Schrijfster klaagt aan: Migranten verdrijven Joden uit Malmö

(Vertaling: E.J. Bron)

De Zweedse schrijfster Pauline Neuding berichtte in een toespraak voor de UNHCR dat in het Zweedse Malmö Joden door migranten vervolgd en gepest worden en nu uit angst de stad ontvluchten. Ze klaagde de Zweedse regering aan, die het niet tolereerbare zou tolereren en zou accepteren dat bepaalde scholen en wijken No-Go-Areas voor Joden worden.

Helft van de Joden vertrok

Neuding woont zelf in Malmö. De stad zou ooit een veilige haven voor Joden zijn geweest. Nu zijn er nog maar 200 over en ze worden lastig gevallen, zei ze. In Malmö is een derde deel van de inwoners moslim, het antisemitisme zou er om zich heen grijpen, vooral in het stadsdeel Rosengård, waar het werkloosheidspercentage ongeveer 70% bedraagt. In 2015, toen er massa´s migranten naar Zweden kwamen, werden in Malmö 137 antisemitische incidenten gemeld.

Vergeleken met 2005 zou de joodse bevolking daar met 50% zijn afgenomen. Joodse instellingen worden aangevallen. Kinderen op joodse kleuterscholen moeten achter kogelvrij glas spelen. Er zou een brandaanslag op een synagoge in Göteborg hebben plaatsgevonden. Een van de drie veroordeelden zou een Palestijnse migrant geweest zijn, wiens asielaanvraag later werd afgewezen. De beide anderen, een Palestijn en een Syriër, hadden een verblijfsvergunning.

Ongelooflijke haat

Na de massa-immigratie van 2015 zouden enkele stadsdelen in Zweedse steden praktisch onbewoonbaar zijn voor Zweden. Een documentaire op de Zweedse televisie die de situatie in Malmö wilde testen, liet zien wat zich daar afspeelt: een journalist, die een keppeltje droeg, zat voor een café in Rosengård. Hij werd “joodse satan” genoemd en de mensen bekogelden hem vanuit hun woningen met eieren. In september werden bij een protest in Malmö Arabische liederen gezongen over het doden van Joden.

Niet alleen Joden zijn de dupe. Ook journalisten, die in migrantenwijken onderzoek wilden doen, werden door de bewoners verjaagd. Ondanks herhaalde beloftes van de Zweedse regering zou er niets zijn veranderd.

Mislukte politiek

De Zweedse minister-president, Stefan Löfven, krijgt vanwege de verwoestende gevolgen van zijn welkomstpolitiek steeds meer kritiek. Nu maakte hij voor het eerst een totale ommezwaai: hij gaf toe dat te veel migranten een probleem voor het land zouden kunnen zijn.

Hij wees een opname van migranten uit het Griekse kamp Moria af. Want Zweden zou sowieso de handen vol hebben: clanbendes migranten voeren brute territoriumoorlogen, het komt dagelijks tot schiet- en steekpartijen, waarvan ook compleet onschuldige mensen het slachtoffer worden. En er is sprake van een dramatische toename van seksuele overvallen.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

23 reacties op Schrijfster klaagt aan: Migranten verdrijven Joden uit Malmö

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Het is slechts een kwestie van tijd dat ergens in Europa de pleuris uitbreekt. Per direct treedt dan het domino effect in werking. Dan i het afgelopen met die kankergezwellen.

  Geliked door 3 people

 2. Jules Vismale zegt:

  Dat nog te bedenken dat Zweden, tijdens WO II, een toevluchtsoord was voor bijna 6000 Deense joden! Helaas had de bankiersfamilie Wallenberg wel samengewerkt met de nazi’s en tonnen geroofd goud van de joden verhandeld en honderden Zweden dienden zelfs in de Waffen-SS!

  Like

 3. Asgard zegt:

  En deze muts wist het allemaal zo goed,…allemaal voor het groter goed,….we hebben jullie door. Lichaamstaal spreekt meer dan woorden,..alles doet pijn aan haar vooral het woord Europe, Jankerd!!

  Geliked door 2 people

  • jepa8 zegt:

   Zij is ook joods en dat is geen toeval dat ze vurig voor open-grenzen pleiten, in Europa wel te verstaan..

   Like

   • R Thomasson zegt:

    @jepa8. Zij is Joods, maar met een zeer zieke geest. In iedere volk zit een percentage van mensen die niet goed zijn in hun hoofd.

