De moord op Samuel Paty is onze schuld?

(Door: “bozeoudeman”)

Er is een leraar vermoord in het land van Emile Zola. Het land is in ‘rep en roer’, net als in 2015 toen bijna een volledige redactie werd afgeslacht; toen tientallen dansende jongeren in een poptempel werden afgemaakt; toen het niet veilig was om in een supermarkt boodschappen te doen;  toen, ga maar een tijdje door tot het in de fik steken van de Notre Dame in Parijs, en toen viel vrijwel iedereen weer in politiek correcte slaap.

Maar die slapers lijken nu weer wakker te worden. De verontwaardiging is zo groot, dat zelfs de Franse president Macron wel iets moet doen tegen de wanorde en moordpartijen van een groep die beweert als dadergroep altijd en overal het enig en echte slachtoffer te zijn. Opeens lijken sommige personen uit die slachtoffergroep een ander lied te gaan zingen. Maar is dat ook zo?

De door de linkse pers bijna te vuur en te zwaard geridiculiseerde omvolkingstheorie wordt nu erkend als waarheid in de column van een bekend moslim als hij schrijft over, en ik citeer: “De demografie van West-Europa is een andere dan die van vijftig jaar geleden. In een halve eeuw zijn niet alleen de uiterlijke kenmerken van de nieuwkomers hier neergestreken, maar ook hun complexe geschiedenis…” 

Met andere woorden schrijft de columnist dat de West-Europese bevolking op grote wijze is veranderd ofwel is omgevolkt. Verder citeer ik: “Het gaat om grote groeperingen die door de islam zijn getekend en die iedere plek waar zij settelen vroeg of laat in een brandhaard van religieuze, sektarische zaken veranderen…”  

Met andere woorden, religieus getinte aanslagen en moordpartijen zullen nog verder toenemen en dat wijdt de schrijver aan de, en ik citeer opnieuw: “In de Europese steden hebben de meest middeleeuwse elementen een voorsprong op hun seculiere tegenhangers, omdat de oorspronkelijke Europeanen nog steeds niets willen erkennen dat de islamitische geschiedenis tegenwoordig ook hun geschiedenis is…”

Met andere woorden, wij moeten maar eens gaan begrijpen dat islamieten hier zijn om te blijven en dat wij daardoor gedwongen partij moeten kiezen in de eeuwenlange strijd tussen soennieten en sjiieten. Ik ben daar gestopt met lezen van deze lulkoek. Wij moeten namelijk helemaal niks, meneer de grijze wolf die enkel in schijn een soort bekeerling lijkt. Waarom anders schuift hij in wezen de moord op de leraar in de richting van de Europeanen?!

Want hij stelt dus via andere woorden eigenlijk dat als wij Europeanen ons niet eens in het interne islam gevecht begeven, wij daarmee dan zelf door onze in zijn optiek ‘onverschilligheid’ ten aanzien van de geschiedenis van islam de religieus getinte moorden over ons afroepen.

Zo, dat laatste is nog al wat! Dit riekt naar iets waar sommige islamieten vanaf 1975 erg sterk in zijn, namelijk emotionele chantage! Het is tevens ook iets anders, waar ook sommige islamieten erg sterk in zijn, namelijk het consequent omdraaien van de schuldvraag.

Opnieuw citeer ik deze ‘journalist’: “De moordenaar ging met zijn mes te werk voor de school waar Samuel Paty lesgaf, om daarmee te laten zien dat iedere Europese burger partij is in de kwestie van de islam…” Hoezo? Waarom? Wat is dit voor lulkoek? Iemand is nooit of te nimmer partij in iets waar die persoon niets mee te maken heeft.

Moet ik dit opvatten als een in ieder geval indirecte bedreiging die oorspronkelijke Europeanen beter ter harte moeten nemen, indien zij niet zwichten voor de islamellende die een deel van de islamieten in Europa hebben gebracht? Ik denk van wel. In ieder geval ervaar ik het als een verkapt dreigement.

