Koningspaar nog niet terug na ophef over vakantie in Griekenland . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, Hypocrisie, Koningshuis. Bookmark de permalink .

20 reacties op Koningspaar nog niet terug na ophef over vakantie in Griekenland . . .

 1. Julia zegt:

  Zal hij nog een extra bonus van huichelaar Rutte mee krijgen omdat hij nu zijn werkzaamheden (??) vanuit het buitenland vervuld. Wat moeten we nog met dergelijke elitaire uitnemers die maling aan land en volk hebben. Uiteindelijk is het niet de eerste keer dat hij zijn boekje te buiten gaat weet u nog zijn vorige vakantie in Griekenland ook maling aan de maatregelen die wel het volk is opgelegd maar het heerschap en zijn vrouwelijke wederhelft die gewoon hebben genegeerd. Maar ja het Willem wordt wel beloond met een miljoenen bijstandsuitkering en volgend jaar nog een verhoging in het verschiet. Wat betekent nog respect?

  Geliked door 1 persoon

 2. Yvonne zegt:

  Wat zijn ze nog niet terug? Is gewoon een dikke middelvinger opsteken naar het simpele volk
  Net met een domme trol er woorden over, ik zei die rode baard is naar Griekenland gegaan zei ze respect voor de koning hij doet het goed…..hahaha !! Café s dicht restaurants dicht nee maakt hun niets uit hoor

  Geliked door 1 persoon

 3. vangie1206j zegt:

  En wie betaald dat retourtje met dat regerings vliegtuig.

  Like

 4. Rini Stegeman zegt:

  wat een misselijk cirtakie vreters zijn het toch……………grotere minachting naar het volk is er NIET .

  Like

  • Rini Stegeman zegt:

   hoor net op RTL 4 dat ze met een lijnvlucht terugkomen…….

   Like

  • Jan zegt:

   Hij is net zo’n achterlijke zak als zijn opa. Ik zie hetzelfde huichelige gedrag als bij Bernhard. Als je het boek ‘Bernhard’ van Annejet van der Zijl hebt gelezen merk je dat de (rotte) appel niet ver van de boom valt

   Like

   • karton zegt:

    @ Jan.
    Het achterbakse en huichelachtige gedrag van deze koninklijke mispunt is duidelijk waarneembaar, al een paar jaren.
    Vergeet echter niet dat álle z.g. “koninklijke families” zijn voortgekomen uit struikrovers, moordenaars en ander crimineel tuig in vorige eeuwen; de grootste smeerlap/crimineel veroverde het grootste stuk land en noemde zich keizer of koning.
    Het gedrag van dat zootje in DIE tijden is nog duidelijk waarneembaar bij hun “nazaten”, al dan niet wettelijke nazaten.

    Like

 5. Julia zegt:

  Ik ga met vakantie U ook? Doe zoals Willem, Willem doet niet meer mee en gaat op vakantie naar Griekenland. Dus doe allen ook als Willem. Blij dat de coronacrisis voorbij is en de koning der Nederlanden het signaal hiermee heeft afgegeven dat wij weer naar het oude normaal kunnen. Uiteindelijk doen we wat de opperbaas doet en zegt dus Rutte, De Jonge en Grapperhaus bek houden. We vliegen er massaal op uit of ga er heerlijk op uit met uw speedboot, plezierjacht, etc. Ook de komende winter is skieën in Lech de place to be van de Oranjes een hele leuke bezigheid.

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Ze laten zich toch zeker niet de wet voorschrijven door een paar flutregeltjes die uitsluitend bedoeld zijn voor het plebs, de regering kan van alles opleggen en iedereen die niet meewerkt uitmaken voor ASO’s, maar het gebezigde “noblesse oblige” het hebben (of verkrijgen) van rijkdom, macht en prestige waaraan bijkomende verantwoordelijkheden gekoppeld zijn, het gaat daarbij niet om eventueel wettelijk vastgelegde verplichtingen maar juist om ongeschreven normen en waarden.
  De adel heeft zich nooit gestoord aan wetgeving en morele bezwaren, de geschiedenis bevestigt dat er al sedert eeuwen in de koningshuizen een ongezonde vorm van verhevenheid heerst, zou dit genetische defect ook zijn weggelaten op de DNA-muur in Noordeinde,…..
  “wie is hier nou de snackbar, gij of ik?”……Kamervragen nu!! en Rutte in de Sin Bin, (niet de punkband (voorheen Scotty Doesn’t Know) dus…;))

  Like

 7. D.G.M.Holland zegt:

  Je lijkt wel koning onbenul…
  Sta jij nog achter jouw tekst bij de dodenherdenking, of waren dat ook maar loze woorden ?
  “We moeten Niet Normaal gaan vinden, wat Niet Normaal is”.
  De coronaregels gelden voor iedereen, en…dat jij dan toch op vakantie ging, was Niet Normaal !!
  Blijf nou maar voorgoed weg, dan kun je de corona noodwet tenminste niet meer ondertekenen.

