CORONA . . .

(Door: Rob Kern & Arjan Hebly)

We leven wat betreft de Corona in verwarrende tijden. Er is een enorme toename aan besmettingen, maar er zijn nauwelijks opnames en ook weinig doden. Later voorbeelden.

De straten van Nederland zijn vol mensen en behalve de verplichte plasticjes in de winkels bij de kassa en de anderhalve meter regels in de restaurants is er nauwelijks iets afwijkends waar te nemen. De maatregelen van Rutte en de Jonge stuiten op steeds meer weerstand en de regie en aanpak van de RIVM worden steeds minder vertrouwd.

Hoe gevaarlijk is de ziekte?

Tegenstanders van de lockdown en andere maatregelen wijzen graag op het feit dat het aantal doden door Covid over de wereld bijna gelijk is aan het aantal doden van de griep. Deze vergelijking gaat echter mank als we de rigoureuze maatregelen overal ter wereld in ogenschouw nemen. Nu zijn er ongeveer 1 miljoen doden wereldwijd en het is niet uit te  sluiten dat dit het honderdvoudige zou zijn zonder maatregelen. Verder leeft het volgende in het algemeen dat het Covid-virus niet gevaarlijk zou zijn voor jongeren vanwege hun sterke afweer. Inderdaad worden jonge kinderen nauwelijks ziek en de meeste doden door Covid zijn mensen boven de zeventig jaar of mensen met comorbiditeit oftewel onderliggende ziekten, zoals aandoeningen van de luchtwegen, diabetes of hartkwalen.

Ondertussen algemeen geaccepteerd in de maatschappij gaan jongeren, studenten en anderen steeds vrijelijker met elkaar om en het aantal besmettingen stijgt vandaag naar boven de 2000 per dag. Er moet worden aangetekend dat het aantal Covid-gevallen ook beïnvloed wordt doordat er steeds meer getest wordt. In de VS is bijna 1/3 deel van de bevolking getest op Covid. Dus steeds meer besmettingen door het eerder genoemde idee dat het immuunsysteem van jongeren sterk genoeg is gecombineerd met de toename van het aantal testen doet veel deskundigen tot de conclusie komen dat de tweede golf op komst is. Er zijn echter steeds minder ziekenhuisopnames en steeds minder mensen overlijden. Het idee dat jongeren bestand zouden zijn tegen het Covid-19 virus, dat algemeen leeft, is een volstrekt onjuiste stelling. Er zijn genoeg voorbeelden bekend van jonge verplegers en artsen die overleden zijn door de besmetting met het Covid-virus in de ziekenhuizen. Als jongeren voldoende afweer hebben tegen het Covid-virus, dan zou dit niet kunnen gebeuren. Dus het Covid-virus is dodelijk voor iedereen.

Hoe dit te verklaren

Hoe kunnen we dit fenomeen verklaren? De Covid-patiënten presenteren zich met koorts en luchtwegklachten. Daarnaast met een breed pakket aan klachten zoals vermoeidheid, koude rillingen, spierpijn, hoofdpijn en keelpijn, duizeligheid en een schorre stem. Daarnaast kunnen anorexia (verlies aan eetlust), diaree, misselijkheid, verlies of verminderde reuk- en smaakzin optreden.

Uit studies blijkt dat de grootste transmissie van het virus naar andere mensen plaatsvindt als de patiënt ernstige klachten ontwikkeld. Dus we kunnen spreken over fase 1 bij het begin van de besmetting en fase twee als de besmetting plaatsvindt door patiënten met ernstige klachten. Nu bij het begin van de pandemie werden patiënten in fase 2 niet snel herkend en geïsoleerd, sommige dachten dat ze griep hadden en er waren onvoldoende testmogelijkheden. Dus de besmette personen uit deze eerste golf besmetten andere gezonde personen en door de heftigheid en de hoeveelheid van het virus werden deze patiënten ook sneller ernstig ziek en de ziekenhuisbedden en de beademingsapparaten raakten bezet en dit veroorzaakte paniek. Nu worden Covid-patiënten zowel in fase 1 als twee sneller herkend en in quarantaine geplaatst, waardoor de run naar de ziekenhuisbedden uitblijft.

Maar nu terug naar de stelling dat jonge mensen voldoende weerstand hebben om de ziekte te weerstaan. De volgende verklaring daarvoor zou een mogelijkheid kunnen zijn. Oudere mensen zijn voorzichtiger en licht besmette jongeren in fase 1 besmetten elkaar via grote of microdruppels, dit om e discussie over areosollen te mijden. Door de lage graad van besmetting in fase 1 van de ene jongere naar de andere wordt diens gezonde immuunsysteem geactiveerd en dat verklaart dat jongeren vaak nog niet eens enige klachten hebben. Hierbij moet het volgende gevaar worden aangetekend, namelijk dat als jongere patiënten in fase 1 ouderen of kwetsbaren personen besmetten, dit bij het gebrek aan een gezond eigen immuunsysteem kan overslaan naar fase 2 en kan leiden tot ernstige zaken.

