EN DAT KUTVOLK BLIJFT MAAR KOMEN…

Gelukszoekers op vakantie in Nederland.

(Door: “Driek”)

Het begint er op te lijken dat Nederland tot een goedkoop vakantieland verworden is, want van heinde en verre komen lieden uit Afrikaanse landen naar Nederland voor een goedkoop verblijf in asielcentra. Alsof het allemaal maar niks kost. Waar halen die lieden eigenlijk het recht vandaan om naar Nederland te komen? Ze gaan er vanzelfsprekend maar van uit dat wij ze hier met open armen ontvangen.

Nederland begint een vuilnisvat te worden van minderbedeelden die wij in de kost moeten nemen en verder van alles voorzien: van medische verzorging tot huisvesting en uitkering. En al dat gelul als zouden wij onze verantwoording moeten nemen voor al die gelukszoekers, die alleen maar uitzijn op eigen gewin, is je reinste lariekoek. We hebben geen enkele verantwoording voor sloebers die hier parasiteren op onze welvaart. Het lijkt wel of we een klap van de molen hebben gehad.

Maar onder aanvoering van maar liefst vijftien partijen (op de PVV na) die er allemaal dezelfde opvattingen op nahouden: meer asielzoekers, want we hebben ze nodig, anders zijn we straks aan de bedelstaf. Desnoods gaan we dat zooitje parasieten met een vliegtuig halen. Nederland wordt door krankzinnigheid volkomen te gronde gericht.  

Is er nou niemand die daartegen in verzet komt? Geven wij Nederland over aan lieden uit Syrië, Afghanistan, Somalië, Libië en meer van dat soort onderontwikkelde landen? Daar zijn we dan mooi klaar mee. Waarom komen we niet in opstand? Die landen zetten toch geen zoden aan de dijk? Die landen hebben toch geen enkele inbreng? Ze hebben toch geen enkele opleiding waar we wat aan hebben? Het begint mij de laatste tijd steeds meer op te vallen dat Nederland overvol is, er kan gewoon niks meer bij. Ik krijg soms van al dat vreemde opdringerig volk een verstikkende gevoel. Nergens, maar dan ook nergens is nog enige vrolijkheid die mij opbeurt, die mij tot vreugde stemt.

Ook de irritatie neem toe, omdat die lieden steeds maar eisen stellen alsof ze in het Hilton logeren. Ik heb schoon genoeg van die paupers, dit heeft niks meer met menslievendheid te maken. Profiteurs zijn het, klaplopers, die te lui zijn om hun eigen land op te bouwen.

Ik heb er meer dan genoeg van. We zijn overbevolkt. Er is een nijpende woningnood. Ons dagelijks leven staat geheel in het teken van de islam en de daarbij behorende ellende. Wanneer houdt het op? Wanneer flikkeren we die parasieten nu eindelijk eens een keer de grens over? Aan een minister-president als Mark Rutte hebben we niks. We kunnen nog beter het Orakel van Delphi raadplegen dan Mark Rutte. Zelden zo’n nitwit en praatjesmaker meegemaakt. Wat een mies mannetje is het toch. Wat een overbodig iemand.

Mij rest nog slechts een handvol jaren. Ik dacht deze jaren nog in vrede te kunnen leven. Nou, lezer, dat kan ik wel op mijn buik schrijven. Ik leef ik een land met een achterlijke bevolking die aan haar eigen ondergang werkt. Het wordt hier met den dag slechter. Mijn lol is er al heel lang vanaf.

Ik wens U allen toch nog een vreedzame dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2020. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op EN DAT KUTVOLK BLIJFT MAAR KOMEN…

 1. Frits zegt:

  100% waar. Onze oude dag is nd klote. Dankzij de Roverheid. Aldus heb ik NL voorgoed ingeruild voor een land waar men niet elke aspirant verkrachter/moordenaar binnen laat. NL/EU zijn reddeloos verloren. En idd: geen politicus die opstaat, laat staan er wat aan doet.😠😠

  Geliked door 2 people

 2. fredjohan zegt:

  Ja Driek ik ben nog van voor de oorlog en ik voel en zie precies wat jij schrijft. De jongere generaties begrijpen niets van wat er aan de hand is. Ze laten hun kinderen zelfs op bidexcursie naar de moskee gaan. De totale vernietiging van Nederland zal ik niet meer meemaken, maar mijn arme nageslacht krijgt het nog zwaar te verduren.

  Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  We zitten in de Pays-Bah kennelijk te springen om al die verwarde jongemannen ze te mogen ontvangen, ze los te laten in een losbandige maatschappij waar men zelden of nooit toe zal mogen behoren, en wanneer er sprake is van strafbare feiten worden ze gratis teruggevlogen naar het land van herkomst of krijgen zij een gratis treinkaartje naar een lidstaat naar keuze, OPP,…..dat is wel zo duidelijk en voorkomt verwarring………………………………….grrrr

  Geliked door 2 people

 4. jack black zegt:

  Driek ! Heel Europa zit ermee opgescheept !
  Het is als of je met een zeef, water naar de zee draagt !
  Europa word dank de linke Eikels volgespoelt met honderduizenden
  van moslims die alleen een doel hebben !
  Kinder focken totdat ze in het overtal zijn !
  In Ballingsgebieden zijn al hele wijken moslim teretorium geworden !
  Nu noch afwachten en thee drinken, totdat het afschlachten van de
  ongelovige Europeer beginnen kan !
  Hun messen zijn al geschlepen !

  Geliked door 1 persoon

 5. techhuis zegt:

  Helemaal met je eens schrijver maar onthou ook dat we dit zelf over ons hebben afgeroepen omdat de mens God niet wil dienen krijgen ze de vijand…..

  Geliked door 1 persoon

 6. Eppo zegt:

  De voormalige Burgemeester van Gouda VVD-er Schoenmaker haalt Ze graag binnen.
  Uiteraard is de problematiek voor een ander , want hij lost niks op .
  ook in Gouda met die Murkenmeuk heeft hij niks opgelost .
  En nog gaan die StaatSmongolen in dit Land hier niet anders stemmen . Ze mogen het zelf opknappen weer.

  Geliked door 1 persoon

 7. R Thomasson zegt:

  Nederland is meer dan een goedkoop vakantieland geworden voor menselijk drek uit Afrikaanse- en moslimlanden. Op vakantie gaan is tijdelijk. Voor deze “vakantiegangers”, is Nederland een land die ze, binnenkort, in rivieren van bloed gaan veranderen, en haar bevolking tot slaven maken. D.w.z. degenen die ze zouden laten leven. De rest gaan zonder hoofd- en/of ledematen naar de Himmelstraße. Dat is geen parodie over de Tweede-Wereldoorlog. Ook in vernietigingskampen werd selectie gehouden; wie mocht slavenarbeid verrichten, en wie ging de gaskamer in. Met een verschil: moslims- en negers zouden gelegenheid geven – via bekering – aan de dood te ontsnappen. Men kan nog meer vergelijkingen trekken met de oorlog. De islamitische “vakantiegangers” zijn de moderne SS Gebirgsjäger 13 Handshar die van BILDERBERG-NWO de mogelijkheid kregen, onder de naam ISIS, het noorden van Irak en Syrië als oefenterrein te gebruiken. Precies op dezelfde wijze waarin de Moefti, Haj Amin al Husseini, toestemming kreeg van Hitler om bezet Joegoslavië te gebruiken. ISIS leverde (nog steeds) voor BILDERBERG/NWO waardevolle strijders en commandanten met brede militaire ervaring, die straks nodig zouden zijn om heel west Europa te veroveren. Het monsterachtige geweld die ISIS strijders (w.o. zeer veel moslims uit Europa) in IS gebieden gebruikten, is een ouverture voor wat Europeanen straks kunnen verwachten. Dat is ook de bedoeling van BILDERBERG/NWO met medewerking van de EU: het plegen van een selectieve genocide onder de Europeanen.
  DEEL 2

  Geliked door 1 persoon

 8. Blaffertje zegt:

  Ik wil even reageren op de kop van dit artikel.
  “EN DAT KUTVOLK BLIJFT MAAR KOMEN…”.
  Inderdaad, maar dit is toch niet te verkopen aan ons Nederlanders?
  Wij worden opgehokt vanwege corona en dat addergebroed komt nog steeds met scheepsladingen tegelijk binnen met allerlei ziektes die mogelijk nog erger zijn.

