Migranten: “Jullie vrijwilligsters zijn onze christelijke hoeren”

(Vertaling: E.J. Bron)

Een vrijwilligster vertelt over haar ervaringen in een opvangcentrum: “We werden door de vluchtelingen constant christelijke hoeren genoemd en aangevallen.”

Nickelsdorf was voor september 2015, voordat Merkel de hordes uit Azië naar Europa uitnodigde, een rustige Oostenrijkse stad met 1700 inwoners. In één dag werd ze door 10.256 illegale immigranten overrompeld, die van haar iets maakten wat niet beschreven kan worden. Het was de Avant-garde van de mars, die korte tijd later in Midden-Europa zou aankomen: meer dan 1 miljoen moslims.

De toenmalige Oostenrijkse middenlinkse regering besloot het leger te sturen om de politie te ondersteunen, die al aan de grens met Hongarije actief was. Niet echter om de invasie te stoppen, maar om haar te “controleren”.

Het resultaat was chaos. Na de invasie konden autochtone meisjes en vrouwen niet meer alleen het huis uit. Net zoals nu in Lampedusa en in Italiaanse steden. Het was plotseling afgelopen met activiteiten als fietsen met kinderen en vrienden: te veel “mannen”, die in kuddes op seksjacht gingen.

Maar ook overal vuil en uitwerpselen:

Zoals lokale media berichtten, vertelt een vrijwilligster hoezeer ze geschokt was van hetgeen ze meegemaakt heeft: “We werden constant door vluchtelingen christelijke hoeren genoemd en aangevallen”.

“Er zaten de meest vreemde figuren tussen, zoals grote Chinezen, vermoedelijk uit Mongolië of dergelijke gebieden (Oezbeken of andere Turkse volkeren, opm., van de redactie), kleurlingen in allerlei schakeringen, maar nauwelijks Syriërs.”

En ze hadden allemaal veel geld. Ze belegerden de lokale winkels zoals de tabakshandelaar en wilden altijd met bankbiljetten van € 500,- betalen. Typisch voor wanhopige mensen, die vluchten voor oorlog…

De burgers van Nickelsdorf voelden zich volledig door hun regering in de steek gelaten: “Het is net als aan het eind van de oorlog, toen de Wehrmacht zich overgaf en wij uitgeleverd werden aan de plunderaars van het Rode Leger”, zeiden ze.

Maar daarmee niet genoeg. Veel treinen waren als gevolg van het “gebruik” door de “vluchtelingen” onbruikbaar, wat de forenzen in de omgeving veel last bezorgde.

Het hele treinverkeer van en naar Nickelsdorf was lange tijd volledig geblokkeerd.

Alle treinwagons waren zó smerig dat je je het niet kunt voorstellen. De treinen moesten gereinigd en gedesinfecteerd worden. Veel wagons waren op grond van uitwerpselen besmettingsbommen.

Op dit moment maakt Italië mee wat destijds in Nickelsdorf gebeurde.

(Bronnen: “VoxNews” en “The Gateway Pundit”)

Bron:
www.unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Migranten: “Jullie vrijwilligsters zijn onze christelijke hoeren”

 1. Hans zegt:

  En er maar bij blijven, de linkse goedmens die ondanks alles blijft helpen en alles goedpraten. We gaan het zien.

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   “de linkse goedmens die ondanks alles blijft helpen, en alles goedpraten”. De linkse “goedmens”, blijft helpen en alles goedpraten, NIET UIT HUMANITAIRE REDENEN. (Nep)humaniteit is een deel van de leugens, desinformatie en misleiding waaronder ze opereren. Natuurlijk, blijven ze helpen en goedpraten! De (nep)vluchtelingen zijn hun trouwe hulpjes die straks het vuile werk zouden doen om de Europese bevolking te decimeren. Daarom zijn ze hier en er komen nog miljoenen erbij. Uit linkse monsterlijke perspectief zijn WIJ degenen die moeten verdwijnen. Zij werken volgens de richtlijnen van de Frankfurter Schüle en algemene Sovjet-propaganda.

