Aan Wegkijker Rutte

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer Rutte,

En ja hoor, daar kwamen jullie gisteren allemaal opeens.

De dag nadat presentatrice Fidan Ekiz op de Staatsomroep de alleszeggende stilte in politiek Den Haag na de islamitische moordaanslag op de Franse docent Samuel Paty had veroordeeld, kwamen jullie.

De Wegkijkers. Vijf dagen te laat.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Hypocrisie, Islam, lafheid, Linkse Kerk, politici, Rotzakken, Rutte, Terrorisme, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Aan Wegkijker Rutte

 1. Bas zegt:

  Mark Rutte
  @MinPres
  Frankrijk herdenkt vandaag Samuel Paty die het slachtoffer werd van een afschuwelijke terreurdaad. De academische vrijheid kan en mag niet ingeperkt worden en veiligheid en het vrije woord mogen het nooit verliezen van onverdraagzaamheid. NL staat zij aan zij met het Franse volk.

  Reactie Sebastian Kurz:
  https://pbs.twimg.com/media/Ek3Hh7DWMAIHKk1?format=jpg&name=large

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ons land staat toch bekend als land waar men meestal snel met het opgeheven en veroordelend vingertje klaar staat als er iets aan de hand is? Waarom dan nu 5 dagen stilte?

  Het gaat hier over de islam. Daar mag niets negatiefs over gezegd worden. Dat zal wel weer in het één of andere verdrag zijn ondertekend…..

  Geliked door 3 people

 3. karton zegt:

  Het zg. “klootjesvolk” zijn niet wij, de bevolking, maar die hele Haagse Rotzooi met Pineukio voorop ! Potverdorie, wat een smerig, min, achterbaks zootje zetelt aldaar !!!!

  Geliked door 3 people

  • R Thomasson zegt:

   @Karton. Wij weten al zolang dat in de Tweede-Kamer zetelt een achterbaks zootje. De “volksvertegenwoordigers” – vooral degenen die hier worden genoemd – geven niets om onze welzijn en staan niet aan ons kant. Dus, wat zij zeggen, of niet zeggen, is zo goed als niet belangrijk. Belangrijk is: hoe zullen wij in maart 2021 stemmen. Wij krijgen het deze mensen met pek en veren naar huis te sturen. Als wij weer op deze mensen stemmen, dan is het “Eigen Schuld Dikke Bult.

   Like

   • karton zegt:

    @ R.Thomasson. Natuurlijk zal het moeten gebeuren middels eerlijke verkiezingen; ik heb daar weinig vertrouwen in. Ik weet dat de reacties op deze site niet het verschil zullen gaan maken maar ……..’t lucht wel heerlijk op !

    Like

 4. Julia zegt:

  Deze hypocriete huichelaar en leugenaar die alleen maar het volk besodemieterd had geen tijd en blijkbaar geen enkel moraal om direct te reageren. Uiteindelijk heeft hij het veel drukker met wekelijkse geheime Oranje onderonsjes dan daadkracht en moraal tonen t.o.v. de Franse op barbaarse wijze vermoorde leraar. Schandelijk deze hypocriete popi jopie wielrenner en zijn aanhang richten hun pijlen vooral op leiders zoals o.a. Poetin en bemoeien zich uiteraard op op een totaal verkeerde manier met de internationale politiek. Wat een walgelijke corrupte vergaarbak is de algehele Haagse vergaarbak waar het tijdelijk onderkomen tijdens de verbouwing weer even 160 miljoen kost https://www.ad.nl/politiek/de-tijdelijke-tweede-kamer-is-verbouwd-voor-160-miljoen-huiskleur-mosterdgeel~acc886ca/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F
  Een grote houten bouwkeet had beter bij het corrupte en linkse niveau gepast en daarbij kunnen al die zittende lapzwansen die verveeld met Iphone tijdens debatten zitten te spelen van huis uit werken via teleconferentie. Rutte en aanhang ik gebied u allen zich aan de regels te houden en zoveel mogelijk vanuit huis te werken anders stuur ik de BOA’s op jullie af en worden jullie aangepakt volgens de nieuwe spoedwet https://www.telegraaf.nl/nieuws/530041426/hardhandige-arrestatie-boa-s-op-metrostation-snappen-dat-beelden-heftig-zijn Dus als ik zeg thuis zitten dan blijft u ook thuis zitten.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Het is angstaanjagend, onze volksvertegenwoordiging blijkt steeds meer een afspiegeling te worden van de moderne samenleving, een paar ‘dikke ikken’ zonder empathie, leugenaars zonder boodschap/bijdrage aan de toekomst, enkel het hier en nu……………..Den Haag Vandaag, en morgen zonder zorgen.
  De donkerste zielen zijn niet diegenen die leven in de dagelijks hel van onze grondeloze diepte, maar degenen die verkiezen om te ontsnappen uit hun hel, uit hun bodemloze afgrond vluchten en zich vervolgens stilletjes onder ons begeven…………….

