VIDEO Geert Wilders/PVV: “Vrijheid is sterker dan haat. Leve de vrijheid van meningsuiting!”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Geert Wilders, gezond realisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, PVV, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO Geert Wilders/PVV: “Vrijheid is sterker dan haat. Leve de vrijheid van meningsuiting!”

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het feit dat Geert Wilders ondertussen al zestien jaar beveiligd moet worden, bewijst dat hij gelijk heeft.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  Het kan wel waar zijn wat de heer Wilders zegt, maar hij staat hier naast een tamelijk “nette” cartoon van de proleet Mo.
  Er gaan n.l. geruchten in Fr de ronde, van muslim-ouders welteverstaan !, dat de caricature die de leraar liet zien mogelijk deze was……..


  ( Mohammed, een ster is geboren )

  Like

 3. John van antwerpen zegt:

  Geert ik hoop dat je 100 jaar of meer mag worden. Veel succes met je dappere
  strijd tegen het moderne barbarisme. En ik hoop dat wat de regering in Frankrijk geen
  valse belofte,s doet. Maar als je Fransen echt kwaad wil hebben moet je eens naar hun geschiedenis kijken. Als het moet dan kunnen ze het en ik hoop niet alleen, maar
  wil het live op tv mee beleven dat ze deze barbaren weg snijden en vernietigen.

  Geliked door 2 people

 4. pepo Copyright zegt:

  Leuke song binnenhof situatie.

  Like

 5. andre zegt:

  mooi woord de beroeps moslim.

  Like

 6. Julia zegt:

  Helaas staat Geert er alleen voor. Zelfs Nederland haalt haar schouders op bij een onthoofding om de hoek. Waar blijven ze nu allemaal geen duizenden mensen bijeen om een stil protest te voeren tegen deze afschuwelijke barbaarse daad een walgelijke terroristische Islam aanslag. Ook NPO en linkse media geven nagenoeg weinig aandacht aan deze barbaarse brute moord die nota bene om de hoek van ons land is gepleegd. Hoe lang hebben de NPO en linkse media ons dagelijks overspoeld over racisme zelfs een kamerdebat hierover. De aanleiding van massale protesten was de dood van een zwarte crimineel in de VS. Wat was de wereld geschokt. Toen kwamen de zwarten en linkse knikkende en knielende blanken wel bijeen ook op de Dam in Amsterdam..Echter vergeten zij wel het Islam terrorisme ons zelfs vandaag nog kan overkomen. Het gif zit al diep geworteld binnen onze samenleving. Halen we dan nog onze schouders op en blijven we thuis op onze pan zitten? Het zou je vader, zoon maar overkomen dat het hoofd hiervan op de straat ligt. Kortom Geert heeft altijd gelijk gehad maar de geïndoctrineerde linkse meerderheid is blind en laf. Geert uw vrijheid is kostbaar en tegen een linkse blinde geïndoctrineerde samenleving is het vechten tegen de bierkaai en verdienen zij waar zij zelf voor hebben gekozen. Helaas zijn er tijdens WOII miljoenen levens verloren die voor onze vrijheid hebben gevochten en nu worden vergeten en zij zichzelf zelfs zonder verzet en strijd overleveren aan de Islam barbaren die over een paar jaar overheersen omdat overheden geen daadkracht en macht meer hebben dit terreur tegen te gaan.

  Like

 7. karton zegt:

  @ klaas.
  Nou nou, de burgemeester is zelfs al laaiend, “Den Haag” zal wel weer geschokt zijn enz. enz.
  Zó gaat het al járen, maar de échte slachtoffers zijn de burgers die om hulp vragen maar ’t niet krijgen als ze weer eens zijn gemolesteerd of anderszins slachtoffer zijn van ongenode, dus illegale, buitenlanders. Geweld en overlast in ziekenhuizen in ’t gehele land, hoofdzakelijk veroorzaakt door buitenlanders !! Verpleegsters én artsen worden ernstig bedreigd en soms zelfs mishandeld door familieleden van “zieke” buitenlanders die voorrang EISEN bij een behandeling of opname.
  Dit loopt uiteraard één keer helemaal fout af : ééns zullen échte NL’ers dit niet meer pikken en dat gajes verjagen incl. de “Haage Bende” die deze situatie heeft gecreëerd.
  Ik zal er aan mee doen !!!!!!!

  Like

  • Harry zegt:

   Ik weet het niet hoor , Karton .
   Ik ken buiten deze site NIEMAND in mijn omgeving , die bereid is wat te ondernemen !
   Het moet wel HEEL slecht worden willen onze landgenoten in actie komen .
   Mogelijk pas als ze niks meer te vreten hebben , tot groot geluk van Rutte .
   Die Geuzenmentaliteit hebben ze er wel uit ge-indoctrineerd .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s