WIJ WORDEN BELAZERD…

Joodse vluchtelingen – 1938, Afrikaanse vluchtelingen -2020.

(Door: “Driek”)

Dus al die honderdduizenden mannelijke asielzoekers uit Afrikaanse landen, die hier dag in dag uit asiel komen vragen, zijn allemaal lieden die op de vlucht zijn voor oorlogsgeweld? Ik geloof er niks van. Het zijn gewoon profiteurs, misdadigers en toekomstige uitkeringstrekkers.

Die lieden zijn helemaal niet op de vlucht voor oorlog, die komen hier hun hand op houden. Die maken straks van Nederland een ruïne. Het is de voorhoede van een zooi ellendelingen die hier hun islamitische heilstaat willen vestigen. Anders gaat ons hoofd eraf. Is onze regering nou werkelijk zo onnozel? Ik twijfel er geen moment aan dat al die getinte lieden ons leven voorgoed komen verpesten.

En al die brave goedgelovige Nederlanders duwen hun kop in het zand. We worden op een ongelooflijke manier door onze regering belazerd. Straks leven wij allen in diepe duisternis. Dan maakt Allah de dienst uit. Op ieder nachtkastje ligt dan een koran. Dat is dan verplicht.

  

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2020. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, cultuurrelativisme, gezond realisme, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op WIJ WORDEN BELAZERD…

 1. triumph zegt:

  Alleen schieten zal helpen.

  Geliked door 3 people

 2. delamontagne zegt:

  Ze zijn natuurlijk wel erg blij te hebben kunnen vluchten en steken hun blijdschap niet onder stoelen of banken, weldra zitten ze in luilekkerland [o.a. NL & Fr ]
  Op de vlucht voor onderdrukking met pas geknipte haren en kijken erg depressief met hun flitsende messen.

  Like

 3. Laura van der Storm zegt:

  Even off topic…..Kan die Beatrice de Graag gaan de aardbodem verdwijnen. Ze zit nu bij Nieuwsuur. Ze snapt er echt HELEMAAL niks van. Ze zei zoiets van….we moeten het probleem niet groter maken!!!!!!!!!!! Ik geef het echt op!!Dat mens heeft er voor gestudeerd, maar snapt er echt HELEMAAL niets van!!! Ik ga me bezatten pfffff

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   *****

   Like

  • karton zegt:

   @ Laura v.d. Storm.
   Meisje Beatrice heeft NIKS gestudeerd anders kwam zij beslist NIET op tv.
   Zij kraamt doorlopend wartaal uit en snapt er, zoals u zegt : “helemaal niks van”.
   Hopelijk valt zij binnenkort ten offer aan zo’n, door haar bewierookte, zielige “vluchteling”, of zo’n figuur haar dan met een mes zou steken of met wat ander (!!!) maakt niets uit.
   Zij is een zeer vals en achterbaks wezen, dat niet in deze tijd leeft en van toeten noch blazen weet.

   Geliked door 1 persoon

 4. gekke henkie zegt:

  Beste schrijver, slechts 2 procent is daadwerkelijk vluchteling uit oorlog gebied, de rest mag blijven omdat ze fijn meewerken aan de geplande chaos die erkomt/is (erger word) verdeel en heers…
  ordo ab chao is met motto van de vrijm.

  Geliked door 2 people

 5. Lekke Fietsband zegt:

  Beste Driek, Even een klein rekensommetje:
  Afrika heeft momenteel 1,2 miljard inwoners met de prognose voor 2050 van 2,4 miljard.
  Een enorme toename met 1200 miljoen in 30 jaar.
  Kort door de bocht kan de aanwas gemiddeld per jaar op 1200/30 = 40 miljoen gesteld worden.
  Dat zijn er zo’n 770.000 PER WEEK!!!!!!!!
  Zelfs als er “maar” 770.000 per jaar naar Europa komen dan is dat nog maar 1 week productie.
  Maarrrrrr stel even dat zo’n 50% naar Europa wil voor een uitkering dan is dat een waanzinnige toename van nietsnutten en kansloze criminelen die hierheen komen waardoor on hele sociale systeem in elkaar zal fikkeren, met als neven effect een enorme aanslag op het milieu want hebben recht op een huis, bed, miele en oetkering en ze schijten overal waar ze staan, zitten of lopen.
  We kunnen er nog wel wat verwachten hoor de komende jaren.
  Natuurlijk kunnen al die smartphone zombies niet meer rekenen en daar zit nu net het grote probleem.

