Wimmie terug van anderhalf uur Griekse vakantie . . .

Door:
Bert Weber
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Wimmie terug van anderhalf uur Griekse vakantie . . .

 1. vangie1206j zegt:

  Ach het mag wat kosten hè kluns.
  Jan LUL mag voor jou weer krom liggen zulthoofd.

  Geliked door 4 people

 2. Julia zegt:

  Willem kan gewoon in de herfstvakantie verder gaan met jagen in het Koninklijk kroondomein op de Veluwe en eigen koelkast dus weer rijkelijk vullen. Het domein is tot eind december voor publiek gesloten. Dus Willem komt niets te kort en hoeft zich niet met mondkapje naar de poelier te begeven.

  Geliked door 2 people

 3. boorzalf zegt:

  Wat zijn de koste?

  Geliked door 1 persoon

 4. Yvonne zegt:

  Prima voor klein bedrag wil ik het huren en het regeringstoestel gebruiken scheelt me een ticket kopen, everzwijn en edelhert mogen voor mij de koelkast uit ik hou niet van jagers
  Ik had ook kritiek op hun vakantie, laat mensen met lage inkomens eens genieten en gun die een mooie vakantie maar nee dat doen ze niet
  Er zijn genoeg vakantiehuizen die maanden leeg staan

  Geliked door 2 people

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Een Artikel van CSTV waar de nodige spijkers met koppen geslagen worden ten aanzien van een aantal fraudeurs in Duitsland en elders en welke binnenkort vorr het hekje zullen moeten verschijnen wegens het moedwillig verkeerd informeren van uitvoerende overheden en het schade toebrengen aan de bevolking.
  De onderdste Video duurt dan wel 45 minuten maar maakt precies duidelijk wat er in werkelijkheid speelt en op welke manier deze hele corona hype is uitgerold.

  Advocaat Dr. Reiner Fuellmich – Coronabeleid grootste misdaad ooit en PCR test werk NIET

  GROOTSTE MISDAAD TEGEN DE MENSHEID

  Dr. Reiner Fuellmich is advocaat voor consumentenbescherming in Duitsland en Californië.

  Hij is één van de vier leden van het Duitse Corona Investigative Committee. In deze video beschrijft hij hoe er geen juridische twijfel bestaat over de mogelijkheid van een class action-rechtszaak tegen degenen die verantwoordelijk zijn voor de lockdowns.

  Een internationaal netwerk van advocaten is van plan een class action-rechtszaak te starten. Dr. Reiner Fuellmich , de vooraanstaande advocaat, presenteert de details van dit project.

  Met zoals we dat kennen van CSTV Nederlandse ondertiteling.

  https://commonsensetv.nl/advocaat-dr-reiner-fuellmich-coronabeleid-grootste-misdaad-tegen-mensheid-ooit/

  Geliked door 1 persoon

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Kijhk eens naar het werkelijke spel wat hier gespeeld en uitgerold wordt.
  Een honderden miljoenen klootzak met zijn Argentijnse gold digger willen op vacantie naar een paleis in het buitenland dus Rutte zegt ok Willempie ga maar Ik hou de slapertjes in Nederland wel stil.
  Lukte dus even niet en Willempie en zijn gold digger moesten terug komen ondertussen alles betaald door de Nederlandse belasting betaler.
  En nog zien de Nederlanders niet in dat ze elke dag van achteren genaaid worden door het tuig uit Den Haag en de rest van de zogenaamde Elite.
  Ow Jah luitjes hopelijk heb je nog wel een vlaggetje in huis om op prinsjesdag als een gek met zo’n ding te kunnen zwaaien.

  Geliked door 3 people

 7. Gienekehado St. zegt:

  We mogen niet weten wat zich (op het paleis) tussen Willem en Rutte heeft afgespeeld!! Als Willem ballen heeft, komt hijzelf met een VREKLARING, excuus oid. op de buis! En zeker niet de Belastingbetaler met de kosten van dit tripje opzadelen!! Dit was een Grote Misser van de fam. Oranje en Prutte! Wist Oma Bea hier wel van??

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Het bilderberg koningshuis met hun N.W.O. agenda.

  Like

 9. pepo Copyright zegt:

  Is Putin echt zijn buurman?

  Like

 10. Harry zegt:

  Denk dat Wimpie zich echt wel een beetje schaamt hoor !
  Hij was al een beetje dom , nu is ie twee beetjes dom .

  Maar om alle ellende weer goed te maken zal ie zijn buitenverblijfje wel een jaar gratis ter beschikking stellen aan een zwerm dobbernegers .
  En dan is alles weer vergeten en vergeven .

  Like

 11. Julia zegt:

  Ik miste wel het handje zwaaien tijdens de terugtocht naar Huis den Bosch. Wat keek Willem chagrijnig en wat was mevrouw achterin verborgen achter haar masker. Wel goed dan beseft Willem en de rest van zijn gezin eens wat eigen volk door maakt. Het enige verschil is nog dat zij zich financieel geen zorgen hoeven te maken buiten de vrijheidsberoving en opgelegde dictatuur staat bij vele Nederlanders het water aan de lippen. Het zou goed zijn om de miljoenen bijstandsuitkering voor een aantal jaren eens lock down te zetten uiteindelijk hebben die Oranjes een zeer vette miljoenen spaarrekening uit de bijstandskas bij elkaar gegraaid met daar bovenop nog onterechte subsidies die zij niet hebben terug hoeven te betalen. Dat zal dan wel tegen vallen en blijft hij misschien chagrijnig niet erg velen met hem.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s