Tweet van Geert . . .

Als je jarenlang de zorg als vrekkige boekhouder beheert zoals #Rutte deed, ziekenhuizen sluit, zorgmedewerkers ontslaat en te weinig salaris geeft, maar wel miljarden aan Zuid-Europa + Afrika schenkt, dan ben je 100% verantwoordelijk voor de ellende waar we nu in zitten. #Corona

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. Monalisa zegt:

  Dit zou je massaal elke Nederlander naar Rutte moeten mailen.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  En dan dit.
  Dit bewonderd me niks Corona op Schiermonnikoog.
  Op de parkeer🅿️ plaatsen barst het van de witte nummerborden. 🇩🇪
  En Ameland en Texel, is ook al besmet.
  Er is ook al een ziekenhuis besmet met Corona personeel in de provincie Groningen.
  Het gaat zeer goed met Nederland 🇳🇱 de vakantie gasten en de Jeugd verspreiden corona’s verder, door het hele land, het is dweilen met de kraan open.🚰
  Rutte kom maar op met de avond klok, 🔔 en een totale Lock-Dawn .
  Anders is het niet te bestrijden dus Wilder had weer gelijk.

  Like

  • Julia zegt:

   Monalisa Die witte nummerborden besteden nog in onze economie. Die massale intocht die met bootjes ongecontroleerd binnen komen roven ons geld.

   Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Dat klopt maar de Duitser neem Corona mee naar Nederland dus niet zo veilig.

    Like

   • Julia zegt:

    Monalisa kortzichtige gedachten de Duitsers nemen corona mee dat is niets vergeleken met de dagelijkse massale intocht van duizenden gelukzoekers wat denkt u brengen deze geen corona mee of andere besmettelijke ziekte? Sterker nog het is van velen niet eens bekend uit welk land zij komen. Zij komen toch ongecontroleerd binnen en rennen toch alle hoeken van Europa binnen. Of zie ik het verkeerd. Daarbij goed nieuws in Duitsland nemen de besmettingen af.

    Like

 3. Harry zegt:

  Dit zou toch paginagroot op de voorpagina van de Telegraaf moeten komen ?
  Al die Nederlandse sufk*tten wakker rossen !

  Like

 4. Gienekehado St. zegt:

  Ik heb genoeg voorbeelden gehoord / gezien van de DOORGESCHOTEN zorg en er kon zeker bezuinigd worden. Collega’s die voor een kuchje de weekenddokter laten komen, ramen die bij bejaarden elke week gelapt werden, verzorgers die niet verder kwamen dan koffiedrinken en een praatje, scootmobielen die dagen, weken ongebruikt staan etc etc. Er kon op de Zorg bezuinigd worden, het was doorgeschoten! Als er dan ook nog geld is om VLUCHTELINGEN gratis van zorg te voorzien, dan zegt dat genoeg! Transgenders uit Verweggistan kunnen op ONZE KOSTEN in NL omgebouwd worden, sieluge Aidspatiënten uit Afrika, Azië krigen medicatie op ONZE KOSTEN!! Opoe Ankie is ook een EXPERT op het beoordelen van HOMOSUELE vluchtelingen, hahahaha…. een WC-BORSTEL is het, meer niet!!

  Geliked door 1 persoon

 5. bobzelf zegt:

  dus komt de vraag ????????????????????????

  HOE KRIJG JE DUS EEN 15 MILJOEN HERSENDOOIEN WAKKER ??

  VVD OP ?? 33 ZETELS, …… BEN JE DAN ??? JA WAT EIGENLIJK

  INTERESSEERT DE TOEKOMST VAN JE KINDEREN
  EN KLEINKINDEREN JE DAN GEEN FLIKKER ??

  NEDERLAND VAN EEN TOF ,en geweldig klein kut landje van 5 a 10e plek GEDEGRADEERT NAAR EEN PLEKJE 50 EN EEN BANANENREPUBLIEK

  STAATSSCHULD VLIEGT ALS EEN BUKRAKET OMHOOG,
  GAZZZZ OP
  ECONOMIE OP LAAG PITJE

  alles vernietigd,…… ukraine referendum met leeg A-4tje
  referendums daarna afgeschaft, daar schijnt u te stom voor te zijn
  nederland overhandigd aan Brussel
  pensioen miljarden , effe tussendoor weggesluisd ,door een volkstuin mongool in een rolstoel
  het zal godverdomme de P.v.d. A niet zijn ??