Achter deze analyse gaat geen enkele normering naar de aan pak van de Covid-crisis noch een oplossing schuil. Hier hebben we alleen maar gepoogd te verklaren waarom jongeren en gezonde mensen minder last hebben dan ouderen. Toch mogen in dit artikel enkele suggesties voor de toekomst niet ontbreken. Voor een werkelijk goede aanpak van de Covid is een aantal dingen van belang:

Ten eerste een goede ventilatie zowel in openbare gebouwen als bij mensen thuis. Vliegtuigen kunnen als voorbeeld dienen, waar de lucht elke drie minuten wordt vervangen plus een hepa filter dat de Covid isoleert. Daarnaast maken goede mondkapjes, zoals Sonomask van Son ovia,  de vluchten veiliger dat in Nederland naar school gaan. Die plasticjes in de winkels zijn zinloos en zelfs gevaarlijk. Bij de Gamma zit de caissière in een soort doorzichtige kast die makkelijk vol kan raken met minidruppels. Daarnaast moet veel meer aandacht geschonken worden aan de behandeling van de Covid-patiënt in zowel fase 1 als 2. In Israël bijvoorbeeld, bij hetzelfde aantal besmettingen als in Nederland, zijn 90% minder doden. Ik heb een artikel gelezen van een Israëlische wetenschapper, waarin hij rept over acht verschillende behandelingen voor Covid-patiënten, terwijl het RIVM beweert dat er geen behandeling voor Covid zou zijn. Ondertussen wordt in fase 2 ook in Nederland succesvolle behandeling toegepast, waardoor heel weinig mensen moeten worden beademd of overlijden. Huisartsen als Rob Elens uit Limburg smeken het RIVM om de behandeling in fase 1 toe te staan met HCQ, zink en antibiotica. Deze behandeling wordt in heel veel ziekenhuizen in Amerika, India en ook in Frankrijk toegepast. Kortom als er voldoende geventileerd wordt, zullen er minder besmettingen plaatsvinden en als die toch plaatsvinden voor kwetsbare mensen dan moet alles er aan gedaan worden om deze mensen adequaat te behandelen voordat ze in fase 2 terechtkomen.

Laatste opmerking betreft het vaccin. Er zouden al in november vaccins beschikbaar zijn en de Russen zijn al een maand geleden met een vaccin gekomen, dat volgens recent onderzoek ook veelbelovend is. Volgens deskundige virologen moeten we aan een vaccin echter niet te veel verwachtingen koppelen. Na tientallen jaren is er nog geen afdoende vaccin voor verkoudheid, griep en aids. Bovendien wees men op het gevaar dat deze vaccins waaraan gewerkt wordt iets aan het DNA van de mens veranderen, waardoor ze potentieel gevaarlijk zouden kunnen zijn. Nogmaals: preventie en behandeling van  en begrip vaoor dit virus heeft prioriteit.

Door:
Rob Kern & Arjen Hably

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

41 reacties op CORONA . . .

 1. Tistochwat zegt:

  Om de een of andere reden vind ik dit een onsympathiek artikel.

  Waarom is de ‘gewone griep’, die kennelijk in rook is opgegaan, nooit behandeld met HCQ, zink en antibiotica?

  Geliked door 6 people

 2. Bas zegt:

  Alcoholverbod…..waanzin!!
  https://www.destentor.nl/dossier-coronavirus/politiebond-maak-einde-aan-thuisfeestjes-en-stel-compleet-alcoholverbod-in~ae825711/

  Politiebond ANPV: Maak einde aan thuisfeestjes en stel compleet alcoholverbod in

  Het kabinet moet voor de komende vier weken een compleet verbod op de verkoop van alcohol instellen om het grote aantal thuisfeestjes aan banden te leggen, vindt politiebond ANPV. Vanaf vandaag wordt de verkoop van alcohol tussen 20.00 uur en 07.00 uur verboden. ,,Daar los je helemaal niks mee op”, zegt voorzitter Xander Simonis tegen deze nieuwssite.

  Geliked door 5 people

 3. Bas zegt:

  Het Parool
  @parool
  Asielzoekers uit de azc’s in de drie noordelijke provincies van het land, kunnen binnenkort in quarantaine in een speciaal daarvoor ingericht ‘hotel’ in Haren.

  Reacties:
  Doe maar duur. Net als de ouderen eenzame opsluiting. Niet discrimineten

  Kunnen daklozen die besmet zijn ook naar een speciaal hotel?

  Wordt de bevolking NU dan wakker! Nee, desillusie gaat niet gebeuren.
  Onze ouders mogen vereenzamen en liefst snel doodgaan.
  Die ouderen die voor ons deze maatschappij hebben gevormd zoals het nu is!
  Tonen wij op deze manier onze dankbaarheid? Ja d overheid doet en wij doen niks

  Mag ik ook?? Het is toch gvd te bezopen voor woorden zo langzamerhand. Iedereen die dit beleid normaal vindt is krankjorum gestoord.

