De religie van de vrede heeft voor de zoveelste keer toegeslagen…

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

De islam heeft weer toegeslagen. Als de dader, die een leraar onthoofdde, een rechtse geweest zou zijn, dan zouden er vandaag kaarsenoptochten en protestwaken hebben plaatsgevonden. Terecht. Maar het luide stilzwijgen of de poging een manisch-depressieve persoonlijkheid te bevestigen wanneer de dader een moslim blijkt te zijn, is schandalig, het is beledigend. We zullen pas rust krijgen wanneer er grenzen worden gesteld aan de islam. We zullen het probleem niet kunnen oplossen door het dood te zwijgen.

In Parijs werd bij een man op straat zijn keel doorgesneden. Media melden dat de geschiedenisleraar met zijn leerlingen de omstreden Mohammed-cartoons bestudeerd zou hebben. De aanvaller werd volgens de politie doodgeschoten. Hij zou “Allahu akbar!” geroepen hebben.

In de buurt van Parijs werd een leraar vermoedelijk in verband met de omstreden Mohammed-cartoons op straat onthoofd. De geschiedenisleraar zou aan zijn leerlingen tijdens een les over het thema vrijheid van meningsuiting Mohammed-cartoons hebben laten zien, was gisteravond uit politiebronnen te horen. Men zou o.a. onderzoek doen wegens moord met terreurachtergrond, bevestigde het antiterreur-Openbaar Ministerie in Parijs.

De Franse president Emmanuel Macron en premier Jean Castex werden gisteravond op de plaats delict verwacht, zoals kringen in het Élysée-paleis bevestigden. Er werd een crisisstaf geïnstalleerd, minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin brak een reis naar Marokko af. “De moord op een geschiedenisleraar is een aanval op de vrije meningsuiting en de waarden van de republiek. Een leraar aanvallen, betekent alle Franse burgers en de vrijheid aan te vallen”, schreef de president van het Franse parlement, Richard Ferrand, op Twitter. “Het ´islamisme´ voert een oorlog tegen ons: we moeten het met geweld uit ons land verdrijven”, reageerde de rechtse politica Marine Le Pen op Twitter.

De aanvaller zou een Tsjetsjeense jonge man van 18 jaar oud zijn, berichtte de zender “Franceinfo”. Bovendien zegt men dat ooggetuigen verteld zouden hebben dat de aanvaller “Allah is de grootste!” in het Arabisch geroepen zou hebben  (“Allahu akbar!”). Dit werd in het begin niet officieel bevestigd. De aanval had laat in de namiddag in Conflans-Sainte-Honorine ten noordwesten van Parijs plaatsgevonden. Het slachtoffer zou in de buurt van de school waar hij lesgaf, zijn aangevallen. Volgens eerste informatie werd zijn keel doorgesneden. De dader werd door de politie gedood.

Volgens informatie van de “Daily Mail”zou de vermoedelijke dader een bomvest gedragen hebben en politieagenten o.a. met een pistool hebben bedreigd. Er werden bomexperts bijgehaald. De politie schreef op Twitter dat er in Conflans-Sainte-Honorine op dat moment een operatie gaande zou zijn en de mensen het gebied zouden moeten mijden.

Andere aanslag voor het voormalige hoofdkwartier van “Charlie Hebdo”

Nog maar enkele weken geleden had er voor het voormalige redactiegebouw van het satirische tijdschrift “Charlie Hebdo” in Parijs een mesaanval plaatsgevonden. Daarbij raakten twee mensen gewond – ook hier gaan de onderzoekers uit van een terreurachtergrond. In januari 2015 had een dodelijke aanslag plaatsgevonden op de redactie van “Charlie Hebdo”. Tijdens het begin van het proces had het tijdschrift opnieuw de Mohammed-cartoons gepubliceerd en werd enorm bedreigd. De dader van de mesaanval gaf aan dit niet te hebben kunnen verdragen. Tegelijkertijd vindt in Parijs sinds begin september het proces tegen vermoedelijke handlangers van de terreurserie in januari 2015 plaats, waarbij in totaal 17 mensen werden vermoord. Je kunt het justitieel paleis überhaupt alleen maar binnenkomen onder de hoogste veiligheidsmaatregelen. Een vonnis wordt in november verwacht. De redactie van “Charlie Hebdo” betuigde haar medeleven met de familie van de vermoorde leraar.

