Je verwacht het niet: Rutte´s ‘zorghelden’ wachten nog steeds op hun coronabonus

(Door: Michael van der Galien)

Tijdens de “eerste golf” van de coronacrisis besloot de politiek dat we artsen en verpleegkundigen niet alleen heel dankbaar moesten zijn dat ze hun werk deden, maar ook dat ze een speciale bonus verdienden. Ze werkten immers zo ontzettend hard, daar mocht best wat extra geld tegenover staan. 

Onder kiezers werd dit personeel werkelijk gepresenteerd als heldhaftig. Ze zouden 24/7 werken. De tranen stonden hen in de ogen van vermoeidheid, maar na een blikje Red Bull te hebben gedronken gingen ze toch maar weer door. Voor ons. Voor onze ouderen. Voor onze kinderen. Voor ons allemaal.

Wat een helden, werd ons verteld. En ja, natuurlijk hadden zij recht op een bonus. Die zouden ze krijgen. Echt.

Lees verder>>>
(h/t “Heer M”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Rotzakken, Rutte. Bookmark de permalink .

17 reacties op Je verwacht het niet: Rutte´s ‘zorghelden’ wachten nog steeds op hun coronabonus

 1. Hovawart zegt:

  Het past geheel bij het zwalkende beleid van de kabinetten Rutte, eerst bezuinigen en saneren totdat het niet meer functioneert en dan reorganisaties doorvoeren om vervolgens tot de eindconclusie te komen dat de behandeling geslaagd is maar de patiënt is overleden…..
  Het applaus was niets meer dan een betuiging aan de overledenen.

  Geliked door 1 persoon

 2. verwardeman zegt:

  Je zou het die KUTTE gunnen dat ie corona-plus krijgt , en dat het zorgpersoneel hem
  vervolgens toebijt : EERST onze bonus , DAN pas zorg , anders crepeer je maar !
  Ach ja , dromen mag toch he ?

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Ach de zorgmedewerkers zijn toch dik beloond door o.a. WA, vrouw en kids die zo enthousiast met pannendeksels applaudisseerde voor onze zorghelden die dag en nacht klaar stonden. Ook massaal applaus was niet van de lucht maar massaal achter de zorgverleners staan die zeer zeker een flinke loonsverhoging verdienen ho maar. Want hier is geen geld voor. WA wist toen al dat hij er weer flink wat bij krijgt volgend jaar en daarbij nog de nieuwe telg die volgend jaar 1,6 miljoen mee kan gaan roven uit de belastingkas stemde hem en zijn aanhang uiteraard in opperbeste stemming
  en dan nog te weten dat zij wel eerste klas zorg krijgen dan kan de dag van de graaiers toch niet meer stuk.Maar ja, volgens Duivel66 Kaag zijn zij wel zeer betrokken bij de samenleving ze vergat alleen er bij te zeggen als het die Oranjes zelf maar geen cent kost. Dan niet te vergeten die rat Rutte die niet openbaar wil geven wat die algehele poppenkast jaarlijks daadwerkelijk kost. Tja dan leven we toch wel een een fijn land. Het is werkelijk niet meer uit te leggen en zum kotzen.

  Geliked door 3 people

 4. Graverdammer zegt:

  Surplus heeft het heft in eigen hand genomen en er is gisteren bij iedere werknemer die tijdens de eerste uitbraak gewerkt heeft een brief op de deur gevallen dat, indien Den Haag niet betaalt in een aantal gevallen, Surplus dit volledig zelf aan de werknemer zal betalen komende December maand.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jean zegt:

  Ik snap niet dat de Nederlanders dat links wanbeleid blijven slikken, stem die troep weg en zet Geert Wilders op die stoel dat is positief voor Nederland met tenminste oplossingen a.g. die achterlijke gewelddadige barbaarse zwijnerij.

  Geliked door 3 people

 6. Johan zegt:

  Veel beloven en weinig geven,
  laat de gek in vreugde leven.

  (Oud Nederlands spreekwoord).

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Zo werkt dit kabinet, het kabinet van de afbraak !! Hebben de Groningers allemaal hun geld al of zijn hun huizen hersteld ?? En hoe staat het met de mensen die door de belastingdienst vals van fraude beschuldigd zijn en in de afgrond geduwd ???? Hebben zij hun geld al terug ??
  Greep in de ABP pensioenpot,Kwartje van Kok, 1000 euro van Rutte, o,o, wat hebben toch een fijne politici !
  Lekker zooitje dit kabinet, veel beloven weinig geven doet een gek in vreugde leven, want volgend jaar stemmen al die gekken weer op dit zooitje rifraf !

