CITAAT uit “1984” . . . (2)

“Alles behalve werken was verboden: op straat wandelen, plezier maken, zingen, dansen, bij elkaar komen, alles was verboden…”

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; “Walter“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op CITAAT uit “1984” . . . (2)

 1. klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  Het hele debacle is te vangen in één regeltje,….”Computer Says No”
  Waar de bevolking uitsluitend nog vertrouwt op computermodellen, waarin informatie opgeslagen of gegenereerd wordt, waar rekenkundige beslissingen uit voortkomen die toevallig in het voordeel van een paar puissante rijkaards uitvallen, ook al druisen die uitkomsten in tegen ieders gezonde verstand…met geld maakt men geld, dat gaat nog risky worden.

  Geliked door 2 people

 3. Cleo zegt:

  Meneer Bron, in dit artikel staat de ‘geheime corona-crisis-handleiding’ die Rutte, De Jonge en het hele zooitje waarschijnlijk rücksichtslos willen uitvoeren!😡
  Tenzij het volk opstaat!
  https://cairnsnews.org/2020/10/16/canadian-politician-leaks-new-covid-lockdown-plan-and-great-reset-dictatorship-australia-is-part-of-it/

  Geliked door 2 people

 4. BigLJohn zegt:

  Mensen laten zich als een stelletje kleine kinderen van alles en nog wat wijsmaken door dat tuig uit Den Haag. Wie weigert om zijn gezonde verstand aan te spreken en zich als een mak schaap naar de slachtbank laat leiden sleept daarmee het verstandige deel van de mensheid ook met zich mee. Het blijft voor mij een groot raadsel dat het overgrote deel van de wereldbevolking zich mee laat slepen in deze smerige zaak. Waarom is het zo vanzelfsprekend dat bijna iedereen in alle landen van de wereld voor dit karretje te spannen is. Een klein kind, die ja, die gelooft in Sinterklaas. Maar volwassenen over de hele wereld die in het Corona sprookje geloven, als ware het dat ze nog kleine kinderen zijn die in Sinterklaas en de Kerstman geloven, ik kan het maar niet bevatten….

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Australië
  Arrestatie vanwege vlag…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s