Salvini-wetten buiten werking gesteld: Italiaanse linkse regering wil nog meer immigratie

(Vertaling: E.J. Bron)

De linkse Italiaanse regering laat het masker vallen: nu stelde ze de aangescherpte veiligheids- en migratiewetten, die de voormalige minister van Binnenlandse Zaken van de LEGA, Matteo Salvini, in 2018 en 2019 uitvaardigde, weer buiten werking – en provoceert zodoende weer toenemende “vluchtelingen”massa´s.

Vooral de hoge straffen van miljoenen euro´s voor zogenaamde “reddingsschepen”van NGO´s met migranten aan boord, die zonder toestemming een Italiaanse haven aanstevenen. De boetes werden van € 1 miljoen verlaagd naar € 10.000,- tot € 50.000,-

Ook het systeem van de “internationale bescherming” voor buitenlanders wordt gewijzigd. Zo mogen buitenlanders niet uit Italië worden uitgewezen wanneer ze bij terugkeer in hun thuisland blootgesteld staan aan het gevaar van foltering of onmenselijke behandeling. Datzelfde geldt wanneer het leven van hun familieleden bedreigd wordt. In dergelijke gevallen dient aan de buitenlander als “speciale bescherming” een verblijfsvergunning in Italië te worden verleend.

De voormalige minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, had felle kritiek op het buiten werking stellen van zijn wetgeving. “In plaats van Italië meer veiligheid te garanderen, bouwt deze regering onze wetten af. Zo schaadt ze niet Salvini, maar alle Italianen. De illegale immigratie is een misdaad”, zei hij. Hij maakte er op attent dat sinds het aantreden van het tweede kabinet-Conte zonder zijn LEGA het aantal in Zuid-Italië aangekomen migranten in 2020 tegenover de dezelfde periode in 2019 naar meer dan 23.000 verviervoudigd zou zijn.

Bron:
www.zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, LEGA, Linkse Kerk, Matteo Salvini, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Salvini-wetten buiten werking gesteld: Italiaanse linkse regering wil nog meer immigratie

 1. Frits zegt:

  Italië pleegt zelfmoord. Zoals overal in de EU waar linkse waanzin de macht heeft. R.I.Pieces. Of gaat men eindelijk eens met zijn allen de straat op? Zal wel niet

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Wanneer men de vensters openzet en de kraaien binnenlaat, vreten ze alles op en schijten alles vol, en blijft men de ramen en deuren openzetten zullen ze er gaan nestelen om vervolgens een groeiend probleem van overlast te blijven, en na verloop van tijd zelfs bepaalde rechten gaan opeisen omdat ze er al jaren gedoogd worden……….Om een precedent te scheppen voor de rest van de groep, die zwermen al rond op zoek naar een open deur.

  Like

 3. Pingback: malthablog's Blog

 4. antiislamnu zegt:

  Wij hebben hier in Europa vreemde vormen van democratie we stemmen voor A maar op de een of andere (democratische) reden krijgen we B.

  Like

 5. Julia zegt:

  Het maakt allemaal niets meer uit we zijn overgeleverd aan een stel linkse waanzinnige machtswellustelingen die de daadkracht en macht kwijt zijn om de massale invasies nog te stoppen. What ever we zitten wereldwijd volop in een psychologische opgezette oorlog die de agenda 21/30 NWO moet afronden en dit alles onder de gecreëerde massa hysterie over een virus. 0in WOIII https://www.burgerfront.nl/arts-er-is-een-derde-wereldoorlog-gaande-met-een-virus-als-inzet/

  Like

 6. bozeoudeman zegt:

  OMVOLKING, OMVOLKING, DE ELITE IN EUROPA BRULT OM OMVOLKING!
  WEG MET VOLK DAT HEN NIET GENOEG ADOREERT!
  LANG LEVE ISLAM, LANG LEVE ZWART! WEG MET BLANK!
  LANG LEVE CHAOS, LANG LEVE ANARCHIE, LANG LEVE HET RECHT VAN DE STRAAT!
  LANG LEVE GENOCIDE, LANG LEVE ARMOEDE, LANG LEVE TERREUR!
  LANG LEVE ECONOMISCHE MALAISE! LANG LEVE DICTATUUR!
  LANG LEVE NIEUWE PLAGGENHUTTEN VOOR HET DOMME VOLK!
  GELUKKIG GA IK GAUW DOOD!

  Geliked door 2 people

 7. karton zegt:

  Dáárom kreeg Italië miljarden euro’s van de EUSSR , o.a. úw én mijn geld; met óns geld worden “vluchtelingen” in de watten gelegd. P(inokkio) Rutte en zijn clubje van linkse gepeupel hebben zich wéér eens laten beetnemen. P
  Of zouden ze wel hebben geweten waaraan óns geld zou worden besteed ? Ik denk het laatste. We worden doorlopend besodemieterd door het linkse gajes in “Den Haag”.

  Like

 8. Hovawart zegt:

  De Carola-crisis staat volop in de schijnwerpers van de media, het uitrollen van de EU-dictatuur gaat dus ongestoord verder, alsmaar sneller, vér buiten beeld en de aandacht van de bevolking,…..
  Zalig zijn de onwetenden, iemand die totaal niet weet wat er in de rest van de wereld gebeurd, hoeft er ook geen zorgen om te hebben. Als je niet weet dat je buurman ernstig ziek is, zit je ook niet over hen in. Als je niet weet dat iemand niet kan slapen van de zorgen vind je het ook niet erg want je weet het niet……..past geheel bij de visie van de politiek, ikke, ikke, ikke….

  Like

 9. Bas zegt:

  Noord-Afrikanen in de naam van Allah omringen, schreeuwen in het gezicht, pesten, beledigen en duwen de evangelische prediker. In een normaal, democratisch land als Rusland zouden ze na vijf minuten zijn verdreven. #RadioSavana

  Like

 10. Bas zegt:

  Nigeria? Pakistan? Bangladesh? Nee, Italië. Wachtrijen en bijeenkomsten (ze kunnen) bij het immigratiekantoor na de annulering van Salvini’s wetten #DecretiSicurezza.

  Like

 11. Bas zegt:

  Like

 12. Bas zegt:

  Catanzaro, 60 Pakistaanse en Egyptische economische illegale immigranten landden in de nacht en werden uitgeladen in een lokaal aan de kust om de invasie te vieren en de gebruikelijke selfies te maken! Sommigen zijn gevlucht: 30 hebben zichzelf minderjarig verklaard om ons meer geld te verneuken.

  Like

 13. Bas zegt:

  Maandagochtend in Italië (vandaag): terwijl Afrikaanse en Aziatische economische illegale immigranten wakker worden in hotels en luxe schepen met ontbijt, lunch en diner op onze kosten verzekerd, miljoenen Italianen halen het einde van de maand niet en gaan naar Caritas om om eten te bedelen

  Like

 14. klaas zegt:

  Like

 15. Bas zegt:

  Komt allen voor GELD GELD GELD

  Like

 16. Pingback: “Islamist” grijnsde bij binnenkomst: Slachter van Nice kwam illegaal via Italië naar Frankrijk | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s