Wordt de Tweede (slaap)Kamer eindelijk wakker?

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Wordt de Tweede (slaap)Kamer eindelijk wakker?

 1. Gienekehado St. zegt:

  Dit landje is totaal verziekt en verkloot!! Onlangs onderzoeksjournalisten gehoord over de drugsmaffia en DE VERHUFTERING in dit land. Stuitend! Gisteravond in Nieuwsuur over de bedreigingen en fysiek geweld tegen zorgverleners ed. Ik hoorde dat Marion Koopmans niet meer met het OV reist, omdat ze ook al bedreigd is en dreigbrieven in de bus krijgt! Ik kijk nergens meer van op. Ik vind het al jaren KUT-met-DT in dit land, volgepropt met TUIG en ander menselijk afval!!

  Geliked door 2 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Het is veel erger. De islam verbiedt actief integratie. Moslims die willen integreren komen in conflict met de geloofsregels. Sociale controle op naleven geloofsbeginselen is groot in islamitische milieus. Het vormen van paralelsamenlevingen is hier een gevolg van. Links koketteerde met de slogan integratie met behoudt van identiteit. Hoe lachwekkend en compleet van de pot gerukt wil je het hebben.

  Geliked door 2 people

 3. Harry Willemse zegt:

  Natuurlijk worden deze dwaallichten uit de tweede slaapkamer niet wakker. Zij hebben de kok wel horen fluiten maar weten niet waar de lepel hangt. Na de verkiezingen dromen zij weer verder van witte stranden en eenhoorns en doen wat de fractievoorzitter van desbetreffende partij wenst.

  Geliked door 1 persoon

 4. J.C. zegt:

  Op het plaatje mis in nog de ergste van het hele stel, de Cabal Unie.

  Like

 5. klaas zegt:

  Like

  • klaas zegt:

   Like

   • karton zegt:

    @ Klaas.
    Niet alleen bij de screening bij agent Youssef S. is “geblunderd”, een échte screening vindt niet meer plaats, al jaren niet meer. De personeelsconsulent fietst een keer langs de woning van de sollicitant, hangt er een gordijn voor het raam of een jute zak dan is ’t al snel goed. Een gedegen onderzoek is bijna onmogelijk omdat veel van die gasten valse papieren hebben of zich een andere naam hebben aangemeten. Veel allochtone-agenten zijn politie-mol geworden. Van de meeste gevallen zult u niks horen, die komen in de overvolle doofpot, maar een enkel geval kan soms niet meer ontkend worden omdat tèveel mensen er weet van hebben.
    Leger + politie zijn niet geloofwaardig meer !

    Like

  • koddebeier zegt:

   Geef het tuig een uniformpje en ze hebben gelijk een grote bek !!

   Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Nimmer zo een falend en wanbeleid meegemaakt. Kamer wakker worden ja op de verkeerde manier. Onbegrijpelijk dat zoveel naïeve domme mensen in Nederland rond dwalen ook die liggen blijkbaar nog in dromenland en denken dat alles nog goed komt. Wat doet Rutte het toch goed ja t.b.v. Brussel maar niet voor eigen volk. Zijn wanbeleid en ongekende dictatuur kent geen grenzen. Het enige wat deze lafaard heeft bereikt is afgeschaalde gezondheidszorg waar door er nog veel slachtoffers zullen vallen door de afgeschaalde gezondheidszorg als gevolg van jaren onverantwoorde bezuinigingen, ongekend aantal banenverlies en faillissementen, ouderen in eenzaamheid laten sterven, schending van grondwet door een eigen in elkaar geslagen onrechtmatige spoedwet, misdaad tegen de menselijkheid, miljarden verspilling aan bodemloze putten waarvoor eigen volk wordt uitgekleed, toename voedselbanken, geen betaalbare woningen voor eigen burgers, valse beloften zijn niet van de lucht en zijn schaamteloze leugenmachine kent geen einde maar lacht het wel weg. Daarbij tijd maken voor gesprekken met terroristische organisaties zoals BLM maar schaamteloos de walgelijke barbaarse moord verzwijgt https://www.telegraaf.nl/nieuws/2091996648/nederlandse-stilte-na-onthoofding-ergerlijk
  Laten we hopen dat het merendeel van de bevolking uit haar dromen komt en klaarwakker worden hoe wij ten gronde worden gericht en zijn verkocht en overgeleverd aan de EU het paradepaardje van Rutte. Hij schroomt er niet voor om Nederland hiervoor op te offeren.