Het enige positieve dat ik in dit stuk las, dat ik verder niet uitlas, was dat indirect werd erkend door de schrijver dat West-Europa al is omgevolkt door toedoen van een totaal gestoorde elite van met name geestelijk verdwaasde christenen en neplinkse terroristen. Maar dat laatste voeg ik aan zijn woorden  toe. 

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op De moord op Samuel Paty is onze schuld?

 1. klaas zegt:

  Groceries – online
  Socialising – online
  Schooling- online
  Gaming – online
  Banking – online
  Art – online
  Movies – online
  TV – online
  Sex – online
  Mail – online
  Relaxation – online
  Bills- online
  News – online
  Work – online
  Music – online

  Do you understand where this is going?

  Geliked door 5 people

 2. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  De fout ligt vooral bij de vele globalistische SCHOFTEN die al decennia zelfmoord en VOLKERENMOORD plegen op ALLE Europese Volkeren (Verdrag van Straatburg 1975, Verdrag van Barcelona 1992). De eussr, vnssr en andere globalisten voeren de agenda uit van hun ZETBAZEN als george soros, zijn zonen en hun bazen (vooral van hen). Dat is de MISDAAD van de Eeuw die al veel eerder werd ingezet. Grote kans op Burgeroorlog* binnen 25 (of zelfs eerder) – 50 jaar met West-Europa als brandpunt door genoemd LANDVERRAAD, CONTINENTVERRAAD en HOOGVERRAAD. Daarbij zijn de totaal GEPACIFICEERDE Europeanen de slachtoffers (dat gebeurt nu al veel te veel).

  *Te beginnen in Frankrijk, Zweden, Het VK, België; Ierland, Noorwegen, Finland, Duitsland; Nederland, Oostenrijk, Denemarken en meer landen wacht hetzelfde lot. Beschamend slecht! Wij als burgers moeten het globalisme stoppen. De eussr, vnssr, w.h.o., ngo’s moeten KAPOT anders is Europa kapot.

  Geliked door 7 people

 3. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Inderdaad en de eussr blijft maar doorgaan Europa om te volken naar AfriRabië 7e Eeuwse stijl. Zij, de vnssr, medeglobalisten en hun bazen (bankiers (Khazaarse maffia), koningshuizen, de paus en andere elitefiguren) zijn de grootste verraders in de geschiedenis van de mensheid. De gevolgen zullen in de toekomst nog erger zijn dan alle slachtoffers van hitler, stalin en mao bij elkaar opgeteld.

  Geliked door 4 people

 4. bobzelf zegt:

  JA ,WAKKER SCHOPPEN ???????????????????

  EN ALS JE DAN JE LAND BESCHERMT ????

  DAN ZOU JE 15 JAAR DE GEVANGENIS IN KUNNEN DRAAIEN ???

  MIJN VRIEND SALVINI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  EN ZO GAAT HET OVERAL,, NEDERLAND OOK WEER VOOROP …

  MET 1 EENZAME STRIJDER,

  “”GEERT .,,,,,, ” ME SINGAHOOK ”’ THE LAST OF THE MOHICANS ??

  In Italië kom je voor de rechter als je de landsgrenzen verdedigd

  door Giulio Meotti

  Dit is de eerste keer dat een beroep wordt gedaan op een Europees gerechtshof om een ​​minister – wiens taak het is om verantwoordelijk te zijn voor de veiligheid van een land – te berechten voor het vasthouden van migranten in een haven in afwachting van een herverdeling van de nieuwkomers over Europa… Europa had Italië tot dan toe totaal niet geholpen.

  De politieke elite van Italië voert al jaren een migratiebeleid dat zich overgeeft aan de toevloed van illegale immigranten –een toevloed die georganiseerd wordt door criminele mensenhandelaars- en nu heeft deze “elite” besloten Salvini uit te leveren aan de rechters omdat hij deed waar zij niet de moed voor hadden: de grenzen van Europa verdedigen.

  Men lijkt te denken ​​dat boten tienduizenden mensen van Libië naar Italië kunnen brengen zonder controle, zonder afschrikking, en zonder dat een land in staat is om zijn recht op zelfverdediging uit te oefenen tegen een historische vloedgolf van migranten.

