Amsterdam opgeschrikt door bomaanslag op homoseksuele man

(Door: Freek de Swart)

Regenboogvlaggen in Amsterdam zorgen nog niet voor het gewenste effect

In Amsterdam is donderdagnacht een aanslag gepleegd op een homoseksuele bewoner aan het Van Beuningenplein. Hierbij werd een vuurwerkbom door het raam van Steven Helvoort gegooid die zorgde voor een enorme ravage. Gelukkig bleven zowel de man als zijn hond ongedeerd, al zit de schrik er goed in:

‘Ik had geluk dat er gordijnen en lamellen voor hangen, want anders was dit misschien slecht afgelopen. Dit is gewoon een aanslag op mijn leven.’

Helvoort weet verder aan AT5 te vertellen dat hij zeker weet dat zijn geaardheid de aanleiding is van deze aanslag:

Lees verder>>>
(h/t “Gienekehado”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amsterdam, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Eurabië, homofobie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Mensenrechten, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Amsterdam opgeschrikt door bomaanslag op homoseksuele man

 1. Gienekehado zegt:

  Zou weleens willen weten hoeveel (van ons afgejatte) MILJOENEN er al in discrimiNAZI-projekten oid. gepompt zijn in Islamsterdam!! Het COC is ook 1 Grote Landverradersclub geworden! Heult mee met Potenrammers, Hedy ‘d Ancona’s en soortgenoten!!

  Geliked door 3 people

 2. Jan zegt:

  Van Beuningenplein ligt in de Staatsliedenbuurt, wemelt van de moslims, geen kosher volk, maar dat zijn de Hillsiders ook niet

  Hillsong is een geldmachine, net als Bagwan in het verleden. Volk dat geestelijk leeg is meent daarin zijn heil te kunnen vinden, net zoals socialisten (ook niet bepaald het slimste volk) in het marxisme.

  Dit is Hillsong: de beruchte anti-LGBT-kerk met talrijke beroemde leden
  …….
  Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Kourtney Kardashian, Hailey en Justin Bieber, Austin Butler, Kylie Jenner, Kendall Jenner en Hailee Steinfeld. Het zijn slechts enkele bekende namen die deel uitmaken van de Hillsong Church.
  …..
  …de kerk [verwijst] homoseksuele mensen door naar ‘conversietherapie’, waar men personen van hun homoseksualiteit ‘probeert te genezen’.

  Pratt krijgt onder andere kritiek omdat hij de kerk sponsort, en op die manier dus ook helpt om conversietherapie te ontwikkelen.
  ….
  https://www.hln.be/celebrities/dit-is-hillsong-de-beruchte-anti-lgbt-kerk-met-talrijke-beroemde-leden~acf473bf/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  En ook hier, de ‘kerk’ is een instituut van geld wit wassen

  News articles covering Hillsong unethically fleecing $100 million from members
  …..
  HILLSONG Church rakes in $100 million a year from its tax-exempt Australian operations as its weekly flock of 34,000 supporters hands over their hard-earned cash.

  The Daily Telegraph onthult dat meer dan $ 42,5 miljoen werd verzameld door Hillsong uit “algemene tienden (een tiende van iemands inkomsten), offergaven en donaties”, volgens de meest recente financiële onthulling van de groep. Het zamelt ook miljoenen in via royalty’s voor muziek en haar diensten voor kinderopvang en collegegeld, die terugvloeien naar de activiteiten en uitgaven van de kerk.
  ….
  https://hillsongchurchwatch.com/tag/financial-scam/

  In de Bijbel wordt al gesproken (Deuteronomium 12:11) over het afdragen van tiende van de oogst aan de Joodse Tempel.

  De tiende werd in Europa al door de Romeinen ingevoerd en onder de Franken, in ieder geval ten tijde van Pepijn III (714-768) gehandhaafd. Het was bedoeld als een sociale belasting, die moest dienen ter financiering van de armenzorg, het levensonderhoud van parochiepriesters en de instandhouding van kerkgebouwen. De regel was dat iedereen een tiende deel van zijn oogst zou afdragen. Een derde van de tiende werd besteed aan sociale werken, een derde kwam toe aan de dorpspastoor en een derde aan de parochiekerk. In gebieden waar de tiende pas in latere eeuwen werden ingevoerd, kwam er ook een deel toe aan de bisschop.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Tiende

  Zoe Church is ook niets anders dan geld witwassen
  Zoe Church: Hollywood’s Latest Religious Obsession
  https://www.refinery29.com/en-us/zoe-church-chris-pratt-religion-lgbt-beliefs

  Zoals gezegd, geestelijk leeg volk vindt hier (tijdelijk) zijn plek om vervolgens weer naar een andere sekte over te gaan:
  Miley Cyrus says she left her church after gay people were sent to conversion therapy
  https://www.metroweekly.com/2020/03/miley-cyrus-says-she-left-her-church-after-gay-people-were-sent-to-conversion-therapy/

  Geliked door 1 persoon

 3. Gienekehado zegt:

  Hoe BIZAR wil je het hebben; (afgejatte) MILJOENEN pompen in homo-acceptatie en tegelijkertijd 100.000en HOMOHATERS (en onze cultuur) binnenhalen!! Een tijd terug heb ik bij de NPO HEDY ‘D ANCONA horen VUILSPUIEN over de PVV en FvD; deze partijen MISBRUIKEN de vrouwenemancipatie voor eigen gewin!! Ook gaf ze deze partijen de schuld van geweld en andere misstanden tegen vrouwen!! Geen woord over de mohammedanen / islam!! Hedy ‘d Ancona is een LAF minderwaardig WIJF en staat gelukkig al met 1 been in haar graf!

  Geliked door 3 people

 4. koddebeier zegt:

  O,O, wat is het toch een lieve stad .

  Like

 5. Julia zegt:

  Het is toch niet meer te geloven wat een toppunt van waanzin er onder ons leeft. Halsema maakt kans op prijs voor beste burgemeester ter wereld. De prijs staat dit jaar in het teken van het coronavirus en hoe goed de burgemeesters hun stad dienen met zekerheid en bescherming. Criteria zijn verder: moed, ijver en integriteit. De lijst wordt nog aangevuld. Op dit moment staan er zestig burgemeesters op uit dertig landen. Zij heeft het toch vooral uitstekend gedaan om duizenden mensen tijdens de eerste golf op de Dam bijeen te laten komen en stond hier zelf bij. Ook over haar integriteit kunnen we niks zeggen uiteindelijk roept ze nu op dat buren elkaar moeten gaan verraden. Vooral over de bescherming hoeve haar ingezetenen niet teklagen met elke dag een schietpartij of een steekpartij. Dus dit verstaat men onder een beste burgemeester ter wereld nou dan weten we precies met wat voor een bestuurders we te maken hebben. Het is werkelijk hilarisch dat deze vrouw op de lijst voor komt. Schaf al die prijsuitreikingen en lintjes ook maar af het is één en al willekeur en vriendjespolitiek.

  Like

  • karton zegt:

   @ Julia.
   Om in aanmerking te komen voor een prijs, op wélk gebied dan ook; zang, dans,toneel, koken en nú zelfs als “burgemeester”, moet u fan zijn van extreem-linkse clubjes als de staats-omroep, Groen Links, DDR66 , PvdA, CU of VVD , en dient u uit te voeren wat die clubjes eisen.
   Indien u NIET kunt zingen, dansen, toneelspelen of een burgemeester bent, kunt u ‘toch een prijs krijgen, áls u maar lid wordt van zo’n extreem-links-geteisem-clubje.

   Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Altijd weer die verdomde grefo jongeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s