Feestje bij de buren melden . . .

Door:
“JG”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Feestje bij de buren melden . . .

 1. Frits zegt:

  Heil😠

  Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  Het wordt met de dag gekker. Uw buren die u verraden zijn de nieuwe generatie bruinhemden 2020. Het gevaar ligt er echter wel in dat dit tot enorme escalaties kan geen leiden. Beter een goed gesprek, elkaar in de ogen kijken in plaats van deze NSB tactiek. Het is zo intens treurig dat een burgemeester (uiteraard een linkse activiste) hiertoe oproept omdat zij en onze overheid geen enkele daadkracht en macht meer hebben op een normale goede manier te handhaven zoals dit in een democratie behoort. Laten we a.u.b. onze mond maar dicht houden over dictatuur in andere landen zoals o.a. Noord Korea wij zijn zelf staan hier niet meer ver van af. Te walgelijk voor woorden.

  Geliked door 3 people

  • A. de Koning zegt:

   Ze kan beter naar zichzelf kijken want toen ze op de Dam ging staan was de afstand en het aantal mensen ineens niet belangrijk omdat het om Black lives matter ging en dat was veel belangrijker dan dat een willekeurige Amsterdammer besmet zou raken, je zult maar zo,n burgemeester hebben.

   Geliked door 3 people

 3. koddebeier zegt:

  Fascistische trekjes zullen bij links nooit verdwijnen, het steekt keer op keer weer de kop op !!

  Geliked door 2 people

 4. Harry Willemse zegt:

  Krijg ik dan ook kopgeld?

  Like

  • karton zegt:

   @ Harry Willemse.
   Wát had u dan gedacht !? Natúúrlijk ontvangt u het zg. kopgeld !
   Uw beloning bestaat uit een heuse medaille met een daarbij behorend diploma. Om niet teveel vereenzelvigd te worden met WO-II zal de naam “kopgeld” verdwijnen en vervangen worden door ’t woord “fascist 3e klasse” indien u 3 of meer gezinnen hebt verraden, de klasse kan oplopen tot “fascist 1e klasse” indien u méér dan 10 gezinnen hebt verraden; uw hoogtepunt zult u bereiken ná ’t verraden van méér dan 15 gezinnen, u mag zich alsdan “fascist 1e klasse met de sjerp” noemen.
   Ik wens u veel succes !!!

   Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Ondertussen in Londen,
  Hoezo coronamaatregelen???
  Die zijn er alleen voor de ‘blanke ongelovigen’?

  Hoe respectloos tegenover het gastland, multicultureel of een invasie door een bepaalde religie die het in ieders gezicht wil wrijven
  En geen sociale afstand nemen, alles is nep op dit moment #WakeUp

  Like

 6. Cathja zegt:

  En deze vrouw zou genomineerd zijn voor de titel “Beste burgemeester van de wereld”?
  Heb ik dit in de afgelopen dagen goed gelezen…., of heb ik dit gedroomd?

  Geliked door 2 people

 7. ronjaspers zegt:

  kwekje kwalsema is een extreem linkse rat van het smerigste rioolwater.Tevens is zij ook een landveraadster,het extreem linkse nageboorte zijn nazi,s (socialisten)

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Niet alleen in Nazi-Duitsland gaven talloze mensen elkaar aan maar ook in de USSR en tien tijde van de Franse Revolutie in Frankrijk! Jezus Christus had daarbij al eens voorspelt dat er ooit gruwelijke oorlogen en revoluties zouden uitbreken waarbij miljoenen doden gingen vallen en dat families, buren, vrienden, kennissen etc. elkaar gingen aangeven, verraden en elkaar zelfs zouden vermoorden!
   Zelfs Judas Iskariot was eigenlijk, met zulk soort verraders nog een heilige, daar deze Jezus voornamelijk had aangegeven in de hoop dat hij zich krachtiger zou gaan verzetten tegen diens vijanden en toen dat niet lukte smeet Judas het judasloon, in de vorm van 30 zilverlingen, de straat op en sloeg hij op de vlucht!
   Verraad wordt niet altijd even goed beloond, zelfs niet in Amsterdam, en wat mij betreft gaan ze daar maar gewoon door met feestvieren en elkaar onderling besmetten en dus geen buitenstaanders! Halsema is niets anders dan een oerstomme en verwaande trut en een burgemeester van lik-me-vestje waar je veel beter NOOIT naar kunt gaan luisteren!

   Geliked door 2 people

 8. Bob zegt:

  Amsterdam is terug in de tijd:-
  MEI 1940::

  Like

 9. hannah zegt:

  andere kant van de zaak, als mijn leven gedwarsboomd wordt door mijn turkse buren, die zich nergens aan houden en ’s nachts tussen 3 en 5 aktief worden met het vervoer van lachgas … ik hoef de politie niet te bellen want die komen niet, vervolgens komen die turken bij mij middels app met 50 man, wat te doen dan als oudere vrouw ….

  Like

  • karton zegt:

   @ Hannah. Dát is nou precies wat die idiote Rutte een “rijk en gaaf landje” noemde. De dwaas weet absoluut niet waar hij mee bezig is, vernielt opzettelijk dit landje en laat de burgers, u en ik dus, de rotzooi achter. Het hele systeem in dit landje is door hém en een paar mede-landverraders naar de knoppen geholpen. Deze man zou, zoals de Franse onderwijzer, gauw weer geschiedenisleraar moeten worden op een islamitische school ! Zou voor dit land een opluchting zijn ! Ik wens u veel sterkte met uw hoog-opgeleide Turkse buren,

   Geliked door 2 people

 10. Julia zegt:

  De linkse activistt Halsema staat wel op de lijst voor de nominatie van de 60 beste burgemeesters van de wereld. Hoe ziek is een land om dit waardeloze mens op deze lijst te zetten. Als dit een kwaliteit en de daadkracht van een burgemeester moet rechtvaardigen geef het dan maar op. Dan stelt een burgemeester echt niets meer voor.

  Geliked door 2 people

 11. Jules Vismale zegt:

  In 2012 heeft ooit een, overigens vrij domme, meid uit Haren (Groningen) op Facebook ‘Project X Haren’ geopend wat inhield dat allerlei buitenstaanders op haar verjaardagsfeest mochten verschijnen!
  Het liep daar helaas zo met dat feest it de hand dat daar, gelijk als wat we recent meemaakten in ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Helmond, Breda, Tilburg, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Nijmegen e.v.a. steden, dat daar talloze relschopper sop af kwamen die zo hun eigen “feest” gingen organiseren in Haren!
  Ze richtten daar zoveel vernielingen aan dat veel buren dit nog niet eens durfden te vermelden uit angst voor represailles en wat zal de desbetreffende jongedame zich de ogen uit de kop hebben geschaamd dat ze zo oliedom was om zoiets op Facebook te zetten! Eigenlijk had dat meisje voor deze stommigheid gewoon een boete gehad moeten hebben of een flink pak voor haar broek!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s