Tweet van Geert . . .

Ik wil mijn Nederland terug. Goede zorg, veilige straten, geen islam en hoofddoekjes, een soeverein land, ons geld voor onze eigen mensen, oerhollandse gezelligheid, trots op onze cultuur, respect voor ouderen, hechte gezinnen. Gewoon weer Nederland!

#PVV2021 #Wilders2021

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. guusvelraeds zegt:

  Pijnlijk om te zeggen. Dat Nederland is voorgoed weg. We moeten er maar het beste van maken.

  Geliked door 2 people

  • G.F. zegt:

   Nederland is nog niet voorgoed weg, want er komen nog steeds meer mensen hier naar toe. Maar het probleem is dat deze mensen met de verkeerde intenties naar hier komen en hier geholpen worden, door een stelletje landverraders, om die verkeerde intenties tot uitvoer te kunnen brengen.

   Geliked door 1 persoon

 2. Yvonne zegt:

  Aangezien dat niet zal gaan lukken ben ik naar mogelijkheden om naar Italië te gaan aan het zoeken, maar hoe vind je een normaal huurwoning, verzekeringen ik wil ook mijn katten mee
  De gelukkigste tijd in mijn leven heb ik daar gehad maar ja hoe staat het leven daar ervoor?

  Like

  • willie zegt:

   Yvonne, dat Italie van nu wordt ook geregeerd door links gespuis, de goeie tijd is daar ook allang weg, VOORGOED !! Ik vrees dat wij het nog gaan meemaken dat we een deftige,veilige SCHUILPLAATS moeten gaan zoeken. US Marines gezegde : RUN AND YOU’LL DIE TIRED . Nutteloos om te vluchten betekent dit

   Like

 3. BigLJohn zegt:

  Geert zegt; Ik wil….In de Kerk kun je er nog wat mee (met ik wil) als je gaat trouwen. Maar deze maatschappij is reddeloos verloren Geert ! Droom maar lekker verder zou ik zeggen. Maar ik hoop wel dat je weer snel wakker word en Rutte eens serieus gaat aanvallen zoals Baudet dat al eerder deed. Dat zet meer zoden aan de dijk dan – ik wil -.

  Geliked door 1 persoon

 4. Eppo zegt:

  Een grote Murkenmeuk ghetto heeft die PvdA en nog wat clubs er van dit Land gemaakt .
  Wat hebben die Lui , dit Land in nog geen 10 jaar tijd naar de sodemieter geholpen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Wilders is sta volkomen achter u en prijs uw doorzettingsvermogen. Maar helaas onze regering is gevuld met een stel niet daadkrachtige onbenullen en zullen nimmer toestaan dat u zal mee regeren. Volkomen ondemocratisch en nu nog een omkoopvoorstel van Groen Links om jonge zieltjes te winnen voor de komende verkiezingen haalt het democratisch kiesrecht helemaal onderuit. Nederland is al jaren overgeleverd door een machteloze EU met haar wanbeleid rondom de massa invasie van nieuwkomers, subsidies worden verstrekt aan terroristische organisaties en uiteraard onze regering die hieraan heeft meegewerkt en blijft meewerken. Zelfs de kerken staan achter de omvorming t.b.v. islamisering. In en in triest dat u een terechte strijd voert om Nederland weer Nederland te maken maar de massa van onze bevolking zich mede schuldig heeft gemaakt aan dit wanbeleid en dit allemaal gelaten en onderdanig heeft toegelaten en ik vrees dat velen wederom weer op de partijen zullen stemmen om Nederland voor goed als verleden te beschouwen en een grote chaos en vergaarbak is geworden van inmiddels miljoenen die hier totaal niets te zoeken hebben, profiteren van ons sociaal stelsel maar eigen cultuur en geloof zullen doordrammen en onze tradities al deels de nek hebben omgedraaid en zullen doorgaan dat Nederland de geschiedenis in gaat als een ooit welvarend een goed leefbaar land. We zijn verloren door lafheid en onderdanigheid. Resultaat weer een terroristische groepering rijker in Almere (waar uiteraard niet drastisch op wordt ingegrepen en wordt uitgebannen) namelijk de Nation of Islam. https://tpo.nl/2020/10/02/nation-of-islam-wil-roomblank-nederland-met-wortel-en-al-uitroeien/ Dit is het in en in triest resultaat van jaren lang wanbeleid en een niet deugdelijke rechtstaat.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Misschien, héél misschien wanneer de regering weer zeggenschap krijgt in eigen land, niet meer onder het EU-juk moet lopen en het belang van de Pays-Bah weer boven het belang van Brussel gaat stellen, misschien dat de veerkracht en trots terugkeren, maar daarvoor gaat het nog niet slecht genoeg in de maatschappij, staat het water nog niet hoog genoeg aan de lippen, blijft het dweilen met de kraan open en vallen we allemaal in de bodemloze put van het EU-beleid.
  (ik vrees ernstig voor de Brusselse sancties wanneer de Pays-Bah haar betalingen en beloftes niet meer kan nakomen, dan trekt Brussel ons het vel over de bleke neuzen)

  Like

 7. saddy zegt:

  Wat Geert mist is de controlerende functie van de media. In een democratie horen de media deze rol te hebben.
  Nu zijn er media die zeggen: die rol is weg, we hebben nu een activistische rol. Dit doen ze echter zonder de kijker/lezer te waarschuwen met een banner oid.
  Daarnaast heeft Rutte met al zijn handtekeningen ervoor gezorgd dat je niet meer negatief mag schrijven over immigratie en islam (een eis in Marrakesh Pact 1) en Hugo die de media verordonneert heeft op 1 lijn (zijn! lijn) te gaan zitten. ook dit alles zonder banner.
  Hugo heeft al gewaarschuwd dat als de vaccins op de markt komen dat alle objectieve informatie van internet ed gehaald gaat worden. Dat gaat ver want dan kun je ook geen objectieve bijsluiter verwachten. (Bijwerkingen: Helaas vallen deze onder het Staatsgeheim)

  Dus Geert, eigenlijk is de eerste stap naar het oude normaal een gezond media-milieu.

  Geliked door 1 persoon

 8. Ronald B zegt:

  De levensgevaarlijk en laag bij de grond lafaards van het islamitisch ongdierte dat een terroristische aanslag in Nederland wilde plegen hebben tot 20 jaar gevangenisstraf gekregen….

  De woorden van de rechter: “Deze aanslagen worden gepleegd vanuit een intolerante religieuze ideologie, waarbij wordt geprobeerd het eigen gelijk op gewelddadige wijze aan anderen op te leggen en waarbij de bevolking veelal slachtoffer is en ernstige vrees wordt aangejaagd”, zei hij.” (bron NOS)

  De rechter spreek van een intolerante religieuze ideologie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Met deze uitspraak moeten we wat mee doen….verbieden de islam!!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s