Waarom importeren ze jihad-terreur, sharia en oorlog in Europa?

(Door: “Balkanske priče”)

De islam is een als godsdienst vermomde totalitaire, onverdraagzame en gewelddadige politieke veroveringsideologie. Hij streeft de vernietiging na van onze democratie en de vervanging van ons rechtssysteem door de islamitische wet, de sharia. Het doel van de islam is de vestiging van een islamitisch wereldrijk. Dit doel staat niet alleen haaks op onze cultuur, onze normen en waarden, onze rechten en onze vrijheden, maar bedreigt die ook. Na de vele islamitische aanslagen en de talloze verijdelde jihad-aanslagen in Europa is dit het nieuwe slachtoffer van de islam: de Franse leraar Samuel Paty, die werd onthoofd op straat door een 18-jarige Tsjetsjeense moslim. De leraar werd met een mes onthoofd, omdat hij in een les spotprenten over Mohammed (de stichter van de islam) had laten zien (Samuel gaf les over de vrijheid van meningsuiting). En kort na de moord is er wel een boodschap met een foto op Twitter verschenen, waarin werd gezegd dat de aanslag gepleegd werd uit naam van de islam. “Het is een ramp en dit is waar het heen gaat met Frankrijk. Ze hebben normen en waarden die haaks staan op die van ons’’, zegt een vader. De dader had met zijn familie onlangs asiel gekregen in Frankrijk…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, sharia, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Waarom importeren ze jihad-terreur, sharia en oorlog in Europa?

 1. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2020/10/19/salafistische-prediker-wil-met-inzamelingsactie-haga-lyceum-terugveroveren/

  Salafistische prediker wil met inzamelingsactie Haga Lyceum terugveroveren
  Wie krijgt toegang tot het brein van deze Amsterdamse kindjes?

  De bekende salafistische prediker Mohamed Riani (Beter bekend onder zijn LARP-naam: Abou Aicha) is volgens het Parool wederom een inzamelingsactie begonnen voor oud-directeur Soner Atasoy van het Cornelius Haga Lyceum. Onder de leus: ‘Koop Haga Terug’ moet er 15.000 euro worden opgehaald om de oud-decaan weer te installeren via een rechtszaak. Atasoy werd in mei aan de kant geschoven door het bestuur vanwege zijn autoritaire manier van leidinggeven. Door sommigen werd dit zelfs omschreven als een angstbewind.

  Like

 2. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/10/minderjarige-marokkaanse-terreurasielzoeker-slaat-76-jarige-man-tot-moes-bij-inbraak-in-overloon/

  Minderjarige Marokkaanse terreurasielzoeker slaat 76-jarige man tot moes bij inbraak in Overloon

  Het loopt in Nederland gierend uit de klauwen met zogeheten veiligelanders: lui uit landen die gewoon veilig zijn en een bijzonder grote kans lopen geen asiel te krijgen in ons land. Een 16-jarige gozer uit deze categorie heeft gisteren nog een inbraak gepleegd in Overloon, en daarbij de bewoner bijna om zeep geholpen.

  Yep. Het is oktober 2020. We weten al jááren over de problematiek met de veiligelanders, en toch gebeurt er helemaal niets. Asielzoekerscentra zitten vol met gasten die geen enkele aanspraak op een verblijfsvergunning maken, maar toch maanden hier mogen blijven. En in een flink aantal gevallen uit pure hebzucht of verveling (Joost mag het weten) dan maar het pad van de zware criminaliteit betreden.

  Like

 3. Bas zegt:

  24 uur nadat een migrant een leraar had onthoofd

  BREAKING – Frankrijk: demonstranten op weg naar de Elysee in Parijs om de regularisatie van migranten zonder papieren, de sluiting van detentiecentra en huisvesting voor iedereen te eisen

  Like

 4. Bas zegt:

  Volledige bus vol met migranten die zojuist de haven van Dover hebben verlaten. Er is mij verteld dat er vandaag alleen al meer dan 200 zijn geweest.

  Like

  • Gelukkig staat Macron nu onder grote druk en de kameleon laat dan direct harde maatregelen nemen die hopelijk ook tot Brussel doordringen.