   Geliked door 2 people

 2. Lekke Fietsband zegt:

  De zwaar geschifte criminele een-hersencellige crimigranten met IQ van rond de 70 weten niet beter. Het zijn de smerige faciliteerders die de hoofdschuldigen zijn van al deze ellende door al die bruine psychopaten hierheen te halen.
  Daarnaast ga je als blanke Europeaan niet voor dit smerige tuig werken, laat ze maar stikken in hun eigen stront. Waarschijnlijk zijn het christelijke gutmenschen die nu van een koude kermis thuiskomen en voor hun inkomen afhankelijk zijn van zo’n klote baan.

  Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Het is een industrie geworden en elk normaal functionerend niet geïndoctrineerd mens zou acuut deze industrie ontmantelen.

   Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Lekke Fietsband. Sommige van de geïmporteerde Afrikaanse negers hebben een IQ van minder dan 70. Bijvoorbeeld: Somalië gemiddeld van 68, Sudan 71, Ethiopië 69, Eritrea 61, Senegal 60 https://www.worlddata.info/iq-by-country.php Een gemiddeld Europees kind met een Down-Syndroom is nog intelligenter dan deze Afrikaanse bewoners. Zij zijn precies de mensen die de “Kalergianen” hier in Europa willen hebben. Aan intelligente mensen hebben ze niks.

   Like

  • fleckie zegt:

   Dat ze zich laten vernederen, door lui, waarvan het i.q een laag gehalte heeft, daar zijn ze zelf bij…….dan is nog maar de vraag …waarop stemden/ stemmen die. Lieden dan, ( op een van de 3 bovengenoemde partijen., of een of andere. konten – draaiende partij, ( dwz alle kanten op draaien,(‘ zoals de wind waait, waait ook mijn jasje’).?! …….~<~<~<~<~<~<~

   Like

 3. kampersrene zegt:

  met dank aan onze politiekers en de UNO,ik zou de Paus nog vergeten ……met zijne ….hebt elkander lief

  Like

 4. fleckie zegt:

  Op ejbron 16.6.2019, onder ‘Nederlands huwelijk 2020, ‘. …’vluchtelingen helpen bij het opbouwen van een nieuw bestaan‘. …….<~<~<~<~<~<~>>>>>>[ fleckie: : eigen schuld wordt niet beklaagd.) , de moeite, om DE KORAAN. te lezen, heeft men zich. niet genomen, ( waarin immers G E B O D E N , en. V E R B O D E N. voor de Mohammed- religie gegrift staan, en de de kleurlingen . goed van pas komen,,!!! …….<~<…<~<~<~<~<~

  Like

 5. verwardeman zegt:

  Met een beetje mazzel worden deze vrijwilligsters straks de fanatiekste POPULISTEN !
  ALS het kwartje eenmaal valt , valt het meestal HARD…………………..!

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Verwarde man. Men kan de situatie vergelijken met Covid-19, Mexicaanse Griep of andere epidemie. Hoe meer geïnfecteerde zieken (slachtoffers), des te meer worden anti-stoffen gemaakt. Op gegeven moment krijgt men de “kudde effect” en de bevolking bouwt immuniteit. Hoe meer slachtoffers de multiculturele pest maakt in de bevolking, des te meer negatieve sympathie tegenover vluchtelingen en migranten wordt gebouwd. Op gegeven moment krijgt men onder de hele bevolking de “kudde-effect” van haat. De multiculturele infectie zal stoppen.

   Like

   • fleckie zegt:

    Eerder heb ik al eens vermeld, dat de voorzitter van Tribunaal voor de Vrede heeft geprotesteerd ……..TEGEN. het. INZETTEN van ( kleine ) tactische kernwapens, ( in bepaalde gebieden dus): als er protesten of iets dergelijks zouden uitbreken. …(….MEN….. had hem zelfs zijn ambt als. advocaat willen. ONTZEGGEN)…….<~<~<~<~<~<~<

    Like

 6. Sinyo zegt:

  Sorry voor de onwelvoeglijke taal die ik hier bezig.
  Waarom laat die – aan de linkerzijde voortbewegende – meute zich zo eenvoudig “verneuken” door hun rood gekleurde kolerelijers (van colère). Je kon al meer dan 30 jaar geleden aanzien – ver voor Wilders – welke kant de ellende op zal gaan. Waarschuwingen werden toen al eenvoudigweg weggebonjourd.
  De vele welwillende Mossels lijden onder de kwaadwillende Mossels. Uit eigen lijfsbehoud anders zijn het verraders en handelen de kwaadwillende Mossels conform hun leerboekje. Van die verajer Hop draf die Kop.

