VIDEO Reiner Fuellmich: “Misdaad tegen de menselijkheid”

(Klik rechts onderin de balk voor Nederlandse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t R.S.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO Reiner Fuellmich: “Misdaad tegen de menselijkheid”

 1. Pingback: VIDEO Reiner Fuellmich: “Misdaad tegen de menselijkheid” | eunmask

 2. Hovawart zegt:

  Het voornemen en de belofte van de ongekozen Europese leiders om hun EU-beleidsvisie door te drukken ongeacht of er massale weerstand van de bevolking dreigt, en zelfs hun wil opleggen aan alle landen in de wereld, afdwingen en versneld doorvoeren om de groeiende weerstand de kop in te drukken, de mond te snoeren, tegen het internationale recht op een onomkeerbare ramkoers, een onomkeerbaar proces dat al vele jaren doorgaat,…….Maar waarom beseft men tot op heden nog niet dat deze europese communistische dictatuur afstevent op een grote wereldoorlog, een echte globale catastrofe in wording, de grootste bedreiging voor de mensheid en de beschaving………..
  De politiek van Brussel (misdrijven tegen de vrede) behelzen zowel misdaden tegen de mensheid als misdaden tegen de menselijkheid want het beleid trekt enkel nog maar op stelselmatige aanvallen tegen de burgerbevolking, de ondermijning van de maatschappij, waar wandaad op wandaad word gestapeld zonder repercussies en onder de immuniteit van de centrale hoogwaardigheidsbekleders…Zulks een conclusie zou het geweten van de geciviliseerde mensheid toch moeten schokken,…..of slikt men alles maar voor zoete koek.

  Geliked door 1 persoon

 3. Lilith zegt:

  the Truth shall come out! Wat een respect heb ik voor dit soort mannen…

  Like

 4. Frans Brassens zegt:

  Wat een schitterend, overduidelijk betoog is dit. Feiten, feiten en nog eens feiten, waarmee het corona-bedrog in het licht komt te staan waarin het hoort: Fascistische massa-manipulatie met uiterst kwalijke bedoelingen.
  Ik wacht hoopvol af welke processen er gevoerd gaan worden.

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Als dit allemaal juist en correct blijkt te zijn, krijgen de zgn. virus- en vaccin “WAPPIES” toch gelijk. En wie zijn dán de wappies? En waar blijven Rutte, De Jonge, Van Dissel, Osterhaus en al die anderen dan? En hoe gaat de aanklacht luiden? Tegen Hugo de Jonge, die zoveel kwetsbaren heeft laten verzorgen, zónder voldoende beschermingsmateriaal voorhanden, zónder bezoek te mogen ontvangen, zodat ze van narigheid de moord staken? Onder wie een zeer dierbare vriendin van me. Dood door schuld? Tegen Rutte, die het faillisement van zoveel bedrijven en werkloosheid van zoveel werknemers op z’n naam heeft, door maatregelen die volkomen in strijd met de realiteit waren? Fraude? Hoe gaat de motie luiden, om dit door en door verrotte kabinet af te zetten? Hoe gaat de aanklacht luiden tegen charlatan Van Dissel? Kwakzalverij?
  En dat laat ik Willempie maar even buiten beschouwing, met z’n speech over verantwoordelijkheid nemen en zelf met z’n hele huishouden in Griekenland in de zon gaan zitten?
  Zijne Excellentie (lamenielache) de Minister Grapperhaus heeft zichzelf buitenspel gezet. Als ik die bruid van hem was geweest, had ik de volgende dag alweer echtscheiding aangevraagd. Hoe kan je zó voor het oog van de natie, voor joker gezet worden.
  Men zegt wel eens: een volk krijgt de regering die het verdient. Maar ik krijg die regering ook! En waar heb ík het aan verdiend? En al die andere mensen, die bang gemaakt zijn voor niets en in een dwangbuis gestopt zijn door het zootje gajes in Den Haag? Waar hebben die het aan verdiend?
  Zijn er nu nog steeds mensen die vinden dat Rutte “het zo goed doet”? Die moeten dan maar op zoek naar professionele hulp. Misschien is er therapie voor ze.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 6. Jan zegt:

  Haatwijf Merkel en Söder willen kerst afschaffen vanwege……corona

  Like

 7. Jan zegt:

  Around the time Twitter purged New York Post’s bombshell stories about Hunter Biden from its platform, late last week, Amazon was busy censoring any criticism against the “official” COVID-19 narrative, with the banning of at least one book from its Amazon Books store.
  https://jamesperloff.com/bulk-rates-for-covid-19-and-the-agendas-to-come-red-pilled/

  Like

 8. Lady zegt:

  Ja, Chapeau voor deze heer dr. Fuellmich en ik had op YouTube zijn filmpjes reeds geluisterd. Erg interessant, hoe triest ook.
  Het meest trieste vind ik dat de ‘nog niet wakkeren’
  overtuigd zijn dat een groot aantal ambtenaren -op dit moment Regeringleiders- (én Rechters), nog steeds het beste met het Nederlandse Volk voor hebben.
  Om over onze Koning maar te zwijgen, alhoewel hij A. heeft gezegd, betreur ik het zeer dat hij B. hanteert.
  Hij zou GROOTS zijn (worden) als hij de MOED had om zijn VOLK écht te vertegenwoordigen en zijn woorden eens een keer in daden om zou gaan zetten.
  Indien er daadwerkelijk een ‘Hogere Macht’ bestaat, zal op enig moment Karma plaatsvinden…
  Daar kijk ik naar uit 😎

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s