   Like

   • ronjaspers zegt:

    The Balkans Chronicles.De E.U. in brussel is een uitvoerend kantoor van de (nazi) bilderberg groep,ze voeren bewust/onbewust de communistische N.W.O. agenda uit.george soros (bilderberger) heeft 226 E.P. leden omgekocht,volgens nigel farage

    Like

 5. Torsten Himmelsstoss zegt:

  De vraag hierboven is doodsimpel te beantwoorden: islamofascisten willen de absolute macht,
  ze willen dat de hele wereld islamitisch wordt, ze willen een wereldkalifaat met sharia.
  Dat willen ze met GEWELD. Dat en meer te vinden in HET PROJECT.
  Korte url: https://tinyurl.com/5za2bg
  Engelstalige versie: https://tinyurl.com/5rv7vxb
  HET PROJECT bevat 26 infiltratie- annex veroveringsinstructies, incl. de GEWELDS-
  instructie. (inflaming violence)
  Dat was de oorzaak van onthoofding van Samuel Paty, afgelopen vrijdag 17 okt 2020.
  Volgens die Tsjetjeense islamofascist had Samuel Paty de profeet beledigd.
  Kan niet! Wat nooit heeft bestaan kan niet beledigd worden.
  Moslims proberen iedereen wijs te maken dat hun verzonnen god allah een boekje
  heeft geschreven wat vervolgens aan ene mohammed werd geopenbaard.
  ONZIN. Goden bestaan niet en schrijven evenmin boeken.
  Conclusie: er kan dus nooit een profeet mohammed geweest zijn.
  Die hele islam-WAANZIN bestaat dus alleen in 2,1 miljard moslimkoppen.
  Die waanzin duurt inmiddels meer dan 14 eeuwen. TRAP ER NIET IN.
  Het wordt tijd dat niet iedereen in dit land dat tussen de oren krijgt.

  Geliked door 1 persoon

 6. jack black zegt:

  ‘Wie islam zaait, zal sharia en jihad oogsten,’ stelde de ons helaas ontvallen Nederlandse arabist Hans Jansen. Daarmee is eigenlijk alles gezegd !!!!
  Wie nu niet wakker word,
  word nooit meer wakker !

  Geliked door 2 people

 7. Bas zegt:

  https://amp.nos.nl/artikel/2290259-saudi-arabie-wil-religieus-hervormer-executeren-om-ideeen-over-islam.html?__twitter_impression=true
  2019
  Saudi-Arabië wil religieus hervormer executeren om ideeën over islam’

  Human Rights Watch waarschuwt dat de Saudische autoriteiten op basis van een reeks vage aanklachten de doodstraf willen opleggen aan een gematigd religieus denker. De islamitische geestelijke zit vast sinds september 2017, volgens de mensenrechtenorganisatie omdat hij oproept tot hervorming van religieuze regels in Saudi-Arabië.

  Deze Hassan Farhan al-Maliki zou onder meer kritiek hebben gehad op geestelijken die muziek verbieden. Ook zou hij gepleit hebben voor geloofsvrijheid. Zijn tegenstanders vinden dat zijn ideeën in strijd zijn met het wahabisme, de conservatieve stroming van de islam die in Saudi-Arabië wordt gevolgd.

  Volgens Human Rights Watch noemen de Saudische autoriteiten hem een extremist die de machthebbers van het land heeft beledigd.

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Het Nieuwe Normaal is slechts een acute gedragsverandering, het aanwennen van een ander gedrag door verregaande restricties op te leggen, af te dwingen en desnoods met medicijnen of medische ingrepen om aangepast gedrag aan te leren met betrekking tot de natuurlijke omgeving en de sociale omgeving, om de impact van de overbevolking te beperken,…..de instroom van migranten is enkel een faux pas om de aandacht af te leiden van het daadwerkelijke doel.

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2020/10/20/jongerenwatch-jongeren-zonder-signalement-terroriseren-buurt-kapot-politie-kan-niks/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=sharing_standard

  Jongerenwatch – ”’Jongeren”’ zonder signalement terroriseren buurt kapot, politie kan niks
  Politie: “De jongeren rennen weg als we komen aanrijden”

  Terreur van ”’jongeren”’, wie is er niet groot mee geworden? In de mooie Randstad is het in ieder geval heel gewoon. Als ”’jongeren”’ niet de Haagse Schilderswijk verrijken, doen ze dat wel in Amsterdam. AT5 schrijft er het volgende over:

  Vuurwerkbommen, vernieling en brandstichting. Bewoners aan het Krugerplein in Oost ondervinden sinds een aantal weken steeds meer overlast van een groep hangjongeren. De knallen zijn oorverdovend. ‘Het lijkt wel oorlogsgebied’, zegt één van de bewoners van het plein. ‘Het is gewoon een vorm van terreur.’

  Geliked door 2 people

 10. Bas zegt:

  “En dan boos worden op mij als ik zeg dat ik door dit soort gasten gestopt ben met mijn werk op t AZC.
  Dit zijn géén vluchtelingen .
  De echte zwaaien namelijk niet met een mes naar de camera en zitten niet lachend op een boot .”

