„Intimiderend dat uitgeverij De Blauwe Tijger in terreurrapport opduikt”


(Door: Johannes Visscher)

In een rapport over terrorisme waarschuwt terreurbestrijder Pieter-Jaap Aalbersberg voor de „ultraconservatieve” uitgeverij De Blauwe Tijger in Groningen. Drijvende kracht Tom Zwitser (foto) achter die uitgeverij noemt dat donderdag „heel intimiderend.”

Activiteiten van De Blauwe Tijger kunnen „verharding in de hand werken.” Daarvoor waarschuwt Aalbersberg in het jongste Dreigingsbeeld Terrorisme Nederland.

De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) betoogt dat de „ultraconservatieve” uitgeverij een „doorgeefluik vormt van antioverheidspropaganda, nepnieuws en complottheorieën.”

Lees verder>>>
(h/t “Konkie”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Censuur, conservatieven, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, machtswellust, meningsdictatuur, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Persvrijheid, political correctness, Rechts geluid, Rotzakken, verloedering, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op „Intimiderend dat uitgeverij De Blauwe Tijger in terreurrapport opduikt”

 1. Johan zegt:

  Die terreurbestrijder, Pieter-Jaap Aalbersberg, doet zijn naam eer aan. Hij heeft niet een kilo, maar een hele berg boter op zijn hoofd.
  Het was overigens vanaf het begin al duidelijk, dat dit hele nepverhaal van de NCTV ( Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid) erop gericht was om “De Blauwe Tijger” als criticus van het coronabeleid van de regering in een slecht daglicht te plaatsen.
  “De Blauwe Tijger” is een zeer integere uitgeverij, waar niets op valt aan te merken. Het is dan ook schandalig dat ze nu op slinkse wijze met terrorisme in verband gebracht worden.
  We zijn diep gezonken in dit land. De vrijheid van meningsuiting wordt door extreemlinkse krachten op smerige en kwaadaardige wijze om zeep geholpen.

  Geliked door 3 people

  • Hans zegt:

   Helemaal mee eens Johan.
   Hij zou eens goed moeten kijken naar de foto van het afgehakte hoofd van de Franse geschiedenisleraar. Wie heeft het over ‘verharding in de hand werken’ ?
   Misselijkmakend commentaar. NCTV bestrijdt op deze manier geen terrorisme, integendeel. Te walgelijk voor woorden van een overheidsorganisatie. En ik wil niet eens de naam noemen van deze functionaris.

   Like

   • R Thomasson zegt:

    @Hans. “De Blauwe Tijger” is een zeer integere uitgeverij, waar niets op valt aan te merken”. Het is een uitgeverij met duidelijke standpunten. Zover ik weet zijn ze ook zeer integer tegenover beginnende schrijvers. Als de “Blauwe Tijger” materiaal ontvangt die men niet goed genoeg vindt, of niet passend in de visie, krijgt de schrijver of schrijfster snel een bericht. Hij of zij hoeven niet tot Sint-Juttemis op antwoord te wachten. Dus, het is een fatsoenlijke uitgeverij waar andere uitgeverijen wat van kunnen leren. Natuurlijk, is dat schandalig om deze uitgeverij op slinkse wijze met terrorisme in verband te brengen. Maar kennelijk passen fatsoen en integriteit niet in de bagage van links. Dus, iedereen die deze eigenschappen hoog in het vaandel houdt, komt snel op de terroristenlijst; samen met jihadisten en andere gevaarlijke gajes.

    Like

  • Hans zegt:

   Johan, ik ben het helemaal eens met je.
   Wie ‘de verharding in de hand werkt’ is niet de uitgeverij van Tom Zwitser, maar de onmensen over wie het eigenlijk hier gaat. Bekijk de foto maar van het afgehakte hoofd van de Franse leraar geschiedenis. De NCTV doet hier niet aan terrorisme-bestrijding, integendeel. Ze is hiermee een doodlopende weg ingeslagen…

   Like

 2. R Thomasson zegt:

  Gaat dat niet een beetje te ver? Een uitgeverij die opkomt voor boeren en sympathiseert – misschien! – met ultraconservatieve stromingen in de maatschappij, wordt op de terreurlijst gezet? Het zou echter anders zijn, zou de Blauwe Tijger boeken (her)uitgeven zoals Mein Kampf en de “Wijzen van Zion”, of duidelijke oen-nazistische tendensen vertonen. Wat voor “verharding in de hand” kan de Blauwe Tijger in de hand werken? Wat gebeurt met de eerste paragraaf van onze grondwet m.b.t. vrije mening uiting.

