De moordenaar van de leraar had al eerder op internet aangegeven dat hij een daad zou stellen

(Door: Thomas Joly – Vertaling: “delamontagne”)

Het merendeel van de moslims veinst zelfs niet om de aanslagen te veroordelen.

Als men na een nieuwe aanslag uit naam van Allah de sociale netwerken bekijkt, dan is dit altijd verhelderend. Dit gebeurde opnieuw na de barbaarse aanslag op de leraar in Conflans-Saint-Honorine. We moeten de gang der gebeurtenissen voor de aanslag in gedachten nemen: een oproep tot lynchen van de leraar van de middelbare school die het gedurfd had om cartoons van Mohammed in zijn lessen te laten zien aan zijn leerlingen.


Het werd door ouders van een aantal moslimleerlingen georkestreerd in de twee weken voorafgaande aan de moord en dat met medewerking van andere leraren die hen de gegevens, het adres en alle persoonlijke gegevens van hun collega hadden verstrekt, zoals  zijn lesuren en ’t einde van zijn werkdag.

Zoals gewoonlijk veroordelen de imams en de mohammedanen met grote stelligheid de terroristische aanvallen, er heel duidelijk bij zeggend dat dit niets met de islam heeft te maken; een echteklassieker. Basis-taqiyya.
Maar deze keer zijn we, afgezien van een heel zachte verontwaardiging, getuige van heel sterke en agressieve commentaren die bijna het afhakken en onthoofden van de leraar rechtvaardigen, die, volgens hen, hun “profeet” had beledigd.

Berichten als “hij vroeg er om”, “je moet de profeet niet beledigen” bloeiden volop op het internet, bij de duizenden. En daarbij ook de grote waarschuwing die erop aandrong de islam niet te stigmatiseren en de racistisch en extreemrechtse politiek geen kans te geven…

Het voordeel is dat dit er misschien toe zal bijdragen dat onze landgenoten gaan begrijpen dat potentiële aanslagplegers talrijker zijn dan de media en de regering ons willen doen geloven. En dat er duizenden hondsdolle Afro-moslims klaar staan ​​om bij de minste aanleiding toe te geven aan hun hatelijke antiwesterse impuls en dat zijn er duizenden die we dagelijks tegenkomen in ons land, dat in een fase van vergevorderde kolonisatie verkeert.

We kunnen het tij van gebeurtenissen alleen keren door drie dingen te doen:

1. Al degenen die verantwoordelijk zijn voor de islamitische kolonisatie van Frankrijk en de immigratie de macht ontnemen.

2. Een massale en onomkeerbare remigratie van Afro-moslim-immigranten in werking zetten en dat betekent ook de zgn. “papier-Fransen” en terugsturen naar land van herkomst.

3. De Europese en de spirituele identiteit van onze beschaving opnieuw bevestigen door de groen-linkse kliek naar de hel te sturen. Die heeft ons de huidige ramp  gebracht.

Al het andere is slechts literatuur.

Bron:
https://ripostelaique.com
Door: Thomas Joly

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Communisme, Frankrijk, gezond realisme, Groenen, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rechts geluid, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op De moordenaar van de leraar had al eerder op internet aangegeven dat hij een daad zou stellen

 1. delamontagne zegt:

  De Tjetcheense leider Kadyrov veroordeelt de aanslag maar roept [ Frankrijk !] op de gelovigen niet te provoceren…………….

  “Het is niet de eerste keer dat Frankrijk zijn problemen op de Tjetsjenen probeert af-te-wentelen”aldus de Kadyrov.
  Rusland door zijn ambassade, liet weten dat de moordenaar en zijn daad niets met Rusland te maken hebben.

  Rusland heeft bevestigt dat de aanvaller sinds 2008 geen banden meer heeft met rusland.

  https://francais.rt.com/international/79804-leader-tchetchene-kadyrov-condamne-attentat-appelle-pas-provoquer-croyants

  Geliked door 3 people

 2. verwardeman zegt:

  Voor elke vermoorde blanke Europeaan , tien moSSels opruimen , is dat niks ?
  Geweld is de enige taal die ze verstaan , om stille tochten en zo lachen ze zich
  de lul uit de broek , keihard terugslaan helpt , zie de geallieerden in WO2 !

