Neo-Ottomaanse agressie in Nagorno-Karabach moet gestopt worden!

(Door: “Balkanske priče”)

Het islamitisch fascisme steekt weer eens de kop op in het zuiden van de Kaukasus. Westerse media hebben het in de berichtgeving over Nagorno-Karabach vaak over Armeense “separatisten”. Maar dat is nonsens. Hier gaat het om een Turks-jihadistische agenda. Weer een oorlog van neo-Ottomaans imperialisme tegen christelijke volk, dat zich al meer dan een eeuw staande probeert te houden tegen vijandige Turkse buren. Hoewel het om een stukje grond gaat zo groot als de provincie Noord-Holland hechten de Turken hier veel waarde aan, omdat de tegenstanders Armeniërs zijn – traditioneel de aartsvijanden van de Turken. Dat is een klassieke islamitische haat, die honderd jaar geleden ook heeft geleid tot een genocide. Anderhalf miljoen Armeniërs zijn er toen door het Ottomaanse rijk vermoord. Deze massamoord was een bewuste poging om het Armeense volk uit te roeien. De Armeense genocide was echter slechts onderdeel van een veel grotere genocide van meer dan drie miljoen christenen in het Ottomaanse Rijk: Armeniërs, Grieken, Arameeërs, Assyriërs, Chaldeeërs, … Tussen 1894 en 1924 kromp het aantal christenen in het gebied van 20% naar een schamele 2%…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Armenië, Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, Historie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Neo-Ottomaanse agressie in Nagorno-Karabach moet gestopt worden!

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Die fascistische kolerelijers per direct uit de NAVO schoppen is de enige oplossing. Vervolgens wat vuurwerk op Turkije gooien wat de komende 20 jaar nog nagloeid. Gebeurt dat niet dan is West Europa aan de beurt om massaal afgeslacht te worden.

  Geliked door 2 people

 2. Charles Martel zegt:

  Verkeerde link bij aanklikken van dit artikel

  Like

 3. karton zegt:

  Erdogan zie ik als de wederopstanding van Adolf H. te D.
  De man is gewetenloos (zoals een islamiet betaamt) , wreed (zoals een islamiet betaamt) en volkomen ongeloofwaardig (zoals élke islamiet) en volledig onbetrouwbaar (zoals élke islamiet).
  Hij liegt en bedriegt al “onze” Pinokkio Rutte ; ik zou geen traan laten als beide personen zouden gaan hemelen.

  Geliked door 1 persoon

 4. klaas zegt:

  Like

 5. John van antwerpen zegt:

  Israel, Rusland, China en India houden zich vooralsnog op de achtergrond………
  maar als het moet dan is het nodig en als het nodig is dan komen de tegen aanvallen.
  Eerst af en toe en later kolossaal. Wie onrecht zaait zal immers onheil oogsten.
  Voorlopig zit vadertje tijd nog erg in de weg. Maar straks is er geen weg meer terug
  en is Turkije wederom ver terug in de tijd.

  Like

 6. Claudia Millenaar zegt:

  Die z.g. religie genaamd islam is nergens mee verenigbaar, gewoon niet. Het is je reinste onderwerping en zo niet, gaat je kop eraf. Zolang dat niet wordt ingezien en actief bestreden, gaat de toekomst er in Europa zeer zwart uitzien.

  Like

 7. Jan zegt:

  Armeense president: ‘De destructieve rol van Turkije in Nagorno Karabach’

  Like

 8. Jan zegt:

  Turks ‘search’ for Armenians in Lyon, France amid ethnic tensions over Nagorno-Karabakh conflict (VIDEOS) https://www.rt.com/news/504878-turks-armenians-france-clashes-nagorno-karabakh/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s