  Like

 8. Monalisa zegt:

  Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun dochters zijn weer in het land. Ze kwamen zaterdag even na 20.00 uur aan op Schiphol. Kort na hun aankomst werd op paleis Huis ten Bosch in Den Haag de koninklijke standaard (vlag) gehesen, ten teken dat de koning weer in Nederland is.

  Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Voorzichtig met dat woord “moffen” Willempie! Je bent er zelf een.

  Vader (Claus) een Duitser.
  Grootvader (Bernard) een Duitser.
  Overgrootvader (Willem III) een Duitser.
  Overgrootmoeder (Emma) een Duitse.
  Bet-overgrootvader (Willem I) een Duitser
  Bet-overgrootmoeder (Wilhelmina van Pruisen) een Duitse.

  Moet ik nog verder gaan? Je bent niet, zoals je fascistendochter zei: “Een beetje dom”. Je bent zo dom als het achtereind van een varken. Nu ik erover nadenk, je lijkt er ook wel wat op.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 10. saddy zegt:

  Willem geeft alleen maar aan dat Corona een hoax is, daar moeten we hem voor danken.
  Maak je liever druk om die 50 minderjarige brandstichtertjes en stenen naar de brandweer gooiende zielige Moria aanwinsten.Per “minderjarige”komen er dan nog heimelijk 6 volwassenen na. Een minderjarige kost 5000 euro per maand, een volwassene 3000. We hebben het dan over 1.150.000 euro per maand.
  Gek dat dit soort feiten in Nederland steeds doodgezwegen wordt en het globalistische gedrag van Willem niet.

  Like

 11. Bas zegt:

  Willem-Alexander presenteerde Mark Rutte ooit ongegeneerd een rekening van 13.695 euro, omdat de minister-president met hem meevloog naar de Bilderbergconferentie in Montreux. Terwijl de staat dat privéjet betaalt.

  https://www.hpdetijd.nl/2020-10-14/twee-eeuwen-oranjebitter/?share_code=e5f9aun7O2JC

  Twee eeuwen oranjebitter
  In zijn boek Oranje Zwartboek stelt historicus Gerard Aalders de vraag wat het koningshuis gedurende zijn geschiedenis de Nederlanders heeft opgeleverd. Het pijnlijke antwoord: niets. De familie kenmerkt zich door intriges, overspel, machtsmisbruik en – niet te vergeten – geldzucht. ‘De Oranjes kennen alle trucjes om er financieel beter op te worden

  “Het is een opvallende familietrek. De Oranjes kennen alle wegen naar de belastingparadijzen en alle trucjes om er financieel beter op te worden. Zo verkochten Beatrix’ zussen bijvoorbeeld kunst uit het werkpaleis van Beatrix aan de staat, terwijl die kunst daar gewoon blijft hangen. De Oranjes staan er ook om bekend dat ze geen rekeningen betalen.”

  Like

 12. Ton Ruygrok zegt:

  Lachen dan .. het Volk verkeert in … Doodsnood…. en de Koning gaat lekker er van door … met de fijne vakantie groeten van de MP….
  Geeft maar weer eens temeer aan dat de …hele over de Top opgehypte covid ophef… Fake is …. en nergens anders toe dient om onze volkeren onder control te brengen… ,
  Maar zo af en toe vallen ze met hun maatregelen in hun …eigen zwaard .. ,
  Ton Ruygrok, Monster

  Like

 13. Zijlstra zegt:

  Wie weinig voorstelt moet met een blik en een air zoals op de foto van Jan poseren.
  Je lacht je te barsten!

  Like

  • Ton Ruygrok zegt:

   Het zal ook wel de laatste Koning zijn … nog ff en ook dit hele instituut valt om..
   Inhoudsloos.. , vruchteloos .. en hopeloos.. , ( hij schijnt wel een aardige vent te zijn ) maar per saldo is het : in de weegschaal gewogen en te licht bevonden.
   Ton Ruygrok

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s