  Geliked door 7 people

 4. Bas zegt:

  Wie of wat kan je nou geloven?

  Geliked door 5 people

 5. bobzelf zegt:

  EINSTEIN RIEP HET AL JAREN GELEDEN ……..

  GOD MUST LOVE STUPID PEOPLE ……
  HE MADE SO MANY …..

  WAT EEN ZELDZAAM LULVERHAAL , WHO WERKNEMERS ….. ?????

  OOK DIERENARTS ????

  GEMIDDELD IN ALLE ZIEKENHUIZEN IN NEDERLAND, 4 MENSEN OP DE IC…….

  99 % HEEFT NERGENS GEEN LAST VAN …….

  DUS EEN VACCIN VOOR WAT ??

  VOOR 200 MILJARD TE BETALEN AAN KILL BILL ..

  GRIEKENLAND DODEN 490 IN 245 DAGEN

  MAAR JA DIE PLEURDEN ALLES DICHT , DE GRENZEN
  DE VLIEGTUIGEN , DE BOTEN, DE SCHOLEN ALLE WINKELS
  ALLE RESTAURANTS . ALLE DANCINGS
  ALLEEN DE SUPERMARKTEN BLEVEN OPEN …

  EN ?? DIT ALLES WERD AL HALF MAART VERTELD, GEINIG TOCH

  HET LIJKT ZO LANGZAMERHAND EEN BEETJE OP , ??

  HET WAS EEN BUKRAKET VAN MIJN OOM VLADIMIR

  GEGROET .. BESTE HERSENODEN ,

  OME BOBZELLUF

  DE ANGST OM DOOD TE GAAN , HEEFT OVERAL NU TOEGESLAGEN
  DAT WAS OOK DE BEDOELING

  …… DE ENIGE ZEKERHEID IN JE LEVEN ,,, DUS ??????

  Geliked door 6 people

 6. bobzelf zegt:

  EN DAN DAT FENOMENALE ???

  HET IS NIET UIT TE SLUITEN , DAT ……… ????????????????????????

  WEER EEN GEWELDIGE AANNAME, DE IQ32.2 LEEST DAT DUS NIET

  DUS WAAR ZIJN DAN GODGLOEIENDE GLOEIENDE b.v. in nederland die 6000

  griepdoden ineens gebleven ???

  sodemieter toch op . met dat gelul

  oome bob zag het net whahaha ,

  als je met 0.16 % doden, dus nog minder dan de gewone griep

  DIT OP DE LIJST ZET, MET MEEST DODELIJK ZIEKTEBEELDEN ZOALS AIDS.EN KANKER

  MOET JEDEZE FIGUREN DOOD SCHOPPEN .

  SO THIS WERE THE RESULTS OF THE ATHENS JURY

  Geliked door 8 people

 7. Jean zegt:

  Er zijn nog geen bewoners van 2 grote rusthuizen overleden in deze heftige tijd, die grote rusthuizen zijn de 1ste en 2de kamer.
  Hebben die speciale medicijnen???

  Geliked door 5 people

  • Leo 1 zegt:

   Nee, die hebben geen speciale medicijnen.
   ZIJ ! KENNEN de agenda van list ($$), leugen en bedrog.

   Daarom gaat hun “baas ” ook gewoon als een kip zonder kop op vakantie.
   Hij staat niet eens bij cajona stil, wordt terug geroepen door zn matties, oh, ja, shit…… foutje..

   Max; De Nederlander bestaat niet en Willie is een beetje dom.

   Geliked door 4 people

 8. Blaffertje zegt:

  Dit is een sterke column.

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/587057077/en-toch-moeten-we-diederik-gommers-stoppen?utm_source=whatsapp&utm_medium=referral&utm_campaign=whatsapp

  Het artikel.

  “https://www.telegraaf.nl/watuzegt/587057077/en-toch-moeten-we-diederik-gommers-stoppen?utm_source=whatsapp&utm_medium=referral&utm_campaign=whatsapp

  “En toch moeten we Diederik Gommers stoppen

  Microbiologen zijn de tovenaars van onze tijd. Zij kunnen gevaren zien die wij niet zien, en dus heersen zij over alles wat wij, zichtloze burgers, hebben: ons leven, ons bezit, onze liefdes en angsten. Zij stellen de maatregelen op die de overheid ons oplegt in de verwachting dat daarmee de verspreiding van het Covid-19 virus kan worden gestopt.

  De politici laten de tovenaars heersen omdat de politiek nu eenmaal geen onzichtbare problemen kan zien, met als gevaar dat ze blind de tovenaars volgen en de maatregel dreigen uit te voeren waar veel tovenaars van dromen: de totale lamlegging van de samenleving. Als dat gebeurt is er geen twijfel dat het virus wordt gestopt. Een lullig bijeffect is dat de samenleving sterft.

