KRANKZINNIG!!!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op KRANKZINNIG!!!

 1. ik keur dit alleen goed als vluchtelingen uitsluitend bij wethouders van Groen links worden gehuisvest en de wethouders hen geheel financieren uit eigen geld

  Geliked door 3 people

 2. Yvonne zegt:

  Stapel gek zijn ze !! Als in 1 woning 6 mensen kunnen wonen stop je er ook geen 15 ofzo in
  Ons land heeft geen plek meer, de wachttijd op een sociale huurwoning is nu al 12 a 13 jaar als dit zo doorgaat kan het zomaar 20 jaar worden
  U kunt het beste uw kind al vanaf de geboorte inschrijven voor een sociale huurwoning

  Geliked door 4 people

 3. Gienekehado St. zegt:

  Om mij halen ze 2 miljoen “KWETSBAREN” op, de Hele Tent is toch al verrot!! Van mij krijgt die hele misdadige landverraders Opoe Ankie-ZOOI op 2513 AA Den Haag de CoronaTief!! Benieuwd hoeveel KWETSBAREN er deze week weer afgeslacht, verkracht, beroofd, neergestoken worden!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Mary zegt:

  Vluchtelingen……….hoe durf je dat woord nog te gebruiken, je zult maar een echte vluchteling zijn (en dat zijn er maar heel weinig iets van 2%) wordt je geschaard onder deze agressieve uitvreters……….die nooit iets zullen bijdragen aan onze samenleving…..

  Geliked door 4 people

 5. Julia zegt:

  Ach wat maakt het nog uit zelfs onze spoedeisende hulp komt in gevaar maar we laten wederom weer vluchtelingen toe. Wat voor en welke gezondheidsklachten hebben zij nog meer. Kortom hierdoor wordt de druk op onze zorg alleen maar groter maar de premiebetaler die wacht op medische behandelingen mag net zoals bij toewijzing van woningen als laatste op een zeer lange wachtlijst. Wie zijn er nu knettergek om dit nog langer te tolereren namelijk de angstige onderdanen zelf die niet door hebben dat zij one way of another way zelf de dupe worden van dit enorme voorkeurs- en wanbeleid. Straks allen geen inkomen, banen kwijt, leeggezogen door belastingen en torenhoge zorgpremies maar wat over blijft zoek het zelf maar uit of sterf maar van de honger of door het uitblijven of te lang moeten wachten voor bittere noodzakelijk medische behandelingen. Dit is de huidige stand van zaken die met de dag meer verergert. De wereld draait alleen nog maar om corona heeft u dit niet maar wel een levensbedreigende ziekte of een noodzakelijke operatie dan heeft u pech gehad..

  Geliked door 2 people

 6. Jean zegt:

  Europa moet kapot naar de zin van die EU bende Europaverraders en het lukt ze God ook nog.
  Wat moet ik toch walgen van die EU huichelaars.

  Geliked door 3 people

 7. Monalisa zegt:

  Daar is het verdrag met Brussel voor getekend tot het jaar 2050 25 miljoen vreemde mensen daarom kan Rutte ook het ook niet stoppen.

  Geliked door 1 persoon

 8. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Afgelopen weekend wou ik kort de grens over, dat mocht niet (de beschamende belazering van pLandemie covid 19″84″ wordt steeds absurder) “soros”/ door ngo’s benaderde Migranten uit 7e Eeuwse landen, want dat zijn het, die mogen wel vrij reizen in Europa (ook als ze “besmet” zijn. Als Europeanen zijn wij Derderangsburgers op ons eigen continent en dat gaat niet beter worden. In en in treurig.

  Helaas voor deze nieuwkomers, ik neem het vooral de globalisten en hun bazen kwalijk, belanden ze hier van de regen in de drup. De daadwerkelijke heersers van deze planeet rollen vooral via de CCP en globalistische hulpjes een globalistische dictatuur over ons uit. Al zijn zij wel het beschermde, vaak niet werkende, nieuwe proletariaat.

  Like

 9. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  56 andere 7e Eeuwse landen moet genoeg zijn om een andere keuze te maken.

  Europa omzetten in AfriRabië 7e Eeuwse stijl is LANDVERRAAD, CONTINENTVERRAAD en HOOGVERRAAD van de vnssr, eussr en andere globalistische SCHOFTEN die de agenda’s van hun bazen uitvoeren. Regelrechte Volkerenmoord op ALLE Westerse Volkeren.

  Binnen 150 jaar loopt er bijna geen oorspronkelijke Europeaan meer rond in West-Europa: schandalig!!! Onze kinderen, eventuele kleinkinderen en alles wat daarna komt wachten harde tijden.

  Geliked door 1 persoon

 10. Claudia Millenaar zegt:

  Ja, heel fijn…

  Ondertussen ben je je zeker als vrouw je leven niet langer zeker. Dat was bij donker al enige tijd zo, maar nu zelfs niet langer als de zon gewoon nog schijnt! Heel erg bedankt voor het binnen blijven halen van jonge mannen die niet begrijpen dat vrouwen hier geen loslopend wild zijn!

