Amsterdam gaat 500 illegale “vluchtelingen” gratis anderhalf jaar onderdak geven

Zó zielig . . .

(Door: Freek de Swart)

Gemiddelde wachttijd voor een sociale huurwoning in de stad bedraagt ondertussen 16 jaar

 Goed nieuws voor alle illegale “vluchtelingen” in Amsterdam en omstreken. Volgende week zal een oude brandweerkazerne in Buitenveldert worden omgebouwd tot 24-uursopvang voor vijftig dakloze personen zonder geldige verblijfspapieren. Het gaat hierbij vooral om vitale jonge mannen tussen de 20 en 35 jaar die afkomstig zijn uit Nigeria, Eritrea, Soedan, Irak, Iran & Afghanistan.

De uitgeprocedeerde kerels mogen anderhalf jaar op kosten van de gemeente, 24 uur per dag, in de kazerne leven. Daarna moeten ze plaatsmaken voor andere illegale nieuwkomers. Waar de oude nieuwkomers dan naar toe moeten is nog niet bekend, vermoedelijk weer terug de illegaliteit in.

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Bananenmonarchie Nederland, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, GroenLinks, Hypocrisie, Illegalen, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Amsterdam gaat 500 illegale “vluchtelingen” gratis anderhalf jaar onderdak geven

 1. jack black zegt:

  Ziek-zieker-het ziekste NEDERLAND !

  Geliked door 4 people

 2. techhuis zegt:

  Hoezo 1.5 jaar want die gaan nooit mee weg hahahaha meest kansloze kabinet ooit dit!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. welk probleem wordt hiermee opgelost ? Wat zijn de kosten hiervan?

  Geliked door 1 persoon

 4. Blaffertje zegt:

  Ach lieve stad 🤮
  Hek er om en afsluiten met een roestig slot zodat het nooit meer open kan.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Een gesubsidieerde uitvalsbasis voor criminele bewegingen, waar gedupeerden hun gestolen spullen voor een prikkie kunnen terugkopen,……prachtige kansen voor die illegale afrikaanse entrepreneurs…..

  Geliked door 4 people

 6. Cleo zegt:

  ‘GRATIS’ bij linkse Gutmenschen en socialisten betekent dat ALLE nochtans netjes belastingbetalende Nederlanders deze Gutmensch-actie moeten betalen.

  Geliked door 2 people

  • abouneenee zegt:

   Het geld moet ergens vandaan komen en van een kale kip kun je niet plukken. Dit zal per saldo dus wederom moeten worden opgehoest door rijke inwoners van Nederland, die anoniem zijn gemaakt doordat het geld via de staat loopt, waardoor dankbaarheid ver te zoeken is en afgunst nooit ver weg. Dat gelul van solidariteit is alleen bedacht om de rijkeren, die in Nederland slechts met schuldgevoel mogen verblijven bij gratie van links, dat zich identificeert met armoede, nog enigszins het gevoel te geven dat zij hun fictieve schuld aan de samenleving kunnen afkopen en daarmee iets goeds doen. De stinkend rijken lopen dan ook weer niet al teveel schade op, doordat zij links- of rechtsom niet hoeven mee te betalen aan dergelijke onzin.

   Dat betalen kan in vele vormen, bijvoorbeeld door middenstanders of armer 16 jaar te laten wachten op een woning als zijn niet kunnen kopen of huren in de vrije sector en hun plaats te laten afstaan aan iemand die voorrang krijgt. De bestuurders die hiervoor verantwoordelijk zijn hebben als vanzelfsprekend hun woonsituatie tot in de puntjes geregeld…

   Like

 7. karton zegt:

  Als ik nú op papier zou zetten wat ik denk, dan werd het verwijderd; dus ik zeg maar zó : “Ik zeg maar niks !!

  Geliked door 3 people

 8. stef zegt:

  toekomstige soldaten!!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Wim Vreeswijk zegt:

  Amsterdam staat volgens de ranking van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) op de allereerste plaats qua hoogte Algemene Uitkering van 2,3 miljard van de Rijksoverheid en weten van gekkigheid niet meer wat ze met die, kennelijke overtollige gelden, moeten doen.