  EN GEWOON VVD STEMMEN ????? ON GE LO FE LIJKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

  ALLES NAAR DE KLOTEN , DE ZORG, DE PENSIOENEN DE TORENHOGE HUURPRIJZEN , DE ONBETAAL BARE HUIZEN PRIJZEN
  DE OPEN GRENZEN ,
  750.000 MEE VRETERS OP JE STOEL IN DE VOORKAMER
  DE VOEDSELBANKEN DIE UIT DE GROND RIJZEN , NOOIT GEZIEN ..
  NOU JA VOOR DE GAARKEUKENS BEN IK IETSE TE JONG ..,
  GRATIS HUIZEN , GRATIS ZORG, DAN WEL EEN HABBEKRATS
  DE AANVALLEN OP JONGE MIESJES

  dus dan stem je VVD ???
  ik hoor die lamlul gisteren in een intervieuw gewoon even zeggen
  WAT LULT DIE WILDERS NOU ?i
  WE HEBBEN MILJARDEN MEER AAN DE ZORG UITGEGEVEN !!!!!!!!!!!!!

  JA PAARDENLUL ….
  OMDAT JE DE 750.000 NIEUWE LANDGENOTEN GRATIS ZORG GEEFT , EN TANDARTSEN GRATIS LAAT BEZOEKEN

  DUS HOE KRIJG JE DEZE Vereniging Van Dieven ,
  deze landverraders in die kotspakken
  nou godverdomme wakker ??

  IK BLIJF HELPEN HOOR, EN ZEKER WETEN GA IK STEMMEN TELLEN IN DAT KUT DORP WAAR IK WOONDE . WHAHAHAHAHA

  DUS WE SLUIPEN NOG STEEDS OMHOOG, IK LEES TROUWENS OOK DAT DE FVD NU DOOR DE MAND IS GEVALLEN !!!

  JA, IK BEN BANG DAT MENSENKENNIS EN WERELDWIJSHEID DUS BETER IS DAN 10 JAAR IN EEN BOEKIE KIJKEN , EN DAN GOEIE CIJFERS HAALT

  DAN MOT TAT DUS WEL AAN …. MIJN LEGGE ….. , WHAHAHAHAAHAHAHAHA

  IK GROET U ,
  NEVER GIVE UP,
  ZEKER NU NIET
  DENK DAT HET UW EN ONZE LAATSTE KANS IS ,

  DUS HELP NOG EFFE MEE,
  KUNT U IN IEDER GEVAL , LACHEND ‘S AVONDS IN DE SPIEGEL KIJKEN IN DE BADKAMER

  EN ZEGGEN GOE GEDAON JOCHIE

  KUS EN VETTE HUG

  OME BOBZELLUF

  Geliked door 2 people

 6. Julia zegt:

  Geert de grotendeels linkse onderdanige domme schaapjes die mensen tokkies noemen die op de PVV stemmen hebben blijkbaar meer realiteitszin en goed door hoe de corruptie van onze politiek in elkaar zit. Zij blijven met hun geïndoctrineerde hersenen geloven in de leugens, het verspillen van miljarden aan bodemloze putten, de onterechte doorgeslagen waanzin rondom corona, blijven niet effectieve mondkapjes dragen als onderdanig slaafs gedrag en geven toe dat zij het er mee eens zijn dat Rutte, De Jonge en de rest van de elitaire machtswellustelingen het heel goed doen en dragen onderdanig de niet goedgekeurde smetlap om hun gedrag te veranderen. Hoe dom en hoe naïef en ongelukkig moet men zijn als men zelf het eigen gedrag niet onder controle kan houden en er middels een mondkapje aan moeten worden herinnerd aan de hoax rondom de besmettingen. Een grotendeels dom volk heeft zich inmiddels al overgeleverd en is lamgeslagen dan kan men nog vechten tegen de bierkaai en is dus verloren tijd. Helaas heeft Wilders heel veel kostbare jaren verloren om niet in vrijheid te kunnen leven. Deze inzet is helaas voor niets geweest omdat het grote deel van het Nederlandse volk niet meer in staat is om gezond verstand te gebruiken en niet verder willen kijken als dat hun linkse neus lang is. Helaas sleuren zij hun kinderen en de jeugd hiermee de totale ondergang in door ze verder te laten leven in een dictatuur van enorme omvang. Al die egoïstische ouderen die het allemaal zo eens zijn met al die waanzin van Rutte en de rest moeten zich kapot schamen omdat zij zelf wel heel wat jaren in vrijheid hebben kunnen leven en van een welvaart hebben genoten. Nu denken zij zeker onsterfelijk te zijn door o.a. het dragen van een smetlap en vrij te blijven van virussen of besmettingen. Dan mogen al deze goed gelovigen maar hopen dat zij niet een andere levensbedreigende ziekte krijgen want vriend Rutte heeft behoorlijk de gezondheidszorg kapot gemaakt zodat er nu al geen optimale reguliere zorg kan worden geleverd. Ze zijn zo dom als dat Rutte morgen zegt dat pindakaas helpt tegen het virus hollen alle onderdanige schaapjes om pindakaas te gaan hamsteren. Hoe triest.

