Machtsgreep?

Het woord ‘ex’ kan veel verschil in mening teweegbrengen. Zo zal uw ex-partner zich over u veel minder positief uitlaten dan in de tijd dat deze nog geen ex van u was. En hetzelfde geldt voor CEO’s van farmaciebedrijven die zich bezig houden met het ontwikkelen van een Corona vaccin. Zo is de huidige CEO van Pfizer vol vertrouwen dat het coronavaccin zich snel positief zal ontwikkelen, terwijl  het voormalig hoofd Ontwikkeling van dezelfde firma de tweede Corona golf betitelt als fraude en nepwetenschap. Een verschijnsel dat zich overigens ook nog wel eens openbaart bij centrale bankiers, die pas als ze ex zijn wijzen op het gevaar van ongelimiteerde geldcreatie en wijzen op de rol van goud als stabiele haven. En terwijl in Zweden op coronagebied het gezonde verstand de boventoon voert en het leven zonder mondkapjes en allerlei  restricties zijn gewone loop volgt, is dit in vrijwel alle andere Westerse landen wel anders.

Lees verder>>>
(h/t Peter Rissing)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Machtsgreep?

 1. Htsk day zegt:

  “They call it THE GREAT RESET | “Planned to the smallest detail””

  Geliked door 2 people

 2. berg6 zegt:

  Ook de regering in Zweden is nu teruggekomen van hun Coronabeleid!

  Like

 3. LUCIA zegt:

  Met overdonderend succes, werd de mensheid steeds dommer gemaakt en … met volledige instemming en medewerking van diezelfde mens… dat mag/moet ook gezegd worden.
  Ik heb het meegemaakt hoe je als Nerd in mekaar geslagen werd op het schoolplein, meestal kwamen ze met zijn tweeën en waren een kop groter, er was geen bully-beleid op scholen en als je pech had waren ook je ouders geen fan van een afwijkend kind dat vervelende vragen stelde.
  Dit is geen “kleinste viool van de wereld verhaal”, want dankzij deze unieke positie op jonge leeftijd, beseffend dat de grote mensen wereld en de kleine mensen wereld gevuld was/is met naïevelingen, idioten en domme mensen en daartussen in… als rozijnen in de bol van een erg krenterige bakker, een handjevol nerds en dwarsdenkers…en dan wetend je bent er eigenlijk in je eentje en je leert al heel vroeg niet te leunen op…allerlei aanleun instituten( familie, vrienden, verenigingen etc)…kortom al heel vroeg ben je een vrijstaand huis midden tussen de aanleunwoningkies en heb je survivors-strategieën ontwikkeld daarvoor.
  Er komt een nieuwe wereld aan, omdat te weinig mensen bereid zijn de oude te verdedigen, er zullen kleine enclaves ontstaan van Nerds en superPreppers, die off-grid gaan en eigenlijk moet ik zeggen off-world, onze bekende wereld zal een stuk kleiner worden, AI heeft de mens overbodig gemaakt en de meeste mensen, die het nieuwe normaal zullen overleven, zullen veranderd worden in Cyborgs, tot ook dat een verzadigingspunt zal kennen.
  Die kleine enclaves wens ik alle succes toe en hoop dat ze uiteindelijk winnen, ze zullen het verrekte moeilijk hebben.
  Ik ben me steeds meer aan het terugtrekken op Fora, beseffend dat de tijd dringt en de mensheid helaas aan zijn eigen domheid ten onder gaat, ik hou me nu met belangrijkere dingen bezig, soort van bucket- list, want een ding kan ik u garanderen, mensen boven de 50 zijn de grote target-groep en zullen sneller “gaan”, dan bij voorgaande generaties het geval geweest is.
  Normaal is de dood niet iets om naar uit te kijken maar ik vermoed dat het steels sluipend opbouwende nieuwe normaal… met zijn eindresultaat, weleens erger zou kunnen zijn dan de dood, zeker als je, zoals ik de vrijheid lief hebt.
  Als er geen leven meer is tijdens het leven… dan is de dood wellicht de ultieme vorm van vrijheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s