Al in 2015 werd een man bij een “islamistisch” gemotiveerde aanval onthoofd. Een 35-jarige werd destijds overmeesterd tijdens de poging om in een fabriek voor industriegas in Saint-Quentin-Fallavier bij Lyon bommen te leggen. Daarvoor had hij zijn werkgever onthoofd en het hoofd met twee “islamistische” vlaggen op het fabriekshek gestoken. Frankrijk wordt al jarenlang door “islamistische” terreuraanslagen geteisterd – daarbij kwamen meer dan 250 mensen om het leven. Daarom bevindt het terreurgevaar zich bijna constant in het bewustzijn van de mensen. De Franse regering heeft van de strijd tegen de terreur een topprioriteit gemaakt en waarschuwt steeds opnieuw dat het gevaar van terreuraanvallen zeer groot zou zijn.

Bron:
https://heckticker.blogspot.com
Door: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Parijs, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

15 reacties op De religie van de vrede heeft voor de zoveelste keer toegeslagen…

 1. Bas zegt:

  Ondertussen op de Dam

  Like

 2. Bas zegt:

  Like

  • karton zegt:

   @ Bas. En dít soort ongewassen varkens kan deze volkomen waanzin in de stad van Kamaradkaya Halalsema vrijuit verkondigen. Enkele jaren geleden werd je voor de politie/defensie afgewezen als je op een rechtse partij stemde (daar werd naar geïnformeerd !) Het binnenloodsen van 100-duizenden varkens stond kennelijk tóén al op de agenda.

   Like

   • fleckie zegt:

    Men leze. DE. MOTIE. HALSEMA, in tegenwoordigheid van PECHTOLD, ( D66), MARIJNUSSEN( Soc. PARTIJ). En COHEN. ( P.vd.A) werd de motie HALSEMA opgelezen, door madam HALSEMA. zelve……..<~<~<~<~<~<~<~

    Like

 3. Bas zegt:

  https://sceptr.net/2020/10/drie-19-jarigen-opgepakt-voor-inrijden-op-rechtse-betoging-in-puurs/

  Drie jonge allochtonen opgepakt voor inrijden op rechtse betoging in Puurs

  Drie jongemannen zijn opgepakt nadat ze eerder vanavond aan hoge snelheid inreden op een betoging van Vlaams-nationalisten in Puurs. Dat bevestigt het parket aan SCEPTR. Meer informatie over de verdachten wilde het parket niet kwijt. RTV meldt dat het om jongemannen van buitenlandse origine gaat.

  Vandaag stond in Puurs een betoging van Vlaams-nationalisten gepland naar aanleiding van het zinloos geweld van een groepje allochtone jongeren daar eerder deze week. De betoging verliep rustig, tot plots een auto met gedoofde lichten aan hoge snelheid probeerde in te rijden op de menigte. Als bij wonder vielen er geen gewonden

  Like

  • Bas zegt:

   De aanleiding
   https://sceptr.net/2020/10/allochtone-jongeren-slaan-blanke-jongen-in-elkaar-in-puurs-politie-start-onderzoek/

   Allochtone jongeren slaan jongen (15) in elkaar in Puurs, politie start onderzoek

   Op sociale media zijn beelden opgedoken van zwaar en zinloos geweld in Puurs. Een jongen wordt er door een groepje allochtone jongeren omsingeld en gedwongen op zijn knieën te gaan zitten en te dansen. Terwijl lachen ze hem uit en slaan ze hem. De politie laat in een reactie aan SCEPTR weten een onderzoek te zijn gestart.

   De beelden werden inmiddels honderden keren gedeeld en zijn inderdaad bijzonder schokkend. Het filmpje begint wanneer het groepje allochtone jongeren de blanke jongen dwingt op zijn knieën te gaan zitten. De jongen gehoorzaamt, maar wordt vervolgens geslagen, gestampt en op de grond geduwd.