  Like

 11. Hovawart zegt:

  Er word momenteel alles aan gedaan om de economie in het Westen fluks te ondermijnen, de werkloosheidcijfers vliegen omhoog en de armoede zal groot worden. Het Nieuwe Normaal of de “Brave New World” zoals de Duitsers het ooit noemde, is enkel een territoriale expansie om het neo-EU-communisme uit te rollen en de overbevolking en nakende hongersnood als politieke rechtvaardiging voor meer Lebensraum….een perfecte voedingsbodem voor terrorisme, want een uitzichtloze politieke visie zorgt voor een uitzichtloos bestaan van grote groepen jongemannen zonder bestaansrecht en is de oorzaak van uitzichtloze daden van teleurgestelde gelovigen in een hedonistische samenleving,…….in het Agenda 21 Kookboek is het een nazistische voorbereiding voor de ‘Grote Maoïstische Reset,’……onze toekomst noemt men al de nieuwe middeleeuwen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Bob zegt:

  Maak de niet denkende mens eerst wakker.
  Denken betekent verantwoording nemen.
  De islam wordt gebruikt om de totalitaire
  staat te kunnen realiseren samen met een
  virus dat hiervoor is ontwikkelt.

  Geliked door 1 persoon

 13. Bas zegt:

  Video

  https://www.frontnieuws.com/migrantenbende-snijdt-zweeds-slachtoffer-vinger-af-tijdens-roofoverval-thuis/

  Migrantenbende snijdt Zweeds slachtoffer vinger af tijdens roofoverval thuis

  Een man die op 11 oktober in zijn huis in Skellefteå werd beroofd, werd door de misdadigers zijn vinger afgesneden. Dit blijkt uit een video die op Facebook wordt gedeeld door freelance journalist Joakim Lamotte.
  Politieagenten met inzicht in het onderzoek hebben de scènes beschreven als “afkomstig uit de Godfather-films”. De video laat zien hoe de bende het slachtoffer vernedert met een hondenriem en vervolgens een vinger afsnijdt terwijl ze zichzelf filmen.

  Like

 14. Bas zegt:

  https://www.ad.nl/binnenland/asielzoekers-en-immigratiedienst-steeds-vaker-tegenover-elkaar-in-rechtbank~a80cec35/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

  Asielzoekers en immigratiedienst steeds vaker tegenover elkaar in rechtbank

  Asielzoekers en de Immigratie- en naturalisatiedienst (IND) staan steeds vaker tegenover elkaar in de rechtbank. Dit blijkt uit cijfers van de Raad voor de Rechtspraak, opgevraagd door NRC.

  Tussen 2015 en 2019 meer dan verdubbelde het aantal rechtszaken tussen asielzoekers en de IND, van 9500 naar 23.000. Vorig jaar steeg het aantal zaken met bijna de helft ten opzichte van 2018, namelijk met 8000. Die trend zet zich volgens de Raad in de eerste helft van dit jaar door.

  Like

 15. Bas zegt:

  Omwille van de veelvuldige winkeldiefstallen, vernielingen, agressie op het openbaar vervoer en bedreigingen door asielzoekers, vragen tien gemeenten financiële steun voor de aanpak van overlastgevende asielzoekers.
  Mooi voorbeeld van dweilen met kraan open.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1067218349/geldzak-gemeenten-om-overlastgevende-asielzoekers-aan-te-pakken

  Geldzak gemeenten om overlastgevende asielzoekers aan te pakken

  AMSTERDAM – Het ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV) gaat gemeenten financieel steunen voor de aanpak van overlastgevende asielzoekers. Het geld kan dan onder meer worden besteed voor het inzetten van BOA’s, cameratoezicht en de aanpak van overlast in het openbaar vervoer.

  Tien gemeenten hebben zich inmiddels al aangemeld. Het gaat onder andere om Westerwolde, Cranendonck, Oisterwijk en Grave. In deze gemeenten waren veelvuldig incidenten op en rond de asielzoekerscentra (azc’s).

  Like

 16. Bas zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1600344661/jongere-baas-in-utrechtse-wijken-wie-iets-zegt-over-overlast-is-de-klos

  ’Jongere baas in Utrechtse wijken: wie iets zegt over overlast, is de klos’

  Het imagoprobleem van Utrechtse wijken, met name Kanaleneiland en Overvecht, hangt voor een deel samen met de situatie op straat. Die wordt bepaald door (probleem-)jongeren en criminelen, die de boel op straat controleren

  Like

 17. Bas zegt:

  Vakantie naar Gran Canaria mag niet, want corona.
  Tenzij je migrant bent uiteraard.
  Het Rode Kruis betaalt zelfs hun hotelkosten!!!

  https://www.nrc.nl/nieuws/2020/10/19/migranten-op-gran-canaria-slapen-nu-in-toeristenbedden-a4016483

  Migranten op Gran Canaria slapen nu in toeristenbedden

  Canarische eilanden Dit jaar zijn er meer dan 8.200 migranten naar de Canarische Eilanden gekomen, acht keer zoveel als in 2019. Terwijl de stroom toeristen opdroogt, nemen Afrikaanse migranten hun lege slaapplekken in

  Like

 18. Republikein zegt:

  Omdat we te maken hebben met reptilianen.
  Dat hoef je niet te geloven, maar een andere verklaring is er niet, m.i..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s