  Overigens goed artikel ‘Driek’.👍🏻

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   Alleen krijgt dat kutvolk niet altijd steeds maar geld aangeboden want dan raken zij eveneens aan de bedelstaf als we in Nederland geen geld meer hebben! Wat mij betreft krijgen dat addergebroed en hun linkse bondgenoten allemaal het coronavirus en dan zullen de eerstgenoemden de dag vervloeken dat ze hiernaar toe werden gehaald!
   Recent geleden reed ik zelfs een keer met mijn fiets van mijn werk naar mijn huis toe in
   ‘s-Hertogenbosch en net op het moment dat ik de stoep op wou gaan om bij mijn voordeur te komen kwam er een kerel daar aanlopen waarvan ik alleen niet wist of hij nou een allochtoon was.
   Hij wilde toen iets aan mij vragen maar ik kon al meteen raden wat dat precies was! Hij was schijnbaar een “arme” bedelaar en een dakloze (?) en hij hoopte dus dat ik hem geld zou gaan geven wat hij vast NIET had gebruikt voor een maaltijd of een dak boven zijn hoofd!
   Alleen was ik al zo overdonderd en link van binnen dat ik geen antwoord gaf op zijn vraag maar WEL een zeer verontwaardigd en zuur gezicht aan hem liet zien waarmee ik al zeer duidelijk aangaf dat ik hem beslist GEEN rooie cent wou geven! En waarom wou ik dat niet doen? Dat zal ik hieronder even uitleggen:

   !. Die vent zag er beslist NIET uit als een zwerver of een dakloze en als hij zo graag geld wou hebben dan moet hij maar in de bijstand gaan!

   2. Ik werk zelf keihard voor mijn geld en ik wil op zich WEL geld geven aan orgeldraaiers of sommige straatmuzikanten maar zeker NIET an bedelaars en vooral niet als ze nog opdringerig zijn ook!

   3. Tegenwoordig hebben veel mensen zelfs niet of nauwelijks meer contant geld in hun portemonnee en met het weinige muntgeld dat ik nog. bezat had hij nog niet eens een kop koffie kunnen betalen!

   4. Daar komt nog bij dat er inderdaad een hoop van dit soort bedelaars (?) rondlopen die helemaal NIET arm zijn en zelfs heel opdringerig kunnen worden! En dat soort afval geef ik dan al helemaal GEEN geld meer!
   Ze moeten er maar gewoon zelf voor gaan werken omdat veel werkende Nederlanders beslist geen zin meer hebben om een tafeltje-dek-je voor dat soort uitvreters te regelen en daarbij zijn zij ook geen ezeltje-strek-je die constant geld voor hun voeten neerwerpen!

   Het akelige kutvolk zal op hun beurt toch een keer gaan beseffen dat Nederland absoluut NOOIT kan blijven fungeren als een soort Luilekkerland of een peperkoekhuisje dus allemaal oprotten met die uitvreters!

   Geliked door 3 people

 9. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  In een aantal plaatsen in The UK mogen burgers maar tot maximaal 5 km van hun huis reizen. Ondertussen landen dagelijks “dinghies” met honderden 7e Eeuwers* in o.a. Dover. In hotels zitten er daar al > 60.000 vrijwel allemaal jonge mannen van militaire leeftijd. Dat is een INVASIE en een invasie betekent in de nabije toekomst burger- of zelfs de Derde Wereldoorlog. *Ook bij ons en in Duitsland, Italië enz. blijven ze dagelijks op grote schaal binnenstromen terwijl wij worden BELAZERD met een pLandemie. Beschamend slecht en groot verraad aan de burgers van ALLE Westerse landen.

  pLandemie covid 19″84″ ging nooit over griep. Ik ben het eens met deze nuchtere Zweed. Agenda 21 2030 2050 en “The Great Reset”: mkb eraan en enkele reis armoede voor vrijwel iedereen in de Westerse Wereld: iedereen arm, behalve de Khazaarse maffia, koningshuizen, het Vaticaan, de rest van “Committee 300” en zetbazen als soros en zonen plus natuurlijk hun globalistische hielenlikkers.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Bij mij is de lol er ook al vele jaren af, heer Driek.
  Sterker nog: als ‘leven’ overleven en vechten is geworden, is er geen zak meer aan.
  En de ouderen kunnen een ‘rustige oude dag zonder zorgen’ wel vergeten.

  Geliked door 1 persoon

 11. vangie1206j zegt:

  Ja en die kut Nederlanders blijven maar op die kuttekop Rutte stemmen.
  En deze kut regering brengt dit kutland helemaal naar de kloten.