  Diederik Gommers, de innemende intensivist die afgelopen weekend zei dat er een totale lockdown moest komen, had vanuit zijn perspectief gelijk. Maar er zijn meer perspectieven dan die van hem. Zijn professionele leven bestaat uit zijn aandacht voor de gevaren rond dit virus – waarvoor wij, de machtelozen, hem dankbaar zijn. En toch moeten wij hem stoppen; hoe machteloos we ook zijn, hoe beperkt ons verzet ook is (meer dan woorden hebben we niet), we moeten de microbiologen en intensivisten en epidemiologen, allen mensen die wij bewonderen en dringend nodig hebben, stoppen voordat ze de samenleving verwoesten.

  Ik heb dat beeld eerder gebruikt: geef iemand een hamer en alles wat hij ziet verandert in een spijker tot hij alles kapotgeslagen heeft. Dit zien we nu gebeuren met de razernij der specialisten rondom dit virus. De maatregelen schieten hun doel voorbij en verwoesten veel meer dan alleen het virus.

  Het jojo effect.

  Er bestaat geen lockdown die menselijk blijft en tegelijk het virus uit de bevolking laat verdwijnen. Het aantal besmettingen zal dalen, maar als de lockdown wordt afgebouwd zal het weer stijgen. Dit leidt tot een eindeloze herhaling van lockdowns, versoepelingen, lockdowns, versoepelingen. Bij diëten heet dat het jojo-effect.

  Er zijn twee door mensen bedachte middelen om deze tragische keten te ontlopen: vaccins en medicijnen. Op dit moment weet niemand wanneer ze ons zullen verlossen, en het gevaar bestaat dat dat nog een jaar zal duren. Als dat zo is, en we de cyclus van lockdown/versoepeling keer op keer moeten ondergaan, stort onze moderne samenleving in.

  Er is een derde middel, het vaccin dat de natuur ons geeft en dat we verbijsterend onbenut laten: het opwekken van natuurlijke immuniteit bij gezonde mensen jonger dan zestig jaar. De meeste tovenaars willen daarvoor niet de verantwoordelijkheid dragen. Ze wijzen erop dat het loslaten van het virus bij die gezonde bevolkingsgroepen niet zonder gevaar is aangezien het virus ook jonge mensen kan treffen en bij hen soms levenslange gevolgen doet ontstaan. Dus blijven de tovenaars vasthouden aan een model waarbij iedereen gelijkelijk met vrijheidsbeperkingen wordt getroffen ook al zijn er grote verschillen tussen leeftijdsgroepen.

  Het is nu urgent om strategieën af te wegen voordat de hameraars, ofwel onze politici, alles kapot gemept hebben.”

  Geliked door 4 people

 9. boorzalf zegt:

  Corona, één grote corrupte bende uitgevonden door de nieuwe wereld orde, onder andere het IMF.
  https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&category=politik&lang=nl

  Geliked door 2 people

 10. boorzalf zegt:

  Kijk en huiver,

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   boorzalf 16 oktober 2020 om 21:42

   Ik heb geen ‘contacten die betrouwbaar zijn en bereid om deze informatie te verspreiden’.
   Het heeft geen zin, iedereen is besmet met het ‘satanische virus’.
   Die slang in dat artsensymbool heb ik altijd al zo vreemd gevonden.
   Waarom nu juist een slang?

   Like

 11. BigLJohn zegt:

  Rob Kern & Arjen Hably, professoren in de weet-niks-kunde. Ik heb nog nooit zo’n achterlijk artikel op Bron gelezen. Covid 19 word weggezet als zijnde zeer besmettelijk en dodelijk. Al 1 miljoen doden wereldwijd. Creatief boekhouden is natuurlijk ook een kunst. Cijfers over de griep werden niet gegeven, griep zou dit jaar in feite opeens niet meer bestaan. De IC’s lagen en liggen vol met Coronapatienten. Er werden begin dit jaar 2 noodziekenhuizen gebouwd (die vele miljoenen kostten), noodziekenhuizen in Amsterdam en Maastricht die NOOIT gebruikt werden terwijl de IC’s zogenaamd vol lagen. Toen de Corona over zijn top heen was hebben ze deze noodziekenhuizen weer afgebroken, omdat men wist dat ze in het vervolg ook niet meer nodig zouden zijn. En nu alweer; Corona-patienten gaan voor op ernstig zieke hart, long, nier en kankerpatiënten. Mondkapjes die meer schade aan de gezondheid toebrengen dan je beschermen. Je ademt je eigen uitgeblazen lucht in. Lockdowns die de armoe in de hand werken, en de 1,5 meter maatregel die nooit meer zal verdwijnen. En de drie personen regeling die mensen voor elkaar doet vervreemden. Door al deze maatregelen ondermijn je je eigen afweersysteem dat lui gaat worden. Je word op een gegeven moment dan toch ziek en dat is dan natuurlijk weer het gevolg van het zeer besmettelijke Coronavirus. Vaccins waar mee geknoeid word….Corona is politiek en de media zijn het virus.

