Het Nieuwe Midden-Oosten is een feit


(Door: Ernst Lissauer)

Israël sluit akkoorden met Arabische staten

Er voltrekt zich een historische gebeurtenis: er ontstaat een Nieuw Midden-Oosten met vrede en wederzijdse handel tussen Israël en zijn vroegere vijanden. Bewerkstelligd door het team-Trump. De bevolking van Israël en die van de Arabische landen vieren feest. De EU kijkt zuur en misprijzend toe, want heeft volledig deze boot gemist. In onze media wordt aan deze mijlpaal nauwelijks aandacht besteed. Ernst Lissauer doet verslag van de zich in een stroomversnelling bevindende ontwikkelingen.

Tot afschuw van de EU is het Nieuwe Midden-Oosten – zoals VS-president Donald Trump en de Israëlische premier Benjamin Netanyahu het bedachten – een feit. Het MO-Peace Team onder leiding van Trump´s schoonzoon Jared Kushner is in relatieve stilte na het aantreden van de POTUS direct aan het werk gegaan. Geholpen door de vrees bij veel soennitische heersers voor de as Noord-Korea/Turkije/Iran, was het momentum om tot een doortastende coalitie te komen daar.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bahrein, Benjamin Netanyahu, Donald Trump, EUSSR, gezond realisme, Israël, Midden-Oosten, VAE, VS. Bookmark de permalink .

6 reacties op Het Nieuwe Midden-Oosten is een feit

 1. Jan zegt:

  Maarten Jan Heijmans heeft ineens niets meer te mekkeren. Ging als een razende op zijn site tekeer en krijste dat hij er mee ophield (alsof Trump, Netanyahu of wie dan ook in het Midden Oosten naar deze antisemiet zou luisteren). Hij is dan ook daadwerkelijk gestopt met kolder te verhalen tot grote treurnis van zijn discipelen. Die riepen ach en wee, scheurden hun kleren en stortten as op hun hoofd. Dit maakte zoveel indruk op de Pessimist (bijnaam van Heijmans) dan hij overwoog om verder te gaan.
  Ik surfte dus eens even naar zijn site ivm Saeb Erekat die besloot om het tijdelijke voor het eeuwige te wisselen, de ziel had corona en zocht redding bij zijn vervloekte Joden in Israël. Het mocht niet baten en hij vertoeft nu tussen zijn hoeris die hem 7-24 orgasmes bezorgen. Heijmans nu, is waarschijnlijk tot het besef gekomen dat hij vanaf de zomer toch wel behoorlijke wartaal uitsloeg, Joden die willekeurige Arabieren vermoorden (=Arabier rijdt in op grenspost die wegspringt en de Arabier, oeps, Palestijn dood schiet) en er mee weg komen (niet waar), zoals traditie bij dit verraderlijke volk, volgens Heijmans’ zieke geest; en dus is Heijmans eens fiks gaan schrobben en boenen op zijn site en heeft alles vanaf 17 september 2020 op Orwelliaanse wijze gewist en is opnieuw begonnen met 20 oktober 2020. Het eerste schrijfsel is weer even bizar als alle vorige pennevruchten van hem:
  De Westoever is helemaal niet bezet, hij wordt gekoloniseerd
  http://abu-pessoptimist.blogspot.com/2020/10/de-westoever-is-helemaal-niet-bezet-hij.html
  Ik wist niet dat je je eigen land kunt koloniseren.
  En nog steeds heeft deze gek een foto van Renate Rubinstein op zijn site, maar die had hem zeker uitgekotst als zij nog zou leven.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Jan.
   Er bestaan nu eenmaal menden, en die zullen ook blijven bestaan, die nóg gekker zijn als Ollonkreng , Quag, Yasser Feras én Rutte tezamen.
   Windt u zich vooral niet op en bekijk het zootje, minzaam glimlachend : zij zijn niet wijzer.
   I love Trump, whatever he does !

   Like

 2. saddy zegt:

  Mooi stuk van Ernst.
  Ik had al begrepen dat Jared een hoog IQ heeft maar als hij op zijn leeftijd zo belangrijk is geweest voor de onderhandelingen als beschreven: petje af voor zijn diplomatieke vaardigheden.
  Deze ontwikkeling past helemaal bij de anti-eindeloze-militaire-conflicten-houding van Trump. Het gesprek met Noord-Korea aangaan was al sterk maar als dit stand houdt ga je echt de geschiedenis-boeken in.

  Ernst schrijft over zure politici maar het ging toch zelfs zo ver dat er niemand namens de EU bij de ondertekening aanwezig was?

  Ik hoop van nog 4 jaar Trump te kunnen genieten. Ergens is hij een sterk argument geworden voor de (normale) mensen die een zakenkabinet willen.

  Like

 3. Jan zegt:

  Het EP (minus de niet-socialisten) bestaat uit een oorlogzuchtige (de Balkanoorlog liet dit al duidelijk zien), anti-semitische kliek dat opereert op het niveau van de NSB. Konden zij Israël ongedaan maken, zouden zij het direct doen. Nu doen zij het in het geniep via boycots en het overmaken van geld naar terreurorganisaties die zich een naam hebben aangemeten van een hulporganisatie, zoals AdDameer, Al Haq enz.
  https://www.ngo-monitor.org/ngos/palestinian_ngo_network_pngo_/
  https://www.ngo-monitor.org/reports/pngos-ties-to-palestinian-terror-groups/

  Bij socialisten is de jodenhaat nooit afwezig geweest. Het smeulde ondergronds door om direct weer op te laaien toen de linksen hun kans zagen.

  Dezelfde haat zien wij bij Cuomo, gouverneur van New York die orthodoxe Joden de schuld heeft gegeven van de zgn tweede coronagolf. Ook antisemiet De Blasio (De Blaaskaak) verkondigt dit luidkeels op het net.

  De enige gek die overblijft is Adolf Erdogan die geschift genoeg is om een oorlog met Israël te beginnen om het gas bij Cyprus en van wie het eigendom is. Die gek zal het eerst moeten voelen.

  Like

 4. Bob zegt:

  Uit de reportage van ON met BLOK
  wordt de gebieden van Judea en Samaria
  Arabisch genoemd. Nederland met Kaag als
  eertijds terroristen mede werkster mag van de
  nederlandse regering gelden geven aan joden-
  moordenaars. Dat wil zeggen dat de partijen
  die dat toestaan nog steeds niet gedenazifeeerd
  zijn. Dus Israel willen vernietigen.
  De EU maakt het mogelijk dat Iran een
  atoombom bouwt, als ze die al niet hebben.
  De EU is mede verantwoordelijk voor terrorisme
  dus de EU is terroristisch.

  Like

 5. Eric zegt:

  Saoedi-Arabië hoort niet in dit rijtje, dat land mag door Trump naar de haaien gebombardeerd worden, Mekka natuurlijk inclusief.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s