VIDEO: Boodschap van de president

(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO: Boodschap van de president

 1. Mary zegt:

  Joh Rutte, de President van Amerika beveelt dit aan en is er overnight beter van geworden, ook stelt hij het gratis beschikbaar aan zijn bevolking, nu hoeft niemand meer aan de giftige Bill vaccinatie (met chip) fijn he!!!!! (LOL) Oh nee jij werkt voor de duistere kant de satanistische NWO dus die vaccinatie moet wat jou betreft koste wat kost doorgaan nietwaar……….

  Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  Dan de vreselijke wantoestanden in Nederland dit is nu de tweede maal dat duizenden mensen slachtoffer worden door uitgestelde behandelingen en operaties. Hoelang zijn wij nog genegen om überhaupt nog torenhoge zorgpremies afdragen, hoeveel schaamte moeten mensen hebben die alleen nog maar aan Corona denken en daardoor deze desastreuze gevolgen negeren en nu een hou je smoel smetlap dragen i.p.v. deze af te doen ten de bekken gaan open doen in Den Haag dat dit niet meer toelaatbaar is. Waar kunnen straks door nalatige gezondheidszorg flinke schade claims worden neergelegd. Falen, falen en nog eens falen maar wel debatteren over onnozele zaken zoals racisme en al die onzin meer. https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/10/nederland-heeft-haar-zaakjes-weer-niet-op-orde-doet-beroep-op-duitse-ic-bedden/
  Ik hoop dat mensen nu toch echt daadwerkelijk onder hun steen vandaan stappen want ook zij zelf, kinderen of familie kan worden getroffen door een ziekte die directe operatie of behandeling nodig maakt.
  Dan chapeau voor Trump luister maar eens goed. Nee wat doet lapzwans De Jonge hier een spoedwet, inkoop van niet bewijsbare werkende vaccins puur uit belangenverstrengeling en de rest binnen onze gezondheidszorg wordt achterlaten in een enorme chaos waar duizenden mensen de dupe van worden en onze zorgmedewerkers in de kou zijn gezet (verhoging zat er niet in dat moest naar de Oranjes en een schenking van miljarden aan bodemloze putten) en waarvoor het nu dweilen met de kraan open is.
  Dank Rutte voor de jarenlange onverantwoorde desastreuze bezuinigingen binnen onze zorg u moet zich werkelijk kapot schamen wat voor een puinhoop en chaos u binnen onze kostbare gezondheidszorg heeft aangericht.

  Geliked door 2 people

 3. Bas zegt:

  Biden gaat kanker genezen…..zo ja, welke kanker dan, of heeft hij een genezing voor alle verschillende soorten kanker?
  Dat had hij trouwens al 40 jaar eerder kunnen doen, zolang als hij in de politiek zit.

  Goedkoop proberen te scoren met een ernstige ziekte is wel erg laag.
  Dat hij eerst maar eens begint met een cure voor covid en ook alzheimer?

  Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  “I Want Everybody Given the Same Treatment as Your President” – Trump Says He Will be Offering Free Covid Meds to Americans (VIDEO)

  https://mobile.twitter.com/realDonaldTrump/status/1313959702104023047

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s