  Geliked door 2 people

 12. R Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Driek schrijft verder: “Nederland begint een vuilnisvat te worden van minderbedeelden, die wij in de kost moeten nemen en verder van alles voorzien: van medische verzorging tot huisvesting en uitkering”. Een leger wordt onderhouden met voedsel, medische verzorging, huisvesting, soldij enz. In alle oorlogen kruiste de bezetter de grens over; net als het Wehrmacht op 10 mei 1940. De islamitische/Afrikaanse bezettingsmacht van de alliantie BILDERBERG/NWO/EU wordt naar Europa op slinkse wijze geïmporteerd. Zij gebruiken m.b.v. desinformatie, de tactiek van het Trojaanse Paard. De soldaten zijn geen soldaten, maar zielige vluchtelingen die wij, uit humanitaire redenen, moeten helpen. De NWO multimiljardairs hebben geen moeite om iedereen om te kopen. “Filantropie” is een verijdeld woord voor omkoping. Dat zien wij bij gajes als George Soros, Bill Gates, Bill Clinton en andere NWO-personages van lager echelon. Zij weten ook dat Europese staatshoofden en zo goed als alle politici koesteren een zware minachting en zelfs haat tegenover hun eigen volk, behalve partijen als PVV, FvD, de Duitse AfD enz. Het kan staatshoofden en politici geen barst schelen wat er met hun volk na de bezetting zal gebeuren. Mits, zij tijdig weg kunnen vluchten. Het is in Nederland al eerder gebeurt; in de bange dagen van mei 1940. Om een goed geoliede Pravda-machinerie te laten lopen, worden de media en intellectuele omgekocht. Jozef Göbbels wist dat propaganda is het beste wapen. Onze reclamewereld werkt nu al indirect op de onderbewustzijn van meisjes en vrouwen. Kijk maar naar de reclames. Blanke vrouwen geven de voorkeur aan mannen met ISIS-look, of kerels met zwarte kloten. Zij worden afgeschilderd als alpha-mannen die “vrouwen een orgasme geven” (reclame Durex). Autochtone mannen zijn voor de NL reclamewereld waardeloze mietjes die hooguit naast hun nieuw gekochte auto (op afbetaling) mogen staan.

  Geliked door 1 persoon

 13. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Ze gaan er vanzelfsprekend maar van uit dat wij ze hier met open armen ontvangen.”

  Nou, Dries, ik heb slecht nieuws voor je. Dat ís ook zo! Ze wórden hier met open armen ontvangen. Als ze niet uit zichzelf komen, gaan we ze halen! En ze kunnen zo crimineel of zo illegaal niet zijn, of Tante Ankie zorgt er wel voor dat ze hier kunnen blijven. We hebben een stuk of 125 “volksvertegenwoordigers” die van alles vertegenwoordigen, behalve het volk. En Rutte met z’n misdadige bende doet er alles aan, geholpen door het zgn. coronavirus, om Nederland verder naar de donder te helpen. Prof. Rödelflöt zou zeggen: Wör möt het nör tö?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 14. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Vanzelfsprekend sluit ik me volledig aan bij de strekking van het artikel en het leid geen twijfel dat ook de andere lezers/essen van E.J.Bron dat ook doen maar het zou een misvatting zijn dat alle stemgerechtigde Nederlanders dat ook doen.
  Het is goed je te beseffen dat de groep mensen die de multiculturele idioterie de keel uitkomt nog altijd niet in de meerderheid zijn, we zijn aardig op weg maar we zijn er nog lang niet.
  Of dat er ooit van gaat komen ?
  Ik ben geen helderziende maar ik vrees het ergste.
  En ja ook bij mij is de lol er allang af maar het ontbreekt mij aan de mogelijkheden er iets aan te verhapstukken, emigratie heb ik zelden overwogen, dat voelt als capitulatie.
  Wat het allemaal extra vervelend maakt is dat mijn generatie de schuldigen zijn, wij hebben het zo ver laten komen.
  Heb me weleens afgevraagd hoe dit kon en mijn conclusie is dat dit kon omdat het langzaam is gegaan.
  In zestig jaar van “gastarbeiders” naar niet-westerse nieuwkomers die niet van plan waren om weer terug te gaan. Er is gestrooid met het Nederlanderschap en vergeet niet dat die ook allemaal stemrecht hebben, die gaan echt niet stemmen op een islamkritische partij.