  Like

 10. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Amsterdam gaat 500 illegale vluchtelingen GRATIS anderhalf jaar onderdak geven”

  Toen ik het woord “gratis” zag moest ik ongewild aan het woord TINSTAAFL denken. U kent het niet?
  There Is No Such Thing As A Free Lunch! Met andere woorden: gratis bestaat niet. Het kan wel zo zijn dat die asielafdwingers nergens voor hoeven te betalen, maar iemand zal toch z’n knip moeten trekken. Het staat er ook met zoveel woorden: “De uitgeprocedeerde kerels mogen anderhalf jaar op kosten van de gemeente, 24 uur per dag, in de kazerne leven.” Dus dat gratis bestaat eruit dat de gemeente voor de kosten op zal draaien. En dat betekent weer de belastingbetaler. Wat dus voor die gasten die nergens recht op hebben, niet eens om hier te zijn, gratis is, wordt de volgende kostenpost voor de belastingbetaler. Zo kan mevrouw Halalsema makkelijk “menslievende” maatregelen nemen. Over de ruggen van de belastingbetalers. En wat dus zogenaamd menslievend is voor de een, is dat niet echt voor de ander.
  Ik hoop echt dat ons Femke wordt gekozen tot de beste burgemeester ter wereld. Ze zou het zóóó verdiend hebben…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 11. Julia zegt:

  Zal Grapperhaus hier ook streng gaan handhaven ik vrees van niet.

  Like

 12. Bob zegt:

  Amsterdam een prive staatje, maar op
  kosten van de belasting betaler.
  Amsterdam het nieuwe terroristen centrum
  van Europa.
  Amsternextit geen belasting geld meer naar
  de nieuwe staat.

  Geliked door 2 people

 13. Hovawart zegt:

  Deze jongens kunnen riant rondkomen van hun nieuwe inkomen, de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) moet asielzoekers dit jaar naar verwachting zo’n 70 miljoen euro aan schadevergoedingen uitkeren. De stijging komt door oplopende achterstanden bij het ………ach laat ook maar gaan, Jongens Van Harte Gefeliciteerd met jullie nieuwe onderkomen, mocht het niet voldoen aan jullie eisen dan staan er binnenkort nog wel een paar villa’s en penthousen te koop…….

  Geliked door 1 persoon

 14. Bas zegt:

  Vreemdelingen die illegaal hier worden aangetroffen moeten Nederland verlaten en terugkeren naar hun land van herkomst ….

  https://www.politie.nl/themas/illegaliteit-vreemdelingen.html

  Illegaliteit/vreemdelingen
  In Nederland wonen nog veel buitenlanders zonder werk- of verblijfsvergunning. Van iedereen die zich in Nederland wil vestigen, mag worden verwacht dat hij of zij zich houdt aan de regels die hier gelden. De Nederlandse regering pakt illegaal verblijf dan ook streng aan. Degene die zich niet houdt aan de geldende regels wordt beboet.

  Wanneer ben je een illegale vreemdeling?
  Onder illegale vreemdelingen worden verstaan: vreemdelingen die niet in het bezit zijn van een geldige verblijfsvergunning, en die dus zonder toestemming in Nederland zijn. Illegale vreemdelingen worden ook wel ongedocumenteerden genoemd. Een belangrijk kenmerk van illegalen, is dat zij zoveel mogelijk onopgemerkt willen blijven. Als een illegale vreemdeling Nederland niet zelf verlaat, dan loopt hij of zij het risico om opgepakt en uitgezet te worden.

  Wat doet de politie met illegalen?
  De meeste illegalen geven hun identiteit niet prijs. Als zo iemand is opgepakt, onderzoekt de politie de ware identiteit en nationaliteit van die persoon en stellen deze -zo mogelijk- vast. Vreemdelingen die illegaal hier worden aangetroffen moeten Nederland verlaten en terugkeren naar hun land van herkomst. Weigeren zij hier hun medewerking aan te verlenen, dan heeft de politie een aantal toezichthoudende bevoegdheden waaronder het opleggen van een maatregel van bewaring. De Dienst Terugkeer & Vertrek (DT&V) van het Ministerie van Justitie en Veiligheid is uiteindelijk verantwoordelijk voor het vertrek van vreemdelingen die geen recht hebben op verblijf in Nederland. Samen met andere overheidsdiensten en maatschappelijke organisaties streeft de DT&V ernaar dat vreemdelingen zo veel als mogelijk zelfstandig en met perspectief terugkeren.

  Like

 15. Republikein zegt:

  Statushouders, ik word er zo moe van.
  Wie goed doet, goed ontmoet.[ga toch weg man]

  Like

 16. scherpschutter1943 zegt:

  Dat terug sturen bestaat alleen op papier. Heeft verder geen waarde. illiogalen gevangen zetten in een concentratiekap en zwaar werk laten doen met te weinig eten. Gaan er vast een paar dood, niet erg. Maar het doel wordt bereikt. De illegalen smeken om op eigen kosten zo spoedig mogelijk te mogen vertrekken. Gek he, dat daar nog niemand op gekomen is!

  Like

 17. Gerrit zegt:

  Ken de omgeving goed. Werkte 12 jaar op het Gelderlandplein. Een fijne buurt met nu een duur winkelcentrum recht tegenover de asylzoekers. Dat zal problemen geven alsmede de toch wel grote Joodse bevolking van Buitenveldert. Wie verzint zo iets wat om problemen gaat vragen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s