  Geliked door 3 people

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  En hoe heerlijk moet het zijn ommet collega’s te moeten werken die uit zogenaamde verontwaardiging alles gaan doorgeven over het doen en laten van deze leraar om dan uiteraard in een later stadium de handen in gespeelde onschuld te wassen.
  Ook Frankrijk heeft zijn eigen NSB ers.

  Geliked door 2 people

 4. Gienekehado St. zegt:

  Islamsterdam had de PRIMEUR in West-Europa, daar lag ruim 4 jaar teug al een afgehakt hoofd op straat! Islamsterdam, die lieve stad, toen die òh GELIEFDE burgemeester Van der Laan er nog REGEERDE! (Heeft zóóóóoóóóoóvééééeél goeds achtergelaten voor ZIJN stad!!)
  https://www.dikketitels.com/crime/heftige-fotos-afgehakt-hoofd-in-amsterdam-gevonden/

  Like

 5. andre zegt:

  Ik plak deze er nog even aan vast. Maar liefst 80 GERADICALISEERDE idioten vinden deze daad wel ok.

  https://sputniknews.com/europe/202010191080812967-france-to-expel-231-radicalised-foreigners-after-beheading-of-teacher-in-islamist-terrorist-attack/

  Hoe gefaald heb je dan als Macron en zn mede linkse klaplopers. En in Nederland Belgie Duitsland en Engeland is het niet anders.

  Like

 6. koosv8 zegt:

  Als de EU deze 3 standpunten over zou nemen, en ook daadwerkelijk uit zou gaan voeren, dan zou ik al heel anders over de EU gaan denken als ik nu doe. Het zal wel bij een utopische gedachten blijven . Dat is eigenlijk al zeker.

  Like

 7. vangie1206j zegt:

  Als de jeugd in Europa nu eens stopte met alleen maar feesten en de beest uithangen en gaan beseffen dat hun toekomst wordt vermoord door de islam gestoorden.
  Als de jeugd nu eens ging nadenken over hun toekomst en de tegen de regeringen eisen dat deze zieke islam uit Europa gejaagd moet worden willen ze zelf nog een toekomst hebben.
  Wat de regeringen in Europa nu doen met het importeren van deze verschrikkelijke islamitische moord bendes die ons haten tot in ons graf.
  Die ons opgebouwde sociale leeg vreten zonder enige tegen prestaties.
  Als de jongere generatie tegen de gevestigde overheden zeggen jullie wanbeleid accepteren wij niet meer komt het MISSCHIEN NOG GOED MET EUROPA.
  Zoniet dan is hun toekomst en dat van heel Europa hel en verdoemenis.
  Deze islam pandemie is 1000 X dodelijker kan COVID 19.

  Geliked door 3 people

 8. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Lees zojuist op GeenStijl dat de scooteridioten
   “Die zijn niet de politiedemonstratie tegen de moord aan het verstoren, maar brengen een eerbetoon aan een gevangene die zelfmoord heeft gepleegd. Hup Frankrijk!”

   Like

 9. Bas zegt:

  Reminder

  Geliked door 2 people

  • Bas zegt:

   Nog eentje
   https://www.story.nl/artikel/royalty/beatrix-geeft-paard-naam-van-pim-fortuyns-moordenaar

   BEATRIX GEEFT PAARD NAAM VAN PIM FORTUYNS MOORDENAAR!