  Geliked door 3 people

 15. koddebeier zegt:

  Jammer, Jammer ons land is verloren !!

  Geliked door 1 persoon

 16. Bas zegt:

  Autonome landing op het strand van doktoren, architecten en ruimtevaartwetenschappers. Covid is er niet…

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   Jij krijgt stuipen aan het lijf als je deze beesten ziet, en denkt dat ze straks overal in je land rond zouden lopen. De enige geschikte plek voor ze (totdat ze eruit worden geflikkerd) is een DDR-style interneringskampen.

   Geliked door 2 people

 17. Bas zegt:

  Weer een andere boot geladen met nucleaire wetenschappers op weg naar Lampedusa

  Geliked door 1 persoon

 18. Bas zegt:

  Noord-Afrikaanse clandestijnen trokken naar Lampedusa met scherpe wapens aan boord. Wat willen ze doen met een klapmes? Conte dumpt professionele overtreders in Italië

  Geliked door 1 persoon

 19. Bob zegt:

  Nederland is niet alleen vakantie land
  voor allochtonen, maar ze worden zelf
  gevoerd zonder zich te hoeven bewegen.

  Geliked door 1 persoon

 20. antiislamnu zegt:

  Helemaal mee eens scheit ziek wordt je er van we hebben gewoon echt veel te veel super domme kaaskoppen je ziet het al aan de gekkies die een mond luier dragen.
  Kompleet gestoord zelfs de fabrikant laat weten dat ze niet beschermen tegen corona of welk virus dan ook.
  Dit soort achterlijk volk laat zich natuurlijk ook om de 4 jaar inpakken door onze altijd liegende politici.

  Geliked door 2 people

 21. Bas zegt:

  Schokkende beelden: opvangcentrum op het eiland Capo Rizzuto (Crotone), horde illegale immigranten op de vlucht overweldigt en vertrappelt politieagent

  Geliked door 1 persoon

 22. Yvonne zegt:

  Ze minachten ons, veel uit Afrikaanse landen vieren vrolijk vakantie in hun vaderland ze liggen denk ik dubbel van het lachen in het vliegtuig om de stomme Europeanen

  Geliked door 1 persoon

 23. Gerrit zegt:

  Mede door de enorme toename van de bevolking zijn de huizen niet meer te betalen. De klaplopers krijgen met voorrang een huurhuis voor de Nederlander. Die uit ellende wel moet kopen.
  In 1990 Gem. huizenprijs fl 73.900
  Salaris fl 19.500 Dus met 4x een jaarsalaris kon men een huis kopen.
  In 2020 Gem. huizenprijs € 335.000
  Salaris € 36.000 Nu is er 10x een jaarsalaris nodig om een huis te kopen.
  Dus wat heeft de VVD, jarenlang aan de macht, de mensen gebracht? Verlies van welvaart.

  Geliked door 2 people

 24. de nationalist zegt:

  Was op rtl nieuws de robotisering binnen 5 jaar wordt alles door robots gedaan.Dus idd waarom er nog zoveel binnen halen,dat is de grote vraag.

  Geliked door 1 persoon

  • dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

   Verdeel en heers: de nieuwkomers zijn het beschermde nieuwe proletariaat en voor ons Europeanen is het game over op ons eigen continent. Groter verraad dan dat is niet denkbaar*. Te wijten aan de eussr, vnssr, medeglobalisten, ngo’s, ZETBAZEN als soros, zijn zonen en hun bazen (vooral ook te wijten aan hen). Wij mogen er niet meer zijn.

   Denk bijv. ook aan de “critical race theory” die overwaait uit The USA en al het andere denkbare culturele marxisme, identiteitspolitiek, slachtofferschap, cultuur oorlog, cancel cultuur etc. etc. Duidelijk toegelicht: https://www.youtube.com/watch?v=1rz4fu87Lzo

   *Het is globalistisch FASCISTISCH 7e Eeuws cultureel marxistisch groene Khmer CCP politiestaat GENOCIDAAL communisme 3.0. Genoemden hebben ons, alle burgers van deze wereld en vooral ons de totaal GEPACIFEERDE Westerse burgers, in stilte de TOTALE OORLOG verklaard.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s