  Geliked door 4 people

 8. karton zegt:

  Rutte vraagt aan de verpleegkundigen : “Het voor u allen bestemde geld heb ik weggegeven aan de Italianen en Spanjaarden zodat de verpleegkundigen aldaar een forse salaris-verhoging kunnen ontvangen. Ik kom zeer binnenkort ff bij u allen langs om nóg een keer voor u te applaudisseren , oké ? In de EUSSR moeten we nou éénmaal solidair zijn ! En weest u maar blij dat u in dit rijke én gave landje mag wonen”.

  Geliked door 2 people

 9. Harry zegt:

  En de leugenaar liegt voort , Rutte is de grootste misleider uit de Nederlandse politiek ooit , in die functie .

  En wat zeuren die verpleegkundigen nou toch , ze hebben toch een enorm applaus gehad ?
  En dan ook nog geld willen ?
  Zijn ze dan net als Beatrix en Willempie , NOOIT GENOEG ?

  Heb de laatste jaren helaas regelmatig met verzorgers , verpleegkundigen en artsen te maken gehad , ik heb groot respect voor die groep !
  WAAROM HEBBEN WE WEL GELD OM DIE KLOTE PALESTIJNEN EN AARTSLUIE NEGERS TE SPONSOREN
  EN NIET VOOR ONZE EIGEN MENSEN , LEG DAT NOU EENS UIT , RUTTE !

  Geliked door 3 people

 10. vangie1206j zegt:

  De zorg moet duidelijk aan dit misselijkmakende figuur duidelijk maken binnen een week wij MET ZIJN ALLEN DE BONUS OF WE HELPEN GEEN 1 COVID 19 PATIEN MEER.
  Dan mag jij dat doen smerige lamlul.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ vangie1206j.
   Ik wilde iets dergelijks reageren maar u bent mij vóór.
   Helemaal met u eens, alléén……….als ik een ernstige covid-patiënt in de familie zou hebben zou ik uiteraard niet zó reageren. Maar als mijn familielid op een hartoperatie zou zitten te wachten die werd uitgesteld vanwege corona-patiënten, dan zou ik wéér anders reageren.
   Maar dat de “zorg” iets MOET doen is duidelijk , zulk smerig gedrag van een minkukel die zich “politicus” durft te noemen , accepteert toch niemand meer ?!
   Mét u zeg ik : “zorg” , accepteer de smerige leugens van die krom getrokken wandelstok niet meer en laat hem zélf de handen uit de mouwen steken.
   Misschien komt de man binnenkort onder de tram, dan zal ik voor hém gaan applaudisseren.

   Geliked door 1 persoon

 11. Blaffertje zegt:

  Ik denk te weten waar het geld aan uit is gegeven.
  161 miljoen voor een tijdelijke 2e kamer en onze koning, want die had het toch zo zwaar tijdens de coronacrisis.
  Hij moest er van schrik voor op vakantie naar Griekenland.
  Waarschijnlijk ook vanwege de op handen zijnde lockdown want daar kan die landverrader ongezien doen wat hij wil als de lockdown ingaat terwijl zijn volk opgehokt zit in Nederland.

  Geliked door 2 people

 12. Bob zegt:

  P(rutte) melk jan met de pet uit.
  Belooft 1000 euro, belooft de zorg
  en steelt de van de pensioenen.

  Like

 13. BigLJohn zegt:

  De zorg….Ruttes grootste zorg zijn de enorme stortingen naar Spanje en Italie. De zorgmedewerkers kunnen wat hem betreft zijn rug op. We zijn allemaal klaar met Corona, maar met Rutte zijn we nog niet klaar. En toch heb ik een naar gevoel dat we deze rotzak na Maart 2021 weer gewoon terug gaan zien. Willen we Rutte en consorten voorgoed kwijt dan rest er maar EEN goede methode. En iedereen weet welke methode.

  Like

 14. HenK zegt:

  Eeen gelukszoeker kost 40.000 euro per jaar , 1000 gelukszoekers 40.000.000 ! 40 miljoen per jaar !! Heb je Rutte ooit horen zeggen dat daar het geld voor op is ??

  Geliked door 1 persoon

 15. J. C. Th. Köhler zegt:

  Geduld is zulk een schone zaak…
  Die bonus ontvangen ze tegelijk met hun eerste AOW-uitkering. Dit om administratiekosten te besparen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s