hem en zijn restaurant veel succes. En wie in Kiel goede (Duitse!) keuken wil proberen, wordt een bezoek aan het restaurant “Bij de Moorkop” van harte aanbevolen!

Lees eveneens: www.berliner-zeitung.de

Bron:
www.pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", achterlijkheid, demoniseren, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, political correctness, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

9 reacties op Deze Moor haalt de goedmenschen het bloed onder de nagels vandaan

 1. Tistochwat zegt:

  Respect voor deze man.

  Geliked door 4 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Nigeria ligt niet in Mauritanië maar dat maakt niet uit. Een trotse neger er honderdduizend keer beter dan een huilneger.

  Geliked door 3 people

 3. vangie1206j zegt:

  En 10000000000000000000 keer beter dan dat linkse antifa schorem.

  Geliked door 2 people

 4. Republikein zegt:

  Voor elke kwaal geeft de natuur een oplossing.
  Resomeren komt ook op.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Chapeau Andrew Onuegbu !!

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Laat je niet in de luren leggen door zo’n vriendelijk lachende neger. En al helemaal geen Nigeriaan. Het zijn de oplichters bij uitstek.

  Like

  • hannah zegt:

   Achter in de zaak heeft hij waarschijnlijk een kantoor met internetdeskundigen, de zgn. Romance Scammers, die met een nepfoto van knappe blanke mannen onze vrouwen geld af persen …. en dan in Nigeria de grote bink uithangen …..

   Like

 7. Bob zegt:

  Racisme bestrijding is doorgeslagen.
  De meeste zgn anti racisten vinden dat
  anti semitisme geen probleem voor ze
  vormt. Bij deze zeer domme mensen
  moeten de de brain wahste hersenen
  schoon gespoeld worden.

  Like

 8. Pingback: Mohren-brouwerij buigt niet voor linksen – behoudt haar naam en verhoogt de omzet | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s