  Italië stuurt een verontrustende boodschap naar Europa en de rest van de vrije wereld: iedereen die, gedurende het bestuur van het land de landsgrenzen verdedigt en massale illegale immigratie probeert te stoppen, kan terechtstaan ​​en in de gevangenis belanden.

  De echte gruwel in deze schertsvertoning is dat Italië nog steeds schepen met migranten wegstuurt, dus waarom wordt Salvini als zondebok aangewezen?

  In 2019 voorkwam de toenmalige Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini dat illegale migranten van boord gingen van een kustwachtschip dat de migranten vijf dagen eerder op zee had gered. Voor deze beslissing staat Salvini nu terecht in een strafproces op beschuldiging van ‘ontvoering’. Italië stuurt een verontrustende boodschap naar de wereld: iedereen die, tijdens het bestuur van het land, de nationale grenzen verdedigt en massale illegale immigratie probeert te stoppen, kan terechtstaan en in de gevangenis belanden. (Foto door Piero Cruciatti / AFP via Getty Images)

  “Het spijtige van deze situatie is dat ik mijn twee kinderen zal moeten uitleggen dat hun vader niet terechtstaat omdat hij een crimineel is, maar omdat hij zijn land verdedigde”, aldus Matteo Salvini toen het Italiaanse parlement zijn immuniteit ophief zodat hij in staat van beschuldiging gesteld kon worden.

  De politieke elite van Italië voert al jaren een migratiebeleid dat zich overgeeft aan de toevloed van illegale immigranten –een toevloed die georganiseerd wordt door criminele mensenhandelaars. Europa heeft Italië nooit veel hulp geboden. Nu hebben deze “elites” -politici, opiniemakers, journalisten – besloten Salvini uit te leveren aan de rechters omdat hij deed waar zij niet de moed voor hadden: de Italiaanse grenzen verdedigen.

  Salvini wordt nu geconfronteerd met een gevangenisstraf van maximaal 15 jaar wegens “ontvoering”. De aanklacht tegen Salvini dateert van 2019 toen hij als minister van Binnenlandse Zaken van Italië verhinderde dat illegale migranten van boord gingen van een kustwachtschip dat de migranten vijf dagen eerder op zee had aangetroffen. Salvini verklaarde dat hij zijn land verdedigde en hetzelfde opnieuw zou doen. “Ik heb een zuiver geweten, en de trots te weten dat ik de eer van Italië heb verdedigd”, schreef hij op Facebook.

  Als minister van Binnenlandse Zaken stelde Salvini zich hard op tegen migranten. Hij sloot de Italiaanse havens voor reddingsschepen en keurde een wet goed waardoor schepen met migranten beboet en in beslag genomen konden worden.

  Op 26 juli 2019 gaf Salvini opdracht om de ontscheping van migranten aan boord van de Gregoretti te stoppen toen dit schip de oostkust van Sicilië bereikte. “Ik heb instructies gegeven dat er geen haven zal worden toegewezen voordat er een herverdeling van alle 140 migranten aan boord over Europa op schrift gesteld is”, zei hij. Meteen nadat het schip dokte -enkele Europese landen hadden afgesproken de migranten op te nemen- stelde een officier van justitie een aanklacht tegen Salvini op wegens ontvoering.

  “Het wachten op het dokken was nodig om overeenstemming te bereiken over de herverdeling over andere Europese landen, met de volledige betrokkenheid van de Italiaanse regering”, zo rechtvaardigde Salvini later zijn beslissing. Italië had op dat moment dringend behoefte aan een herverdelingsovereenkomst voor migranten in Europa. Europa had Italië tot dan toe totaal niet geholpen. Salvini zag, zoals de Albanese premier Edi Rama stelde, dat “Italië door Europa in de steek is gelaten wat betreft migranten”.