  Geliked door 7 people

  • Kees zegt:

   Helemaal mee eens.
   Gisteren het eerste nummer van “Gezond verstand” thuis gekregen. Als je dat leest, is het wel duidelijk dat de hele pandemie één grote leugen is. We worden nu de zgn. tweede golf ingerommeld op basis van helemaal nietszeggende testuitslagen.

   Geliked door 3 people

  • Wim zegt:

   @BigLJohn Helemaal eens. Het artikel is direct al gediskwalificeerd doordat het geheel steunt op ‘besmettingen’, aangetoond door een (PCR-) test, die daar helemaal niet geschikt voor is.

   Geliked door 2 people

 12. boorzalf zegt:

  Dringende oproep: Coronavaccinatie grijpt in op DNA!
  https://www.kla.tv/Vaccinatie/17193

  Geliked door 4 people

 13. Hovawart zegt:

  De haalbaarheid van de klimaatakkoorden zijn kansloos gebleken, mits er een grondige reden zou zijn waarmee men de bevolking zou kunnen ‘dwingen’ om massaal thuis te werken, het reizen te beperken, de middenstand en horeca te sluiten, en elke vorm van vrijheid, redelijkheid en openheid zou kunnen uitsluiten, vervolgens met spoed en noodwetten de democratie en grondwetten volledig buiten spel zetten en het volk monddood maken, slachtofferen aan de willekeur van een paar bovenonsgestelden die zich ondanks hun onmetelijke rijkdommen en bezittingen, niets wensen te delen met de rest van de bevolking, echter zelfs een genocide plannen en DNA-databanken oprichten om de rassen te selecteren, te veredelen, de zieltjes op te offeren voor een betere wereld, ‘to conjure the jester’ uit naam van hun grootste angst om de eeuwigheid niet te kunnen overleven maar net als gewone stervelingen in de rij moeten staan van de ondergang als de eeuwigheid faalt…..
  Hé lekker weer ouderwets ‘entre nous’ te kunnen ventileren op E.J.Bron, dat zouden meer mensen moeten doen..

  Geliked door 4 people

 14. Yvonne zegt:

  De angst hazen met mondkapjes geven anderen zonder een grote mond, zij vinden dat wij die geen mondkapje dragen een gevaar zijn voor hun gezondheid
  Ik heb deze week paar keer een grote mond gekregen, de waanzin ten top
  Trouwens heer W.A en Madame Maxima zijn huiswaarts gekeerd, goed zo !!!!
  Wij mogen weer niets en het oranje gezin moet bij komen van hun harde werk
  In Frankrijk was destijds het volk ook woest over de feesten enz van Marie Antoinette, en we weten hoe het daarmee is afgelopen

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   Yvonne 16 oktober 2020 om 22:44

   Die lui zijn als de dood dat ze hun aanbidders kwijtraken, en daarmee hun door ons bekostigde, schaamteloos weelderige luizenleventje.

   Ze zijn écht niet teruggekomen uit ‘solidariteit’.
   Waarom zouden ze? Ze geven geen ene moer om ons.

   Geliked door 1 persoon

 15. Htsk day zegt:

  Nou, nou, nou..
  Zelden zoveel nonsense in één artikel hier op E.J.Bron gezien.
  Het is teveel om op te noemen, dus dat ga ik hier dan ook niet doen.

  Nou, eentje dan:
  “”Nu zijn er ongeveer 1 miljoen doden wereldwijd en het is niet uit te sluiten dat dit het honderdvoudige zou zijn zonder maatregelen”” ????

  Tjonge, jonge, jonge, hoe krijgen ze het uit hun toetsenbord.

  We worden allemaal vreselijk in de maling genomen!!
  De “kuur” is dodelijker dan het “probleem”!!!.

  Covid of carona is niets anders dan de gewone jaarlijkse griep.
  Natuurlijk kunnen sommige mensen van carona erg ziek worden of overlijden, maar dat is met griep niet anders.

  Doe zelf onderzoek, Google een keertje naar cijfers!
  Als je de cijfers van het aantal covid/griep overledenen opzoekt en vergelijkt met andere jaren, zou er een lichtje moeten gaan branden, het is n.l. precíes als andere jaren!

  En de “normale” jaarlijkse griep bestaat ineens niet meer??… is dat niet vreemd?
  _

  Zomaar een paar voorbeelden uit het nieuws:

  WHO: “sorry, het was maar een griepje”
  “WHO meldt: sterfte-rato bij corona en griep dezelfde”

  Er zijn geen nieuwe IC-doden meer zegt RIVM.

  Het pcr-testen is vals en zinloos zegt de uitvinder.

  Artsen krijgen 10,- extra voor elke corona-melding !

  Griepcijfers zijn foetsie, die werden corona-cijfers !

  Mondkapjes zijn medisch nee en werden politiek ja !

  De dwang tegen het volk (= u) kan direct worden beëindigd.
  Zweden, Noorwegen en Denemarken zijn al bevrijd!!

