Normalisering

(Door: “eg regs”)

Terwijl politici het naar eigen zeggen allemaal heel naar en vervelend vinden, maken zij overuren om ons het idee van een ‘nieuwe normaal’  aan te praten. Het is een term die onwillekeurig (en in meer dan één opzicht) doet denken aan wat communistische planners ‘normalisering’ plachten te noemen; het beoogde postrevolutionaire eindspel dus, dat zou volgen op de eerdere fases van achtereenvolgens ‘demoralisering’, ‘destabilisering’ en ‘crisis’. Als alles in puin ligt, dan breekt het tijdperk van ‘normalisering’ aan. Of, zo u wilt, van ‘het nieuwe normaal’. Iedere overeenkomst berust vast op puur toeval.Toen u vroeger op het spreekuur kwam, hebt u het dan ooit meegemaakt dat de huisarts een mondkapje droeg? Of dat het van ú verlangd werd om zo’n masker te dragen? Ter bescherming van de beste dokter zelf natuurlijk, maar ook in het belang van de ‘kwetsbare’ medepatiënten waar u – hoestend en proestend – minutenlang een wachtkamer mee deelde; een afgesloten ruimte immers, zonder markeringstekens, afzetlint of social distancing. En inderdaad,ontsmettingsdispensers waren in die dagen kennelijk ook nog niet uitgevonden.

Zelf heb ik twee personen gekend die zijn overleden ‘aan’ Covid. Het eerste slachtoffer was iemand met een lange voorgeschiedenis aan hartklachten en de tweede betrof een ex-buurman van in de negentig. Toegegeven, ik baseer me nu eventjes op louter anekdotische gegevens, maar toch vermoed ik dat voor veel mensen de ervaring met Covid vergelijkbaar zal zijn. Het is dus absoluut niet alsof de doden links en rechts en bij bosjes aan het neervallen zijn (ook al wilden die hoogst verdachte filmpjes uit China ons dat aanvankelijk wel doen geloven – zie foto). Kortom, niet alleen zijn de ‘noodmaatregelen’ absurd en bespottelijk, ze zijn ook overtrokken en overbodig. Je zou net zo goed kunnen proberen om met pijl en boog een laaghangende wolk neer te schieten – het is een haast perfecte analogie.

Ondertussen zullen velen misschien geneigd zijn om Mark Rutte het voordeel van de twijfel te gunnen. Hopend dat hij dan in ieder geval nog te goeder trouw is. Mijn theorie is wel een andere. Ik verdenk hem namelijk van ronduit sinistere motieven, maar ongeacht: alleen al uit politiek lijfsbehoud is hij nu verplicht het spelletje te blijven meespelen. Na al de ontslagen, faillissementen en schulden die deze premier op z’n geweten heeft, kan hij immers onmogelijk meer zeggen: “Sorry,ik heb een foutje gemaakt; het was allemaal voor niks.” Dat zou politieke zelfmoord zijn. Vandaar dus dat we hoe dan ook voorlopig niet alleen van Covid, maar ook van de aangewakkerde angstpsychose nog niet af zijn.

Over de beweegredenen van de hoofdrolspeler in dit hele drama hoeven we ons gelukkig veel minder het hoofd te breken. Want de glasheldere bedoelingen van de Chinese Communistische Partij zijn alles behalve onzeker. Die bedoelingen zijn gewoon door en door boosaardig. En hoewel de huidige plandemie inderdaad niet al te veel om het lijf heeft, kunt u er verzekerd van zijn dat de wereldrecordhouders massamoord nog allerlei andere brouwsels in hun laboratoria hebben klaarliggen. Pulmonale antrax bijvoorbeeld. De ziekteverschijnselen? Wel, de eerste dag bent u niet zo lekker – een beetje grieperig, koorts, hoesten, keelpijn wellicht. Op de tweede dag lijkt het herstel te zijn ingezet, want u voelt zich alweer een klein beetje beter. En dan op de derde dag…dan bent u dood.

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Normalisering

 1. zelfs de WHO erkent dat de COVID-19-mortaliteit slechts 0,125 % is, dus vrijwel identiek met jaarlijks griepvirus

  Like

 2. Jan zegt:

  Cuomo, gouverneur van New York, nevenberoepen: Trumphater en antisemiet.

  Cuomo haat Joden: $15.000 boeten krijgen die Joden van mij als ook maar 1 het waagt uit de pas te lopen

  919/5000
  De medewerkers van Ramapo werken samen met de staat om de niet-naleving van de COVID-19-veiligheidsrichtlijnen in Rockland County aan te pakken, vooral in de aangewezen rode zone-gebieden.

  Vanaf vandaag zullen leden van de nieuwe taskforce patrouilleren in de rode zone-gebieden van Rockland. Zes medewerkers hebben een training gevolgd om deel uit te maken van een COVID-19-handhavingsgroep en hebben de mogelijkheid om boetes uit te delen tot $ 15.000.