  Hoewel het misschien melodramatisch klinkt, staat het voortbestaan, zoals Salvini het begreep, ​​van Italië zoals wij het kennen op het spel. Volgens een rapport van het Machiavelli Centrum zullen, als de huidige trend doorzet, tegen 2065 ongeveer 22 miljoen immigranten van de eerste en tweede generatie meer dan 40% van de totale bevolking van Italië vormen, waarvan het geboortecijfer “instort”.

  Dit is de eerste keer dat een beroep wordt gedaan op een Europees gerechtshof om een ​​minister – wiens taak het is om verantwoordelijk te zijn voor de veiligheid van een land – te berechten voor het vasthouden van migranten in een haven in afwachting van een herverdeling van de nieuwkomers over Europa.

  Men lijkt te denken ​​dat boten tienduizenden mensen van Libië naar Italië kunnen brengen zonder controle, zonder afschrikking, en zonder dat een land in staat is om zijn recht op zelfverdediging uit te oefenen tegen een historische vloedgolf van migranten.

  Door de grenzen te sluiten, stichtingen te beboeten en het moeilijker te maken om de Italiaanse kusten te bereiken, kon Salvini het aantal migraties naar Italië verminderen, maar soms ten koste van de dood van migranten in de Middellandse Zee. Wanneer werd het echter de verplichting van landen om de illegale mensensmokkelindustrie te helpen?

  Toen Italië in 2018 het immigratiebeleid van Salvini adopteerde, nam het aantal migranten dat naar Italië kwam drastisch af. Het aantal migraties daalde van 119.369 in 2017 naar 23.370 in 2018 – een daling van 80% volgens de Verenigde Naties.

  Vorig jaar, echter, verdrievoudigde het aantal migranten na het vertrek van Salvini. Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken kwamen in 2019, toen Salvini minister van Binnenlandse Zaken was, 7.894 migranten aan in Italië. Nu, in de eerste negen maanden van 2020, zijn al 24.332 migranten geland en stromen ze vrijelijk door Italië en verder naar de rest van Europa.

  Italië moest onlangs troepen sturen om te voorkomen dat migranten de quarantaine van het coronavirus doorbraken. Met rasse schreden van Salvini’s “gesloten havens” tot totale anarchie.

  De dag na het begin van het proces van Salvini verzachtte de regering de regels van het ministerie van Binnenlandse Zaken m.b.t. straffen voor stichtingen die illegale migranten aan land brengen.

  Het belangrijkste is dat Italië een verontrustende boodschap naar Europa en de rest van de vrije wereld stuurt: iedereen die, gedurende het bestuur van het land, de landsgrenzen verdedigt en massale illegale immigratie probeert te stoppen, kan terechtstaan ​​en in de gevangenis belanden. We zijn getuige van de zelfmoord van een land en een continent.

  De echte gruwel in deze schertsvertoning is dat Italië nog steeds schepen met migranten wegstuurt, dus waarom wordt Salvini als zondebok aangewezen?

  Giulio Meotti, cultureel redacteur voor Il Foglio, is een Italiaanse journalist en auteur.

  WAAR ??? IS HET IN MANITOU’s NAME HET GLOEIENDE GLOEIENDE MIS GEGAAN

  OME BOBZELLUF

  Geliked door 4 people

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Boze oude man, zoals u zelf al aangaf, is de omvolking al bijna compleet. Niet in het aantal moslims, ten aanzien van de rest van de bevolking maar wel vanwege enorme invloed op alle sectoren van de maatschappij. Die invloed steunt op angst en dreigementen van moslims naar andersdenkenden. De staat, met name de politiek denkt de invloed van de moslims te neutraliseren door weg te kijken van het probleem en net te doen of de neus bloedt. Moslims hebben lak aan de seculiere wetten van ons land en laten dat dagelijks luidkeels merken, met name de NPO is meester in het al dan niet verkapt verspreiden van de islamitische boodschap middels leugens en halve waarheden. De (s)linkse partijen steunen zonder uitzondering kritiekloos de NPO hierin bijgestaan de door christelijke partijen die op grond van hun eigen waandenkbeelden (bijbel) menen de islam als gelijkwaardige godsdienst te moeten zien. Waar dat toen leidt heeft het duitsland van voor WOII aan getoond. Een kleine groep agitatoren zag kans middels terreur en het dreigen daarmee, de hele duitse bevolking voor de kar van de nsdap te spannen en te misbruiken voor hun misdadige doel.. Het resultaat daarvan is bekend. Persoonlijk denk ik dat het al veel te laat is om om een andere manier dan met geweld van de islam af te komen.

