Een beetje dom, alweer!

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Ik zie net de videoboodschap van de koning en het enige wat ik nog mis is dat Maxima weer gaat zeggen “hij was een beetje dom”. Maar hoe vaak is deze koning nu al ‘een beetje dom’ gebleken de afgelopen jaren? En dan de politici: die in talkshows zeggen “we hadden ze eigenlijk een beetje beter moeten adviseren”… Pardon?! HOE ontzèttend DOM is deze koning dan, dat hij dit vooraf ZÈLF klaarblijkelijk niet lijkt te begrijpen en dit klaarblijkelijk ZÈLF niet kan inschatten en hierin derhalve door anderen ‘geadviseerd’ dient te worden? Wanneer houdt het ‘beetje dom’ zijn van onze koning eindelijk eens op? Nee dank u wel, doet u de gordijnen maar weer toe, het toneelstukje was ronduit slecht ingestudeerd, slecht uitgevoerd en overduidelijk NIET oprecht gemeend.

En uiteraard ziet u het slijmspoor van Rutte al weer achter hem aan klotsen als hij met de zoveelste ‘excuses’/leugens/smoezen komt om wat krom is, wederom recht te praten! Kan die man eigenlijk nog wel iets anders dan liegen en bedriegen? Naar verluidt, bleven de puberende dochters overigens nog een paar dagen langer in Griekenland, omdat er naar vermeend ‘te weinig tickets’ zouden zijn geweest voor de terugvlucht. Hoe dom denken ZIJ nu werkelijk dat WIJ eigenlijk zijn?!

Lulletje Lubach

Na het jankverhaal van Arib (Tweede Kamer) over de ‘bedreigde’ politici en Marcel Gelauff (NOS) van het leugenproductie-instituut NOS – die u beide elke dag besodemieteren met keiharde leugens, halve waarheden en gemanipuleerde berichtgeving om bepaalde mensen en groepen te framen – werd het toneelstukje geheel naar verwachting óók nog even opgevolgd door Knip-en-Plak-lulletje Lubach. Lulletje Lubach had afgelopen zondag namelijk weer een ‘pakkend’ item. De vermeende gekkie- en complotwereld, waarin volgens hem uitsluitend de stemmers van FvD en PVV zouden leven. Dus wie de leugens van dit kabinet doorziet, deze met gedegen onderzoek en doordachte logica aan de kaak stelt en het zo onderhand meer dan zat is, is een complotdenker? Zou dat mogelijk héééél misschien komen omdat ze door jarenlang elke dag opnieuw te liegen, bedriegen en wéér een andere uitleg en/of stelling te verzinnen, misschien een ‘héél klein beetje’ minder betrouwbaar zijn gebleken? Ik moet toegeven, van diverse beweringen die werden uitgelicht, schoot ik ook spontaan in de lach. Hoe krijgen ze het in vredesnaam verzonnen! Maar mag er één ding duidelijk zijn: in welk kamp bevindt lulletje Lubach zich en door wie wordt lulletje Lubach derhalve betaald om u, Baudet en Wilders te framen?

Grote steden

Ik zag afgelopen week een beeld van de toekomstplannen van de nieuwe wereldorde/de VN/WHO voor wat betreft de toekomstige woonsituaties, waarbij het in de nabije toekomst de bedoeling is dat de mensen uitsluitend nog in megametropolen gaan leven. Steden die miljoenen mensen herbergen en hoe die er dan uit gaan zien. Enorme wooncomplexen waar op elk niveau en dak dan een ware jungle groeit voor de nodige zuurstof en de ‘groene’/stikstof ‘filosofie’. Ofwel: Weg zonnecellen! Want die worden of zijn dan overwoekerd waarvoor ergens in de natuur uiteraard weer hele natuurgebieden moeten wijken voor zonnecelvelden? Gezien het feit dat men nu al regelmatig ‘via de riolering ontsnapte’ exotische dieren aantreft in de natuur zullen dàn ontsnapte of afgedankte ‘huisdieren’ – als giftige huisslangen of ‘huiskrokodillen’ – daarin een prima habitat vinden voor ‘gezins’uitbreiding en zullen er veel onnodige slachtoffers gaan vallen. Vooral middelgrote dieren en kleine kinderen. Die leven dan tenslotte op uw dak of kruipen letterlijk onder uw bed! Buiten deze volslagen ideologische onzinnigheid mag duidelijk zijn dat het zó opeenpakken van mensen in grote metropolen uitbraken van ziekten en pandemieën alleen maar in de hand werken en zullen bespoedigen en er JUIST daardoor vele duizenden doden zullen vallen. Maar misschien is dat ook wel de bedoeling…

