Cult of Corona

(Door: “driebroertjes”)

Als je zelf niet tot de club behoort en je observeert het gedrag van leden van de mondkapjessekte. In amper een jaar ontstond deze cultus. Het bijgeloof draait om een ziekteverwekker.

Volgens de hogepriester van de cultus in Nederland, Hugo de Jonge, is deze ziekteverwekker in staat om de Nederlandse bevolking te kortwieken als ware het de vijfde plaag van Egypte.

De sekteleden gehoorzamen allemaal aan ‘ DE REGELS’; ze mogen niet dicht bij elkaar in de buurt komen, bij voetbalwedstrijden moeten ze ‘hoera hoera’ FLUISTEREN als er gescoord wordt en in plaats van het gebruikelijke schudden van handen bij ontmoetingen tikken de sekteleden hun ellebogen tegen elkaar.

En dan natuurlijk het mondkapje ! Het mondkapje suggereert eigenlijk dat er een medisch argument zou zijn om het te dragen maar de sektewerkelijkheid is grilliger.

Lees verder>>>
(h/t “tony”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Cult of Corona

 1. andre zegt:

  Hugo de Jonge is geen hoge priester maar gewoon een sukkel die zo stoned als een aap mag rondlopen en natuurlijk het briefje voorlezen elke dag dat onder zn neus wordt geschoven.

  De koning is effe varen met zn import bruidje in Griekenland dus de koningspoedel Rutte kan wel wat blaffen maar tegen wie? Hugo en Jaap van Dissel van het RIVM kunnen roepen wat ze willen over mondkapjes maar er is een kapje meer Het kontkapje! als er weer eens een natte politieke scheet wordt gelanceerd vangt het kontkapje de spetters op en voor de rest? Adem inhouden en met een grote boog erom heen lopen want het kost altijd geld.

  Fuck de nazi’s want die zitten echt in Den Haag.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Het niet-medische mondkapje is een niet-beschermend beschermend mondkapje, volgens Rutte.

  Rutte is dus duidelijk een debiel.

  Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  De Amerikaanse schrijver JC Hopkins over de Covid-cultus. Een nieuwe apocalyptische religie.
  https://consentfactory.org/2020/10/13/the-covidian-cult/

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Misdadiger De Jonge had gisteravond niet het lef om aan tafel te komen in het programma Kassa die uitgebreid mondkapjes door TU heeft laten testen. Het was niet fraai wat er werd vertoond één al damp dat uit alle geteste smetlappen komen vooral die door de Overheid is aangeraden kwam er het meest slecht van af. Nee onbenul De Jonge vond zijn vrije avond belangrijker i.p.v. als een vent voor de dag te komen. Wat een enorme lafbek is die vent, met grote mond zijn waanzin vanaf de desk verkondigen voor t.v. maar als het er aan komt duikt hij onder en wil dan blijkbaar niet nog meer worden geconfronteerd met zijn flaters rondom tests, bron- en contact onderzoek, en noem maar op. Hij moest de laatste persconferentie zonder vriend Rutte doen want die was in Brussel om ons land verder over te leveren na zijn geheime koninklijke onderonsje en Willem toestemming heeft gegeven om het land te verlaten. Nee dit zijn nu de onbenullen die de bevolking gaan verplichten ongeteste en niet goedgekeurde smetlappen te dragen. 129 miljard smetlappen zijn er wereldwijd in omloop waardoor de milieuschade enorm is omdat al die zogenoemde onderdanige mondkapjesverslaafden ze willekeurig weg gooien in de natuur, water en op straat. Dus strak weer buiten de mondkapjes kosten een extra milieubelasting? Wat is het grote deel van ons volk een stel domoren om nog te geloven wat al die corrupte achterbakse onbenullen ons nog wijs maken en er zelfs nog in geloven. Alles wordt in het achterkamertje bekokstoofd door de grote elitaire geldgeile machtswellustelingen zoals Bilderberg, Soros, Gates, Rothschild en noem de rest van de elitaire misdadigers tegen de menselijkheid maar op. De drie trekpoppen hiervan Rutte, De Jonge en Grapperhaus hebben niet het lef hier tegen in te gaan en besodemieteren en onderdrukken eigen volk liever. Heel veel domoren beseffen niet dat zij ook een ernstige ziekte onder de leden kunnen krijgen maar dan niet meer in aanmerking komen voor de nodige medische zorg waardoor er nog veel levens op het spel zullen gaan staan en het sterftecijfers dagelijks drastisch zullen gaan toenemen. De huidige stand is dat er dagelijks 300 mensen per dag sterven aan andere ziekten dus meer dan dat het geval is door corona. Ook het exacte aantal doden door corona is niet te bewijzen omdat een ieder die sterft nu wordt mede geteld als overleden door corona. Hoe ver gaat dit nog, hoelang pikt een volk dit nog, heeft het grote deel geen enkele verantwoordelijksgevoel en plichtsgevoel meer om hun kinderen en de rest van onze jeugd tegen deze ongekende dictatuur te beschermen door zich massaal te verzetten en vrijheden terug te eisen. We moeten ons diep schamen dat wij ons nog langer leiden door een stel ongekende achterbakse misdadigers tegen de menselijkheid, Deze misdadigersj verdienen net als de rest van het elitaire tuig te worden gedaagd voor een oorlogstribunaal.

  Geliked door 1 persoon

 5. saddy zegt:

  Hugo is geen sukkel.

  Hij is wel ijdel en heeft niet zo’n hoog IQ. Gemakkelijk een fout toegeven past niet bij deze combinatie.
  En om een dergelijk persoon de macht te geven van een noodwet is armageddon tarten.

  Geliked door 1 persoon

 6. mondkap-plicht is in strijd met de Grondwet, houdt geen virus tegen en geeft kans op longziektes

  Like

 7. Jan zegt:

  Gezichtsluier weer op als je een hap hebt genomen

  Like

 8. Jan zegt:

  225/5000
  ‘We hebben heel Cornwall gesloten voor drie mensen in het ziekenhuis’: een gezondheidsassistent die publiekelijk ontslag nam en beweerde dat ze ‘gedurende drie weken geen werk te doen had’ op het hoogtepunt van de pandemie, zegt dat de bewering dat de NHS wordt overspoeld ‘allemaal leugens’ zijn
  ….
  [video src="https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2020/11/05/143877917916614435/640x360_MP4_143877917916614435.mp4" /]
  ….
  https://www.dailymail.co.uk/femail/article-8916871/Whistleblower-NHS-worker-reveals-whats-REALLY-going-NHS-hospitals.html

  Like

 9. Jan zegt:

  Ineens houdt de coronahysterie in Australie op want klimaatkolder staat weer op de agenda

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s