Éric Zemmour: “Poltici, rechters en de media zijn verantwoordelijk”

(Vertaling: E.J. Bron)

“Sinds de familiehereniging zijn het de immigranten die over de immigratiepolitiek in Frankrijk beslissen, zij brengen diegenen naar binnen die zij willen”, aldus Éric Zemmour (foto).

Over de verantwoordelijken voor de onthoofding van Samuel Paty:

1. Alle politieke leiders sinds Giscard d´Estaing,
2. Franse en Europese rechters, die denken dat immigratie een recht is,
3. Alle immigratiefunctionarissen, scholen, media, universiteiten.

“Frankrijk is te mild geweest! Frankrijk heeft te veel in zijn eigen integratiemodel geloofd! Sinds 1975 zijn alle politici voor de familiehereniging verantwoordelijk…!”

“We hebben een bestuur dat laf is. En we hebben druk in de klaslokalen. Leraren zijn agenten van SOS-racisme, pro-migranten, pro-LGBT geworden…”

“Het is een Russisch poppensysteem: de eerste pop is terrorisme, de tweede het ´islamisme´, de derde de islam, en de pop daar onder is immigratie.”

Bron:
www.unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, christenhaat, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, EUSSR, Frankrijk, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, politici, Rechts geluid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Éric Zemmour: “Poltici, rechters en de media zijn verantwoordelijk”

 1. guusvelraeds zegt:

  “Het is een Russisch poppensysteem: de eerste pop is terrorisme, de tweede het ´islamisme´, de derde de islam, en de pop daar onder is immigratie.”

  De allerlaatste pop maar beslist niet de kleinste is de westerse goedmens elite die in hun naïviteit en goed te menen doen bloed aan de handen heeft gekregen. Zij zijn nu de onschuld voorbij en zijn mede dader geworden van de islamitische terreur op Europese burgers.

  Maar het echte gevaar is volgens hen nog steeds rechts extremisme en nationalisme.

  Geliked door 2 people

 2. delamontagne zegt:

  In Parijs gaat de Chinese gemeenschap zichzelf beschermen, gaan s’avonds patroullieren etc,
  De burgemeester van de betreffende deelgemeente vind het o.k.
  ( ze grenzen aan Seine-Seint-Denis, de beruchte moslimwijk……….)

  Like

 3. Julia zegt:

  Helemaal mee eens. Uiteraard zijn de politici de grondleggers van dit terreur. Onderdanig en laf is het enige wat men deze verantwoordelijke politici kan toe wijzen. Die algehele EU Merkel, Macron en vele regeringleiders hebben zich zwaar schuldig gemaakt aan de huidige chaos binnen Europa waar zij zelf niet van de dupe worden maar wel een heel volk aan deze Islam terroristen hebben overgeleverd. Zij zouden allemaal voor een oorlogstribunaal moeten worden gedaagd. Dat zij nog kunnen slapen is wonderbaarlijk hieruit blijkt dus dat zij totaal geen enkel geweten hebben. Nog gebeurt er helemaal niets als dat de poorten wagenwijd openstaan en dagelijks grote invasies binnen stromen. Het is een smerig vooropgezet spel.

  Like

 4. LUCIA zegt:

  Zeer helder verwoord!!

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  Lezen jullie mee in het artikel “1975” toen heeft de raad van europa het chantage wurgcontract van de olierijke islamitische landen getekend.islamisering in ruil voor olie,de resolutie van straatsburg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s