PVV! . . . vanzelfsprekend!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op PVV! . . . vanzelfsprekend!

 1. Blaffertje zegt:

  Natuurlijk.

  Like

 2. Gienekehado St. zegt:

  Peiling vandaag; PVV 1 zetel er bij, nu op 24!! D66 / CDA verliezen meen ik zo’n 5 zetels! Maar even zoeken naar de peiling van De Hondt! Ik ben het niet in alles eens met Geert, maar mijn stem heeft hij al jaren. En de rest van Die Laffe Bende op 2513 AA Den Haag kan van mij de CoronaTIEF krijgen!!

  Geliked door 2 people

 3. bobzelf zegt:

  U HEEFT NU TOCH WEL LANG GENOEG NAAR STELENDE , LIEGENDE LANDVERRADERS ZITTEN KIJKEN IN DE afgelopen 20 jaar ??????????????????????

  OF HEEFT U 1 ARGUMENT OM TE ROEPEN , JA MAAR WACHT EFFE …

  DIT GAAT TOCH HELEMAAL GEWELDIG ??

  WHAHAHAHA

  DUS ZING JOHN LENNON EVEN MEE :

  SO GIVE “” GEERT “” THE CHANCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  GALLUM EFFE ME, THE GOOD OLD DAYS

  TOEN GELUK NOG HEEL GEWWON WAS

  SO PVV ON NUMBER 1 , NUMMERO UNO

  OOM THE 5th BEATLE

  Geliked door 1 persoon

 4. Monalisa zegt:

  Deden dit vele mensen maar, het zou Luik zijn al die AOW’ers die zwaar gekort worden 3,8 miljoen AOW’ers zijn goed voor 57 zetels.

  Geliked door 1 persoon

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Een geheugensteuntje voor de mensen die nog twijfelden of ze PVV of FvD zouden stemmen.
  PVV NATUURLIJK ! ! !
  Voor wie z’n verstand gebruikt is er toch niks anders?
  Make Geert Wilders Great Again! En jaag nou eindelijk die Rutte eens uit het Catshuis.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 6. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 7. Blaffertje zegt:

  Maar de meerderheid gelooft nog steeds in Rutte.
  Die meerderheid is horende doof en ziende blind en wij, nuchtere denkers, reddeloos verloren.

  Like

 8. Wim zegt:

  PVV moet meer zetels halen dan VVD. Gaat de goede kant op, maar we zijn er nog lang niet. Blijf zaaien in je omgeving. Blijf de corruptie, het liegen en bedriegen, het verraderlijke stemgedrag in de TK aan de kaak stellen. Vooral, benader de PVV voluit positief. Dus niet en nooit meegaan met voorbehouden als “Ik ben het niet in alles met Wilders eens…” etc. (Zoals hierboven iemand schreef.)

  Like

 9. Julia zegt:

  Het blijft een droom al stemt half Nederland terecht op Geert dan zal hij nog door de linkse ratten die meegewerkt hebben aan de enorme chaos die de massa migratie ons land heeft gebracht worden verbannen om mee te regeren. Dit hebben we tijdens de laatste verkiezingen ook al mee gemaakt meer dan 1 miljoen stemmers werden door de linkse ratten genegeerd. Niemand kan ontkennen dat Wilders volkomen gelijk heeft gehad wij zien het dagelijks in ons land en binnen Europa wat al die massale import heeft aangericht. Zelfs hier in Nederland gaat een terroristische groepering zoals KOPZ zich nog bemoeien met ons belastinggeld https://www.ad.nl/binnenland/kozp-geef-alleen-racismevrije-intochten-subsidie~a050411e/ We maken nu al mee hoe diep ons land is gezonken kijk ook naar de opvang door de linkse activiste Halsema uitgeprocedeerden voor anderhalf jaar onderdak te geven terwijl er voor Nederlandse daklozen niet genoeg opvangplaatsen zijn. Kortom dit land is verziekt door links. Een gevaarlijke ontwikkeling die het vuur alleen maar meer en meer aanwakkert en de tweedeling bevordert door bewust voorkeursbeleid te voeren en podium geven aan terroristische organisaties zoals KOZP en BLM. Het is al triest genoeg dat onze tradities en geschiedenis de nek wordt of is omgedraaid en dat grote ketens zoals AH, Hema, etc. en een grote hoeveelheid linkse aanhangers een leuk kinderfeest hebben verziekt door Zwarte Piet uit te bannen en gehoor geven aan een minderheidsgroep die zich niet kunnen aanpassen aan onze cultuur, normen en waarden. In mijn ogen zijn dit nu de linkse verraders die niet binnen een democratische samenleving thuis horen. Mijns inziens is stemmen op de PVV dan nog een optie om nog enigszins onze Nederlandse tradities en geschiedenis in stand te houden en een einde te maken aan de massale instroom uit alle werelddelen die een last zijn voor onze samenleving, miljarden kosten en een zware druk leggen op o.a. onze gezondheidszorg en woningmarkt om over de levenslange uitkeringen en gezinsherenigingen nog maar niet te spreken, uitzettingen bevordert en illegaal verblijf zwaar strafbaar stelt en uitsluitend nog hulp biedt aan daadwerkelijke vluchtelingen uit oorlogsgebieden.

  Like

 10. Eppo zegt:

  Ik heb er zwaar mijn twijfels over . Hier in Gouda ist ook zo Murkenmeuk Ghetto en nog stemmen die StaatSmongolen PvdA/VVD en nog wat van die Clubs die Ze met nog meer geimporteerde tinnef opscheept .
  Honderden Inbraken . Berovingen , Overvallen , Criminaliteit , Terrorisme , Grootste aantal Uitreizigers naar het Kalifaat , tientallen Auto branden ,en wat niet nog meer voor ellende en problematiek.
  Tot in elke straat gebracht door PvdA alhier.
  En uiteraard Niets Opgelost ,.Niet door het Bestuur en Politie en andere Diensten !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s