  Geliked door 4 people

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Dat de demografie vergaand veranderd is ten opzichte van vijftig jaar geleden is feitelijk juist.
  Erger nog als je wat verder teruggaat is het verschil nauwelijks nog te behappen, als er in de zestiger jaren een neger door een straat liep draaide iedereen zich om; “wat krijgen we nou?”.
  De “Pindachinees” die op het hoekje bij de Grote Marktstraat nougat verkocht was een fenomeen waar iedereen het over had en iedereen kende hem.
  De toestroom van niet-westerse allochtonen heeft het aanzien van onze samenleving ingrijpend en drastisch veranderd.
  En nee; die gaan niet weg, althans niet vrijwillig.
  En geef ze eens ongelijk !
  Ze krijgen hier alles dat hun hartje begeert en nog gratis ook !
  Zonder enige tegenprestatie !
  Daar moet je in de landen van herkomst eens om komen.
  Het is een ander verhaal of we dat maar te accepteren hebben, de realiteit toont echter dat met name linkse partijen er nog steeds in slagen om elke verandering in het denken te blokkeren.
  Je kunt pas beginnen met het verzinnen van een oplossing als je het probleem hebt onderkend.
  GroenLinks, D66, PvdA, SGP, CU, PvdD etc. zijn echter nog lang niet zover en dat maakt een oplossing onmogelijk.
  Het zijn dezelfde partijen geweest die inburgering niet wilden verplichten, die vonden dat nieuwkomers hun “cultuur” mochten behouden.
  Het resultaat zie je dagelijks om je heen, hele hordes met kopvodden, moskeeën in elke wijk en ga zo maar door.

  Geliked door 4 people

 7. Bas zegt:

  https://sceptr.net/2020/10/rechter-dwong-frankrijk-om-familie-van-terrorist-asiel-te-verlenen/

  Rechter dwong Frankrijk om familie van terrorist asiel te verlenen

  De asielaanvraag van de Tsjetsjeense familie van de terrorist die een Franse geschiedenisleerkracht onthoofdde werd aanvankelijk door de Franse administratie afgewezen, maar een rechter dwong de Franse Staat om deze alsnog goed te keuren. Eerder werd een asielaanvraag van de vader door Polen geweigerd.

  Asiel door Frankrijk en Polen geweigerd
  Het Frans Agentschap voor de Bescherming van de Vluchtelingen en de Staatlozen (OFPRA) weigerde aanvankelijk de asielaanvraag van Abouyezid Anzorov, de vader Abdoullakh. Dat blijkt uit gerechtelijke documenten uit 2011. Daarop trok Abouyezid naar de rechter, die de Franse Staat dwong om de asielaanvraag van hem en zijn familie alsnog goed te keuren.

  Uit hetzelfde document blijkt bovendien dat Abouyezid eerder een poging had gewaagd in Polen. Ook daar werd zijn asielaanvraag afgewezen

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Bas.
   In Frankrijk zijn de “rechters” van hetzelfde niveau als in Nederland, n.l. géén !
   (dat dergelijke “rechters” maar héél snel onder de tram mogen geraken !”)

   Geliked door 2 people

 8. vangie1206j zegt:

  Ik heb al meerdere malen hier geschreven VOLK KOM IN OPSTAND.
  In eerste plaats tegen onze regeringen die dit allemaal toelaten.
  Zij halen deze monsters naar Europa.
  In de tweede NU HET RECHT IN EIGEN HANDEN NEMEN.
  Deze linkse laffe achterbakse regeringen doen helemaal niets voor de eigen bevolking..
  Ten derde moeten wij deze smerige moslim moordenaars zelf gaan afmaken zo van OOG OM OOG EN TAND OM TAND.
  Het enige wat we moeten doen is wraak nemen en uitroeien deze moordenaars zwijnen.
  Las net nog in de telegraaf dat de NL. Politiek zich in doodse stilte hult en niet reageert want ja islam hè.