  Topfunctionaris Mike Ryan van de WHO heeft gezegd dat naar schatting 10 procent van de wereldbevolking, 750 miljoen mensen, besmet is geweest met Covid-19. Het dodental bedraagt op dit moment ongeveer 1 miljoen, oftewel een death rate van 0,13%. “We zitten dus op griepniveau.”
  _

  De carona hoax is alleen maar een stukje gereedschap om het uiteindelijke DOEL te bereiken.

  Het doel:
  Google maar eens op “The great reset”

  Alles is gepland:

  https://ejbron.wordpress.com/2020/09/17/bewijzen-dat-de-pandemie-gepland-werd-met-een-doel/

  Je ziet het pas als je het door hebt!

  PS,
  De R zit weer in de maand..
  Zij (je weet wel) kunnen maar niet wachten tot het jaarlijkse griepseizoen weer begint (we noemen het natuurlijk covid20,..of 2e golf.
  En als het griepseizoen dan eindelijk begint, en ab “vogelpoep” osterhaus weer een fles whikey open trekt, hebben ze tenminste weer een flinke stok om mee te slaan.
  En dat gaan ze ook zeker doen, reken maar..

  Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   Htsk day 17 oktober 2020 om 05:05

   Het wordt een inktzwarte winter en daarna zal de duisternis nog verder toenemen.
   Nog een keer: eind 2024 is leven voor ons niet meer mogelijk.
   Alleen de schaamteloos rijken profiteren dan van de geneugten der aarde.
   Wij moeten geruimd worden. Onbegrijpelijk dat de gemuilkorfden dit niet willen/kunnen zien.

   Geliked door 1 persoon

   • Htsk day zegt:

    @Tistochwat

    Er is nog hoop,..
    Achter de schermen wordt nog behoorlijk wat werk verricht
    zie o.a. mijn bericht + video hier op 17 oktober 2020 om 07:39 en nog veel meer..

    Wat misschien wel het allerbelangrijkste is dat Trump de verkiezingen wint, en door kan gaan, zoniet kunnen we het wel schudden.
    Hij is op het ogenblik niet alleen zeer belangrijk voor de US, maar voor de hele wereld!
    Hij vecht o.a. tegen de deepstate, en is b.v. absoluut tegen lockdowns, en verplichte vaccinatie zal er onder Trump niet komen, en dat gaat een sneeuwbal effect geven over de hele wereld.
    Ik weet, hij doet daar nogal vaag over, maar dat is Trump,.. hij zet constant iedereen op het verkeerde been..
    Als hij eenmaal herkozen is heeft hij veel meer macht, en dan gaan eindelijk vele koppen rollen.
    Waarom denk je dat de “democraten” zo vreselijk in paniek zijn?
    We moeten nog even geduld hebben, it’s all about timing!!

    Maar eerst.. burgeroorlog in de US.

    Spannende tijden…

    THE GREAT RESET: Davos & the Plot to Cancel Trump

    Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   GEWELDIG, HATSIEKIEDEEEEEEEEEEE

   EN JE KAN BLIJVEN LULLEN HOOR, , TEGEN IQ 32.2 aka de hersendooien …

   en iedere keer , datzelfde gelul ……..

   Putin did it, het was een BUKRAKET…., PUTIN MOORDENAAR ..

   DAN STUUR IK DINGEN OP , VAN ?

   let effe op : DE FABRIKANT VAN DEZE OUWE TERINGZOOI UIT 1986 !!!!

   DIE ZEGT, HALLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

   MOCHT HET EEN BUKRAKET GEWEEST ZIJN , DAN HEB IK 1 DROEVIGE
   MEDEDELING VOOR U ALLEN

   DE “”WARHEAD “‘ DIE ER VOLGENS DE ONDERZOEKCOMMISSIE OP ZOU
   HEBBEN GEZETEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   PAST HELEMAAL NIET OP DIT TYPE BUKRAKET …..

   EN DAN BLIJFT HET DOODSTIL ,

   DUS KOM OP , WE GEVEN NOOIT OP ……

   DIKKE HUG

   OOM VLADIMIRICH

   Geliked door 3 people

   • ronjaspers zegt:

    bobzelf.Ik weet het,de MH 17 is door een oekraiens gevechtsvliegtuig met machinegeweer vuur uit de lucht geschoten.De piloot die dit gedaan heeft die heeft ongeveer anderhalf jaar geleden zelfmoord gepleegd,of is gezelfmoord.Doden kunnen niet meer getuigen of praten.

    Like

 16. Jan zegt:

  Griekenland knettergek: Wie een ‘corona-ontkenner’ is wordt medogenloos vervolgd, want geen muiskorf dragen wordt gezien als moordaanslag op anderen

  ….
  Corona-Querulantin droht Mordanklage

  https://www.anonymousnews.ru/2020/08/31/griechenland-coronaleugnung-strafe/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Jan 17 oktober 2020 om 07:15

   Dan zal uiteindelijk onze heer “bobzelf’ er ook aan moeten geloven, vrees ik
   Vluchten kan niet meer.

