Tweet van Arthur van Amerongen . . .

#DiversityDay#DiversityDay Het Amsterdam Baroque Orkest mag niet meedoen met Diversiteitsdag, want dat is stout geweest, omdat het geen homoseksuele, blinde Somalische barokvioliste in een rolstoel wilde aannemen. Er was één Afghaanse cornettist, maar die vond barok haram.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Arthur van Amerongen)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", Amsterdam, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, betutteling, cultuurrelativisme, demoniseren, GroenLinks, humor, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

27 reacties op Tweet van Arthur van Amerongen . . .

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Te belachelijk voor woorden, zó’n fantastisch ensemble, krijgt geen subsidie, mag niet meedoen aan Diversiteitsdag, etc. Wat is dat trouwens weer voor achterlijk gedoe, Diversiteitsdag?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  Leuk nieuws. Dan stelt dat orkest toch gewoon Louis Armstrong , Miles Davis en Mahalia Jackson op ?! Óók de muziekwereld is stapelgek geworden. Moeten ze nu ook op zwarte instrumenten spelen of juist niet ? Een zwarte dwarsfluit kan best een mooi geluid geven , of een zwarte schuiftrompet.

  Geliked door 1 persoon

 3. koosv8 zegt:

  En nu de poten stijf houden, en niet meteen correct meegaan doen in de pas voor DEZE RASSISTISCHE BEWEGINGEN.

  Like

 4. Daar gaan ONZE AFGEJATTE M I L J A R D E N weer!!!!!!!! Met steeds meer analfabete afrikaners en mohammedanen is Klassieke Muziek ook al een uitstervend iets. In de concertzalen zitten voornamelijk liefhebbers die er over 20 jaar niet meer zijn. Waarschijnlijk gaan er weer veel van ONZE AFGEJATTE CENTEN naar WOORDKUNSTENAARS en (duivelse) Rappers!! Projecten / Bezigheidstherapie om geïmporteerde criminelen-in spé in het gareel te houden! Krijg om mij de CoronaTief met je Landverraderssmoel!!

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Poe poe, niet mee mogen doen met Diversiteitsdag, vreselijk….
  Nou ja om eerlijk te zijn denk ik niet dat ze daarvan wakker liggen, hadden ze eigenlijk voordat ze hoorden dat ze niet welkom waren überhaupt ooit van Diversiteitsdag gehoord ? Ik niet in elk geval !
  En op de een of andere manier denk ik dat ik er niet veel aan mis.

  Like

 6. Bas zegt:

  Ondertussen,
  Sluit je thuis op in het nieuwe Nederland….

  Like

 7. Bas zegt:

  Iets anders, moderne slavernij

  Like

 8. Bas zegt:

  Ondertussen
  Crimineel mag opa bezoeken, doet dit natuurlijk niet, maar vlucht naar turkije…

  https://www.rtvoost.nl/nieuws/1318561/Negen-maanden-celstraf-voortvluchtige-pakketbezorger-voor-overval-op-bejaarde-vrouw-Haarle

  Negen maanden celstraf voortvluchtige pakketbezorger voor overval op bejaarde vrouw Haarle

  De rechtbank in Almelo heeft een 23-jarige man uit Den Bosch veroordeeld tot negen maanden celstraf voor zijn rol bij een brute overval in augustus 2018 op een 75-jarige vrouw in Haarle.

  Man is voortvluchtig
  Twee weken geleden werd tijdens de zitting duidelijk dat de verdachte niet bij de rechtszaak aanwezig zou zijn. Hij werd vorig jaar door het gerechtshof voor een paar dagen uit voorlopige hechtenis geschorst om afscheid te kunnen nemen van zijn stervende grootvader in Den Bosch. Daar ging hij niet heen, de 23-jarige reed in één streep naar een vliegveld in Duitsland om naar Turkije te vliegen.

  Like

 9. Bas zegt:

  Schunnig, een toneelstuk over isis aanhanger en kalifaatwijf laura h.

  Pervers.
  De Raad voor Cultuur wil aan de toneelgroep die Laura H. speelt een subsidie toe kennen van €2.824.500.
  “Toneelgroep Oostpool reflecteert goed op de Code Diversiteit en Inclusie. (…) met het vertellen van actuele verhalen over mensen in al hun verscheidenheid”

  Aantal reacties
  Pardon?? Bijna 3 miljoen euro?

  Nee meer, dit is alleen nog maar de subsidie van het Rijk.
  De provincies Gelderland en Overijssel en de Gemeente Arnhem betalen ieder ook aan Oostpool

  Bijna 3 miljoen voor een toneelclub?! Veel gekker moet het toch niet worden hoor.

  Ach joh, die domme werkende Hollander mag uitgeperst worden als een Citroën en mag verder gewoon z’n bek dichthouden. Links deelt gewoon uit.

  Idee om een gezellig toneelstuk over Adolf H. te subsidiëren? Over de man die kwetsbare groepen zoveel aandacht gaf, de medische wetenschap een boost heeft gegeven en de omstandigheden gecreëerd heeft dat Europa niet-westerse migranten met open armen ontvangt?

  https://pbs.twimg.com/media/Ej0UoxiXYAInM6l?format=jpg&name=medium

  Like

 10. Bas zegt:

  Isis aanhanger en kalifaatheks laura h
  Pervers.
  De Raad voor Cultuur wil aan de toneelgroep die Laura H. speelt een subsidie toe kennen van €2.824.500.
  “Toneelgroep Oostpool reflecteert goed op de Code Diversiteit en Inclusie. (…) met het vertellen van actuele verhalen over mensen in al hun verscheidenheid”

  Ook te zien in het “toneelstuk” over laura h?