  Geliked door 7 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Vangie1206j. Ik ben het helemaal met u eens. Maar waar moet je beginnen? Ik stel voor dat u alvast gaat oefenen in het plaatselijke slachthuis. Probeer een varken met een mes de strot door te snijden. Als u dat niet lukt bent u ongeschikt voor the job en moeten anderen uw karwei overnemen omdat u met uw tere kinderzieltkje daar niet tegen kan. Kan niet de bedoeling zijn. Ga er zelf voor en wij zullen zien hoever u komt. Doe uw best.

   Like

   • vangie1206j zegt:

    Geachte scherpschutter ik heb dit stukje geschreven bedoeld voor de jonge generatie.
    Ik ben 73 en neem niet meer een mes maar een pistool of geweer tegen deze ramp.
    Je hoeft niet die gore koppen eraf te snijden maar een goed gemikt in het hart is voldoende.

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ vangie1206j. 👍👍👍👍👍!

    Like

 9. R Thomasson zegt:

  Als men vraagt of de moord op Samuel Paty is onze schuld? Het antwoord is nee! Niet helemaal. Het is voor 100% de schuld van de politieke leiders, maar – gedeeltelijk – ook de schuld van de burgers. De schuld ligt bij denkende en functionerende mensen die hen politieke leiders geen strobreed in de weg leggen. Niemand houdt politici tegen als hun beslissingen de veiligheid van het land in gevaar brengen. Europese burgers gedragen zich als kudde schapen die naar hun dood rennen. Zij hebben het recht te vragen: Wat doen Tsjetsjenen in West-Europa? Welke regering durft zo’n levensgevaarlijk volk naar binnen te halen? Het is publiek geheim dat Tsjetsjenen zijn behalve moordlustige zware criminelen, ook toegewijde islamitische terroristen. Hebben Eur. politici last van korte termijn geheugen? Zijn ze de verschrikkelijk taferelen in de Moskouse Doebrovkatheater in oktober 2002 vergeten? De gijzeling op de eerste schooldag in Beslan, op 3 september 2004? Bij de gijzeling kwamen 334 mensen om het leven, onder wie 186 kinderen. https://nl.wikipedia.org/wiki/Gijzeling_in_Beslan Is dat werkelijk zo noodzakelijk voor west Europese landen de deuren te openen voor KINDERMOORDENAARS? Het is ook bekend dat Tsjetsjenen gaven aan IS massaal gehoor. Tsjetsjeense terroristen waren befaamd voor hun wreedheid en bloeddorstigheid tegen de niet-moslims en Yezidis in IS gebieden. https://www.deblauwetijger.com/veel-tsjetsjenen-in-leiding-islamitische-staat/ Overal waar Tsjetsjenen komen, laten ze direct sporen van dood en bederf. Ook als ze ergens binnenkomen als “zielige vluchtelingen”. De terreuraanval tijdens de Marathon van Boston werd gepleegd door Tsjetsjenen https://www.ad.nl/buitenland/verdachten-boston-zijn-broers-uit-tsjetsjenie~a0293d5e/ Tsjetsjenen staan bekend als zeer gevaarlijk https://www.trouw.nl/buitenland/bendegeweld-of-burgerwachten-wij-tsjetsjenen-zijn-warmbloedig~bf5594d2/ en https://www.ad.nl/buitenland/opnieuw-gewapende-tsjetsjenen-opgepakt-in-frankrijk~a3b0e403/ en https://www.hln.be/de-krant/ook-in-belgie-dreigt-het-tsjetsjeense-gevaar-rusland-uitgegroeid-tot-tweede-grootste-herkomstland-van-belgische-syriestrijders~a371b7bd/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F
  Alles bij elkaar samengevat, het is onbegrijpelijk waarom onze politieke leiders vinden het noodzakelijk dit gevaar naar binnen te halen? Tsjetsjenen hebben niets te zoeken in niet islamitische landen. Ze kunnen ook asiel aanvragen in een van de 55 islamitische landen wereldwijd. Hebben politieke leiders zo’n minachting en haat tegenover hun eigen burgers, dat het ze niet interesseert welke gevaar het land binnenkomt? Als het zo is, moeten deze politieke leiders wel heel snel in de vuilnisbak van de geschiedenis worden gedumpt.

