Vlammende rede: Trump waarschuwt voor verkiezingsoverwinning van de Democraten

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Willen chaoscommunisme in de VS

De Amerikaanse president Donald Trump heeft Corona goed doorstaan, is volgens zijn arts niet meer besmettelijk en waarschuwde in een vlammende rede vanaf het balkon van het Witte Huis voor een verkiezingsoverwinning van de linkse Democraten: ze willen een socialistisch Amerika zonder vrijheid, zonder recht en orde, verkopen de bevolking aan hun rijke Wallstreet-donateurs en verraden de zwarte en Spaanstalige bevolking. Deze verkiezing zou daarom de belangrijkst in de historie van Amerika zijn.

Dagelijkse stembiljetcatastrofe

“Ga stemmen, stem ze de vergetelheid in, we moeten van hen (de Democraten) af, ze zijn slecht voor ons land”, zei Trump over de Democraten, die hij ook “communisten” noemde. Er zouden weliswaar dagelijks berichten zijn over stembiljettenchaos (in Ohio werden er 50.000 vervalste verstuurd, in New Jersey gooide een postbode ze weg), maar de politie zou het in de gaten houden. Op 3 november kiest Amerika zijn nieuwe president voor de komende vier jaar. Serieuze peilingen geven Trump een toenemende voorsprong op zijn linkse Democratische uitdager Joe Biden.

Biden-verraad aan zwarte en Spaanstalige mensen

Tegen de eveneens voor het Witte Huis bijeengekomen Afro-Amerikanen en Spaanstalige mensen zei Trump: velen keren zich van de linkse politici af vanwege hun mislukte ideologie. “Sleepy” Joe Biden zou zwarten en Latijns-Amerikanen hebben verraden. Want linkse fanatiekelingen hebben ook hun huizen, kerken en winkels tijdens de “Black Lives Matter”-rellen verwoest. Biden zou hen “vreedzame demonstranten” noemen, terwijl alles in brand zou staan. De Democraten, die sinds lange tijd bijna elke binnenstad regeerden, hebben alleen maar ongeluk, armoede en ergernis gebracht. Zwarten en Latijns-Amerikanen zijn voorstanders van een politiek voor arbeidsplaatsen, voor arbeiders, voor de politie.

Wereldkampioen banen Trump

Trump´s onlangs aangekondigde “Platin-Plan” zou voor deze groep meer veiligheid, eerlijkheid, kansen, welvaart en kapitaal brengen. Het armoedequotum en het jongeren werkloosheidspercentage in deze gemeenschap zou vorig jaar een historisch lage stand bereikt hebben. Historisch zwarte colleges en universiteiten zouden weer gefinancierd zijn, dit zou decennia lang niet zijn gebeurd.

Onder de Democraten zouden Amerikaanse banen naar China versjachert zijn. Hij, Trump, zou in de afgelopen vier maanden 11,4 miljoen banen hebben gecreëerd, de Amerikaanse economie zou – in wereldwijde vergelijking – het minst zijn gekrompen. Zijn linkse tegenstanders willen dat met valse corona-lockdowns teniet doen. Het “verschrikkelijke China-virus” zou men weldra overwinnen. Er zouden weldra effectieve therapieën en een vaccin zijn, dat overal in het land, met hulp van het leger, beschikbaar gesteld zou worden.

Therapeuten in plaats van alarmnummer van de politie

De Democraten hebben Amerika in eindeloze oorlogen verwikkeld. Ze zullen een “kruistocht tegen de strafvervolging” starten, Biden zou dit woord niet eens kunnen uitspreken. De linksen willen hun vrijheid van de Amerikanen afpakken, de politie afschaffen. Biden zou zelfs hebben aanbevolen om therapeuten het alarmnummer van de politie te laten beantwoorden. Ze hebben de grenzen voor illegale migranten opengezet, zijn 380 mijl lange muur zou bijna klaar zijn, zei Trump.

