Linkse Italiaanse regering wil afschaffing van contant geld en open armen voor migranten

(Vertaling: E.J. Bron)

Italië in de linkse neerwaartse spiraal

De linkse Italiaanse regering wil een nieuw pakket maatregelen invoeren om het contante geld af te schaffen. Tegelijkertijd zullen de strenge antimigratie wetten van ex-minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini worden opgeheven. Voor illegale migranten wordt met talrijke versoepelingen een rode loper uitgerold.

Met het creëren van nieuwe prikkels wil de regering van minister-president Giuseppe Conte het contante geld in Italië verdere terugdringen. Daarom wil de staat aan de Italianen vanaf 1 december 10% van alle credit- of debetkaart uitgaven tot een bovengrens van € 3000,- teruggeven.

Maar ook belastingversoepelingen voor verkooppunten met creditkaartautomaten en een nieuwe staatsloterij ter hoogte van € 50 miljoen dienen alleen ten goede te komen van gebruikers van creditcards.

Tegelijkertijd worden de havens weer opengesteld voor private “reddingsschepen”. Bovendien moeten verblijfs- en arbeidsvergunningen vereenvoudigd te worden, en ook de wachttijd voor een aanvraag voor het staatsburgerschap dient van vier naar drie jaar verlaagd te worden.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

9 reacties op Linkse Italiaanse regering wil afschaffing van contant geld en open armen voor migranten

 1. antiislamnu zegt:

  Nog meer ingrediënten voor een volksopstand 👊

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Precies! Die linkse etterbakken hebben hun eigen ziel zodanig vergiftigd, als ware het met opium, heroïne, cocaïne, marihuana, wiet, paddo’s, lachgas etc., dat ze nergens meer vatbaar voor zijn, constant blijven doen aan (zelf)bedrog, totaal NIETS leren van hun stupide ideeën en er juist voor gaan zorgen dat hierdoor inderdaad ware burgeroorlogen en volksopstanden gaan uitbreken!
   En wat mij betreft komen ze in Italië allemaal in opstand tegen links daar de Italianen vrijwel nooit aan hun mesters zijn gehecht, in tegenstelling tot Duitsland!

   Like

 2. bobzelf zegt:

  WAAROM KOMT HET WOORD ; KIERENWIET NOU BIJ MIJ OPZETTEN ??

  JE LEEST HET, …… MAAR JE GELOOFT DIT TOCH NIET . ??

  JE ZOU ZEGGEN ??

  JA HALLOOOOOOOOOO wanneer komen de italianen in opstand ???

  maar ja, ik heb nederland gezien de laatste 20 a 30 jaar .

  dan wordt DIT VERHAAL dus een stuk makkelijker .. whahahahahaha

  NOU DENK IK , DAT DIE VLIEGER , HIER MAKKELiJKER OPGAAT….

  in nederigland ,, de gereformeerde kreet LUISTERENNNNNNNNNNNNNNN !!!

  WANT U DENKT DAT “‘DE MAFFIA “” DE MAFFIOSO ,

  ZAKEN GAAN DOEN VIA DE BANK EN DE GIRO ..

  WHAHAHAHAHAHAHA

  TUURLIJK

  OOM MARIO PUZZO

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Italië een verloren land en failliet. Maar door dit streven geeft Brussel ze wel weer een miljarden injectie. Het probleem voor geheel Europa is dat men door een ongekend desastreus wanbeleid de macht kwijt is over de chaos die ze hebben gecreëerd en contant geld wordt afgeschaft omdat de banken allang zijn omgevallen.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Een troost nog: het coronavirus is weer teruggekeerd in Italië en als ze daar inderdaad migranten toelaten dan lopen die vast het risico om hiermee nog zwaarder te worden besmet dan de Italianen! Dus nou kunnen ze daar ook veel beter voorgoed wegblijven!

   Like

  • fleckie zegt:

   Welk land heeft Ook weer…‘AFSTAND ’ moeten doen, van miljarden, voor een land dat er ‘ VOORLOPIG’!!! . ‘ weer vooruit’ kan,, en zodoende het meteen. ‘VERBRAST’ door middel van gastvrijheid, van. ( ondankbaren kleurlingen, de kleuren zijn immers van
   Licht. naar donker) …….en…….waarschijnlijk na het erdoor gejaagd hebbend, WEER. een beroep. doen,VIA DE. EU op. onze gespaarde tegoeden,: ( wanneer kunnen we eindelijk uit de EU. ? ( met dank aan het CDA- lid,BALKENENDE die ons in. DE. EU. ‘Gerommeld’ heeft, ….. En HALSEMA. met haar motie, die ons bij voorbaat al vertelde, dat wij m.a.w. tolerant ‘ ‘mochten’ zijn!!!!! Geflankeerd door voorzitters van PvdA, D66,en. SOC.PARTY. …hopenlijk herinnert men zich OOK !! hoe men Nederlandse pensioengelden. ‘ ‘VERWIJDERDE”.,!!!!! ( door Omtzigt , bekend geraakt)
   ( op bron 13.3.2013) …….<~<~<~<~<~<~<

   Like

   • Lot zegt:

    Dat heet Donkerlingen, Donkere mensen. Ik ben namelijk lichter en zij zijn donkerder. en bovendien ben ik veel kleurrijker in ogen en haren, ik ben de echte kleurrijker. Capisco?

    Like

 4. Harry zegt:

  Ik snap wel waarom ze het contante geld in de ban willen doen .
  In Spanje , Griekenland en Italië bestaat de economie voor de helft uit zwart geld .
  Volgens sommige mensen die daar hun familie hebben , nóg méér !
  Geef ze eens ongelijk , met hun debiele linkse regeringen !
  Maar als je kans ziet het contante geld af te schaffen , zal dat een veel groter aandeel voor de overheid opleveren , zodat die linkse maffia bende nóg meer van die zwarte en islamitische opvreters kan importeren .
  Dat is het doel !

  Met een beetje geluk gaan ze allemaal in de bitcoins , ook een prima uitvlucht !
  Én belastingvrij !

  Like

 5. Jan zegt:

  Italiaanse premier stapt op, populistische regering gevallen

  Na twee weken wankelen is de Italiaanse regering van de Vijfsterrenbeweging en de Lega officieel gevallen. Premier Conte kondigde vanmiddag in het parlement aan zijn ontslag te zullen indienen. Daarbij haalde hij hard uit naar de aanstichter van de politieke crisis: Matteo Salvini.

  Eigen belang
  In zijn toespraak van iets minder dan een uur haalde Conte hard uit naar Salvini. De Italiaanse premier noemde hem “een politieke opportunist die zijn eigen belang en dat van zijn partij boven die van het land stelt.” Hij noemde de keuze van Salvini om aan te sturen op een crisis zeer onverantwoordelijk en hekelde zijn politiek via social media en het ontwijken van het parlement.

  Salvini, minister van Binnenlandse Zaken én leider van de rechts-nationalistische partij Lega, maakte twee weken geleden bekend niet langer met de Vijfsterrenbeweging te willen regeren.
  …..
  https://www.ad.nl/buitenland/italiaanse-premier-stapt-op-populistische-regering-gevallen~af7278d9/

  Altijd dezelfde riedel, het is de schuld van ‘rechts’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s