   Wie een lid van het Koninklijk Huis beledigt, heeft de poppen al snel aan het dansen. Maar de Oranjes zelf lijken zich alles te kunnen permitteren. Zoals prinses Beatrix, die een van haar paarden vernoemt naar de moordenaar die Pim Fortuyn afschoot…

   Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Het Fries stamboek heeft als een van de regels waaraan stamboekpaarden moeten voldoen dat alleen het gebruik van Friese namen is toegestaan.
    Nou spreek ik geen Fries maar ik kan me zo voorstellen dat dit nog niet heel eenvoudig is, zo vreselijk veel Friese voornamen zullen er neem ik aan niet zijn, de naamgeving wordt gedaan door de fokker en niet door een eventueel latere koper.
    Voor zover ik weet fokt Beatrix geen paarden en heeft ze het paard dus met die naam gekocht zonder verder invloed op de naam te hebben gehad.

    Like

   • Harry zegt:

    Reden te meer , om afscheid te nemen van die door en door verrotte oranje kliek !
    Wat kopen we nog voor die lui ?
    Willempie is blijkbaar te stom om voor de duvel te dansen , zijn oma vroeg Beatrut “ of die jongen wel de juiste antenne had voor die functie “ , oftewel , is hij niet te stom voor dat werk , maar volgens Bea kwam het allemaal wel goed .
    Nou , NIET DUS !

    De halve zool stapelt fout op fout , en kennelijk snapt ie daar zelf geen donder van .
    Ook Rutte heeft hem niet behoed voor deze stommiteit .

    Dus : die “ antenne “ zit niet in de lucht , maar kopvóór in de grond gestoken !
    JEZUS CHRISTUS , WAT EEN STEL ONGELOOFLIJKE AMATEURISTISCHE INFANTIELE KLOOTHOMMELS ZIJN HET TOCH !!,

    OPDONDEREN MET DAT HELE KONINGSHUIS DUS MAAR !

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Tijl,
    er zijn twee zaken aan de hand. De Koninklijke Vereniging “Het Friesch Paarden-Stamboek” (KFPS) schrijft volbloed Friese paarden alleen in met een oorspronkelijk Friese naam.
    Bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond kun je je paard in laten schrijven met elke gewenste naam.
    Afgezien van het feit dat je je paard een naam kunt geven, zónder hem ergens in te laten schrijven.
    Dus je paard heet volgens het KFPS bijvoorbeeld Ype. Als je dat niet leuk vindt noem je hem Volkert. Niks aan de hand.
    Ik heb twee springpaarden gehad. De eerste was een import uit Duitsland, waar geen papieren bij waren. Die heb ik bij de KNHS in laten schrijven als Moritz. Maar op stal noemden we hem Max.
    De tweede heette Olpher en was een zoon van Royal Dublin, maar die heb ik in laten schrijven als Oliver Dublin. Geen enkel probleem. Dus als mevrouw Van Amsberg haar paard Volkert wil noemen, doet ze dat.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • Bas zegt:

    Ik had een reactie voor Tyl geschreven, maar die is verdwenen….

    Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Al die islam-klootzakken en hun linkse “vrienden” zullen zichzelf steeds gehater gaan maken in Europa en het is maar een kwestie van tijd voordat extreme moslimhaters een keer keihard terugslaan! En over dat racisme en extreemrechts gesproken: veel van die moslimextremisten en links-extremisten zijn gewoon ZELF niets anders dan een stel racisten die juist met hun huichelarij de rechts-extremisten in de kaart blijven spelen!
  Hopelijk krijgt dat moslimkreng, die ze daar in Parijs kapotschoten, beslist GEEN toegang tot Allah maar een enkele reis naar de hel toe, samen met links en de overige moslimextremisten! Die laatsten zijn vrijwel overal gastvrij ingehaald in Europa, ze kregen overal hun zin in, werden vertroeteld en overbeschermd en nou blijken ze zo ondankbaar als de pest te wezen! En ondankbaarheid wordt vroeg of laat toch een keer afgestraft omdat geduld niet eindeloos of grenzeloos is!