   Like

 4. Bas zegt:

  Schunnige vertoning
  https://www.ad.nl/binnenland/is-slachtoffers-zijn-woedend-over-nederlands-toneelstuk-over-syriegangster-laura-h~a850794a/

  IS-slachtoffers zijn woedend over Nederlands toneelstuk over Syriëgangster Laura H.

  Het is ‘schandalig en onverantwoord’ dat een Nederlandse toneelgroep een voorstelling opvoert over de veroordeelde Syriëgangster Laura H. Dat stelt de Nederlands-Amerikaanse Free Yezidi Foundation, die opkomt voor de belangen van slachtoffers van terreurgroep IS.

  ,,We verzetten ons fel tegen alle pogingen om de daden van vrouwelijke IS-leden, medeplichtigen en supporters te verheerlijken”, schrijft de organisatie. ,,We vragen de Nederlandse autoriteiten onderzoek te doen naar dergelijke uitingen en ze af te wijzen.” De aandacht zou moeten uitgaan naar de slachtoffers en niet naar de daders.

  ?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1316850300234412032%7Ctwgr%5Eshare_3%2Ccontainerclick_0&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ad.nl%2Fbinnenland%2Fis-slachtoffers-zijn-woedend-over-nederlands-toneelstuk-over-syriegangster-laura-ha850794a%2F

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  1400 jaar islam = 1400 jaar ellende, schaft dat Nep geloof af !!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Eppo zegt:

  Volgens
  Arnon Grunberg is het goed hoor .

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Onder de kreten “allah-hakbar” werd het hoofd van de leraar afgesneden.
  Hij had eerder deze week klacht ingediend van bedreiging en intimidatie/laster door
  Ouders van moslimleerkingen.
  Een van de leerlingen, Zaina, vertelde dat hij, de leraar, er alleen maar op uit was de moslims te BELEDIGEN/kleineren.
  De vermoorde leraar in betere tijden.

  Ibrahim, een van de klagende, intimiderende moslim-ouders.
  Is ook gearresteerd……………

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Beste oplossing………….Alle moslims retour naar het land van herkomst……….Voordelen: geen woningnood, geen onbetaalbare en overbelaste zorg,minder criminaliteit,minder uitkeringen, geen moskeeën die hun gebral uitstorten over de bevolking.(453 in 2010), veilige steden, enz. enz.. Nadelen ????????????

  Geliked door 2 people

 9. Willem zegt:

  Deze opmerking werd gecensureerd door Xandernieuws, ben benieuwd of hij hier wel geplaatst wordt : Ik heb gemerkt dat Odin is gestopt met snurken.

  Like

 10. Bob zegt:

  Toppunt van integratie gestimuleert door
  de Eu-gezinde politici. Betaalt uit ons
  belasting geld.

  Like

 11. fleckie zegt:

  Elsa Cayat en Georges Wolinski Martelaren van het vrije woord.Twee van de negen vermoorde redactieleden van. CHARLIE. HEBDO . waren Joods. Elsa Cayat
  en. Georges Wolinski. gaven hun leven voor de vrijheid van meningsuiting
  Er is gesuggereerd dat Cayaten Wolinskivermoord werden vanwege hun Joodseidentiteit.
  Het was de,kroniek. Van een aangekondigd bloedbad. Iets meer dan tien jaar na de moord op Theo Van Gogh bleek opnieuw een westerse democratie niet in staat- of bereid- zijn kunstenaars te vrijwaren voor de islamitische haat tegen het vrije woord. De redactie van het links- satirische
  weekblad. CHARLIE. HEBDO Weigerde toe te gevebpn aan de chantage door intolerante. Oslo s en bleef de profeet Mohammed bespotten. Zoals dat moet kunnen in een vrije, seculiere samenleving.
  Of althans, zoals dat zou moeten kunnen, want op 15 januari 2015 lieten de broers Said.en Cherie Kouachi zien hoezeer onze samenleving is veranderd. Niet alleen vermoordden zij achtCharlie- journalisten op de redactie aan de Rue Nicolas Appert in het elfde arrondisement van Parijs, – en een conciërge, een bezoeker en 2 politiemannen. Nee, ik wonnen die dagde strijd om de vrijheid van meningsuiting. Dat bleek twee weken geleden nog, toen opnieuw een moslim een aanslag uitvoerdeop de tedactie van CHARLIEHEBDO en de meeste televisiestations en dag- en weekbladen weigerden de afbeeldingen te tonen die daartoe aanleiding hadden gegeven. Of dat nou uit angst of uit overdreven politieke correctheidgebeurde, de terroristen. hebben. gewonnen.
  Veel minder bekend iSkate twee v,de. vermoorde redactieleden van Joodse afkomst ware. Dat mag geen verrassing heten: de redactie bestond uitprogressiee en artistieke journaliste, traditionele gebieden waarop Joden zich roeren. Dat geldt in het bijzonder voor ElsaCayat( 1960-2015,) die als columniste aan Charlie was verbonden. Cayatwas. Psychiateren psychoanalisten, zij schreef een column getiteld ‘Charlie( op de) divan’. Eigenlijk harp zij niets met de Mohammedcartoonste makengehad, maar dat maakte niets uit voor de Kouachi’s.
  “ Wij hebben deprofeet gewroken”, riepen de twee A lqaidaterroristen na afloop. Blijkbaar waste het bloed van een onschuldige Joodse brouwde ervan de beledigdeprofeet schoon.
  Ook Charles Wolinski had weinig uitstaande meted mohammedcartoonsdie tot zo’n grote woede
  hadden geleid in de islamitische wereld. Hij was bekender als scenaristdan als tekenaar en danvooral voor de erotischestripserie Paulette- afgedrukt in Charlie Mensuel, de voorloper van Charlie HEBDO- waarin een wulpse miljardaiarsdochter in allerlei situaties belandt waarin zij seksueel. misbruikt wordt. Paulette was het mikpunt vanwege van veel Franse conservatieve politici,maar met deprofeet Mohammedhad zij niets van doen. Het maakte niet uit, ook de 80- jarigeWolinski. werd in koelen bloede geëxecuteerd.
  MOTIEF. Er is gesuggereerd dat Cayat en Wolinski vermoordwerden vanwege hun Joodse entiteit. Een aanwijzing daarvoor is dat de broers beweerden dat zij’geen vrouwenvermoorden’. En inderdaad,journaliste Sigolene Vinson werd gespaard, terwijl de Joodse Cayat. w e l. werd doodgeschoten. Als deze theorie correct is – wat wij waarschijnlijk nooit keer zullen weten- zijn Elsa Cayaten Charles Wolinski niet alleen martelaren van het vrije woord, maar ook van hun volk.
  Dat laatste geldt zeker voor François – Michel Saada, Philippe Braham, Yohan Cohen en Yoav Hattab. Twee dagen na het bloedbad op de redactie van Charlie HEBDO stapte Amedy Coulibaly, een vriens v.d. Kouachi’sdie trouw had gezworen aan de. ISLAMITISCHE. STAAT. , de koosjere Hypercacher supermarkt van de Porte de Vincennes in Parijs binnen en opende het vuur. De twintigers Cohen en Hattab probeerden coulibaly te overmeesteren, maar werden gedood. Over het motief bestond in dit geval geen twijfel: de moslimterrorist wilde Joden doden. Overigens, een islamitische supermarkt medewerker redde het leven an 15 klanten door hen in veiligheid te brengen.
  De Hypercharcher aanslag wordt maar al te gauw vergeten wanneer we aan de terreur van januari. 2015. denken. Evenals het feit dat van de zestien dodelijke slachtoffers v.d, twee aanslagen er zes Joods waren. En dat dit allesbehalve toeval was. JE. SUIS. JUIF. isvoor de massa nu eenmaal een veel minder aantrekkelijke. Hashtag. dan. Jesus’s. Charlie##. B,Schut .
  …….<~<~<~<~<~<~<

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s