Thermen herroepen bikiniverbod: bikini hoort bij Duitsland!

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Op grond van klachten van bepaalde “groepen bezoekers” hebben de “Niederrhein-thermen” in Duisburg kortweg een bikiniverbod opgelegd. Een woordvoerster van de thermen motiveerde dit als volgt: “We zijn een plek waar veel culturen op elkaar botsen. Ruimdenkendheid wordt niet altijd door alle groepen bezoekers getolereerd.” Na een publiek debat herriepen de thermen het bikiniverbod.

Wie vrouwen het recht ontzegt om zich zo te kleden dat ze zich goed voelen, plaatst zodoende vraagtekens bij de emancipatie. De zelfbeschikking en de vrijheid van vrouwen zijn niet onderhandelbaar. Zodoende behoort de bikini bij Duitsland. Wie zich stoort aan de aanblik van vrouwen in bikini, doet er beter aan om thuis gewoon in bad te gaan!

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Thermen herroepen bikiniverbod: bikini hoort bij Duitsland!

 1. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Mocht u denken dat dit soort knievallen alleen in andere landen voorkomen, think again.
  Kijk eens naar het menu van New York Pizza; pizza met oa ham en dan tussen aanhalingsteken erbij “van kalkoen”.
  Bacon (100% kip), een pizza met döner (je verzint het niet) 100% halal !!.
  Overdreven ? Overtuig uzelf !
  https://www.newyorkpizza.nl/

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  De islamisering in het kalifaat Noordrijn-Westfalen vordert onverbiddelijk. Nu heeft een thermaal bad in Duisburg vrouwen verboden strakke bikini’s te dragen. Moslimzwemkleding is echter toegestaan.
  ….
  “In het belang van alle aanwezige gasten wijzen wij er uitdrukkelijk op dat in onze thermale baden inadequate badkleding (strings, braziliaanse bikini’s enz.) Niet is toegestaan.”

  “Iedereen die, ondanks het tekort, last heeft van mooie bikini’s, mag deze badkamer niet betreden. Als je alleen in een boerkini wilt zwemmen, moet je je ook omdraaien. Net als mannen die maar om één reden komen: om vrouwen lastig te vallen die graag in strakke, feel-good bikini’s zwemmen. “
  De strandwachten in Duisburg beslissen wat te schaars is. Je moet de immorele dames dan vragen om zich om te kleden of de badkamer te verlaten. Duitsland wordt gek.
  ….
  https://www.stopdebankiers.com/duisburg-bad-verbiedt-te-strakke-bikinibadmode/

  Erlaubt

  Nicht erlaubt

  Like

 4. Jan zegt:

  Absurde corona-waanzin in Essen: het stadsbestuur richt een online klachtenbureau op

  Goed nieuws voor alle verklikkers! Als de impopulaire persoon die je wil verraden, in de stad Essen in het Ruhrgebied leeft, hoef je tenminste geen brief aan de autoriteiten te schrijven. Het stadsbestuur doet dat zelf met een praktisch digitaal formulier van de openbare orde.

  U hoeft niet eens van tevoren te weten wat de exacte overtreding is van de aan te klagen persoon. Op het sjaboon worden elf opties gegeven om het “type overtreding” aan te geven: van “Ontoelaatbare exploitatie van vrijetijds- en amusementsfaciliteiten volgens § 10 lid 1 CoronaSchVO” tot “Andere omstandigheden die volgens CoronaSchVO niet zijn toegestaan, bijv. Kappers, nagelsalon etc. (zie hieronder …) ”. Handig is dat u zelfs foto’s van de “ontoelaatbare feiten” kunt uploaden.
  …..
  https://www.anonymousnews.ru/2020/10/13/essen-online-denunziationsportal/

  Like

 5. Jan zegt:

  Ook geïmporteerde parasieten willen een villa met zwembad

  „Flüchtlinge“ lehnen Wohnungen ab: Eine Unverschämtheit gegenüber der Aufnahmegesellschaft!
  ….
  Mal ist ihnen die Wohnung zu klein oder zu weit vom Stadtzentrum entfernt, mal bekritteln sie einen fehlenden Aufzug.
  ….
  https://afdkompakt.de/2020/10/14/fluechtlinge-lehnen-wohnungen-ab-eine-unverschaemtheit-gegenueber-der-aufnahmegesellschaft/

  De parasieten hebben door dat de ‘regering’ zich schuldig voelt en stellen dus eid=sen:

  In einem Dokument, das Ende September dieses Jahres veröffentlicht wurde, empfiehlt die EU-Kommission den Mitgliedsstaaten ,,legale Migrationswege” für Migranten nach Europa zu schaffen.

  Mehr noch: Die Migranten sollen nicht bloß vorübergehend Schutz bekommen, sondern dauerhaft angesiedelt werden.
  ….
  https://afdkompakt.de/2020/10/14/fluechtlinge-lehnen-wohnungen-ab-eine-unverschaemtheit-gegenueber-der-aufnahmegesellschaft/

  Nou nog een Mercedes met chauffeur eisen

  Like

 6. Claudia Millenaar zegt:

  Q; “We zijn een plek waar veel culturen op elkaar botsen. Ruimdenkendheid wordt niet altijd door alle groepen bezoekers getolereerd.”

  Dit is nog altijd Europa en geen Eurabië. Als je dus botst met onze cultuur hoor je hier gewoon niet thuis. Dan ga je met je bekrompenheid maar fijn terug naar je oorspronkelijke roots, dan heb je in het vrije ruimdenkende westen helemaal niets te zoeken.

  Like

 7. Knalkopje1 zegt:

  Twee keer raden wie die ‘bepaalde groepen bezoekers’ zijn die hebben geklaagd over bikini’s! Ze moeten zich diep schamen dat ze zich tegen de eigen bevolking keren en steeds weer op de knieën vallen voor ‘bepaalde groepen bezoekers’!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s