  Geliked door 1 persoon

 7. Ivor Biggun zegt:

  Feitelijk zijn het ook hoeren.
  Alleen jammer dat de rest van de samenleving het slachtoffer wordt van hun fetisj.

  Geliked door 2 people

 8. karton zegt:

  Intussen is all-over bekend wat voor soort beesten die zg. “vluchtelingen” zijn ; criminelen van de hoogste rang. De mensen (vooral meisjes/vrouwen) die zichzelf inzetten vóór dat gajes, wéten dat toch vóórdat zij gaan “helpen”? Dan doen die meisjes/vrouwen dat toch vrijwillig, dat helpen ? Dan achteraf ook niet zeiken als je “hoer” genoemd wordt omdat je niet met zo’n “gevluchte” neger de koffer wilt in duiken !
  Het betreft veelal dezelfde meisjes/vrouwen die langs de toegangsweg naar een AZC staan te wapperen met zelfgemaakte vaantjes en “welkom, welkom” blèren als dat volk hier binnenkomt !
  Geen medelijden mee.
  Zeg je baan op en ga in de verpleging, kun je óók helpen, maar dán wél de échte mensen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Knalkopje1 zegt:

  Ik hoop dat ze nu weet wat voor soort ‘vluchtelingen’ dat zijn, schuim dat de hand bijt die ze voert. En dat ze dus grondig genezen is van het Gutmensch-virus.

  Geliked door 1 persoon

 10. Timmermans, Macron en Merkel hebben veel problemen veroorzaakt met hun idiote welkomstcultuur

  Geliked door 1 persoon

 11. Cleo zegt:

  Ongedierte moet je niet importeren, maar uitroeien!

  Geliked door 1 persoon

 12. R Thomasson zegt:

  Het is vreemd dat de Oostenrijkers accepteren plunderende en verkrachtende “vluchtelingen” van inferieure rassen op hun grondgebied? Nog vreemder is dat deze inferieure Wilden vinden dat de humanitaire hulp die zij krijgen, is vanzelfsprekend. Zo ook het recht vrouwelijke helpers; christenhoeren te noemen. Is er in Oostenrijk niet iets verkeerd gegaan? Normaliter horen zulke Untermenschen in plekken zoals Mauthausen, en niet in een nette AZC met schone bedden, hallal maaltijden en medische zorg. Maar ja! Wat nog niet gedaan is, kan nog komen. De befaamde berghelling van Mauthausen wacht geduldig op ze.

  Like

 13. Willem zegt:

  We hebben het gewoon te danken aan regeringsleiders ca. 30 jaar geleden hebben ze dat al zien aan komen met die z.g.n. Vluchtelingen op schiphol toen hadden ze dat al moet zien

  Like

  • fleckie zegt:

   En de MOTIE HALSEMA, in tegenwoordigheid van de voorzitters. Van PvdA, ( Cohen) D66, ( PECHTOLD, Soc. Partij ( Marijnissen). heeft madam HALSEMA dat ‘voorgelezen) , ( tolerant te zijn t.o.( binnendringers) zog. BUITENLANDSE. G A S T E N,, …….<~<~<~<~<~<~<

   Like

 14. Julia zegt:

  Alle vrijwilligsters moeten zich terug trekken en al dat ondankbare tuig laten creperen. Wij hebben zelf deze vrijwilligsters hard nodig om o.a. al onze ouderen die zwaar behoefte hebben aan aandacht en goede zorg hard omdat Rutte de buiten de gezondheidszorg ook de ouderenzorg kapot heeft bezuinigd.

  Geliked door 1 persoon

 15. verwardeman zegt:

  @R Thomasson
  Heerlijk , Uw reactie voelt als een warme douche , U bent een zielsverwant !
  Overigens is er op de Veluwe plek zat voor een ” opvangplek met doucheruimten ( Z****N B ) en
  crematorium ” .
  Als ze ECHT niet anders willen dan ons onderdrukken , heb ik geen moeite met deze aanpak ,
  naar hun allah met deze drek .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s