  Like

 11. Bas zegt:

  Like

 12. Bas zegt:

  Like

 13. saddy zegt:

  Optie 3 is niet doordacht. Ik denk dat het beter is om deze personen voor onbepaalde tijd in quarantaine te plaatsen. Hoeven we ook niet meer te zoeken naar vaccin-proefpersonen. Bovendien zijn ze vaak aanhangers van het marxisme, en dan neem je niet alleen de persoon zelf maar ook de familie tot de 2e graad mee de interneringskampen in..
  Iets serieuzer: Deze personen maken nooit persoonlijk of van nabij het geweld, de verkrachtingen, de aanrijdingen etc mee. Dat dit van invloed is blijkt wel uit Zweden want sinds het geweld, de moorden en de verkrachtingen daar ook tot in de ambtenaren-wijken zijn doorgedrongen gaat men opeens veel objectiever denken.

  Geliked door 2 people

 14. Jean zegt:

  Die islamitische zwijnerij moet verdreven worden uit onze westerse samenleving willen we nog meer ellende voorkomen. Het is momenteel al een drama met die barbaren op ons grondgebied.

  Geliked door 1 persoon

 15. Bas zegt:

  Vóór de kruistochten…..
  https://www.outono.net/elentir/2017/08/21/the-20-islamic-offensives-that-suffered-the-christian-territories-before-the-crusades/
  Google translate

  Wat ze je niet vertellen als ze het Westen de schuld geven van jihadistische aanslagen
  De 20 islamitische offensieven die de christelijke gebieden hebben ondergaan vóór de kruistochten

  Als we vertrouwen op deze manipulatie van de geschiedenis, lijkt het erop dat de vroege moslims een groep pacifisten waren die geen andere keus hadden dan actie te ondernemen tegen de aanvallen van oorlogszuchtige christenen. Niets verder van de historische waarheid. Ik stel voor om in het kort enkele van de islamitische offensieven te bespreken die werden getroffen door de gebieden die door christenen werden bewoond vóór het begin van de Eerste Kruistocht in 1096.

  In 629 lanceerden de mohammedanen hun eerste aanval op de christelijke gebieden van Byzantium, wat aanleiding gaf tot de slag om Mu’tah, die eindigde met de overwinning van de christelijke strijdkrachten.In 632, een paar maanden voor zijn dood, viel Mohammed de Gasanidische christenen aan, een Arabisch vazallenrijk van het Byzantijnse rijk. In augustus van 636 werd dit koninkrijk uiteindelijk verslagen en binnengevallen door de moslimstrijdkrachten na de slag om Yarmouk.

  In september 635 nam de islamitische Arabische generaal Khalid ibn al-Walid de stad Damascus in, waarvan de bevolking een christelijke meerderheid was. De stad was in april 634 al aangevallen door islamitische legers. Een Byzantijns tegenoffensief probeerde de Syrische hoofdstad te heroveren, maar een nieuwe moslimoverwinning in augustus 636 liet het in islamitische handen over.

  In november van 636 belegerde kalief Umar ibn al-Khattab Jeruzalem, toen onder christelijke Byzantijnse heerschappij. Begin april 637 werd de stad ingenomen door de moslims, na de ondertekening van een overeenkomst die het mogelijk maakte om de christenen van de stad te blijven in ruil voor de betaling van een eerbetoon.

  Tussen 638 en 639 vielen de islamitische troepen Byzantijns Armenië binnen. Armenië was in 301 het eerste land dat zich officieel tot het christendom bekeerde.

  Tussen 639 en 642 vielen de moslims Byzantijns Egypte binnen, met een christelijke meerderheid. De verovering van Alexandrië in december 642 werd gevolgd door de verbranding van vele kerken, waaronder de kerk van St. Mark, die toen de overblijfselen van deze apostel huisvestte.

  In 640 vielen moslim-Arabieren de christelijke stad Duin in het Perzische Armenië aan en plunderden deze. Bij een tweede aanval in 642 namen de moslims uiteindelijk de stad in: 12.000 inwoners werden gedood en 35.000 werden tot slaaf gemaakt.

  In 645 viel het Perzische Armenië definitief in de moslimmacht. Het was een gebied dat voornamelijk door christenen werd bevolkt.

  In 651 vielen moslim-Arabieren het christelijke koninkrijk Makuria aan, dat tegenwoordig in het zuiden van Egypte ligt. De invasie werd afgewezen en het christelijke koninkrijk tekende een vredesverdrag dat hem dwong een eerbetoon te brengen aan de moslims.