  ISIS-terroristische leden maken grapjes met elkaar terwijl er op de achtergrond geschreeuw wordt gehoord van een Yazidi-meisje / -vrouw die wordt verkracht. De ISIS-verkrachter die werd gefilmd lachend om het geluid van een #Yazidi ontvoerd meisje uit #Sinjar

  Waar is het toneelstuk voor deze slachtoffers?

  ‘Mijn familie vertrouwde je, en ik ben zo oud als je dochter. En vandaag dwing je me om je vrouw te zijn en probeer je me te verkrachten. ” Een # Yazidi-meisje zei tegen een ISIS-terrorist, die haar in augustus 2014 uit #Sinjar heeft ontvoerd

  Waar blijft deze voorstelling over de feiten?

  ISIS-commandant:
  Ik heb ongeveer 900 mensen vermoord en afgeslacht.
  Ik verkrachtte ongeveer 50 meisjes (15-16 jaar oud).
  Ik heb meer dan 200 vrouwen verkracht

  Misschien een theatervoorstelling over deze wreedheden?

  Like

 11. Bas zegt:

  Like

 12. Bas zegt:

  Black only……hoezo racisme?
  Op twitter gelezen:

  Mijn dochter komt net vertellen dat ze vandaag niks mag posten op Tik Tok omdat ze blank is en het Black out day is zodat zwarte mensen de hele dag meer aandacht krijgen. WTF?

  Gaat van Tik Tok uit wat ik begrijp. Is onduidelijk of dit nu door de zwarte gemeenschap is geregeld. 31 oktober mogen ook alleen zwarte mensen posten

  Like

 13. Bas zegt:

  WTF!!!!!!!
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/10/wat-een-grap-halsema-maakt-kans-op-prijs-voor-beste-burgemeester-ter-wereld/

  Wat een grap! Halsema maakt kans op prijs voor beste burgemeester ter wereld

  Femke Halsema staat op de lijst voor burgemeesters die kans maken op de World Mayor Prize, een verkiezing voor de beste burgemeester ter wereld. Dat laat dan mooi zien wat voor een aanfluiting die hele verkiezing is!

  Ambtenarenblad Binnenlands Bestuur meldt dat de lijst tot nu toe bestaat uit zestig genomineerden, waarvan zij er dus één is. Burgemeesters moeten aan de volgende criteria voldoen: moed, ijver en integriteit. Iemand heeft de rest van de wereld dus wijsgemaakt dat zij over die eigenschappen zou beschikken. Dan heb je wel echt ideologische oogkleppen op volgens mij, of het was een troll-actie. Dat kan ook natuurlijk!

  Like

 14. Bas zegt:

  Racist op haar nummer gezet…

  Like

 15. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2020/10/15/arnold-karskens-afschaffen-zwarte-piet-mogelijk-eerste-stap-richting-genocide/

  Arnold Karskens: ‘Afschaffen Zwarte Piet mogelijk eerste stap richting genocide’
  Eerst kwamen ze voor Zwarte Piet, maar ik zei niets

  “Wij leven in een multiculturele samenleving. Dat betekent dat je hoofddoekjes en agressieve rapmuziek moet accepteren, maar een onschuldige kindervriend als Zwarte Piet niet op tv mag verschijnen?”

  “Ik ben lang oorlogsverslaggever geweest en weet dat cultuuronderdrukking een eerste stap naar genocide kan zijn. Vasthouden aan je eigen cultuur is dus enorm belangrijk. Je moet een streep trekken, tot hier en niet verder. Nu is het Zwarte Piet, straks is het kerstmis of Pasen en je weet niet waar het eindigt.”

  Like

 16. Bas zegt:

  Like

 17. Bas zegt:

  Like

 18. Bas zegt:

  Shockerend!!!
  https://www.thekarskenstimes.com/component/content/article/92-weblog/704-zwartboek-nos-journaal-annex-16e-vangst?Itemid=435

  Zwartboek NOS Journaal- annex (16e vangst)

  Meten met twee journalistieke maten is een constante factor in de verslaggeving van het NOS Journaal, zo blijkt ook uit deze 16e vangst Zwartboek NOS Journaal. Links, zwart en moslim belicht de NOS-redactie positief of niet-kritisch, terwijl in gelijke nieuwsgevallen rechts, blank en niet-moslims genegeerd of negatief worden bejegend. Deze werkwijze is niet alleen een overtreding van de Mediawet, want de Nederlandse Omroep Stichting is verplicht nieuws betrouwbaar en onafhankelijk te brengen, maar is ook journalistiek-crimineel, omdat er sprake is van discriminatie. Voor de NOS is namelijk niet iedereen gelijk.

  Blank is fout & zwart is goed

  Like

 19. Bas zegt:

  Wtf, trouw heeft weer iets gevonden….. !!!

  @trouw
  Nu de paddenstoelen uit de grond schieten en de bladeren verkleuren, gaan veel mensen er weer opuit. Maar geldt dat voor alle Nederlanders, of is natuur vooral een witte hobby?

  https://www.trouw.nl/duurzaamheid-natuur/zit-natuurrecreatie-in-een-witte-bubbel~b170e059/

  Zit natuurrecreatie in een witte bubbel?

  Wandelaars, fietsers, kampeerders: natuurrecreatie in Nederland heeft een wit imago. Op de Hoge Veluwe kom je zelden iemand tegen met een niet-westerse achtergrond en op de camping al helemaal niet. Althans, dat is het beeld. Is er misschien een cultuurstrijd gaande in natuurland? Vier insiders aan het woord

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s