  Geliked door 1 persoon

 7. freda110 zegt:

  Ze worden niet wakker want daarvoor moet je kunnen nadenken en gezien het feit dat de meesten bij het uitdelen van de hersenen bepaald niet vooraan stonden word dat voor hun een beetje teveel van het goede.
  Maar als ze eens in de zoveel tijd hun bezorgdheid uitspreken over iets wat al jarenlang speelt en algemeen bekend is dan weet het klootjesvolk tenminste dat ze er nog zijn.

  Like

 8. karton zegt:

  En wéér val ik van mijn stoel !!!!
  Ik verwacht niet dat de Kamer wakker is geworden , er moest er één ff een plasje doen, de hele zooi schrok daar wakker van maar viel meteen weer in een diepe slaap toen de plassert weer terug keerde in de Kamer. ’t Is daar één grote lamlendige bedoening, bijna iedereen loopt met een héél gewichtig tronie de Kamer in en uit, op zoek naar een tv-camera (want daar geilt dat zootje op).
  Één groot circus daar in Den Haag met clowns en een Gekke Henkie als opper-spreek-stalmeester.

  Geliked door 1 persoon

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Diversiteit bij politie en krijgsmacht alleen toegankelijk maken voor autochtone Nederlanders heft het grote tekort per direct op. De leegloop heeft dan ook alleen maar met de diversiteit te maken. Wie wil er nu een moslim als collega hebben? Niemand toch.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Joannes den Hollander. Zo’n collega is levensgevaarlijk !!!

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Johannes den Hollander. Voor de kapot bezuinigde krijgsmacht stuurt men nu brieven naar meisjes vanaf 17 jaar. De grap van de eeuw. Hoe radeloos en machteloos kan een zieke politiek zijn. Diversiteit binnen de politie wordt beloond met het uitdelen van halal maaltijden uiteraard gebeurt dit ook binnen het GVB in Amsterdam. Observeer is de gemiddelde BOA een jonge allochtoon die macht vertoont maar geen enkele wetskennis of goede ervaring hebben. Mooi staaltje optreden weer uiteraard in de Leidsestraat Amsterdam allochtone BOA spreekt een burger aan voor pinut weigert op verzoek van deze burger zijn pas te tonen en zegt dat hij dit niet doet en dat de man zijn mond maar moet houden omdat hij maar een gewone burger is. Dit is het niveau van de gemiddelde nieuw geworven 2020 BOA’s (uiteraard de ervaren goede nagelaten). Dat is de diversiteit die in dit zieke land hoog in het vaandel wordt gehouden. Nee met dit soort collega’s wil men niet werken. Ze wekken met dit soort misbruikt machtsvertoon en weerzin zo een agressie op dat je überhaupt hieraan niet wil meewerken.

   Like

 10. Stem Wilders voor een eerlijk Nederland zonder leugenaars.
  De burger heeft recht op eerlijke volksvertegenwoordigers.
  De burger wil geen spelletjes in de kamers van politieke partijen en een
  ondemocratisch cordon sanitaire om het pluche te beschermen.

  Geliked door 4 people

 11. Jan zegt:

  Linksvolk selecteert op ras en huidskleur en zijn daarom de grootste racisten die er zijn; en wie geestelijk niet op hun debiele niveau zit, een christen, een orthodoxe Jood, een hindoe, kan direct opdonderen.

  Geliked door 3 people

 12. saddy zegt:

  Half jaar geleden:

  De 8 of 16%(exact weet ik niet meer) niet-blanken zijn verantwoordelijk voor 50% van de interne crimes bij de politie.

  Familie en geloof is belangrijker dan de eed of belofte die je aflegt. Dit zal nooit veranderen en dus zijn de een en de ander onverenigbaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s