   In mijn omgeving kijken ze je ook vuil en bloeddorstig aan als je geen muilkorf draagt.

   Like

   • bobzelf zegt:

    WAT LEUK ,
    NOU EFFE DAN NOG …
    ALSOF IK ALS VERSLAGGEVER OP DE MAIDAN LOOP WHAHAHAHA 2013/2014

    GRIEKENLAND 490 DODEN !!!!! 17 OKTOBER

    IK DRAAG 1 X INDE WEEK EEN MONDKAPJE VOOR 15 / 20 MINUTEN EN ZELFS , DAN SPEEL IK NOG VALS
    EN HANGT DAT DING AAN1 OOR WHAHAHAHAH

    DE BUREN ZITTEN IEDERE DAG VOOR MIJN DEUR MET 3.4.5.6.7 OUWEWIJFFIES KOFFIE MET EEN KANO TE NUTTIGEN 7 DAGEN IN DE WEEK
    GEEN 1.50 METER, GEEN MONDKAPJES , NIEMAND

    ER IS AL MAANDEN OOK GEEN POLITIE CONTROLE, OVER MONDKAPJES

    IK LOOP SAMEN MET THE QUEEN OF ATHENS , 8 / 10 / 12 / 20 / 25 KM
    LANGS DE STRANDEN
    WAAR DE TERRASSEN VOL ZITTEN , ALLEMAAL ???
    JA KOMT TIE ZONDER MONDKAPJE, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    IK ZAL STRAKS DE SITUATIE IN HET CENTRUM DOORGEVEN
    WANT IK GA ZO LEKKER LANGS AL MIJN KENNISSEN IN HET CENTRUM MET ALLEMAAL EEN WINKELTJE

    GRIEKENLAND IS EEN VERADEMING, EN JA, VINGER AAN DE POLS, IEDERE DAG .

    DAAROM NITWITS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    HEBBEN WE HIER OOK MAAAR 490 DODEN VANAF 15 FEBRUARI

    u OOK ??? NEEM IK AAN, WHAHAHAHAHA !!!!!!!!!!!!!!!

    IK HOUD U OP DE HOOGTE, ….. MAAR GEEN LULVERHALEN OPHANGEN

    griekenland is inclusief de eilanden weer helemaal geel . HELEMAAL !!!!!!!!!!!!!

    eikels . u bent welkom , whahahaha

    kunt u eindelijk even bijkomen van DAT GEKKENHUIS WAAR U IN LEEFT .

    HOPPA 14.13 ZATERDAG MIDDAG , U 13.13 DUS IN coronagekkenhuis

    OME PHEIDIPPIDUS

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    he lieverdje
    ik wil niet zeiken hoor …
    MAAR DAT STUK VAN JAN IS MEER DAN 2 MAANDEN OUD …..

    TOEN 11 NEDERLANDSE JONGEREN OP KRETA DE BEEST UITHIINGEN
    EN MET ???????????

    BESMETTINGEN ??? WELKE BESMETTINGEN ??? TERUG KWAMEN NAAR
    NEDERLAND

    EN DE GRIEKEN DE DISCO DICHTGOOIDEN EN UW FAVORITE TYPHUS KLOOTZAKKEN

    1000 EILANDEN OP ORANJE GOOIDEN, WAAR WERKELIJK NIETS MAAR DAN OOK, NIETS AAN DE HAND WAS ….

    GEEN OUWE LULVERHALEN HIER NEERGOOIEN GRAAG

    HUGGIE OOM …. DE WAARHEID KOMT EERST BIJ OME BOB

    HOEWEL IN DE OORLOG DE WAARHEID HET EERSTE IS DAT SNEUVELT

    WAARVAN ACTE

    IK GA LEKKER EEN SOFTIJSSIE KOPEN EN EEN SOUVLAKI PITA GYROS IN HET STERVENS DRUKKE CENTRUM ZONDER MONDKAPPIE

    WITH THE QUEEN OFCOURSE WHAHAHAHAHAHA

    WHAHAHAHAHAHA

    OOM BIERJE

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    bobzelf 17 oktober 2020 om 13:26

    he lieverdje
    ik wil niet zeiken hoor …
    MAAR DAT STUK VAN JAN IS MEER DAN 2 MAANDEN OUD

    O ja, nu zie ik het ook: 31 augustus.

    Like

 17. Jan zegt:

  Oostenrijk zit geestelijk al op het niveau als destijds toen de Anschluß plaats vond

  Wie een andere mening verkondigt wordt abgeführt. ‘Dragen van masker is slecht voor de gezondheid’.

  Totalitäre Maßnahmen gegen Andersdenkende: SEK stürmt Praxis von Corona-kritischem Arzt
  https://www.anonymousnews.ru/2020/10/01/sek-stuermt-praxis-kritischem-arzt/

  Like

 18. Htsk day zegt:

  @ Rob Kern & Arjan Hebly

  Kijkt u even mee?