    Like

  • R Thomasson zegt:

   @Asgard. Dat smerige pestwief (zo zegt men wijf in het noorden van Nederland), Barbara Lerner Spectre, kon een geweldige bijdrage leveren aan de Joodse Raad tijdens de Tweede-Wereldoorlog. Zij had haar uiterste best gedaan om iedere Jood te overtuigen op de treinen naar de concentratiekampen te krijgen. In haar zieke geest, zijn moslims in Zweden geweldige burgers, al doen ze hun best “ongelovigen” aan te vallen en aanslagen te plegen. De Joden kunnen ze als “Quislingen” helpen bij het oprichten van een Scandinavische IS land. Een geweldig modelland vol onthoofdingen, hakken van ledematen en slavenmarkten waar ongelovige (JONGE)vrouwen, meisjes en kinderen als seksslavinnen worden verkocht. Meisjes van 6 jaar oud worden aan een 50 jarige kerel uitgehuwelijkt. Dat vindt hij lekker voor zijn oude beschimmelde bruine kloten. Vreemd genoeg draagt deze gedrocht de naam Spectre: een bekende organisatie uit de James Bond boeken: daar zaten gezellige types zoals Ernst Stavro Blofeld, Goldfinger, Rosa Klebb (From Russia with Love) en andere super gajes.

   Like

 4. Harry zegt:

  Als het aan de linkse regeringen ligt , dan zal er totaal geen strobreed in de weg gelegd worden voor de volgende holocaust .

  Niet door nazi’s uitgevoerd deze keer , maar door islamitische vrijwilligers !

  Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   moslims hebben maar 1 doel. Vestig de islam in elke westers land en werk aan de ondergang van je gastland want daar wonen alleen maar smerige christenhonden die je naar believen mag doden. Het wachten is op een absolute moslim meerderheid van de bevolking en daarna zijn de poppen aan het dansen. Het wordt dan of gewapende burgeroorlog met ongewisse uitkomst of een geweldloze onderwerping aan de islam. Je zal zien dat heel veel westerlingen daarvoor zullen kiezen. Opportunisme heet dat of wel schunnig landverraad waar eigenlijk de doodstraf op zou moeten staan, zoals in oorlogstijd. Als schoolvoorbeeld dient Joegoslavie. Tito hield met ijzeren vuist alle religies onder de duim. Na zijn dood viel het land uit elkaar en bevochten moslims en anders denkenden elkaar op leven en dood. De moslims hebben ook daar gewonnen. Nu is de rest van europa aan de beurt. De moslims schieten al mooi op.

   Like

  • R Thomasson zegt:

   @Harry. Als het aan linkse regeringen ligt, dan wordt aan de Kalergi-Plan in snel tempo gewerkt. De Endelösung moet voor ALLE BLANKE EUROPEANEN GELDEN. Samen met de EU zijn de linksen trouwe medewerkers van de NWO-geldvampiers die als doel hebben Europa te ontvolken. De oorspronkelijke bevolking wordt vervangen door bruine hybriden met veel lagere IQ die makkelijk in de hand zijn te houden. Daarom doen zij hun best moslims en Afrikaanse negers in bulk Europa binnen te halen. Ze gaan voor deze (geld)monsters het vuile werk doen.

   Like

 5. hans-e-pans zegt:

  Voor de Zweedse regering geldt, voor veel van dit soort gevallen, “Oogjes dicht en snaveltjes toe”.

  Geliked door 1 persoon

 6. Gienekehado St. zegt:

  B R E E K; PLO-Kopstuk moet met Covid-19 naar J O O D S ziekenhuis!!!
  https://www.jpost.com/breaking-news/saeb-erekats-covid-19-symptoms-worsen-en-route-to-hadassah-646114

  Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Ik verafschuw geweld naar wie dan ook, maar waarom heb je een keppeltje nodig om je jood te voelen? Al die nadrukkelijke uitingen van religie staan vooruitgang in de weg.

  Like

 8. antiislamnu zegt:

  Waarom verbaasd mij dit niet

  Like

 9. Jade zegt:

  “Eerst de zaterdagmensen, dan de zondagmensen”

  Geliked door 3 people

 10. saddy zegt:

  Morgen dezelfde tekst en dan Zweden vervangen door Frankrijk
  Overmorgen dezelfde tekst en dan Zweden vervangen door Duitsland
  Woensdag dezelfde tekst en dan Zweden vervangen door Noorwegen
  Donderdag dezelfde tekst en dan Zweden vervangen door Italie
  Vrijdag dezelfde tekst en dan Zweden vervangen door Great Britain
  Op zaterdag rust en dan alleen de positieve en eerlijke geluiden uit Hongarije
  Op zondag rust en dan alleen de positieve en eerlijke geluiden uit Polen

  Geliked door 1 persoon

 11. koddebeier zegt:

  Uitzetten naar het land van herkomst is echt de enige oplossing !!!!

