Het gaat niet om veiligheid, het gaat om volgzaamheid

Geen masker, geen werk. Geens masker, geen school. Geen masker, geen vliegreizen. Geen masker, geen toegang tot winkels. Geen masker, geen openbaar vervoer.

Vervang nu “masker” door “vaccin”

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Het gaat niet om veiligheid, het gaat om volgzaamheid

 1. Bas zegt:

  Ondertussen, iets anders
  https://www.dvhn.nl/drenthe/Bomen-gekapt-voor-aanpak-stikstof-26116900.html?harvest_referrer=https%3A%2F%2Ft.co%2F

  Jonge bomen worden in Drenthe juist gekapt om stikstofproblematiek aan te pakken: ‘Door ze te kappen halen we stikstof uit de natuur’

  Het lijkt tegenstrijdig: bomen kappen als onderdeel van de aanpak van de stikstofproblematiek. ,,Zo halen we de stikstof uit de natuur’’, zegt Randy Leeper van Natuurmonumenten.
  Het Programma Aanpak Stikstof, kortweg PAS, dat vorig jaar werd afgeschoten door de Raad van State, kent ook onderdelen die wél worden voortgezet. Eén daarvan is het kappen en afvoeren van met name jonge bomen. ,,Dat zijn maatregelen die gericht zijn op het herstel van de natuur. Door bomen te verwijderen, maken we de natuur sterker en robuuster’’, legt projectleider Leeper van Natuurmonumenten uit.

  Like

 2. M. zegt:

  Dat die ellende steeds meer opgedrongen word hebben we aan die angsthazen te danken.
  Ondanks dat alle ‘deskundigen’ ALLEMAAL hebben gezegd dat een mondkapje NERGENS tegen beschermd en ZEKER NIET tegen een virus, doen de angsthazen die waarschijnlijk ook nog een gebrek aan aandacht hebben in hun lege leven vrijwillig het mondkapje alvast maar op.
  Om aan te geven dat feiten er niet toe doen bij de angsthaas en men een gewillige slaaf is van de leugen is zonder ook verder naar de waarheid te zoeken.
  Waarom zou je naar de waarheid zoeken als je lekker slaafs voor de leugen kan buigen en je lege leven weer interessant kan maken door jezelf ziek te ontsmetten en jezelf vrijwillig een muilkorf cadeau te doen?

  Je kan lekker de schijn op houden dat je als muilkorfdrager om anderen zou geven.
  Dat je die anderen graag zou willen beschermen met een nutteloos mondkapje welke geen enkele bescherming biedt??
  U geeft geen donder om anderen dan om uzelf en dat is wat deze wereld krankzinnig maakt en waardoor krankzinnigen hun krankzinnigheid kunnen opdringen aan anderen die niet wensen mee te gaan in de krankzinnigheid.

  Wie maakt zich druk over het beschermen van onze oudjes die als gevangenen worden behandeld en wegkwijnen?
  Die zijn niet besmettelijk VOOR U dus hoeven die niet beschermd te worden?
  Wie wil de niet besmettelijke kankerpatiënten die vanwege de coronazwendel van behandeling verstoken blijven en daaraan doodgaan beschermen??
  Is dat minder erg als corona ?
  Kom mij niet aan met dat slappe geouwehoer dat u anderen wil beschermen met uw muilkorf ik ga zo al over mijn nek van dit soort hersenloze idioten met slaafse neigingen en hun hypocriete schijnheiligheid.
  Zonder die angsthazen hadden de oudjes niet als gevangenen opgesloten en geisoleerd hoeven zitten en hadden mensen gewoon de behandelingen gehad waarvan ze nu verstoken blijven en aan dood gaan.
  Maar dat boeit de angsthaas niet.

  Als u anderen wilt beschermen dan doe dat vieze bacterie lapje voor uw waffel vandaan want die smerige vieze lapjes vind je overal terug alsof de wereld vergeven is van de maandverbandjes Straks besmet u mensen nog met uw gore bacterie lapje die u overal laat slingeren.

  Als straks de eerste zweren rond uw mond komen dat weet u dat u goed bezig bent met het zogenaamd beschermen van anderen.

  Geliked door 3 people

 3. BigLJohn zegt:

  Dat beloofd wat voor de toekomst. Het mondkapje is slechts een opmaat naar veel erger. Maar dan de komende Coronapas (2022) alwaar o.a. je vaccinatie tegen Corona in staat. Weiger je het een en ander dan zal je dit gaan meemaken; niet meer naar de Albert Heijn kunnen, geweigerd worden op je vakantiepark, bioscoop en restaurant, je werk, je rijbewijs niet meer kunnen verlengen, je AOW, pensioen of uitkering niet meer ontvangen, kortom; als je niet mee wil gaan met deze bullshit maken ze een paria van je die maar van de honger en dorst moet omkomen. Waarom blijft iedereen dat maar pikken, wereldwijd zelfs. Is dan iedere (wereld) burger totaal mesjogge geworden ?