  In 668 begon de eerste Umayyad-moslimkalief, Muawiya ibn Abi Sufyan, een offensief tegen het Byzantijnse christelijke rijk, bezette de stad Chalcedon en viel de hoofdstad Constantinopel aan in 669.

  Tussen 674 en 678 begonnen de moslims hun eerste belegering van Constantinopel, de christelijke hoofdstad van het Byzantijnse rijk. Ze doorbraken de machtige muren die de stad in de Bosporus beschermden, maar de site eindigde in een christelijke overwinning.

  In 698 namen islamitische troepen de Byzantijnse stad Carthago in, onder christelijke heerschappij. De indringers verwoestten de stad en vermoordden haar inwoners.

  In het jaar 711 begon het Omajjadenkalifaat met de invasie van het Iberisch schiereiland en slaagde erin om al zijn christelijke koninkrijken in negen jaar tijd te onderwerpen. Toen begon een christelijk verzet dat zeven eeuwen zou duren om de verdrijving van de indringers te bewerkstelligen.

  Tussen 717 en 718 lanceerde het Umayyad-kalifaat een nieuwe belegering tegen Constantinopel, waarbij het een nieuwe nederlaag leed. Het harde verzet van de Byzantijnse christenen verhinderde op dit moment een invasie van de moslims in Oost-Europa.

  In 732 viel een Umayyad-leger de stad Bordeaux in Aquitaine aan en plunderde het, waarbij christenen op brute wijze werden afgeslacht. De islamitische invasie van de rest van Frankrijk en Midden-Europa werd gestopt door de Frankische koning Karel Martel, grootvader van Karel de Grote, tijdens de slag bij Poitiers in oktober van dat jaar, die eindigde in een moslimnederlaag.

  In 830 leed Rome een islamitische aanval. De oude basilieken van St. Peter en St. Paul werden geplunderd, en de stad en het klooster van Subiaco werden verwoest.
  In 846 viel en plunderde een nieuw islamitisch offensief Rome. Ze plunderden opnieuw de oude basilieken van St. Peter en St. Paul.

  In 977 begon de moslimleider Almanzor een voortdurende reeks aanvallen op de christelijke koninkrijken van het Iberisch schiereiland, campagnes die doorgingen tot aan zijn dood in 1002. In 997 viel hij in zijn beroemdste veldtocht Santiago de Compostela aan en verbrandde hij de kerk gewijd aan de apostel Santiago en het stelen van hun klokken, waardoor christelijke gevangenen werden gedwongen hen naar Cordoba te vervoeren voor gebruik als lampen in hun moskee. De campagnes van Almanzor werden gekenmerkt door hun vreselijke slachtingen van christenen, die in slaven veranderden van degenen waarop het niet vermoordde.

  In 1009 vernietigde de kalief Huséin al-Hakim Bi-Amrillah de kerk van het Heilig Graf in Jeruzalem, in het kader van een islamitische vervolging tegen de christenen van het Heilige Land.

  In 1076 namen de Seltsjoeken, fundamentalistische moslims, Jeruzalem in en werden onderworpen aan een zware vervolging van de christelijke pelgrims die naar het Heilige Land kwamen, hen martelden en vermoordden.

  Na de Seltsjoeken-vervolging van de christelijke pelgrims naar Jeruzalem, en ondanks de ernstige dreiging van deze islamitisch-fundamentalistische tak, zocht de Byzantijnse keizer Alejo I in 1095 hulp bij paus Urbanus II, die het jaar daarop de Eerste Kruistocht organiseerde met de doel om het Heilige Land te bevrijden. Door een eenvoudige herziening van de data kunnen we zien dat 467 jaar van moslimaanvallen op de christenen waren verstreken, een tijd vergelijkbaar met die tussen het einde van de regering van keizer Karel V van Spanje en de huidige datum. En er zijn er nog steeds die erop staan ​​het Westen de schuld te geven van de misdaden van het jihadisme …