  Geliked door 1 persoon

 11. Harry zegt:

  Ga zo dóór Rutte .
  Op een dag zal het Nederlandse volk wakker worden en zullen de sufkutten ontwaken !
  En dán wordt het bál !

  Geliked door 2 people

 12. vangie1206j zegt:

  Inderdaad compleet KRANKZINNIG.
  Wie gaat die zieke bende uit het binnenhof ruimen opruimen koppensnellen naartoe sturen.
  Volgend jaar zullen alle belastingen wel weer tegen de afspraken verhoogt worden.
  Onze vrijheden verder ingekort worden.
  Nieuwe (kwetsbare moordmachines) zullen ze in Den Haag bedoelen.

  Geliked door 2 people

 13. Harry zegt:

  Ik denk dat we gevoeglijk kunnen stellen dat Rutte een zeer gevaarlijke land- en volksverrader is !
  Ons worden allerlei beperkingen opgelegd , maar de import van zwarte criminelen , dieven , moordenaars , verkrachters , etc , gaat gewoon ongestoord door !
  Zelfs het gevaarlijkste geteisem , het islamitische , halen we VRIJWILLIG HIERHÉÉN .
  Dan moet je toch wel dóór en dóór corrupt zijn ?
  Óf stapelgek , godverdomme !

  Geliked door 4 people

 14. hans zegt:

  Dit gaat een keer knallen en goed ook! En maar doorgaan dit soort islamo-fascisten binnen te halen. SMERIG VIES GOOR LINKS TERINGTUIG!

  Geliked door 3 people

 15. Gienekehado St. zegt:

  ‘Amsterdam gaat 500 illegale vluchtelingen gratis anderhalf jaar onderdak geven’. Landelijk gaat het om 1000en!!! Groningen meen ik 250!! Hopelijk levert het Geert 20 nieuwe zetels op!! Bij Willem en Max kunnen er zo 100 geplaatst worden!!!!
  https://tpo.nl/2020/10/19/amsterdam-gaat-500-illegale-vluchtelingen-gratis-anderhalf-jaar-onderdak-geven/?fbclid=IwAR3hDJgYsorp5sn8dX15PXe5ZMQKH0Djf3PXQhE64OeB3BSMfjGBW5k0UMs

  Like

  • vangie1206j zegt:

   En de burgers betalen het gelag met extreme lasten verzwaringen.
   Ik las ergens OZB. verhoging met maar liefst 20% in ? Jaar.
   Dat wijf halalsema moeten ze levenslang eenzaam opsluiten smerig sadistisch monster.

   Geliked door 1 persoon

 16. jack black zegt:

  Rutte maakt regelmatig in de kont van Merkel een havenrondvaart !
  Geen wonder dat daarbij zulke bescheten beschlissingen bij uit komen !
  En bij het smerige EU Parlament is hij ook al vast iedereen in de kont gekropen !
  Fuck the EU en Grenzen toe !

  Geliked door 1 persoon

 17. Johan zegt:

  Wat is het nut van deze onzin ?

  Like

 18. Lot zegt:

  https://www.youtube.com/watch?v=FlVMW7g5QBI De gumballs/kauwgomballen vergelijking van deze meneer, wat het betekent als wij een miljoen vluchtelingen halen elk jaar uit derde wereldlanden. In die derde wereld worden elk jaar vele miljoenen meer geboren worden. Die landen blijven gewoon groeien en worden namelijk helemaal niet geholpen! En wij? Wij veranderen langzaam in hun door replacement vervanging van de bevolking hier. Onze jeugd kan geen huizen meer krijgen, en dus ook niet meer voortplanten en geen nieuwe kindertjes meer. Die kindertjes worden nu donkere kinderen van andere werelddelen die de huizen krijgen. Denk maar aan alle turken die een huis kregen op hun 22e omdat ze een vrouw en kind hadden ondertussen. En als wij een huis wilden kregen wij er niet een. Zij gingen voor. En de VN hoe die ENgeland toespreekt. EEn aanval is het op ons. Wij hebben soevereiniteit van het volk hier, en dat betreft niet de binnengekomen hollanders uit rusland.
  Kent iemand Angélique nog van t.v.? Zij kwam in een harem terecht in noordafrika, waar regelmatig blanken van paleizen werden gegooid omdat ze niet leuk meer gevonden werden als speelgoed van de heer des huizes. Dat hing haar ook boven het hoofd en toen werd zij gered door haar zwoenende geliefde die elke keer weer weg moest op de vlucht voor hetzelfde donkere krapulje dat in frankrijk als bandieten rondhing. De huizen van nu in frankrijk zijn gebouwd als forten met dikke muren.
  En die surinamers moeten gewoon een eigen huis een chalet bouwen in suriname, daar is hout genoeg en niet hier komen met, oh wij hebben huizen nodig en wij zijn ook nederlanders en wij wonen hier wij zijn hier, alsof zij meedingen met het volk hier, belachelijk, zij zijn helemaal niet van hier.

  Like

 19. Bob zegt:

  Een vluchteling is iemand die zonder
  iets fout te hebben gedaan voor het leven
  moet vrezen.
  Deze economische migranten worden
  gebruikt om de totalitaire staat te creeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s