  Geliked door 2 people

  • Lot zegt:

   Je vergeet de accumulatie. Net zoals elk jaar wordt de rente verhoogt met 2,5%, maar dat is na 20 jaar al een verdubbeling ongeveer van de huur, in plaats van wat je verwacht 50%.

   Like

 6. kampersrene zegt:

  hoe zou je zelf zijn je bent een neger of een Allah neuker je bent te lomp om in je thuisland een menswaardig bestaan op te bouwen dus met zijn allen naar Europa waar ze beschaafd zijn je krijgt er alles wat je nodig hebt werken is voor de thuislanders……..dat heet beschaving !

  Like

  • NeNel Kruger zegt:

   Ik woon in Afrika. Zuid-Afrika. Niet een enkele dag zonder enige geweld. Ik was in korte tijd meer dan eens slachtoffer ben geweest van geweldsmisdrijven (criminelen gewapend met vuurwapens) (dossiernummers en contactgegevens bijgevoegd). Eerst was ik midden in de nacht het slachtoffer van een gewapende overval op mijn woonplaats en daarna was ik het slachtoffer van een kaping onder schot voor de poort van de basisschool van mijn zoon. Ik ben getuige geweest van geweldsmisdrijven die in het dagelijks leven worden gepleegd, dingen waarvan niemand ooit getuige zou mogen zijn.Wat vroeger mijn geboorteplaats was, is veranderd in een leven van gevangenen achter tralies, poorten, prikkeldraad en slapeloze nachten. Wonen in Zuid-Afrika, voor mijzelf en vele anderen zoals ik, is vergelijkbaar geworden met wat leven in de dodencel zou zijn: gewoon wachten op jouw beurt … Niets is veilig en heilig, zelfs onze hulpdiensten worden ‘opgeroepen’ om te helpen gewoon om te worden overvallen, beroofd en gedood. Misdaden tegen vrouwen en kinderen in het bijzonder zijn de afgelopen jaren enorm toegenomen in Zuid-Afrika en onze regering probeert heftig alle beschuldigingen van dit feit te ontkennen en te verbergen. Moorden op boerderijen nemen een hoge vlucht. Moord en diefstal zijn een alledaagse gebeurtenis geworden. Als blanke vrouw durf ik niet naar de plaatselijke supermarkt te gaan zonder op mijn hoede te zijn voor echt lichamelijk / gewelddadig gevaar, ongeacht of ik wandel of autorijd. In dit land zijn mensen vermoord voor een mobiele telefoon, de schoenen die ze dragen – of zelfs minder. Bussen worden gedwongen te stoppen en alle passagiers worden beroofd onder schot. Ik behoor tot een minderheidsgroep die wordt gestraft voor fouten en zonden van vorige generaties. Onze regering besteedt meer tijd en middelen aan het opruimen en verbergen van hun fraude, corruptie, incompetentie en diefstal dan aan onze veiligheid, gezondheidszorg of zelfs scholing voor onze jeugd. Ze schilderen mooie foto’s voor buitenlandse investeerders, alleen om hen van hun geld te ontdoen terwijl ze bezig zijn met een wraakactie tegen minderheid partye. Zelfs toeristen in dit land worden niet gespaard van deze vreselijke beproeving van gewelddadige misdaad. Ik ben geschoold, wat zou mijn kanse weest vir asiel dan indien hierdie mensen dit niet eers gegun wordt nie? 😦

   Like

   • karton zegt:

    @ NeNel Kruger. Uw Zuid Afrika is geworden zoals het linkse zootje in de EUSSR wenste. Zij hebben er echt álles aan gedaan om Zuid Afrika te maken tot het “democratische” land van heden. Zij zijn daar uitstekend in geslaagd ! Uw huidige Zuid Afrika is precies wat het linkse gajes zich voorstelt van een democratie , hún democratie.

    Like

 7. stef zegt:

  Heeft iemand zich al verbaasd dat ( vluchteling ) moslims niet naar moslimlanden vluchten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s