  Geliked door 1 persoon

  • dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

   Helaas voeren ze de agenda’s uit van vreemde mogendheden: “The Great Reset” (World Economic Forum, The Fourth Industrial Revolution, Davos met “dr. no” dark overlord klaus schwab en hilde schwab), pLandemie covid 19″84″, een politiestaat naar CCP model en ook “social credit scores” voor ons in de nabije toekomst, agenda 21 2030 2050 van de vnssr, die de eussr en globalisten over ons uitrollen, lees: dat is de agenda van ZETBAZEN als bds (!) sponsor george soreAss, zijn zonen en hun bazen (vooral van hen).

   Kaviaar en champagne voor genoemden en hun globalistische sloofjes en een enkele reis armoede voor meer dan 95% van de burgers van deze planeet: verdeel en heers en “The Hunger Games” voor ons.

   Genoemden hebben ons in stilte de TOTALE OORLOG verklaard. M.i. de MISDAAD van de eeuw, die al heel veel eerder is ingezet

   Geliked door 1 persoon

 10. Blaffertje zegt:

  Wat mij mateloos irriteert zijn die imams en muzelmannen die nu lopen te roepen “Dit is niet onze islam”.
  Flikker op.
  Dat is het wel.
  En als ze het zouden menen, dan zouden ze van de kansel preken en deze daad verketteren, maar geloof me, dat doen ze niet, want stiekem zijn ze het er mee eens, ze liegen ons voor.
  Allemaal taqiya.

  Ze liegen en bedriegen dat het gedrukt staat en ze weten dat de massa in hun leugens trappen want de gutmensch is zo naïef als ’t maar kan, tot het moment dat het die gutmensch zelf treft, dan moet je die sneuneuzen ach en wee horen jammeren.
  Maar dan is het te laat.

  Geliked door 2 people

 11. Willem zegt:

  Burgeroolog binnen 25 jaar? Ik denk al veel eerder, hooguit 10, maar in het slechtste geval al vlak na de herdenking van het ottomaanse rijk door erdogan, dat is in 2023. Zie ook Ingo Piepers. Of i.i.g. begint het dan openlijk op verschillende plaatsen en voordat onze leiders dit pas goed beseffen. Rutte , Merkel en anderen zullen zeggen, oh, een verkeerde inschatting, dat zagen we niet aankomen. De NPO is idd bezig met het verpakt promoten van de islam. Let maar eens goed op, veel items hebben een moslim of hoofddoek in de achtergrond waar dat helemaal niet nodig is, is ook niet nodig om het zo te filmen, het is dus bewuste sluip reclame voor de islam, ook de perfect Nederlands sprekende presentators van islamitische achtergrond is zo’n voorbeeld, uiteraard vanwege diversiteit en inclusiviteit, zo kunnen de Nederlanders er makkelijker aan wennen. Gezien de reacties hierboven ben ik gelukkig niet de enige die het in de gaten heeft. Wat ik wel een probleem vind is dat stemmen op de PVV niet genoeg zal zijn, we moeten ons nog meer gaan organiseren want ik ben bang dat we deze keer echt geweld zullen moeten gebruiken om van de islam af te komen. Deportaties van grote groepen zal niet genoeg zijn, het zal in veel grote steden gewoon straat vechten worden en vooralsnog zijn de moslims vanwege hun gezamenlijke mentaliteit daar aanvankelijk mee in het voordeel. Uiteindelijk zullen ze het niet winnen, maar dat het een grote rotzooi wordt en een flink bloedbad is niet te vermijden.