Bron:
www.wochtenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in anarchisme, Barbarisme, Communisme, Donald Trump, gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

10 reacties op Vlammende rede: Trump waarschuwt voor verkiezingsoverwinning van de Democraten

 1. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. Harry zegt:

  Als Trump niet herkozen wordt , is ook Amerika naar de donder !
  Zouden die Amerikanen nou ook zo stom zijn , dat ze dat niet inzien ?

  Geliked door 2 people

 3. Bas zegt:

  Like

 4. dutchess43 zegt:

  Hoewel ik hoop dat Trump wint, geloof ik toch mooi niet alles wat hij in dit betoog allemaal beweert.
  Mijn Amerikaanse broer weet zeker dat er niet zoveel banen zijn bijgekomen en dat de staatsschuld nog nooit zó verschrikkelijk hoog is geweest. En die muur? Die staat er nog bij lange na niet. Bij alles wat hij wil wordt hij tegengewerkt door de Democraten, vandaar dat er nog maar weinig is uitgekomen van zijn beloften van 2016.
  Voor en tegenstanders in de USA beweren van Trump dat hij aan hoogmoedswaanzin lijdt.

  Like

 5. sweetheart zegt:

  wat een onzin dutchess,,ik woon 10 jaar nu in America en 65% van de mensen zijn meer tevreden dan ooit,Trump houd zich aan zijn beloftes, ruim 400 miles is de wall gebouwd, inderdaad de democraten houden heel veel tegen kijk nu maar weer naar de rechter die Trump heeft aangesteld,
  alles wat hij doet is fout in de linkse ogen, maar wij hopen en vertrouwen dat hij gaat winnen waardoor wij in freedom mogen leven.

  Geliked door 1 persoon

 6. droevige mof zegt:

  Trump neemt het op tegen een demente oude boef die bovendien gezegend is met een stomme hebzuchtige zoon.
  Hij gaat winnen.

  Like

 7. Qvic zegt:

  Het punt is niet wat de kiezers kiezen, het is wat er met de kiesbiljetten gebeurt na de verkiezingen. Daar gebeurt de meeste frauduleuze handelingen. Dat is niet alleen in Amerika, maar is een wereldwijd probleem. Zo ook hierin Nederland worden met de uitslagen van de stembiljetten van de zogenaamde vrije verkiezingen massaal gefraudeerd. Om zo de gewenste uitslag te kunnen krijgen. Dat jou stem zou mee tellen is enkel een illusie, vooral als jij op een verkeerde partij hebt gestemd volgens de fraudeurs. Dan verdwijnt jou stem op een raadselachtige manier. Ooit had mijn buurvrouw zit kandidaat gesteld bij de gemeenteraad verkiezingen en had zij zich bekendheid en hard gemaakt voor de buurt. Maar bij de officiële uitslag van de stemmen zou zij geen enkele stem hebben behaald. Dat vonden vele van de buurt en ik zelf ook wel heel erg verdacht. Want wij hadden allemaal op haar gestemd in het stemhokje. Dus hieruit kun je van uitgaan dat op landelijke schaal dit gebeuren op een veel grotere schaal gedaan wordt, om zo de gewenste officiële uitslag te kunnen verkrijgen. Net zo als met de 2e kamer verkiezingen van 2012, naderhand hoorde je enkel dat het merendeel van mijn collega’s en in de familie/vriendenkring op de SP of de PVV hadden gestemd, maar bij de officiële uitslagen waren deze politieke partijen gehalveerd. Dus hoe erg wordt er gefraudeerd met de verkiezingen, kunnen wij burgers niet achterhalen, maar wel vermoeden. Daar is Trump zich ook bewust van, van de frauduleuze werkmethodes van de Democraten, om met list en bedrog toch de overwinning op te eisen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Unbelievable – Facebook’s Lead Executive on Election Policy Was Vice-President Joe Biden’s Advisor to Ukraine…

  https://theconservativetreehouse.com/2020/10/17/unbelievable-facebooks-lead-executive-on-election-policy-was-vice-president-joe-bidens-advisor-to-ukraine/

  Dit is puur toeval, echt waar

  Like

 9. Jan zegt:

  En Dems menen nog steeds dat Biden zal winnen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s