  Like

 7. Jean zegt:

  Hopelijk dringt dat door bij alle 17.000.000 Nederlanders. Geert Wilders is DE REDDING.

  Like

 8. Julia zegt:

  Persoonlijke boodschap. Zeer geachte Heer Wilders. Jaren sta ik achter u en uiteindelijk heeft u in heel veel zaken groot gelijk gehad. Echter u bent afgestraft door een jarenlang voortdurend politiek proces, U heeft jarenlang uw vrijheid hiervoor opgegeven, U wordt al jaren uitgesloten ondanks vele zetels verstoten door de linkse politiek en de linkse aanhangers. Ik respecteer en heb bewondering hoe u rechtvaardig heeft gevochten voor onze vrijheid en uw vrijheid van meningsuiting hiervoor gebruikt. Echter U en ik weten dat onze democratie uitsluitend valse schijn is omdat deze inmiddels is vermoord en verkiezingen puur fake en corrupt zijn. Geef het op het merendeel van ons geïndoctrineerde volk is het niet meer waard dat u deze offers nog langer levert. Laat zij maar ten onder gaan aan hun linkse gedachtegoed. Het grote deel is laf en angstig waardoor onderdanigheid nu de hoofdrol speelt. U en uw mede stemmers kunnen dit helaas niet meer beïnvloeden. Ga heerlijk genieten in alle vrijheid met uw echtgenote dat is meer waard dan u nog langer in te zetten tegen een muur van domme volgzame onderdanen die geen enkele lef of eigen mening hebben.
  In ieder geval dank ik U voor al uw intense geleverde inzet maar helaas onze vrijheden zijn zonder verzet verkocht. Ik gun U en uw echtgenote nog heel veel fijnen jaren samen.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Als de wet van Verhofstad volgend jaar er door komt, kan het best zijn dat de heer Wilders stop, dan hebben ze bijna 20 jaar er voor gezorgd dat je de EU niet meer kan verlaten, dus wat de gek 80 jaar geleden wou Ein Reich is dan een fijt.

   Like

 9. Bas zegt:

  Vreselijk!
  https://www.nd.nl/nieuws/varia/998063/ggz-ziet-meer-depressies-en-stress-bij-jongeren

  Ggz ziet meer depressies en stress bij jongeren

  Ggz-instellingen maken zich grote zorgen over de gevolgen van de coronapandemie voor de geestelijke gezondheid van vooral kinderen en jongeren, maar ook kwetsbare groepen zoals verslaafden, daklozen en ouderen.

  Volgens onderzoek van de Nederlandse ggz hebben jongeren meer stress, last van depressies en krijgen ze te maken met gevaarlijke situaties, veroorzaakt door een gebrek aan contact met volwassenen. In de verslavingszorg ziet de koepelorganisatie dat cliënten zich onttrekken aan de zorg en vereenzamen. Ook ouderen vereenzamen

  Like

  • Julia zegt:

   Bas Dit is een bewuste keuze men moet en zal dit jaar en zeer zeker een groot deel van volgend jaar de zwaar onder de duim houden en gedragsverandering in werking zetten door angst rondom de hoax van besmettingen Covid 19 wereldwijd te blijven zaaien. Dat is het doel van de agenda 21/30 NWO. Een ieder weldenkend heeft nu toch wel door wat het doel is zo niet dan heb je echt nog minder verstand dan een garnaal. Maar als ik de vele muilkorven om mij heen zie dan vrees ik qua intelligentie het ergste.
   De gezondheidszorg is toch al deels kapot gemaakt, de geestelijke gezondheidszorg kan het al jaren niet aan, dakloze aantal groeit met de dag door slechte economische omstandigheden en ouderen moeten worden opgesloten om niet al te veel in het daglicht te laten zien hoe slecht het in de verzorgingshuizen is v.w.b. persoonlijke aandacht een de strikt noodzakelijke zorg door al jaren wanbeleid rondom de ouderenzorg. Duizenden zorgmedewerkers zijn naar huis gestuurd en nu zitten ze met een enorm omvangrijk probleem. Dit is Nederland vandaag eens een mooi welvarend land en kapot gemaakt door onverantwoorde bezuinigingen en massale invasie van nieuwkomers.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s