  Geliked door 2 people

 12. de vraag is en blijft :waarom zijn er 30 miljoen moslims in Europa? Dat deed de EU

  Geliked door 1 persoon

  • dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

   Duim omhoog plus de voorlopers van de eussr, ook al besproken tijdens de B’bergconferenties jaren ’50. Het Paard van Troje werd daarmee binnengehaald. Grote ellende in de nabije toekomst is onvermijdelijk (en is al te vaak gebeurd). Dit werkt niet. Politici en gezagsdragers voor de Europese burgers zijn nodig die vijandige 7e Eeuwse volgers gaan uitzetten.

   Like

 13. J. C. Th. Köhler zegt:

  “In ieder geval ervaar ik het als een verkapt dreigement.”

  Het is niet eens verkapt, BozeOudeMan. Geert Wilders wordt openlijk bedreigd en moet al zestien jaar worden beveiligd.
  Stel je eens voor, het Kamerlid Jan Tilanus, van de Partij van de Onderbuik, dient een motie in.
  De Kamer, gehoord de beraadslagingen, verzoekt de Regering op zo kort mogelijke termijn het dragen van hoofddoeken te verbieden; islamistische scholen te sluiten, oproepen voor het vrijdagmiddaggebed te verbieden, het prediken in de moskee in een andere taal dan het Nederlands te verbieden, minaretten af te laten breken, enz. enz.;
  en gaat over tot de orde van de dag.

  De heer Tilanus is vanaf dat moment zijn leven niet meer zeker. Niet vanwege de verkapte dreigementen, niet vanwege de openlijke dreigementen, maar vanwege de aanslagen die er vast en zeker op zijn leven gepleegd zullen worden.
  Daarom durft ook niemand in de Kamer een gerichte anti-islam vraag te stellen. Daarom durft ook geen enkele bewindsman of -vrouw een duidelijk anti-islam antwoord te geven. Er is ook geen enkele talkshow-host die een stevig anti-islam standpunt durft uit te dragen. Zo ver is het al gekomen in Nederland. Ik denk dat we het point of no return allang zijn gepasseerd.
  Heb meelij met dit arme volk.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 14. John van antwerpen zegt:

  Pogroms komen en gaan. Wanneer laten we ons gaan voordat de ander zich laat gaan.
  Net in Srebrenica, waar moslim terroristen Serviers doden en zo olie op het vuur gooide.
  De Serven namen toen wraak op wat ze eerder was aangedaan in combinatie met 4 eeuwen
  Turkse onderdrukking vooraf. Vul de rest zelf maar in.

  Geliked door 2 people

 15. LUCIA zegt:

  Heftig en betaalde infiltratie op links en heftig en betaald slapen op rechts, dankzij onderpresterend onderwijs…. dom volk, kan amper rekenen, lezen en schrijven. Wegkijkende naoorlogse generaties, die hun huidige twintigers en dertigers opgevoed hebben als prinsen en prinsessen, die alles konden en niets hoefden en daar betalen we een verdomd dure/hoge prijs voor.
  De prijs van groot en stil verraad niet onderkent door domheid en naïviteit, een soort sjiekere vorm van domheid, wij kunnen nog tegen schenen schoppen en pogen de zombiegeneraties te wekken…. maar hoe lang nog.
  Overal heerst verdeeldheid… want dat komt de elite goed uit en iedere keer, wordt er een controversieel stuk vlees, de arena in gegooid, en de piranha’s van het nieuws, storten zich erop en de dag erna heeft heel Nederland , Duitsland etc( het is een internationaal spel) het alleen nog maar hierover …de linkerhand van de magiër die je op het verkeerde spoor brengt terwijl de rechterhand toeslaat, de aandacht afleiden… zo vaak gebruikt aan alle kanten versleten… maar werkt altijd!!!!

  Geliked door 2 people

 16. LUCIA zegt:

  @ BoBzelf
  Mijn reactie hierboven was in antwoord op De vraag van Bobzelf op het eind van zijn stuk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s