VIDEO “Café Weltschmerz”: “Er komt een moment dat iedereen het door heeft”

Op 14 oktober publiceerde een van de grootste epidemiologen van onze eeuw zijn berekeningen van de dodelijkheid van Covid-19. Hij publiceerde bij de WHO zelf. John P A Ioannidis was al sinds het begin van de ‘crisis’ zeer scherp en tegen de lockdowns, maar werd direct genegeerd door de media. Dat terwijl hij zeker tot de grootste epidemiologen aller tijden behoort. Hij wordt ook wel de ‘scourge of sloppy science’ genoemd. Deze publicatie is niet weg te zetten. Ze berekent de wereldwijde IFR. Zijn conclusie over de dodelijkheid van het virus is als volgt: de IFR (infection fatality rate) van Covid-19 is 0,23% voor alle leeftijden, en de veel meer zeggende IFR voor onder de 70 is 0,05%. Geen enkele reden dus om nog paniek te zaaien. Zeker niet omdat de IFR nog daalt, omdat we meer weten over het virus, en omdat er bij veel van de studies die hij meenam niet helemaal correct geteld is of men echt aan corona overleed. De laatste zin, die voor een wetenschappelijke publicatie vrij hard is, somt eigenlijk alles op: ‘The inferred infection fatality rates tended to be much lower than estimates made earlier in the pandemic.’

Lees HIER het volledige onderzoek (PDF)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t J.M.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO “Café Weltschmerz”: “Er komt een moment dat iedereen het door heeft”

 1. Blaffertje zegt:

  Klopt.
  Ooit zal iedereen het bedrog inzien omtrent corona, maar geloof maar niet dat verneuk de meuk Rutte dit ooit gaat toegeven of wie dan ook die met dit spel meedoen omdat ze er te diep in zitten.

  Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   Blaffertje,ik probeer het iedereen aan hun verstand te brengen ook dat mondkapjes dragen amper helpt, ze kijken je bang aan, of schieten gauw een ander gangpad in in de supermarkt dus ook omdat ik dat verdomde rotkapje niet draag, Ik geef het op,het is zinloos

   Geliked door 2 people

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Los van alle andere overwegingen maak ik bezwaar tegen het woord “mondkapje”.
    Om te beginnen moet zo’n pestpokkending over je neus ook, niet alleen over je mond. Dus het woord mondkapje slaat al nergens op. Dan het verkleinwoord: mondkapJE! Zo klein is zo’n teringding niet, dus waarom dat verkleinwoord? Noem dat ding voor wat het is: een gezichtsmasker. Geen mondkapJE, ook geen gezichtsmaskerTJE, maar gewoon een gezichtsmasker.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

 2. guusvelraeds zegt:

  We worden verneukt waar we bij staan. De corona fraudeurs wisten dat dit vroeg of laat ging komen. Daarom hebben ze de definitie van een pandemie veranderd van infection fatality rate naar infection rate. Hoe eenvoudig kan een oplossing zijn voor een probleem dat werd voorzien toen de mondiale virus dictatuur in de steigers werd gezet.

  Geliked door 1 persoon

 3. BigLJohn zegt:

  Er komt een moment dat iedereen het door heeft ??? Velen Nederlanders zijn niet erg snugger hoor ! Je kunt ze zelfs nog wijsmaken dat de wereld een krentenbol is. Zoals de massa-immigratie die onder de Uyl begon. Deze kon zich tientallen jaren lang tot de dag van vandaag voortslepen en steeds verder verergeren. Zelfs het FVD wil de grenzen open laten staan. En een Geert Wilders die Rutte niet serieus wil aanvallen en ideeen aanlevert voor de mondkapjes. Zij zullen er voor zorgen dat u en ik voorgoed terecht zullen komen in een nachtmerrie scenario. Alleen zullen we dan voorgoed niet meer wakker kunnen worden !

  Like

 4. Jay zegt:

  Wereldwijd worden hele economieen naar de klote geholpen door diverse lockdownmaatregelen alleen maar om de risicogroepen (mensen die toch al met een half been in hun graf staan) wat langer in leven te houden. Hoe logisch is dat terwijl de wereld nu al overbevolkt is.

  Like

 5. Jade zegt:

  -Je gaat het pas zien als je het doorhebt.-
  Johan Cruijff

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s