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   BigLJohn Het is niet moeilijk in te schatten wie er straks voor een vaccin voorop staan dat zijn nu al die onderdanige angsthazen die smetlappen dragen. Zij zullen zich niet afvragen of het vaccin geen bijwerkingen geeft of inderdaad helpt dat doen zij nu ook al niet. Die onderdanige slaven dragen zelfs massaal smetlappen voor hun mond waarvan is bewezen dat zij totaal niet helpen en zinloos zijn als dat men alleen zichzelf ziek maakt door de uitgestoten bacteriën weer net zo hard naar binnen ademen en geen broodnodige frisse lucht meer binnen krijgen. Zo stom en zo een vreselijk laf onderdanig zinloos gedrag. Zelfs zie je al idioten op een stille weg fietsen en straffen zichzelf met een smetlap voor hun mond zijn ze soms bang dat de koeien of vliegen het virus overbrengen. Laten we het niet hebben van de smoes dat doen wij om een ander te beschermen nou het aan een ander denken moet je niet aan de gemiddelde Nederlander overlaten.

   Geliked door 2 people

 4. Tistochwat zegt:

  Geen masker: geen huisarts, geen tandarts, geen apotheek, geen ziekenhuis, geen toegang tot je bankrekening, geen recht om te leven.

  Geliked door 1 persoon

  • freda110 zegt:

   Klopt, maar wat zij kunnen kunnen wij ook.
   Kijk eens op amazon bij Mesh Mask daat kun je maskers kopen voor carnaval of andere verkleedpartijen die er heel leuk uitzien en gewoon luchtdoorlatend zijn zodat je gewoon zuivere frisse lucht blijft ademen.
   Als het ergens verplicht is doe ik met een grote glimlach mijn masker voor en kijk hoe iedereen zichzelf ziek zit te maken met die vieze stoffen dingen.

   Geliked door 2 people

 5. Leo 1 zegt:

  Vrijheid ?? welke vrijheid het touw om uw nek wordt steeds strakker aangetrokken !!

  Het nieuwe normaal !!!!

  KIJK EN HUIVER……………….. !!

  YouTube: Boa: Je bent niemand, je bent een burger – Je gaat gewoon naar de grond.

  Nog een prettige dag ! misschien wel de laatste voorlopig.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  video
  [video src="https://i.imgur.com/yIWn9TW.mp4" /]

  Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  Kotsmisselijk word ik van de vroege ochtend tot de late avond alleen maar zaaien van angst rondom corona geen enkel positief nieuws bijvoorbeeld hoeveel mensen nu daadwerkelijk zijn besmet en hiervan ziek zijn geworden. Nee een ieder krijgt de stempel besmet na een testje voor een milde verkoudheid of niesje (een heel normaal verschijnsel). Vanochtend weer onze beroemde brulaap Bruls met dictator Grapperhaus PAS OP WE GAAN STRENGER HANDHAVEN!!!! Het is werkelijk niet meer normaal en een enge omvorming naar nog meer dictatuur. Democratie bestaat niet meer. Als Grapperhaus en die linkse brulapen van burgemeester zo van handhaven zijn waar blijven zij met de terreur in de probleemwijken eens flink te handhaven en waar blijven zij de drugskartels eens flink aan te pakken, maar blijven zij om al die AZC criminelen eens flink aan te pakken. Nee het is veel makkelijker een waarschuwend vingertje op te steken tegen onschuldige burgers al is het alleen maar om de kas van de failliete gemeenten te vullen. Uiteindelijk draait als om geld zowel voor vaccins als het onrechtmatig veelvuldig innen van boetes. Laten we nu niet denken dat het om het beschermen van de kwetsbare groepen gaat die lijden al jaren onder slechte zorg en liggen lang in natte luiers maar mogen nu sterven in eenzaamheid.

  Geliked door 2 people

 8. Geronimo zegt:

  U moet werkelijk eens luisteren naar deze heldere uitleg van jurist Michael Fuellmich. Mét ondertiteling. Het zijn geen loze woorden, en het is uitermate belangrijk dat dit filmpje op grote schaal wordt bekeken en gedeeld. De getuigenissen zullen niemand onberoerd laten – denk mee, denk na.

  Reiner Fuelmich is een ervaren advocaat, die in zijn 26-jarige carrière met succes rechtszaken heeft gevoerd tegen frauduleuze multinationals. Hij is ook een van de vier leden van het ‘German Corona Investigative Committee’. Sinds 10 juli 2020 heeft hij een groot aantal getuigenissen afgenomen bij wetenschappers, artsen en experts om antwoorden te vinden op de vele vragen over de Corona-crisis. Een 49 minuten lange videoboodschap, de moeite om er even de tijd voor te nemen.
  (Bron: http://www.golfbrekers.be)

  Geliked door 2 people

 9. Bas zegt:

  Ondertussen
  https://www.nu.nl/economie/6084960/verlaging-pensioenen-dreigt-ondanks-lagere-levensverwachting.amp?__twitter_impression=true

  Verlaging pensioenen dreigt ondanks lagere levensverwachting

  Veel Nederlanders dreigen volgend jaar minder pensioen te ontvangen. Pensioenfondsen stonden er eind september weliswaar beter voor dan enkele maanden geleden, onder andere door een minder hoge levensverwachting, maar ze zijn niet uit de gevarenzone. Dat blijkt uit cijfers die de fondsen dinsdag publiceerden. Ook dreigen premiestijgingen.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Geweldige video!

  Like

 11. ronjaspers zegt:

  De muilkorf heeft niets met corona te maken,maar met macht,controle en onderdrukking.Het is ook zeer slecht voor onze gezondheid.Symbolisch gezien ons mondood maken en een slavenmasker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s