  BELANGRIJK – BUITENPARLEMENTAIRE ONDERZOEKSCOMMISSIE VAN REINER FUELMICH – KIJK ALSTUBLIEFT

  Reiner Fuelmich zegt in het begin van het filmpje het volgende:

  “Deze corona-crisis moet, volgens alles wat we vandaag weten, worden omgedoopt tot een “Corona-schandaal” en degenen die ervoor verantwoordelijk zijn moeten strafrechtelijk worden vervolgd en aangeklaagd voor civiele schade. Op politiek niveau moet alles in het werk worden gesteld om ervoor te zorgen dat niemand ooit nog zo machtig zal zijn dat hij de mensheid kan bedriegen of ons kan proberen te manipuleren met een corrupte agenda. En daarom zal ik u nu uitleggen hoe en waar een internationaal netwerk van advocaten de grootste onrechtmatige daad ooit zal aanvechten; het corona- fraudeschandaal, dat zich inmiddels heeft ontvouwd tot waarschijnlijk het grootste misdrijf tegen de menselijkheid dat ooit is gepleegd.”

  Het zijn geen loze woorden, en het is uitermate belangrijk dat dit filmpje op grote schaal wordt bekeken en gedeeld. De getuigenissen zullen niemand onberoerd laten – denk mee, denk na.

  https://stichtingvaccinvrij.nl/belangrijk-buitenparlementaire-onderzoekscommissie-van-reiner-fuelmich-kijk-alstublieft/

  Geliked door 3 people

 19. Julia zegt:

  Hoe kan het zo zijn dat de hele wereld totaal is besmet en er zogenaamd geen enkele verbetering in zicht komt. De leugens over het vaccin, de strijd om het geld wie de leverancier van succes is en het meeste geld gaat opstrijken. Nog is het niet genoeg volgens de misdadiger tegen de menselijkheid Bill Gates met zijn uitspraak dat we er niet vanuit gegaan kan worden dat een eerste vaccin helpt en desnoods moeten wachten op een tweede vaccin. Velen zijn in een psychose geraakt door het continu inzaaien van angst zodat zij alle grip op de realiteit zijn verloren. Het is een onbegrijpelijke massahysterie geworden dat door indoctrinatie en intimidatie van politici die de opdracht hebben uit te voeren het ideaal NWO opgesteld door de bekende elitaire machtswellustelingen is opgelegd zoals Bilderberg (zelfs waar de Oranjes zitting in hebben), Gates, Soros, Rothschild en noem de rest van de elitaire zelf verrijkende onderdrukkers maar op.
  De mensen beseffen niet dat het normaal is dat iemand met griep in zijn bed gaat liggen, het uit ziekt uit en dat het is, maar de angst psychose is zo extreem aangejaagd dat iedere eenvoudige burger met een snotneus of verhoging denkt dat hij of zij de dodelijke corona pest heeft en spoedt zich naar het ziekenhuis, deze patiënt accepteert geen paracetamolletjes verhaal meer van de huisarts. Hierdoor lopen de ziekenhuizen vol, gevuld met angstige mensen die symptomen krijgen van angst, gewoon door een uit balans gebrachte psyche. Onder normale omstandigheden kwamen deze patiënten het ziekenhuis niet in. Door deze mensen overlijden nu nodeloos anderen aan hartinfarcten en kanker door ontoegankelijk gemaakte zorg. Zeg tegen iemand dat die er ziek uitziet en de klachten komen vanzelf.
  Hoe ver heeft het kunnen komen dat volkeren zich volkomen overgeven aan deze desastreuze vernietigende elitaire machtswellustelingen die de wereldbevolking met dit smerig spel flink willen reduceren en de politici die hier aan meewerken. Al dat in mijn ogen elitaire tuig en de politici die hier aan hebben mee gewerkt dienen voor een oorlogstribunaal te worden gedaagd, ter verduidelijking een bijzondere rechtbank om te oordelen over in oorlogstijd begane misdaden van de oorlogvoerende partijen (tegen het oorlogs- of mensenrecht) . We kunnen nu toch wel stellen dat al deze elitaire machtswellustelingen en dictators die het volk vrijheden ontneemt en willens en wetens zich schuldig hebben gemaakt aan de schending van mensenrecht dus puur een misdaad tegen de menselijkheid hebben begaan. Ook in ons land gaat het helemaal fout Rutte, De Jonge en Grapperhaus voeren een dermate dictatuur dat zij zelfs onze grondwet schenden, miljoenen mensen economisch, maatschappelijk en sociaal schaden, en eigen spoedwetten in werking hebben gezet om nog meer dictatuur en sociale controle uit te oefenen. Kortom regeringleiders hebben eigen volk de oorlog verklaard door hieraan mee te werken..

  Geliked door 3 people

 20. ronjaspers zegt:

  De corona hoax is een walgelijke wereldwijde staats/machtsgreep.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s