Geen BLM-achtige acties voor onthoofde leraar

Als het zwarte criminelen betreft die door een verkeerde arrestatietechniek van de politie worden gedood, staat de wereld (tijdens een lockdown!) op z’n kop. Als Salafisten in het vrije Westen echter – om een zogenaamde ‘belediging’ van schizofrene Moehammad (de profeet…) – iemand onthoofden, hoort of ziet u niets! Wel wordt er in programma’s gesproken over de rechts- extremisten die volgens de NOS/NPO bij Viruswaarheid of Farmers Defence Force horen. Op een filmpje waarbij een keurige mevrouw met haar (mogelijk verstandelijk beperkte?) dochter door drie met helm, schild en wapenstok uitgeruste politie agenten in een hoek worden gedreven en vervolgens op hun armen en benen geslagen worden, gaat niemand in. Klaarblijkelijk is dàt al heel gewoon bij dergelijke talkshows… Hadden ze maar weg moeten gaan…

Sinan Can (van mij mag hij per direct burgermeester van Nijmegen worden. Dat is zijn wens om iets voor die stad terug te kunnen doen) heeft Samir A. geïnterviewd en kan de opvattingen en denkwijze van de met ‘de enige ware islam’ gehersenspoelde losers Samir A. en Mohammed B. niet met zijn eigen islamitische opvoeding rijmen. Hij begrijpt niets van hoe dergelijke mensen denken en handelen. Maar WAT valt daar aan te begrijpen? Wanneer dringt het besef eindelijk eens door dat het Salafisme qua denken en handelen volledig gelijk staat aan wat Nazi-Duitsland nastreefde? Een door een volslagen gek verzonnen en gedicteerde ‘soevereine’ heilstaat, waarin uitsluitend ruimte is voor mensen die allemaal dezelfde hersenspoeling hebben ondergaan, geaccepteerd en uitvoeren. Al het andere moet vernietigd worden met als overeenkomst de vernietiging van de Joden. En er zijn meer overeenkomsten: wat voor Nazi-Duitsland de SS was, is voor de radicale islam ISIS. Dat scheelt twee letters die beiden staan voor islamitisch, want de Arabische taal bestaat veelal uit herhalingen. Beide ideologieën streefden/streven dezelfde doelen na; wereldoverheersing vanuit een ideologie op basis van leugens, angst en onderdrukking en waarbij excessief buitensporig geweld niet werd/wordt geschuwd. Waarom worden Salafisten WÈL maar (Neo-)Nazi’s NIET gedoogd/geaccepteerd? Wat is het verschil in opvatting? Wat is het verschil in doelstelling? Wat is het verschil qua doctrine? Daar zit het verschil ook niet in. Het verschil zit ‘m er in dat de islam, hoe radicaal ook, onder de wet van ‘vrijheid’ van ‘godsdienst’ en levensovertuiging valt, waarmee de moslims zich op deze wet kunnen beroepen om hun ‘geloof’ te ‘belijden’. Waarbij de nadruk veelal op lijden ligt, maar dan voor de slachtoffers van deze achterlijke ‘religieuze’ uitwassen.

Wanneer dringt eindelijk het besef door dat dergelijke mensen hier niet gelukkig worden, gehersenspoeld zijn met geestelijk vergif en aan de hand daarvan al uitermate gefrustreerd zijn OF dat raken en vervolgens aanslagen plegen uit naam van de islam door wraak op onschuldige burgers te nemen voor wat hen zogenaamd allemaal ‘is’ en ‘wordt’ aangedaan. Wanneer ziet men eindelijk in dat dergelijke ‘gelovigen’ hier niets toevoegen? GEEN verrijking zijn! GEEN diversiteit, maar overheersing en dictatuur nastreven! Wanneer wordt die achterlijke wet uit 1798 eindelijk eens bijgesteld/afgeschaft?!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Een beetje dom, alweer!