  Volgens de gemeenteambtenaren van Ramapo zijn de werknemers afkomstig van codehandhaving en parkeerhandhaving, met ten minste één persoon die vloeiend Jiddisch spreekt.

  Vanwege een piek in COVID-19-zaken lanceerde gouverneur Andrw Cuomo handhavingszones, of rode zones met delen van Ramapo. Het dorp Spring Valley, gelegen in Ramapo, zag een van de grootste pieken in de staat.

  Als gevolg hiervan werden strikte regels uitgevaardigd, werden scholen gesloten en werden religieuze bijeenkomsten beperkt tot slechts 10 personen.
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/10/rockland-new-york-officials-will-begin-patrolling-streets-handing-fines-15000-violating-covid-regulations/

  NYC ‘End Jew Hate’-protest eist excuses van Cuomo.
  Het protest is bedoeld om een “openbare verontschuldiging” te eisen voor de “kwetsende en onverdraagzame verklaringen” van het kantoor van de gouverneur.


  De burgemeester van New York, Bill de Blasio, noemde in april “de joodse gemeenschap” voor het houden van een “grote begrafenisbijeenkomst” tijdens de eerste maanden van de pandemie, toen landen over de hele wereld geen idee hadden wat ze moesten doen.
  Eerder deze maand zei de gouverneur van New York, Andrew Cuomo, dat grote bijeenkomsten van ultraorthodoxe joden verantwoordelijk waren voor uitbraken in delen van de staat en vervolgens dreigden religieuze instellingen als gevolg daarvan te sluiten.
  Beide gevallen kregen kritiek van de joodse gemeenschap omdat ze werden gezien als gerichte uitspraken.
  ….
  https://www.jpost.com/diaspora/nyc-end-jew-hate-protest-demands-apology-from-cuomo-646288

  Daniel Greenfield
  De coronavirus-experts hadden het mis, nu hebben ze zondebokken nodig
  ….
  In New York City betekende dat dat de Chassidische Joden valselijk de schuld kregen van de tweede golf. Van Maine tot San Francisco gaven democratische leiders en hun media de schuld aan conservatieve christelijke bijeenkomsten. Hun nationale tegenhangers gaven president Trump luidkeels de schuld dat hij niet altijd een masker droeg.
  …..
  https://www.jns.org/opinion/the-coronavirus-experts-were-wrong-now-they-need-scapegoats/

  Cuomo, De Blasio maken jacht op Joodse bruiloften, juichen Black Lives Matter-rellen toe
  https://www.frontpagemag.com/fpm/2020/09/cuomo-de-blasio-go-after-jewish-weddings-cheer-daniel-greenfield/

  Like

 3. Blaffertje zegt:

  Ik las vanmorgen in het AD dat wij ook blijkbaar verneukt zijn met de vaccinatie voor de Mexicaanse griep.
  In mijn beleving is het vaccin een grote fiasco geworden omdat niemand hem wilde, maar wat blijkt volgens dit bericht?
  We hebben het massaal gekregen via de reguliere griepprik. (ik niet hoor, ik weiger zo’n griepprik)
  https://www.ad.nl/binnenland/les-van-mexicaanse-griep-nederland-zal-straks-massaal-bijwerkingen-melden~a5810582/

  Like

 4. Jules van Rooyen zegt:

  Die Rutte, beste eg regs, is een vrijmetselaar, evenals de “gristelijke” De Jonge ; zij voeren orders uit van een mondiaal opererende subversieve, Lucifer sekte. Voorgangers van Rutte waren de vrijmetselaars Balkenende, Lubbers/vd.Broek, Kok/Melkert. Voorts de PvdA top als vanouds, de huidige VVD top (o.a. Keizer, Jorritsma, Hermans, Dijkstal) die mme Verdonk eruit werkte. Groenlinksers zijn de ex-communisten.
  NL wordt al decennia geregeerd door een sekte, die de staat wil onder brengen in de NWO van de EU, Navo, en de VN. Zo moeilijk is het niet. Vroeger pleegde de sekte staatsgrepen via oorlogen, WO I en WO II, de Koude Oorlog, en nu de staatsgreep van een imaginair griep virus dat behoort tot de doodgewone, jaarlijks terugkerende, griep periodes. Het publiek is met leugens in diepe angst gestort, en kan zich nauwelijks, zelf eruit werken. We hebben een generatie die God heeft dood verklaard, en nu in alles en nog wat gelooft ! Ik denk dat Uzelf, beste eg regs, tot deze laatste categorie behoort, maar desondanks, toch, de crisis een belachelijke vertoning vindt. Misschien vindt U vroeg of laat, ergens nog, een hemels houvast.

  Like

 5. klaas zegt:

  Like

 6. Bas zegt:

  Iets anders

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s