  Geliked door 1 persoon

 16. R Thomasson zegt:

  De gebeurtenissen met moslims in Europa (vooral in Frankrijk en Zweden), herinneren mij sterk aan het boek van Ira Levin “De Jongens van Brazilië” over dokter Mengele die in zijn lab Hitler klonen had gekweekt. De jongens werden bij pleegouders in west Europa, VS en Canada in gezinnen geplaatst die in vele opzichten gelijk waren aan het gezin waar Hitler opgroeide. De goal van Jozef Mengele was: een van 94 Hitler-klonen zal in de toekomst Nazi-Duitsland uit de as laten herrijzen. Het plan werd in het boek verknald door onverwachte, niet in calculatie gebrachte omstandigheden. In onze realiteit vervullen NWO en de EU de plaats van Dr. Mengele. Zij worden hartstochtelijk bijgestaan door de west Europese regeringen, die staan parallel aan de “Organisatie”. Echter, hun doel is het tegenovergestelde van die van Dr. Mengele en de nazi’s in Zuid-Amerika. Hun plan is de “Ariërs” in selectieve genocide te verdelgen, en ze te vervangen door bruine en zwarte hybriden als nieuwe Europese slavenarbeiders. Om te zorgen dat deze slavenarbeiders zouden aan de eisen voldoen, worden naar Europa gigantische zwermen van miljoenen moslims en Afrikanen geïmporteerd; afkomstig uit de laagste maatschappelijke echelons. Zij hebben de taak om a) het vuile ontvolkingswerk te doen, en b) te zorgen via verkrachtingen en slavenhandel voor hybride nageslacht.
  Of de plan succes zal hebben, of in de soep zal lopen dat ligt aan de Europeanen zelf. De voortekens zijn al overal aanwezig. De wilden die NWO/EU hadden uitgekozen, laten dagelijks hun inferieure mentaliteit zien.

  Like

 17. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Los van al het andere moet een mens ook toegeven dat deze terreur wel werkt, elke Franse leraar bedenkt zich in het vervolg wel 10 keer voordat hij voor de klas iets zegt dat verkeerd kan worden opgevat. Sterker nog, ik denk dat dit zelfs tot ver over de landgrenzen van Frankrijk doorwerkt.
  Stapje voor stapje rukt zo het islamisme steeds verder op.
  Kijk naar het cabaret en de standup comedians van vandaag de dag, overal worden grappen over gemaakt behalve over de islam, cartoonisten staan ook niet te dringen om de islam belachelijk te maken.
  We censureren onszelf wel degelijk wetende dat een lafhartige aanslag niet tot de onmogelijkheden behoort.
  Zou van ’t Reve zijn antichristelijke uitspaken ook gedaan hebben als hij wist dat het tot gevolg had kunnen hebben dat zijn hoofd er afgesneden zou kunnen worden ?
  Een rechtszaak is nog te overzien maar aan een fatwa valt niet te ontkomen.

  Like

 18. Bob zegt:

  De NPO veroordeelt alles wat de PVV en FVD
  doet. Over Trump een fontijn van kwaad.
  Over de leraar in Frankrijk een zgn neutraal
  berichtje.
  Dit geeft de neutraliteit van onze media aan.

  Like

 19. R Thomasson zegt:

  Het enige wat Fransen kunnen doen om vrijheid van meningsuiting op scholen te garanderen, is GEEN ISLAMITISCHE LEERLINGEN TOELATEN IN CHRISTELIJKE BLANKE SCHOLEN. Zorgen voor segregatie om Franse kinderen en jongeren te beschermen. Segregatie zal ook de Franse leraren beschermen tegen de islamitische monsters die Franse scholen bezoeken. Segregatie moet ook in buurten met sociale woningbouw. Autochtone Fransen hebben recht in een veilige Franse omgeving te leven. Zoals Filip Dewinter ooit zei: multicultureel is multi-crimineel. Waarschijnlijk is apartheid, in sommige gevallen, geen slecht idee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s