  Like

 6. top of flop zegt:

  De meeste politici zijn met zichzelf bezig en niet met de samenleving. Stem dus volgend jaar op de politicus, die zo weinig mogelijk is aangetast door….het lege woord.

  Geliked door 1 persoon

 7. verwardeman zegt:

  Die walgelijke KUT-iSSlam moet koste wat kost buiten schot gehouden worden , het valt
  me nog mee dat ze niet spraken over een JONGERE of over een VERWARDE MAN !
  Stelletje vuile NSBers , landverraders , volksverlakkers , en maar dansen naar de pijpen
  van die Bilderbergers met hun Kalergi-plannetje , voor een mooi baantje NA de tweede
  slaapkamer .
  KRIJG CORONA PLUS !

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ verwardeman. Corona-plus ? Momenteel worden de meeste corona-patiënten genezen , en het zou toch jammer zijn als de NSB’ers en landverraders gered zouden worden ? Laten die gasten maar last krijgen van o.a. knokkelkoorts , malaria , beriberi , builenpest , anale jeuk en piemelrot ; maar dan wel alles tegelijkertijd !

   Geliked door 2 people

 8. Bob zegt:

  Geen massa demonstratie tegen Is-lam
  geweld. k heb vele massa demonstraties gezien
  maar nooit tegen terrorisme.
  Onze regering gaat na deze verklaring die
  overigens niets zeggend was wel op bezoek
  in de moskee,

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Die Rutte oogt voor de TV als een sportieve figuur die op de fiets naar zijn werk komt in een jogging-pak. Eenmaal binnen is hij een wolf in schaapskleren die zijn tijd verdoet met liegen en ons volk dwarszitten middels idiote opgelegde regels aangaande de Corona idioterie. Dat Nederland hem na 10 jaar nog steeds niet beu is een fabeltje. Middels stembusfraude komt hij ook volgend jaar weer terug met zijn VVD met waarschijnlijk alweer zo’n 40 Kamerzetels. Intern moet hij wel terug komen want kroonprins Klaas Dijkhoff is afgevallen. En de PVV en het FVD ? Die zullen (vooral de PVV) hun mond moeten inhouden voor al dit geteisem op links.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Bob Ook Rutte behoort tot het Koninklijk theater gezelschap. Deze man is zijn functie voor wat betreft het welzijn van ons land niet waard. Het is een doortrapte rotte appel die aan elkaar hangt van list, leugens en bedrog. Maar ja zolang hij nog zoveel domme niet realistische volgzame goedgelovige schaapjes achter zich heeft houden wij zeer zeker de komende vier jaar nog last van leugens, list en bedrog maar ondertussen verkoopt de wolf in schaapskleren ons land geheel uit aan zijn vrienden binnen de EU en levert ons over en meer en meer Islam terreur. Klaar zijn we er mee.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s