Gebruik uw gezonde verstand en doorzie het!

(Door: “Elise Nijmegen”)

Het Nederlandse politieke kartel wil dat u met een muilkorf op loopt, terwijl het Amerikaanse RIVM, het CDC, zegt dat mondkapjes besmettingen bevorderen. De staat Florida heeft de mondkapjesplicht al opgeheven, aangezien er vele gezondheidsrisico’s aan kleven. Persoonlijk snap ik de mensen niet die een muilkorf dragen ik had de gemiddelde Nederlander slimmer ingeschat, aangezien het RIVM, Rutte en anderen zeggen dat een mondkapje niet werkt, de vele serieuze gezondheidsrisico’s die het met zich meebrengt nog buiten beschouwing gelaten.
https://debataafschecourant.wordpress.com

Hoogleraar en immunoloog Pierre Capel legt u in onderstaand filmpje uit dat we worden belazerd, bedonderd en ons angst wordt aangepraat door het Nederlandse politieke kartel en de media. Feiten blijven feiten en mijns inziens heeft de griep gewoon een nieuwe naam gekregen…
www.wakkeren.nl

De Nederlandse regering waarborgt de belangen van de Nederlanders allang niet meer en econoom Frits Bosch waarschuwt voor de gevolgen van het nieuwe, absurde pensioenstelsel dat momenteel in voorbereiding is bij minister Koolmees. Als het pensioenakkoord doorgaat, verdwijnen we uit de top honderd en gaan richting Rwanda, zo zegt Bosch, en kunnen de gepensioneerden al heel snel op een houtje gaan bijten.
https://jdreport.com

Ondanks dat de feiten de pandemie niet ondersteunen, hetzelfde geldt natuurlijk voor de zogenaamde klimaatnoodtoestand, gaan de plannen gewoon door. De “leiders” van de EU hebben met elkaar gesproken en gaan in cohesie door met het financieel uitkleden en onderdrukken van de Europese bevolking, zoals u in onderstaand bericht kunt lezen.
www.consilium.europa.eu

En wat al jaren gebeurt, maar waar nog maar weinig mensen weet van hebben, is hetgeen er met kinderen gebeurt door mensen die alle menselijkheid hebben verloren… Wereldwijd worden kinderen ontvoerd, opgesloten, gemarteld, vermoord en wordt hun bloed, vol met adrenochroom, opgedronken… Het is helaas gewoon echt waar, de lijsten genoemd in onderstaand bericht zijn er en ondanks dat dit zeer verontrustend en misselijkmakend is, moet ook hier het licht op gericht worden en de schuldigen zullen berecht moeten worden.
https://www.bitchute.com

Diezelfde mensen die zulke dingen met kinderen doen en schijnbaar met plezier, voor het grote goed, economieën vernietigen, mensenlevens kapot maken, die hebben ook met u grootse plannen en vinden het niet echt belangrijk of u er iets van vindt of er wel of geen toestemming voor geeft.

In onderstaande video wordt u uitgelegd, Engels gesproken, Nederlands ondertiteld, wat de nieuwe vaccinaties doen! Het is belangrijk dat u dat weet, zodat u uw wijsheid weer aan uw naasten kan doorgeven en we met zijn allen, collectief, nee kunnen gaan zeggen tegen deze krankzinnige vaccinatieplannen.
https://youtu.be

Niets is belangrijker dan ons leven en de manier waarop wij het willen leven. In vrijheid en met elkaar, niet tegen elkaar! Geen enkel leven is belangrijker dan een ander leven, all lives matter!

De politiek, in samenwerking met de media, zet ons tegen elkaar op en we zullen ons opnieuw, voor de kinderen in Nederland en de rest van de wereld, met elkaar moeten verbinden en er samen voor moeten zorgen dat we Nederland opnieuw gaan opbouwen nadat de schuldigen zijn opgepakt en berecht. Van een pedocratie terug naar een democratie!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Gebruik uw gezonde verstand en doorzie het!

 1. Lekke Fietsband zegt:

  FF kijken van min. 15:00 tot 16:00 en dat is wat muilkorf dragers te wachten staat, verder een interessante film met vooral aan het begin een stel overheidspsychopaten.

  https://lbry.tv/@Alin:7/j8pO3bbpYch0:b

  Like

 2. droevige mof zegt:

  De Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn is positief getest op Covid en bevindt zich in quarantaine. Maar hoe zit het met de andere ministers en Mutti? Zijn ze ook getest en zijn ze ook positief? Moeten ze worden geventileerd? Kan niemand ze bezoeken? Prima, dat is de oplossing.
  https://www.spiegel.de/politik/deutschland/spahn-positiv-auf-corona-getestet-a-13792622-1483-40ba-bb30-75871bc1648b

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s