Tweet van Alice Weidel

De “islamistische” barbarij midden in Europa is al lang bittere, dagelijkse realiteit. In plaats van te leren van de ervaringen in de afgelopen jaren, eindelijk de grenzen te sluiten en te erkennen dat multiculturele samenlevingen tot mislukken zijn gedoemd, gaat de waanzin door.

Bron:
twitter.com/Alice_Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rechts geluid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Tweet van Alice Weidel

 1. koddebeier zegt:

  Dus wordt het de hoogste tijd op de waanzinnigen op te sluiten !!

  Geliked door 3 people

 2. Julia zegt:

  Weer een misselijkmakend voorbeeld waar Merkel, Macron en de rest van de doorgeschoten politici en linkse aanhangers ons aan heeft overgeleverd. Hoe vreselijk is het bericht dat een leraar door een waanzinnige Islam is onthoofd. Dit gebeurde dus in het land van Macron. Dit is een levensgevaarlijke ontwikkeling en zo langzaamaan wordt dit van kwaad tot erger omdat Islam terreur al diep in onze Westerse beschaving is geworteld. Zelfs de Paus doet nog een duit in het zakje door het geloof Islam te erkennen. Ook Nederland loopt gevaar en opent een bajes voor jihadbruiden i.p.v. ze per direct Europa uit te verbannen. https://www.telegraaf.nl/nieuws/158406311/zwolle-krijgt-bajes-voor-jihadbruiden Daar gaat weer een paar miljoen van ons belastinggeld aan deze terroristen. Over een paar jaar is Europa verovert en is het volk overgeleverd aan terroristen waarvoor moord en doodslag een normale gang van zaken is. Helaas kunnen we van de overheid niet veel meer verwachten, missen daadkracht en macht maar blijven wel dit levensgevaarlijke gevaar importeren en faciliteren.

  Geliked door 2 people

 3. Bas zegt:

  Ondertussen de multiculti-apartheid…
  https://www.mediacourant.nl/2020/10/arie-slob-racist-als-hij-akwasi-omroep-weigert/

  ‘Arie Slob racist als hij Akwasi-omroep weigert’

  Rapper Akwasi is hard op weg om voor het eind van het jaar de benodigde 50.000 leden binnen te halen voor zijn nieuwe omroep ZWART, maar dan is hij er nog niet. Met al die leden onder zijn arm moet hij straks naar mediaminister Arie Slob in de hoop op een vergunning. De rapper moet aantonen dat zijn omroep echt iets zou toevoegen aan de NPO, maar volgens tv-tuurder Angela de Jong staat zijn beslissing nu al vast. Ze denkt dat Arie namelijk geen zin heeft in racismeroepers.
  Als Arie de omroepvergunning zou weigeren, dan zou Akwasi zomaar eens zijn activistische leger van racismeroepers kunnen mobiliseren, denkt Angela.

  Like

 4. Bas zegt:

  Mi5 : islamistische jihadisten verreweg de grootste terreurdreiging in Groot-Brittannië

  https://www.breitbart.com/europe/2020/10/15/uk-spy-chief-confirms-tens-thousands-islamists-biggest-terror-threat-but-msm-hypes-far-right/

  GB Spy Chef bevestigt dat ‘Tienduizenden’ islamisten de grootste terreurdreiging zijn – maar MSM hypes ‘Extreem Rechts’

  De nieuwe directeur-generaal van MI5, Ken McCallum, heeft bevestigd dat islamistische jihadisten verreweg de grootste terreurdreiging in Groot-Brittannië blijven – maar de reguliere media hebben ervoor gekozen om zijn opmerkingen over de relatief kleine dreiging van extreemrechts te hypen.

  “Islamistisch extremistisch terrorisme … blijft qua volume onze grootste bedreiging”, bevestigde de in Glasgow geboren spionagebaas in zijn eerste openbare toespraak sinds hij de Britse binnenlandse inlichtingendienst had overgenomen.

  “Het is nog steeds zo dat tienduizenden individuen toegewijd zijn aan deze ideologie – en we moeten voortdurend zoeken naar de kleinere aantallen binnen die grote groep die zich op elk moment kunnen mobiliseren voor aanvallen,” zei hij.

  “Iemand‘ op onze radar ’hebben is niet hetzelfde als iemand in realtime onder gedetailleerd toezicht hebben. Er moeten moeilijke beslissingen worden genomen over het stellen van prioriteiten en risico’s, ”voegde McCallum eraan toe – een waarschuwing die voor Britten die vertrouwd zijn met het leren niet zo verrassend zal zijn als een bepaalde terrorist ‘eerder bekend’ was bij de autoriteiten, of in sommige gevallen zelfs een veroordeelde extremist uit gevangenis op vergunning.