  Geliked door 1 persoon

 12. Bob zegt:

  Zweden colloboreerde in WOII met duitsland.
  Nu is er een grote samenwerking met de EU.
  De politiek van de EU is die uit de tijd van
  WOII maak de wereld joden vrij.
  De financiering van terroristen is hierop
  gebaseerd.
  Als er wordt gezegd dat Zweden tijdens WOII
  joden opnam kwam dit omdat de joden te werk
  werden gesteld in gebieden waar de Zweden
  niet wilden werken volgens een jood die daar
  was in WOII.
  Dat Europa anti jood is is te zien aan het
  stem gedrag in de VN en voortdurende
  veroordeling van Israel terwijl ze anti Israelisch gedrag
  bevorderen.

  Geliked door 1 persoon

 13. R Thomasson zegt:

  Tuinen in Friesland hebben een probleem met een plant genaamd Guldenroede. Een rotplant met gele bloemen die overal woekert. Het verandert een tuin in een jungle, waar geen andere planten kunnen groeien. De Guldenroede is geen inheemse Ned. plant, maar geïmporteerd uit de VS of Canada. In dit opzicht lijken de moslim migranten van Zweden op de Guldenroede. De Guldenroede is waarschijnlijk als een sierbloem geïmporteerd. Het is niet duidelijk voor welke duistere redenen hebben Zweedse regeringen besloten islamitische onkruid naar Zweden te importeren. Zij zijn voor het land totaal onbruikbaar, en net zo schadelijk als de Guldenroede. De schrijfster, Pauline Neuding, is een dappere vrouw. Zij is een van de zeer weinigen die iets negatiefs durft te uiten tegenover de nieuwe gevaarlijke “verrijking” uit islamitische landen en Afrika. Deze schadelijke import is niet enkel gevaarlijk voor Joden, maar ook levensgevaarlijk voor de inheemse Zweedse bevolking. De Joden kiezen uit Malmö te vluchten, omdat Malmö is geen Zweedse stad meer. Het is net zo Arabische of islamitische als Bagdad, Damascus, Beiroet, Islamabad, Mogadishu of Kabul. Te leven in zo’n stad, is voor niet-moslims niet bevorderlijk voor de gezondheid.

  Geliked door 3 people

 14. Willem zegt:

  Triest, het wordt stapje voor stapje erger en dat gaat maar door. Wanneer komt het omslagpunt?

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Willem. “Wanneer komt het omslagpunt?” DAT BEPALEN WIJ ZELF. Als de Zeegeuzen hadden Leiden en andere steden niet ontzet, zouden de Spanjoles, misschien, tot aan de dag van vandaag mensen op de brandstapel roosteren, en lekker Inquisitie spelen. In Den Haag is er een plek (achter de Gevangenpoort) genaamd Het Groene Zoodje. Daar gaven de heren van de Spaanse autodafe (en hun volgelingen) hun “wekelijkse show” met het verbranden van ketters en andere leuke attracties. Als Troelstra en Domela Nieuwenhuis hadden niet gestreden voor de rechten van arme Nederlanders, hadden wij nog steeds kinderarbeid en dagloners die in Derde-Wereld omstandigheden zouden leven. De grote heren van de regeringen in de 19de eeuw en tot na de Tweede-Wereldoorlog vonden armoede onder de bevolking wel best. Dus, voor alles wat men wil bereiken, moet men in actie komen. Niets gaat uit zichzelf; ook niet Nederland teruggeven aan de Nederlanders.

   Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Willem, zolang de autochtonen zich blijven gedragen zoals ze dat al jaren doen, volgens het principe “het zal mijn tijd wel duren”, verandert er helemaal niets. Wat wel verandert is dat de moslims veel meer macht krijgen, ook in het bestuur en bij de politie en het leger. Ook deze instituties zullen tegen de eigen burgers worden gebruikt. De politiek meent dat ze nog de macht uitoefent maarf iets is minder waar. De macht ligt in brussel bij de verhofstads en de timmermansen en die hebben het heel slecht met ons voor.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s