Wat Clint Eastwood over Trump zegt . . .

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

Ik hou ervan wanneer mensen Trump dom noemen… Ze bedoelen de multimiljardair, die elke Democraat een schop onder zijn reet gaf, die 16 Republikeinse carrièrepolitici begroef in de voorverkiezingen en deze voormalige nieuwsorganisaties er nog steeds uit laat zien als domkoppen? Je bedoelt de man die het presidentschap heeft gewonnen? Je bedoelt dat figuur met het supermodel als vrouw? U bedoelt de man wiens scherpe woorden alleen al de illegale grensoverschrijdingen enorm afremde? U bedoelt de man wiens aanwezigheid alleen al de beurs ertoe heeft gebracht al haar eerdere records te verbreken?

Bedoelt u de man met de sterkste Amerikaanse economie sinds Ronald Reagan en de extreem stijgende lonen en zijn belastingverlagingen?

U bedoelt de man die alleen al in de eerste zeven maanden van zijn ambtstijd een miljoen arbeidsplaatsen heeft gecreëerd?

Weet je zeker dat je überhaupt weet waartegen je je verzet?

Bent u het niet die een partij (Democraten) ondersteunt die de decimering van elk kernprincipe van ons christelijk samenleven, onze waarden en cultuur mogelijk maakt?

Bent u er zeker van dat u een partij (Democraten) ondersteunt die destijds voor de volle 100% tegen de afschaffing van de slavernij had gestemd? Weet u zeker een politica zoals de Democraat Maxine Waters werkelijk serieus te kunnen nemen?

Weet u zeker dat u met iemand die een 40-jarige carrière als ambtenaar (Hillary) heeft en in een huis van $ 4,5 miljoen woont niet iets verkeerd ziet?

Weet u zeker dat u er niets verkeerds of bijzonders in ziet dat Hillary Clinton een vrouw is die al 30 jaar in de politiek werkzaam is en een nettowaarde heeft van $ 240 miljoen?

Weet u zeker dat u niet alleen steunt op haat, die uitgaat van een krom, door de mainstream media betaald platform?

Kunt u me überhaupt 5 dingen noemen die de Democratische Partij gedaan heeft om uw welstand als hard werkende Amerikaanse staatsburger in het dagelijks leven te verbeteren? Waarschijnlijk niet…

Ziet u het debacle in, waarin u uw kinderen stuurt als ze volwassen worden, door een politieke partij te blijven steunen die niets voor de armen gedaan heeft behalve ze arm te houden, hen gratis abortussen toe te staan en een paar dollar in de maand om een beetje eten in de koelkast te hebben?

De welstand en de veiligheid van de burgers is de taak van hun regering.

Alle andere Democraten hebben je eveneens vreselijk in de steek gelaten! Maakt u het niet gemakkelijk voor zichzelf en neem een standpunt in voor uw kinderen.

U belooft hen een land vol illegale immigranten, abortussen, 5-dollar baantjes per uur en geen geslachtsspecifieke mensen, die uw land en uw leven niet verder zullen verbeteren.

Rosie O´Donnel, Madonna, Katy Perry en Robert De Niro zijn prominenten, die zijn niet zoals u. Die hoeven niet de dagelijkse ongelijkwaardigheid van een gemiddelde Amerikaan mee te maken.

Mannen haten vrouwen niet, blanken haten zwarten niet en Donald Trump is geen racist. Houdt u ermee op om u door een partij aan een hersenspoeling te laten onderwerpen, die u constant in de steek heeft gelaten.

Maakt u zich zorgen om uw welstand, uw veiligheid, uw kinderen en een America FIRST denkwijze. Laat u deze kromme politici vallen, die uw groei hebben afgeremd. Gooit u deze kromme politici weg, die de groei van uw kinderen zullen belemmeren.

Harder worden, een standpunt innemen en je als een trotse Amerikaan gedragen.