  Geliked door 2 people

 5. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  LANDVERRAAD, CONTINENTVERRAAD en HOOGVERRAAD van globalistische SCHOFTEN, die de agenda van hun zetbazen en bazen uitvoeren.

  De globalistische politici faciliteren alleen maar. De globalisten en gezagdragers gaan dat NOOIT voor ons oplossen: dit wordt alleen maar erger. Zij komen hun sociale contract aan ons, de hardwerkende burgers, NIET na. Erger verraad dan dat is niet denkbaar.

  Binnen 150 jaar is West-Europa AfriRabië 7e Eeuwse stijl. Pure GENOCIDE op ons uitgevoerd door de vnssr, eussr, globlistische leiders als Terrorkanzlerin merkill, emmanuel “soyboy “rode schild bankier”” m., marX groene Khmer links light r., justin People Kind Castro trudope, jacinda “Tranny Mr. Ed nwo” ardern enz. enz. enz. De globalisten, hun zetbazen en de figuren daarboven, de daadwerkelijke heersers van deze planeet, behoren tot hun dood in de bak te zitten voor misdaden tegen de mensheid, menselijkheid en de burgers in de Westerse Wereld in het bijzonder.

  zsm NEXIT!!! #geen mondkapjes # geen Spoedwet #weg met de nwo/ one world government
  #vnssr, eussr, w.h.o. moeten zsm uitéén spatten: zij doen geen politiek voor ons, maar TEGEN ons.

  Like

 6. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  De leidende globalisten zijn grote misdadigers zij leggen: globalistisch fascistisch 7e Eeuws cultureel marxistisch Groene Khmer GENOCIDAAL communisme 3.0 aan ons op.

  Zij hebben de Europeanen en de Westerse Wereld verraden en met hun bazen ons in stilte de TOTALE OORLOG verklaard. O.a. door: “The Great Reset” (World Economic Forum, The Fourth Industrial Revolution, Davos), pLandemie covid 19″84″ (slechts 1 van de ingezette middelen om hun nwo te verfijnen), een politiestaat naar CCP model met ook “social credit scores” voor ons, agenda 21 2030 2050 van de vnssr die de eussr en globalisten via zetbazen als george soros en zonen over ons uitrollen enz. enz. enz..

  Tegengeluiden worden meer en meer in de kiem gesmoord. We leven in een dictatuur. Wij als burgers moeten keihard NEE zeggen tegen de nwo/ one world government en alles wat daarmee samenhangt.

  Like

 7. Harry zegt:

  Je vraagt je af , wat het wint bij de huidige machthebbers in west Europa , de lafheid of de hypocrisie .
  En het islamgezwel groeit met de dag groter .
  Spanje , Frankrijk , België , Duitsland , Nederland , allemaal lutsers !
  En misschien spannen wij nog wel de kroon , met Rutte met wanproduct De Jonge en zijn linkse club met uitzaaiingen in het vrome koor .
  Niemand onderneemt wat !

  Zag een man op tv , een homo , die door “ onbekenden “ vreselijk getreiterd werd .
  Diverse keren zijn auto in brand gestoken , zijn ruiten ingegooid en nu met een soort bom zijn hele voorpui verziekt .
  Er waren beelden van beveiligingscamera’s , maar de politie weet echt niet wie de daders zijn !
  Mocro’s , je zag het metéén .
  Die lui hangen iedere avond opdat zelfde pleintje rond en toch zijn ze onvindbaar .
  Gek hè ?
  Hij vertelde dat ie zelf al veroordeeld was wegens belediging en haatzaaien omdat ie gezegd had dat het marokkanen waren .
  Zó erg is het hier al !

  Moet je eens een waxinelichtje richting die bolle vakantieganger gooien !
  Die smerige profiteur met zijn speedbootje van anderhalf miljoen !
  Dan weten ze je wel te vinden en ga je zes maanden achter de tralies .
  Gaaf land hoor RUTTE !
  Maar voor de echte Nederlander HELEMAAL NAAR DE DONDER GEHOLPEN !
  WIE STEMT ER NOU NOG OP DERGELIJKE KLOOTZAKKEN ?

  Like

 8. koddebeier zegt:

  De “islamistische” barbarij ons opgedrongen door hersenloze politici die uit zijn op de stichting van het vierde rijk samen met de fascistische Europese Unie .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s