Groot-Brittannië pakt na Brexit door: geen asiel meer voor illegalen

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken wil na de “Brexit” zijn asielsysteem grondig hervormen. Dat maakte de Britse minister van Binnenlandse Zaken, Priti Patel, van de Conservatieve Partij onlangs in een interview duidelijk. Daarbij is het kernpunt dat illegalen vanaf volgend jaar in principe geen asiel meer krijgen in Groot-Brittannië.

Systeem dient gesmokkelde migranten binnenkomst te weigeren

In een interview kondigde de minister volgens de “Zeit” aan dat de Britse regering de illegale migratie zal indammen en binnenkort een uit twee trappen bestaand systeem zal invoeren, volgens welk aan migranten de binnenkomst geweigerd wordt als deze criminele bendes inhuren om hen naar de Britse kust te smokkelen of wanneer zij om andere redenen niet in aanmerking komen voor een asielprocedure.

Patel karakteriseerde het Britse asielsysteem als “compleet in elkaar gestort”. De toekomstige “wet over faire grenzen” dient legale manieren van binnenkomst te creëren voor diegenen die echt aanspraak kunnen maken op asiel. Een ieder die bij de illegale binnenkomst in het land wordt betrapt, wordt echter uitgezet. De Britse regering hoopt ook het enorme aantal beroepsprocedures te kunnen indammen wanneer asielaanvragen worden afgewezen.

Tot 400 illegalen per dag steken Het Kanaal over

In de afgelopen maanden nam de stroom kleine schepen die de Straat van Dover illegaal oversteken in richting Groot-Brittannië duidelijk toe. Er was sprake van tot 400 migranten per dag. Daarop beloofde minister Patel het oversteken van Het Kanaal “onrendabel” te maken, wat haar veel kritiek opleverde uit de gebruikelijke “goedmenschen”-kringen.

Verschillende standpunten

Terwijl men in Groot-Brittannië langzamerhand inziet dat illegale massa-immigratie absoluut niets te maken heeft met verrijking, ziet het er in West-Europa en vooral in Duitsland heel anders uit. Voor Merkel en haar helpers draait de import van illegale immigranten op volle toeren. Onlangs nog vloog het regime talrijke criminele brandstichters uit Moria de Bondsrepubliek in. De onvoorwaardelijke wil ter vernietiging van ons land is nog steeds ongebroken. In Groot-Brittannië maakt men eindelijk een einde aan het onbeschrijfelijke leed, in Duitsland stuurt men het roodgroene narrenschip verder in de richting van de volgende grote ijsberg.

Bron:
www.anonymousnews.ru

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

7 reacties op Groot-Brittannië pakt na Brexit door: geen asiel meer voor illegalen

 1. Frits zegt:

  Beschaving verdwijnt waar de Islam verschijnt

  Geliked door 4 people

  • Jules Vismale zegt:

   En waar de islam verschijnt kunnen die NOOIT een maatschappij opbouwen waar alleen maar dood en ellende heerst! De aanhangers hiervan worden bovendien alleen maar gehater waar ook ter wereld en zijn zullen blijven oogsten wat zij zaaien!

   Like

 2. Jean zegt:

  Waarom wordt dat niet toegepast in héél Europa en niet starten volgend jaar maar vandaag w.w.z. elke illegaal “dadelijk” terugsturen voor hij/zij één voet op Europees grondgebied kan zetten.
  Bye the way, wat die EU leeglopers er ook van denken “G.B. zullen wij steeds behandelen en waarderen als deel van Europa want wij zijn voor Europa maar tegen die misdadige EU bende Europa vernietigers.
  Wij strijden voor onze Europese veiligheid, een Europa zonder moslims resp. barbaars geweld.

  Like

 3. Claudia Millenaar zegt:

  Q; “Een ieder die bij de illegale binnenkomst in het land wordt betrapt, wordt echter uitgezet.”

  Dat uitzetten wel graag direct naar het land van herkomst en niet terug dumpen Europa in, hier kunnen ze ook niet blijven!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Nexit betekend zelf beslissen wie er je land binnenkomt en niet een stel ongekozen bureaucraten in Brussel !
  Brexit was de keuze voor vrijheid !!

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Dus snel NEXIT en ook geen toelating meer voor bootjes vol economische vluchtelingen en alles wat hier niet thuis hoort en illegaal is het land uitzetten. Dat is nog de enige oplossing om aan dit desastreuze wanbeleid voor goed een eind te maken. Maar helaas onze verrader Rutte blijft naar de pijpen van Brussel dansen en verkoopt ons land elke dag een stukje meer. Dus voor ons blijft dit helaas een droom die in een ware nachtmerrie eindigt.

  Like

 6. Cleo zegt:

  Eerst zien dan geloven…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s