In memoriam . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “delamontagne”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op In memoriam . . .

 1. top of flop zegt:

  Wat heeft de politiek ons sinds de jaren zeventig aangedaan? Verschrikkelijk.

  Geliked door 3 people

  • neilsven zegt:

   Ja helemaal waar en ze blijven die lui maar binnen halen, het lijkt wel een soort sport, het hele land is met corona bezig en nog komen ze binnen, je zou nu toch denken vanwege het corona gevaar laten we niemand binnen (dat is ook één van de redenen dat ik niet in corona geloof, als het zo ernstig is dan blijf je ze niet binnen halen), het is niet te bevatten, ook al vreten ze hier alles uit die veilige Landers, neen ze sturen ze niet weg, neen er wordt van alles uit de kast gehaald om ze te behagen, zoveel geld aan extra beveiliging omdat ze anders winkeliers plunderen, ouderen en buschauffeurs lastig vallen en in elkaar slaan, ik kan er niet meer bij dat wij zulke idiote politici hebben, het blijft maar doorgaan en ja dan kun je ook hier dit verwachten wat er in Franrijk gebeurd is. We moeten die klootzakken van politici afstraffen met de volgende verkiezingen, ik ga weer voor Wilders want hij is de enige die duidelijke taal spreekt en iedere keer weer gelijk heeft, het moet stoppen en criminele allochtonen moeten het land uitgegooid worden en wij moeten ons land weer terug krijgen. Genoeg is genoeg. Onze cultuur is heilig en zij moeten zich aanpassen aan ons en niet andersom!!

   Like

 2. Hovawart zegt:

  Een maatschappijleraar die wél de discussie opzocht en het zwijgen werd opgelegd, terwijl de politiek de discussie ernstig nalaat, hun taak ontwijkt en zwijgt in alle talen……
  (daar heeft men de gebarentolk niet voor nodig)

  Geliked door 2 people

 3. de Europese commissie is medeverantwoordelijk voor deze moord door haar idiote immigratiebeleid

  Geliked door 1 persoon

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Helaas, het kan nu nog niet. Eerst dient het politieke tij te keren. Maar de vanuit de islam gepleegde moord op een “ongelovige” zal gewroken worden.

  Like

 5. verwardeman zegt:

  Samuel Paty is niet voor niets gestorven , we zullen nooit zwijgen voor die iSSlam , we
  zullen nooit knielen voor hun allah , we SLAAN ZE NOG LIEVER KAPOT !
  LEVE DE VRIJHEID !

  Geliked door 2 people

 6. Julia zegt:

  Ik heb heel veel respect voor de Franse bevolking die met duizenden deze leraar hebben herdacht maar achter die Macron zet ik toch een heel groot vraagteken. Hij is wel de man die naast Merkel stond binnen de EU en alles samen bekonkelde o.a. over de massa migratie die door wanbeleid een desastreuze catastrofe voor Europa is. Voorbeeld voor Macron de enorme chaos in zijn eigen land. Maar de waarheid ligt toch wel even anders Macron u blijkt niet de man voor vrijheid van meningsuiting https://www.frontnieuws.com/samuel-paty-werd-gedagvaard-voor-politieverhoor-over-de-cartoons-van-mohammed-vier-dagen-voordat-hij-werd-onthoofd/ De huidige politici zijn één en een schijnvertoning maar inmiddels Europa wel hebben overgeleverd aan Islam terreur. Ook Macron is dus zwaar mede schuldig.

  Like

  • Helena zegt:

   Helemaal met je eens Julia, Die Macron heeft een dubbele agenda. Nu moet hij wel iets doen, hij zou Marine LePen (‘extreem’ rechts) zomaar in de kaart kunnen spelen (!) dat is pas erg! Dan draaien we – voor de buhne – wel even naar rechts en tonen onze ‘daadkracht’, moet hij wel gedacht hebben. Maar dit is natuurlijk een druppel op de gloeiende plaat dat experiment van een half jaar! Hij had die moskee permanent moeten sluiten en al die andere ook, maar ja dan worden ze allemaal tegelijk boos die islamietjes! Nog even afwachten waar die terroristen, die hij beloofd heeft het land uit te zetten, naartoe gaan, ik heb zo’n donderbruin vermoeden…..Apeldoorn??

   Like

 7. Lis zegt:

  Lijkt me een vriendelijke, integere man als ik zo lees hoe hij lesgaf. Zijn zoontje moet nu verder zonder vader. Alleen omdat er een paar veel te lange tenen denken dat alles en iedereen om hen draait. Dieptriest.

  Like

 8. Bob zegt:

  Macron sust zijn geweten en dat van
  de mede schuldigen, zoals het schoolhoofd
  die zijn werknemer een trap na gaf, met een
  stukje blik dat een orde wordt genoemd.

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  R.I.P. samuel paty.

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Een hele hoop heibel en medelijden wereldwijd om die notoire misdadiger van een George Floyd die door de politie neergeschoten werd, en nul komma niks aandacht voor een eerlijke hardwerkende leraar die door een Moslim onthoofd werd omdat hij in de klas bezig geweest was met uitleg over Mohammed cartoons. De Fransen zijn nu een beetje wakker aan het worden, maar mijn verwachting is dat ze spoedig weer zullen indutten gelijk als na het bloedbad bij Charlie Hebdo. En zo zit momenteel heel de wereld in elkaar. Solliciterend naar een blijvende Moslim overheersing !

  Like

  • Julia zegt:

   BigLJohn Hebben we al wat van Halsema gehoord of vernomen zij is toch die linkse activiste die er bij stond bij de enorme onverantwoorde BLM demonstratie en zo tegen racisme en discriminatie is? Dit mislukte linkse potstuk had toen toch al een trap na moeten krijgen en van de functie moeten worden ontheven.

   Geliked door 1 persoon

 11. Laura van der Storm zegt:

  Heel Nederland in beroering vanwege het doden van een Amerikaanse crimineel en Nederland helemaal stil als er een Franse leerkracht wordt onthoofd door een moslim. Nederland is er nog steeds niet achter wie hun werkelijke vijand is!!! Oh vergeet ik….gisterenavond bij NPO een afscheidsliedje ….adieu monsieur le professeur…..dat was het!

  Like

 12. delamontagne zegt:

  `De Tjetsjeense moordenaar, Anzorov betaalde 2 leerlingen 350 euro om aan te wijzen wie leraar Samuel Paty was.
  Ze kwamen overeen dat ze het geld zouden krijgen zodra de leraar de school verliet en zij hem dan zouden aanwijzen.
  Ze lagen een bepaalde tijd in de buurt van de school op de loer en toen hij naar buiten kwam gaven de 2 leerlingen een teken dat hij ’t was en ze kregen van de moordenaar het geld.
  Het schijnt dat ze wisten wat de Tjetsjeen van plan was.
  De 2 leerlingen zijn gearresteerd.
  Ik heb nergend de achtergrond kunnen lezen van hen, of ze moslim waren bijv…………….

  Like

 13. Marc zegt:

  Waar is het hoofd van de vader van de moordenaar van Paty gebleven?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s