 1. Julia zegt:

  Wat een onnozelheid van die vrouw met haar onschuldige Bambi oogjes en een gezicht als een treurwilg. Zij heeft ze toch net zo goed schuldig gemaakt aan de zoveelste flater. Speelt hier een stukje komedie van het onderdanige vrouwtje of dat zij van geen kwaad bewust is. Wat een doorzichtelijke vertoning en wat een slappe toespraak echt een RVD of Rutte opstel. Niets gaat spontaan bij de Oranjes alleen miljoenen opstrijken dat gaat zeer spontaan. Afschaffen dit overbodige sprookje. Uiteraard zat gisteravond Palestina lover Kaag weer eens bij Op1 aan tafel om te vertellen hoe fijn ze tijdens haar buitenland reizen vrouw Maxima had meegemaakt zo betrokken en zo een toegevoegde waarde evenals de toegevoegde waarde die dit Koningshuis voor onze samenleving heeft en onze handel. Daarvoor vertelde de presentator dat duizenden Fransen de vermoorde leraar gisteren hebben herdacht. Maar dit stuk Palestina onderkruipsel vond het kort kort samen gevat dat deze brute moord in Europa vreselijk is maar dat we de daders niet bij naam mogen noemen. Nee natuurlijk niet want zij is zelf een sterke voorstander voor de Islam. Verder even de Oranjes in het zonnetje zetten en heel kort vertellen waar de Duivels 66 voor staan. Eén ding moet worden gezegd de Duivels van 66 vinden de sociale miljoenen uitkering aan de Oranjes te hoog en willen over de kosten van de Oranjes meer transparantie. Kortom wie walgt er nog niet van de Nederlandse liikse media lullen alles recht wat krom is en laten waarheden en realiteit wijselijk buiten beeld. Laat Op1 eens uitzenden hoe de vlag er daadwerkelijk in Nederland voor staat.en met de Nederlandse bevolking die zich niet aan bijv. de coronaregels hebben gehouden wordt omgegaan https://www.telegraaf.nl/nieuws/530041426/hardhandige-arrestatie-boa-s-op-metrostation-snappen-dat-beelden-heftig-zijn Zullen vrouw Maxima en Willem deze beelden ook bekijken? Dan de volgende daad van puur racisme https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/10/deugdrambrigade-bij-politie-doet-aan-positief-etnisch-profileren-bij-sollicitaties-een-kleurtje-kan-helpen-denk-ik/ Stromen die linkse monden niet over vooral bij Duivels66 over racisme?
  Ach we zijn zonder de Oranjes beter af geen ergenis meer over de miljoenen verspilling die zij jaarlijks opstrijken terwijl de bonus voor medewerkers in de zorg nog niet op orde is zelfs binnen de zorg wordt gediscrimineerd en krijgt niet ieder die in de zorg werkt een bonus. Dit land is vergane glorie staat bol van corruptie en bestaat over een paar jaar niet meer rood/wit/blauw kan de kast in en vlagt alleen nog met blauw voorzien van sterretjes waar Nederland een zeer klein onderdeel van wordt.

  Geliked door 5 people

 2. karton zegt:

  Deze man, die zich “koning” noemt is doorlopend “een beetje érg dom”!
  Hij is niet anders, hij IS gewoon dom, oliedom !
  Het feit dat iemand een vreemde taal spreekt, voor hem Engels, Duits enz., maakt iemand nog lang niet intelligent.
  Ik zag zélfs eens een chimpansee die converseerde met zijn/haar vingers, had op die manier contact met de verzorgers, ik vermoed dat veel meer mensen dat zullen hebben gezien op tv.
  Zoals duidelijk is : zélfs een aap is leerbaar.

  Geliked door 2 people

 3. hans zegt:

  Hij is helemaal niet dom! Hij doet dit bewust! Het enige wat hem spijt is dat die betrapt is. Deze hele criminele bedriegerskliek is juist onderdeel van dezelfde NWO-psychophaten die deze virus hoax de wereld in geholpen hebben! Iedereen van alles verbieden en overal regeltjes en reguleringen creeeren en zelf vieze cokesexparties organiseren. Weg met deze dictators en neppers.

  Geliked door 6 people

  • Tistochwat zegt:

   hans 22 oktober 2020 om 10:09

   Het enige wat hem spijt is dat die betrapt is.

   Precies! Dat schreef ik elders ook al.
   Hij geeft geen donder om ons, wat hem betreft kunnen we allemaal de moord stikken achter een muilkorf.

   Geliked door 2 people

 4. Harrie Vaes zegt:

  Er is maar ….EEN…waarheid…..nl. de linkse waarheid. En wie daar niet in gelooft ….en met argumenten en feiten het tegendeel zelfs kan bewijzen…….is …. jawel hoor……een complotdenker

  Geliked door 3 people

 5. Alfred Mol zegt:

  Met die koningshuizen is altijd wat. In het algemeen kun je stellen dat de koningshuizen garant staan voor regelmatig grote schandalen en grote kosten. Daarom moeten we streven naar einde v/d monarchie. We moeten aandringen bij parlement om aanpassing van wetgeving. Revolutie is niet zinvol. Beperk de uitgaven v/d monarchie, maak het leven wat minder koninklijk, beperk de fringe benefits, minder franje…
  Aanpassen v/d archaische wetgeving is nodig. Art.1 v/d Grondwet
  http://www.denederlandsegrondwet.nl : Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld.

  Geliked door 2 people

 6. Jean zegt:

  Hoogdringend tijd die middeleeuwse folklore definitief vaarwel te zeggen en dat in héél Europa, dadelijk de geldkraan dichtdraaien en de belastingdienst langs sturen om minimaal 95% van het kapitaal te innen en dat teruggeven aan de rechtmatige eigenaars, de burgers.
  Nog 7 op te doeken moet toch niet moeilijk zijn…..

  Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  Het zou een fantastische geste zijn als de koninklijke domeinen van de vorstelijke residenties zouden worden ingericht als Carola-teststraten, noodhospitalen en opvangkampen voor economische doorreizigers, wanneer de monarchie word afgebroken kun je het werk beter uitbesteden.
  (en laat er in hemelsnaam niet een huisjesmelker met z’n kornuiten een bouwproject beginnen met klimaat neutrale microwoningen, want daar willen enkel Hollanders in wonen, dat wens je niemand toe.)

  Like

 8. verwardeman zegt:

  Dit Bilderberg-echtpaar moet even aan damage-control doen , weer even de populariteit
  opschroeven !
  De politici hebben TROUW gezworen bij hun inauguratie , dus daar valt geen tegenstand
  te verwachten , hooguit wat onschadelijk gesputter……………………………
  En tachtig procent van de KUTDE trapt er weer in , tsja……….

  Geliked door 3 people

 9. Julia zegt:

  Velen zouden eens hun algemene ontwikkeling moeten opfrissen v.w.b. koningshuizen. De geschiedenis van Lodewijk de IV zegt al genoeg maar wat die Oranjes op hun geweten hebben zegt ook meer dan genoeg. Tip het boek Ojanje Zwartboek een klein citaat hieruit:
  Over Beatrix bijvoorbeeld schrijft hij laatdunkend ,,we hebben geen flauw benul wat ze voor Nederland heeft betekend. Als ze al iets heeft toegevoegd” en even verder ,,Heeft ze iets betekend voor Nederland? Het is onwaarschijnlijk.” Máxima krijgt ook een tik op haar neus. Hoe kan zij als ,,multimiljonair die gratis woont en reist, en net zo veel kan declareren als haar belieft, minima adviseren hoe ze het best hun geld kunnen besteden?”
  Volgens hem stoppen de ,,eensgezindheid en nationale saamhorigheid” die het Koninklijk Huis geacht wordt te smeden “bij de blauwe enveloppe van de fiscus.” Dan zijn de Oranjes allesbehalve solidair. ,,De houding die ze uitstralen is er eerder een van ‘jullie bekijken het maar.’ Zolang wij onze zin krijgen gaan we lekker door.”
  Niets dan de waarheid en de moeite waard om eens met de neus op de feiten rondom die Oranje kliek te worden gedrukt. Het is toch belachelijk hoe een vrouw uit Argentinië afkomst van een niet al te beste vader de titel Koningin draagt. Kijken hoeveel Oranje fans we dan nog overhouden dat blijken dan alleen mensen die nog geloven in een niet bestaand sprookje.

  Geliked door 3 people

 10. Joannes den Hollander zegt:

  @ Het is toch belachelijk hoe een vrouw uit Argentinië afkomst van een niet al te beste vader de titel Koningin draagt.@

  Ze heeft geen recht op de titel van koningin. Die heeft ze afgedwongen, weliswaar pro forma, maar desalniettemin kreeg ze haar zin. Omdat ze met de koning trouwde voelde ze zich net wat meer dan haar schoonzusjes die slechts prinses waren. Heel knap voor een gewoon burgerlijk importbruidje want niemand durfde tegen haar in te gaan.

  Like

  • karton zegt:

   @ Joannes den Hollander.
   Zó “gewoon” was zij natuurlijk ook niet ; als dochter van een minister in een dictatuur ben je niet gewoon maar de dochter van een smeerlap die heeft meegewerkt aan het vernietigen van 1000-den Argentijnen.
   Zoiets als de overgrootvader van Asscher , u weet wel, de voorzitter van de A’damse Jodenraad, die bepaalde welke Joden er dienden te worden afgevoerd naar Auschwitz.
   Dát zijn de totaal verziekte figuurtjes maar het meest ergerlijke is toch wel dat de meeste van onze “leiders” dezelfde ethiek hebben, géén normen en waarden………als ’t henzelf maar goed gaat.
   Ik spuug op dat soort.

   Geliked door 1 persoon

 11. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Ze heeft geen recht op de titel van koningin. Die heeft ze afgedwongen…”

  Nee, Johan, die heeft ze wel degelijk verdiend. Met haar benen wijd.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 12. Julia zegt:

  Waarom wordt nu tot op heden alles vergeten zelfs destijds de demonstratie voor de dwaze moeders en is golddigger Maxima benoemd tot koningin verdiep u maar eens https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/duitsland/cultuur/het-huis-van-oranje-nassau-en-duitsland/deel-1-de-oranjes-een-duitse-familie Maar ja helaas vindt een ieder de jurkjes en uiterlijk belangrijker dan haar afkomst. https://historiek.net/jorge-zorreguieta-vader-koningin-maxima/70386/
  Zij had nimmer de titel van koningin mogen krijgen. Maar Bea vond het wel de geschikte kandidate en de linkse media zwijgt in alle talen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s