COMPLOTDENKERS . . .

Het is nu een samenzweringstheorie om te geloven dat het immuunsysteem in staat is om datgene te doen waarvoor het was ontworpen.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op COMPLOTDENKERS . . .

 1. verwardeman zegt:

  KLOPT !
  Ik drink elke ochtend twee glazen sinasappelsap – Coolbest – en heb nog nergens last van
  gehad .
  Sinds ik dat doe – nu ongeveer een jaar – ben ik nog niet een keer verkouden geweest ,
  terwijl ik daarvoor toch gemiddeld 2 maal per jaar verkouden was ( roker ) .
  Ik ben een boze oude blanke man van 58 jaar oud , geen jonkie meer.
  VITAMINE C , C en nog eens C , en spoel dat VAKSIEN maar door de plee !

  Geliked door 4 people

  • Cathja zegt:

   @verwarde man om 10:50

   Beste ‘boze oude blanke man’, u heeft het begrepen. Vitamine C is een goede vitamine ter bescherming van het rhinovirus. Wat misschien gezien uw leeftijd ook heel erg goed zou kunnen werken is vitamine D3. Deze vitamine moet in vloeibare vorm (softgels) worden ingenomen, en niet van die harde pillen die echt geen zuivere D3 bevatten. Boven een bepaalde leeftijd (ik zit zelf ruim boven uw leeftijd) maakt het lichaam minder D3 aan, en is het aan te raden extra supplementen te gebruiken. Mijn echtgenoot neemt elke ochtend een dessertlepel zuivere levertraan, en is ook al sinds enkele jaren niet meer ziek geweest.
   Met de griepprik (2 jaar na elkaar gekregen) werd hij gewoon ziek, dus we hebben onze huisarts verteld dat we geen uitnodigingen meer willen ontvangen.

   Misschien heeft u wat aan deze tips?

   Ik wens u verder blijvend een goede gezondheid toe!

   Like

 2. Htsk day zegt:

  …..Voor alle duidelijkheid; een vaccin is niet om mensen gezond te maken, want gezondheid zit in je lijf reeds ingebakken, dat heet een natuurlijk afweermechanisme die in stand gehouden wordt met voldoende rijke en efficiënte voedingsstoffen.
  Een vaccin zal dit natuurlijke afweermechanisme overhoop gooien, uitschakelen of zelfs voor altijd buiten werking stellen, waardoor vele ziektes, o.a. kanker, de kop op kunnen steken.
  Gezondheid zit niet in een vaccin, maar in de manier van voeden en leven.
  Heel opmerkelijk dat alles hardcore wordt ingezet op het dna mutant/gif vaccin, en niets anders dan alleen maar het vaccin, en alles en iedereen door de farmaceutische deur naar buiten moet, met opmerkelijk het wedden op één paard (voor Nederland AstraZeneca).

  Geliked door 4 people

 3. Julia zegt:

  Dan zijn die complotdenkers toch meer intelligent als Ad Osterhaus en al die omgekochte virologen die wij dagelijks bij Op1 moeten aanhoren. Nee we breken het immuunsysteem en weerstand af door verplichte niet werkende smetlappen te dragen en ons zelfs geen frisse lucht meer is gegund. We zijn zelf zo stom hierin mee te gaan en denken niet aan de gevolgen en schade die onvoldoende zuurstof kan toebrengen. Maar ja ik ben maar een complotdenker maar luister wel naar de wereldwijde hoog gekwalificeerde artsen en wetenschappers die niet zijn omgekocht en alles bewezen wetenschappelijk en medisch duidelijk en goed onderbouwen. Liever een complotdenker dan een domme volgzame schaap die nog niet door hebben dat het gaat om ze massaal om te vormen en klaar te stomen voor de nieuwe dictatuur volgens de agenda 21/30 NWO. Succes allen met uw nederigheid maar straks niet janken.

  Geliked door 2 people

 4. Hovawart zegt:

  Je kunt er natuurlijk van uitgaan dat een gezond immuniteitssysteem voortkomt uit het nastreven
  van een gezonde levensstijl, gevarieerd eten, actief en zelfs sportief zijn, een gezonde nachtrust, en een prettig sociaal leven hebben, en dat bovenstaande samenhangt met het hebben van gezond verstand,…..maar waarom blijft het overgrote merendeel er dan alles aan doen om hun leven te laten bedreigen, door alle sprookjes en leugens van de regeringen te blijven geloven, of is het geloven opeens de bepalende factor voor gezondheid? ja dan heb je niets aan gezond verstand…….en aan de medische zorg, enkel aan geloofshuizen en de NPO……geloof ik.

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Inderdaad;
   “Je kunt er natuurlijk van uitgaan dat een gezond immuniteitssysteem voortkomt uit het nastreven van een gezonde levensstijl, gevarieerd eten, actief en zelfs sportief zijn, een gezonde nachtrust, en een prettig sociaal leven hebben, en dat bovenstaande samenhangt met het hebben van gezond verstand”, maar dit alles is geen garantie tegen ziekte. Voorbeelden te over.
   Het immuniteitssysteem zit uitermate ingewikkeld in elkaar.

   Ben reumapatiënt en tegen reuma was tot voor 15 jaar geleden niet of nauwelijks iets te doen, pappen en nathouden was het enige, en zeer gebrekkige symptoombestrijding.
   Zo’n 15 jaar geleden is de bestrijding van reuma in een stroomversnelling gekomen door het immuunsysteem geheel of gedeeltelijk buitenspel te zetten.
   Risicovol ?
   Jazeker en zodra ik ziek wordt dien ik er direct mee te stoppen maar het neemt niet weg dat mijn leven (en dat van vele reumapatiënten) een stuk dragelijker is geworden.

   Like

 5. ronjaspers zegt:

  Ik ben een complot onderzoeker,de naam complotdenker is afkomstig van de C.I.A. om mensen die zelfstandig en kritisch denken als ongeloofwaardig of gek te bestempelen.Zolang als de mensheid bestaat zijn er complotten beraamd,B.V. om oorlogen te beginnen,om mensen te vermoorden,mensen ontvoeren.Complotten om banken te overvallen,mensen te vergiftigen etc.etc.Kortom mensen met slechte bedoelingen willen kosten wat het kost kritische mensen uitschakelen om te voorkomen dat hun kwaadaardige plannen aan het licht komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s