  Geliked door 1 persoon

 3. Koranschrijver is niet gevaarlijk: dood allen die niet in Allah geloven (dus hooguit 6 miljard mensen).
  Ministers en wethouders zwijgen er dagelijks over

  Geliked door 1 persoon

 4. Peres zegt:

  Aalbersberg de voormalige linkse hoofdcommissaris van het linkse bolwerk Amsterdam doet ook een vermelding. Hij vergeet masr te vermelden dat de Nederlandse Staat (Defensie, AIVD, Mivd) finaal werden vcafgeserveerd met de casus ” de doofpot generaal”. Een uitgave van dezelfde uitgeverij. Liegen, bedriegen, bedreigingen, verduisteringen aan de orde van de dag in de casus Sebrenica. De staat is absoluut ongeloofwaardig zie defensie, justitie en OM, belastingdienst enz. De staat is de vijand van de burgers aan het worden. Misbruik van Militair en met hun gezinnen. Krijgen een speldje en mogen dan als veteraan de staatslieden en het staatshoofd als hofnar in een niet bestaand uniform, deze heerlijkheden jaarlijks toejuichen. Aalbersberg me n dus uit. Een ongekende linkse nitwitt.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hans van Meijgaard zegt:

  Aabelsberg (NCTV) zal een fantastische en betere job krijgen in Noord Korea, iedereen tevreden!

  Geliked door 1 persoon

 6. Edwin Lauxen zegt:

  Die hollanders uit de rampstad toch, rare jongens !!!

  Like

 7. TL zegt:

  De Commies in China staan op invallen ze gaan voor dat dat laatste kansje om de verkiezingen in the USA te stelen en alle westerse infiltranten aan te sturen door satanische inversie spelletjes te spelen en ze uit te laten spreken dat onze echte media zoals blue-tiger de vijand zijn,

  Zouden ze hun media een valse verkiezings uitslag durven laten uitspreken en het internet meteen op slot gooien in de dagen rond de verkiezingen of een vergelijkbaar scenario klaar hebben liggen, waarschijnlijk wel en het Nos journaal gaat onze systeemvolgers mee proberen te krijgen in een collectieve zombie staat van niet kritisch nadenken in een anti Trump wensdenk wereld…

  Wij moeten deze verraders niet vergeten en ze vervolgen wanneer de tijd er klaar voor is met de hoogste straffen die er dan bestaan…

  Like

 8. Wim zegt:

  De NCTV noemt De Blauwe Tijger een „doorgeefluik van anti-overheidspropaganda en nepnieuws”. Wat vindt u daarvan?

  „Kennelijk wil de NCTV dat alle media klakkeloos de overheid volgen. Dat doet De Blauwe Tijger niet. Foei, foei, zegt de NCTV dan. Wij houden van een eerlijk en open debat. Als media volgens de NCTV alleen maar deugen als ze de overheidspropaganda brengen, zijn we in dit land heel diep gezonken.”
  Perfect antwoord. Het trieste is dat de laatste zin de belabberde toestand van de media exact weergeeft…

  Like

 9. Tony zegt:

  Als de Blauwe Tijger de koran, de soera’s en de hadith zou gaan drukken en uitgeven kon ik me er wat bij voorstellen 😉 😉

  Like

 10. droevige mof zegt:

  Sietske Bergsma heeft koudwatervrees en de samenwerking met de de Blauwe Tijger Studio onmiddellijk stopgezet. Ja, zo werkt het. Construeer het probleem, verdeel en heers. Geen enkele advocate wil haar licentie verliezen.

  Like

 11. Peter zegt:

  Dat is de democratie van tegenwoordig,alles wat tegen Rutte is moeten ze opsluiten,Nou Rutte ik hoop van harte dat je op je laatste benen loopt ,je hebt al genoeg schade aangericht als loopjongetje van de heren in Brussel .

  Like

 12. Marc zegt:

  Misschien dat dat NCTV eens onder handen moet worden genomen?

  Of misschien kunnen we eindelijk eens volmondig erkennen dat de Tweede Kamer een criminele organisatie is dat nodig op de anti-terrorisme lijst geplaatst moet worden?

  Want hoe anders dan crimineel had je het huidige beleid willen noemen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s