Syriër (20), die in Dresden een Duitse toerist vermoordde, opgepakt

(Door: Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

De dader had al lang uitgezet moeten worden

De politie heeft de vermoedelijke moordenaar van de in Dresden op 4 oktober vermoorde Duitse toerist uit de deelstaat Nordrhein-Westfalen opgepakt. Een 20-jarige Syriër had hem en een begeleider in de binnenstad van Dresden met een mes aangevallen en een van de beide mannen dodelijke verwondingen toegediend. Nu blijkt uit onderzoek van de politie dat ze niet met een onbeschreven blad te maken heeft. De ISIS-aanhanger en bedreiger was nog maar vijf dagen eerder uit de gevangenis vrijgelaten, waar hij wegens aanleiding tot het plegen van een zware staatsbedreigende misdaad had vastgezeten.

Ook deze messentrekker kwam in 2015 als “beschermingzoeker” Duitsland binnen, werd al vroeg een “islamist” en werd desondanks niet uitgezet. Zelfs zijn bewaking kon er niets aan veranderen dat hij uit “islamistische” ijver een moordenaar werd. De verantwoordelijkheid daarvoor draagt de Duitse regering, die heftig blijft weigeren de realiteit te zien en het “islamisme” niet als datgene erkent wat het is: de grootste bedreiging voor de binnenlandse veiligheid, evenals voor lijf en leden van de bevolking. Hoogste tijd om eindelijk een koerswijziging in te zetten in de veiligheids- en migratiepolitiek, bedreigers en radicalen consequent uit te zetten en zodoende een echte bijdrage te leveren aan de terrorismebestrijding.

(Bron: www.mdr.de)

Bron:
facebook.com/aliceweidel/
Door: Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Syriër (20), die in Dresden een Duitse toerist vermoordde, opgepakt

 1. Dit kan net zo goed hier ook gebeuren! Ze leren het nooit en blijven de grenzen voor dit soort mnoordenaars open houden!

  Like

 2. karton zegt:

  In Duitsland is ’t :
  wachten totdat het vette hoofd van Adolfina Merkel over ’t asfalt rolt ; pas dan zal er héél misschien iets gaan veranderen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Yoshidepossi zegt:

  pourquoi mon refus? Tijd dat we als vrije Europeanen de barricaden opgaan…

  Geliked door 1 persoon

 4. Yoshidepossi zegt:

  Jezus Bron, dat weekje weg heeft wel een impact op je gehad…waar is die felheid gebleven?

  Like

 5. Yoshidepossi zegt:

  sorry Bronnetje, ik zag mijn reacties ineens verdwijnen dus ik dacht dat je aan het ‘verdrogen”was. Nogmaals mijn excuses…Mea Culpa Maxima, zou W.A. gezegd kunnen hebben…

  Like

 6. antiislamnu zegt:

  Als je alleen al de worden koran moslim moskee op een terrasje hard uitspreek zit het hele teras met grote angstige ogen naar je te kijken.
  Dus ja zelfs een normale discussie over het geloof van de pedofiel is toch best wel een beetje link hier in de Nederlanden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s