Kijkt u eens hoezeer Trump de Amerikanen ondersteunt en van hen houdt in vrijheid en onafhankelijkheid, en stelt u zich eens voor hoever we als land zouden kunnen zijn wanneer alle politici deze zelfde prioriteiten zouden hebben…

Bron:
https://heckticker.blogspot.com
Door: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme, VS. Bookmark de permalink .

13 reacties op Wat Clint Eastwood over Trump zegt . . .

 1. sweathart zegt:

  Deze man heb ik altijd gemogen zeker in zijn western movies, Toppie

  Geliked door 5 people

 2. Helena zegt:

  Hier spreekt een man naar mijn hart.

  Geliked door 4 people

 3. bobzelf zegt:

  dit zelfde roepen wij hier bij bert kanjer bron
  tegen iedereen in nederland …

  maar mijn god die totale hersenloosheid,
  die hersenbeschadigingen
  dat hersendooie gedoe
  dat lobotomy volk,
  dat iq 32.2 GELUL ,
  dat 3 uur lagere school gajus ..

  MAAR ALS JE DAN DIT WEER LEEST, ,, DENK JE YES WE HEBBEN GELIJK ..

  NOU MOET IK U MEDEDELEN DAT TUSSEN GELIJK HEBBEN EN GELIJK KRIJGEN

  NOG WAT DAAGJES VERSCHIL ZITTEN

  dus , GRAPJASSEN HIER, never give up , is for losersssss

  dikke hug ,

  oom rodney Yates

  Geliked door 2 people

 4. Sobieski zegt:

  Geen woord aan toe te voegen. Hadden we in NL ook maar een cultuur-icoon die net zo lovend zou durven praten over Trump, en tevens openlijk Wilders of Baudet zou durven steunen. Maar helaas, zo iemand zou hier ueberhaupt niet tot de “elite” toegelaten worden, of uit zelfbehoud zijn/haar mond hierover houden.

  Geliked door 2 people

 5. Blaffertje zegt:

  Mag die gozer wel.
  Hij heeft ze nog altijd goed op een rijtje.

  Geliked door 2 people

 6. Eppo zegt:

  Wat een wijsheid van Clint en zo raak zeg . AmazinG
  En ja Trump is werkelijk de Beste president van de USA sinds jaren omdat die Ze allemaal door heeft .

  Geliked door 2 people

 7. Jan zegt:

  “Biden is slecht, Trump moet winnen – hij is echt. Hij zal het vertrouwen van de mensen terughalen. Deze linksen zijn niet voor het Amerikaanse volk. Het is de grootste cover-up ooit. Dat kunnen we niet nog een keer laten gebeuren. Links is bedrieglijk en heeft gelogen tegen het Amerikaanse volk. Ze hebben haar machtige krachten ontnomen om hun eigen ego de macht te geven om de economie van het land te regeren. Laten we God vragen om van deze gruwel af te komen en laten we een kaars houden op dit land van de vrijen en haar terugbrengen naar de plaats waar ze eens trots stond.

  En ik verzeker u dat Jezus, Mozes, stand zal houden en iedereen zal vragen voor waarheden te stemmen. Ons land van de vrije mensen zal haar ketenen breken en dit zal gebeuren. Mijn kinderen van God, uw enige hoop is deze grootsheid te zien en u moet stemmen op deze man in functie, de president van de Verenigde Staten, Donald J. Trump.”

  John Voight, waarom Trump moet winnen

  video

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Like

 9. Groene Leeuw zegt:

  Nog altijd scherp van geest…..

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Ook voor Nederland geldt: stelt u zich eens voor hoever we als land zouden kunnen zijn wanneer alle politici prioriteiten stellen om Nederland er weer boven op te helpen en om onze vrijheid te verdedigen !!!!!
  Nu worden we dag in dag uit verraden aan de EU kliek en zitten ze er alleen voor eigen gewin, op een enkele goede uitzondering na !!

  Like

 11. Bas zegt:

  Wat een typisch linkse hysterica zegt…

  Like

 12. Bob zegt:

  Wanneer staat in NL een icoon op die
  niet alleen aan zijn portemonaie denkt,
  maar om het welzijn van de bevolking
  van dit land.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s